مشکل از قلم چی هست نه این که اونم مشکل داشته باشه شاید سطح سوالاتش بالا هست تو باید این درصدی که میزنی با بقیه مقایسه کنی ببینی نسبت به اونا چیکار کردینقل قول:
Printable View
مشکل از قلم چی هست نه این که اونم مشکل داشته باشه شاید سطح سوالاتش بالا هست تو باید این درصدی که میزنی با بقیه مقایسه کنی ببینی نسبت به اونا چیکار کردینقل قول:
وای چه حالی میده انفولانزا بگیری :27:نقل قول:
شوخی کردما به دل نگیر:31: ولی منم با کتابخونه موافقم برای این که ساعات بالای مطالعه داشته باشی و همچنین تمرکز لازمه من که کتابخونه درست حسابی پیدا نکردم شماها غرب تهران سمت ستارخان... سراغ ندارین؟
منطقه چندی ؟نقل قول:
من 13بدر با خودم انقدر وسایل نمیبرم:31:نقل قول:
یا کسانی که درس خوندن تو کتابخونه رو به درس خوندن در خونه ترجیح میدن .
نقل قول:
فک نکنم بتونی آخر بشی چون منم هستم!
ماشالله بین بچه ها برای رتبه آخر رقابت شدیدی هست:31:منم اعلام میکنم تو این زمینه رقیب خوبی به حساب میام.نقل قول:
خدا رحم کنه جمعه...فکر کنم من نفر اخر بشم بین خودمون!!
برا این آزمون دیر موتور درس خوندن روشن شد ایشالله برای آزمون بعدی همه برای رتبه یک رقابت بکنیم
100 درصد منتظر بمانید.تازه فعلآ سعی کنید روی بقیه ی مباحث مثل قرابت معنایی(دکتر سبطی)و املا و واژگان مسلط بشید وقت برای زبان فارسی بسیار است:31:نقل قول:
خیله خب...نقل قول:
* اینه ی محدب: در اینه ی محدب هرگاه جسم از اینه تا بینهایت جا به جا بشه تصویرش از اینه تا کانون جا به جا میشه (مجازی،مستقیم و کوچکتر هست) سرعتش همیشه از جسم کمتره
*اینه ی مقعر:
سه حالت:
1_ وقتی جسم از اینه تا کانون جابه جا بشه تصویرش از اینه تا بینهایت جا به جا میشه (مجازی،مستقیم و بزرگتر هست) و سرعتش همیشه بیشتر از جسمه
2_ وقتی جسم از کانون تا مرکز جا به جا بشه تصویرش از بینهایت تا مرکز جا به جا میشه (حقیقی،وارونه و بزرگتر هست) و سرعتش همیشه از جسم بیشتره
3_ وقتی جسم از مرکز تا بینهایت جابه جا بشه تصویرش از مرکز تا کانون جابه جا میشه(حقیقی،معکوس و کوچکتر هست) و سرعتش همیشه از جسم کمتر هست
*اینه ی تخت:
وقتی جسم با سرعت v و ائینه با سرعت x جا به جا بشن سرعت انتقال تصویر 2x+v هست .
(طبیعتا" وقتی آینه ثابته سرعتش رو صفر میگیریم دیگه ، یعنی سرعت انتقال تصویر با انتقال جسم یکیه)
(به جمع جبریش که حواست هست؟میزان و جهت جابه جاییشون رو میدونی یا اونا رو هم بگم؟:11:)
بچه ها سوال دیگه ای در مورده فیزیک داشتید در خدمتتون هستم (البته دیر به دیر سر میزنم...)
اومده بودم ببینم در چه حالین...دیدم باز بحث ازمون داغه. رفته بودم رتبه های تک رقمی منطقه 3 رو نگاه کنم
دیدم اونها هم تو ازمون های کانون شرکت کردن...21 ازمون،12ازمون .... اینا چه منطقه سه ای هستن که ازمون هم دارن؟
من احساس میکنم خیلی به دور از قافلم...
البته با راهنمایی بچه ها کتابهای خوبی تهیه کردم ولی نه مدرسه دارم نه کلاس کنکور نه ازمون
ازمایشی...هیچی ....خودم و خودم و کتابام!
بچه ها این اولین پستیه که اینجا زدم کسی جواب نداد،الان کسی میتونه کمک کنه؟
------------------------
بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه؟
من منطقه ی 3 محسوب میشم/ از طرفی در مناطق 3ی ایران حداقل همزبون و یه معلم ِ ضعیف هست
ولی من اینجا حتی یک معلم هم ندارم/ سطح درسیم خوبه سوم دبیرستان مریض بودم و مشکلات دیگه
که نتونستم مدرسه برم معدلم 19.63شد /دوم دبیرستان که بودم تراز قلم چیم 7500 بود
فیزیک و ادبیات و معمولا زبان رو هم همیشه 100 میزدم
راستی سال اولمه که پیش هستم یعنی درسا برام جدیده
شرایط الانم رو هم که تو همون قسمت بالا گفتم
*امسال رتبه 1 ِ منطقه 3 چه درصدهایی داشته؟
*ایا من با این شرایط و پیشینه ای که گفتم + اینکه فیزیک المپیادی بودم + واقعا تلاش میکنم امیدی برای تصدّی چیزی که میخوام هست؟
برق دوست دارم و دلم میخواد تو دانشگاهای خوب تهران مثل شریف باشم شما حساب کنین رتبه تک رقمی منطقه 3:31:امیدی هست؟
واقعا ممنون میشم کمکم کنید اینجا دسترسی به هیچ کس ندارم که سوالاتم رو بپرسم
تا وقتی من اینجا هستم واسه این آزمون نبینم کسی از آخر شدن حرف بزنه..خودم آخره آخرم:41:نقل قول:
ماشالله بین بچه ها برای رتبه آخر رقابت شدیدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم اعلام میکنم تو این زمینه رقیب خوبی به حساب میام.
چند روزیه خوب نیستم:41: این آزمون جمعه رو که به صورت عجیبی گند میزنم:41:
من کارناممو نمیزارممممممممممممممم:41: شوخی کردم اگه ترازم 3000 هم بشه میزارم..
Hi Every Bodyنقل قول:
سلام
پیمان منو یادت رفت ، من ته ته لیستم .
تنها درسی که به نظر خودم مسلط شدم دیف هست که اونم به نظر خودم گند خواهم زد .