چه بازه رایگان و چه غیر رایگان بین 120 تا 140 در نوسانه. شبی تقریبآ 2.6 گیگ میتونم دانلود کنم!:n27:نقل قول:
Printable View
چه بازه رایگان و چه غیر رایگان بین 120 تا 140 در نوسانه. شبی تقریبآ 2.6 گیگ میتونم دانلود کنم!:n27:نقل قول:
خوش بحالتون من سرعت دانلود شبانم خیلی افتضاح میشه بین 40 تا 15 بااینکه سرویسم 1 مگهنقل قول:
تیکت بازرسی شما ها هم بررسی شده؟
برای من شماره تلفن گذاشتن تا باهاشون تماس بگیرم :)
یکی آقای ترابی ،باقری ،پورکاویان
فقط همین ؟نقل قول:
کشتن خودشونو شماره هارو که خودمون داشتیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث و بانی این سرعت افتضاح خداکنه هر چه سریعتر به درک واصل شه
مرتیکه دل یه جماعت و خون کرده
بدیختی من اینه که نمیتونم از جای دیگه اینترنت بگیرم چون خطمون فقط نت مخابرات جواب میده من یه سالیه که از مخابرات سرویس میگیرم، اماهیچ وقت اینجوری نبوده ... تو این یک ماهه واقعا ضعیف بوده از همه بدتر که مشکل تقریبا همه هم هستش سرعت دانلودها که خیلی کم شده من قبلا سرعت دانلودم بین 198 تا 230 بود اصلا نوسان نداشت اما الان عشقی شده یه دفعه رو 100 یه بار که حال کنه میره رو 220 که البته خیلی سخت اینطوری میشه دیگه بعضی وقتا میره رو 60 شبها هم که عملا سرعت نابود شده منم خیلی عصبانی هستم هر بار که زنگ میزنی طوری به آدم جواب میدن که راحت به شعورمون توهین میشه واقعا منم نمیدونم چکار کنم ... یعنی امکانش هست دوباره همه چی خوب بشهنقل قول:
من چند صفحه پیش توضیح دادم...
شاید اولین کسی که سرویس 5----10مگ گرفت من بودم اوایل که مسولین تشخیص کیلوبایت بیت و ... نمیدادند
بعد مدتی درست شد با پنج مگ روز 600و شب 500دانلود داشتم ولی الان افتضاح خیلی وقته افتضاحه صبح300 و شب 30 کیلو بیشتر نمیگیره
دوتا دوستامم گرفته بودند تخلیه کردند رفتند فن اوا و ساتیا
من به امید خدا فردا تخلیه میکنم شررررش کم
نگیرسیید مخابرات بخدا پشیمون میشید
الان مخابرات فقط واس وبگردی پیرردا خوبه دانلود موزیک براتون میشه ارزو
عه جدی؟؟ مودم چی دادن بهتون مگه؟ من همون روز اول رفتم گرفتم netis بهم دادن.. مودم ایرانی نداریم که ، مگه ایران مودم هم میتونه تولید کنه :n13:نقل قول:
دیدید تو تبلیغات مخابرات نوشته "اینترنت ماه رمضان با سرعت دو برابر" بابا من خودم اونجا بودم باقری (که لعنت خدا بر او باد) برگشت گفت دیگه این که نوشتید دو برابر بسه از این به بعد بکنیدش "اینترنت با سرعت واقعی"
اینا رسما کلاه برداری میکنن
گول جاهای دیگه هم نخورید همه شرکتها از هم بدترن اونایی هم که سرعت واقعی میدن پول بیشتری میگیرن. من چند ماه پیش اینترنت مخابراتمو بخاطر دزدی که مخابرات ازم کرد تخلیه کردم بهشون هم ثابت کردم که من انقد مصرف نکردم که قبضم انقد زیاد اومده ولی قبول نکردن .پستام هنوز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد خواستم برم شرکتای خصوصی دیدم یکی از یکی دزدتر دوباره برگشتم مخابرات . گیر کردیم این وسط شدید دارن پدرمون و در میارن همش هم بخاطر اینه که هیچکس قیمت واقعی هزینه اینترنت و نمیدونه هر کی برا خودش یه دکون وا کرده گنده لات همشون هم مخابراته که هیشکه نمیدونه و نمیتونه در مقابلش باید چکار کنه!
آقا بالاخره معلوم نشد این ترافیک رایگان شبانه جز تعهدات مخابرات هست یا نه؟من چند جا پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم!
چون من زنگ زدم 2020 گفت ترافیک شبانه لطفه مخابرات به مردمه و هیچ مسوولیتی در قبال سرعتش نداره!
داداش اخه من فقط مشکلم شبانه نیست که تو ساعات روز هم افت سرعت دارم ( الهی گور به گور بشی مخابرات ) . اما اگه مشکل تو شبانه هست و میخوای شب ها دانلود داشته باشی من پیشنهاد میدم که از سرور مجازی و هاست دانلود ایران استفاده کنی . چون شبا سرور های داخلی افت سرعت ندارند . ولی ماهی حدود 20 30 ( ناقابل )تومن خرج داره .نقل قول: