مشکل در لود نشدن برخی libraryها موقع اجرای دستورات در خط فرمان لینوکس
سلام
من تازه برنامه نویسی توی لینوکس رو شروع کردم، در حال حاضر از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده می¬کنم و اون روی Virtual Machine نصب کردم ولی ویندوز هاستم اکس پی هست.
توی محیط خط فرمانی کار می کنم، یعنی روی لینوکس SSH رو نصب کردم و توی ویندوز با PuTTY به لینوکسِ روی VM وصل می¬شم و دستورات رو توی پوتی می¬نویسم. یعنی توی پوتی با استفاده از vim برنامه نویسی می¬کنم.
حالا یه مشکلی دارم:
وقتی توی پوتی با کاربر root وارد می¬شم، هر دستوری رو که می¬خوام اجرا کنم یه ارور عدم لود library بهم می¬ده مثل موارد زیر:
کد:
vim: error while loading shared libraries: libm.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
ls: error while loading shared libraries: librt.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
./shmop: error while loading shared libraries: libc.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
…
در صورتی که وقتی با یوزر یه کاربری که توی سیستم تعریف کردم، وارد می¬شم این مشکل رو ندارم!
لطفا بفرمایید چه طوری می¬تونم این مشکل لود نشدن library ها رو توی لینوکس حل کنم؟
با تشکر
نصب fingerprint در ابونتو ۱۰.۰۴
سلام دوستان
من به تازگی اوبونتو ۱۰.۰۴ رو رو لپتاپم(dell vostro 1320) نصب کردم اما نمی دونم چطوری fingerprint رو نصب کنم لطفا help