باورم نمیشه، با دانلود منیجر فایرفاکس سرعت نهایتاً 30 شد؛ اما با DAP الان تست کردم تا 105 و اینا هم رفت. (انقدر تفاوت دلیلش چیه؟)
راسی IDman رفت گاراژ! سریال نامبر رو فِیک تشخیص داد؛ کسی پَچ جدید سراغ نداره. ورژن 6.05
Printable View
باورم نمیشه، با دانلود منیجر فایرفاکس سرعت نهایتاً 30 شد؛ اما با DAP الان تست کردم تا 105 و اینا هم رفت. (انقدر تفاوت دلیلش چیه؟)
راسی IDman رفت گاراژ! سریال نامبر رو فِیک تشخیص داد؛ کسی پَچ جدید سراغ نداره. ورژن 6.05
چون دانلود منیجرها چندتا کنکشن رو همزمان باز میکنن... از نهایت سرعت سرور استفاده میشهنقل قول:
اینم یه تست جدید از تعرفه های جدید پیشگامان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 - یه ماهه - سه گیگ ترافیک
اینم تست من از 512 پیشگامان (بهترین تستی که از دیروز تا حالا گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
امروز از پیش برام sms امد
الانم که میرم تو پنل کاربری وضعیتو نوشته اماده به نصب
این یعنی الان میتونم با adsl بیام؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
چه smsi ؟ نه تا پس فردا یا شنبه وصل میشه
مودمتو وصل کنو روشن کن vpi 8 vci 35 بده ببین چراغ اینترنتت روشن میشه با نه هر وقت شد زنگ بزن یوزر پسوردتو بگیر هرچند خودشون باید زنگ بزنند یا پیام بدند اما یهو معطل کنند اگه دیدی روشن شد خودت بزن بگیر
سلام
حدود 10 ماه از نداگستر سرویس میگیرم. چند وقت اخیر هر بار میخوام وصل شم. وصل نمیشه . در واقع قطع و وصلیش زیاد شده. به شبانه نیازی ندارم. دوستان گرامی که از نداگستر سرویس میگیرند با مشکل من مواجه شدند ؟
اوایل که نداگستر استفاده کردم که هیچ قطع و وصلی نداشت. حدودا فکر کنم 2 ماه اخیر اینطوری شده. به نظرتون از شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم. اوضاع بهتر میشه. در ضمن یه شرکتی بگید که بعد از چند ماه بعد بازهم بازی درنیاره و ثبات داشته باشه. هر انتقالی باید یه هزینه ای بدیم و اگه قرار باشه هر شرکت یه مدت خوب باشه و بعدش بازم.... نمیشه به هیچ شرکتی اعتماد کرد! توصیه دوستان چیه.
در ضمن مدیران محترم چرا سایت این شده. دیگه باید با هزار زور با این و اون وارد فروم بشیم .
در ضمن noia جان این تصویر قشنگ با یه تصویر قشنگتر عوض کنی خیلی بهتره . امضا را میگم.
نقل قول:
آره اتفاقا ديشب يكي از آشنايان زنگ زد كه چرا ندا سرعتش افت كرده بهش گفتم احتمالا ماله اين چند روزه و خوب ميشه البته اشاره اي به قطعو وصلي نكرد فقط گفت سرعت افت داره و بعضيا وقتا با اينكه وصله سند و ريسيو نداره
اما خوب شما ميگي 2 ماهه --snr رو نگاه كن ببين چنده و بگو و اينكه اسپليتر وصل كردي ؟قبل مودم كه تلفني نيست ؟
اينا رو جواب بدي بهتر ميشه جواب داد كه اصلا احتياج به عوض كردن هست يا خير
یوزر پسوور اتصالو واسم فرستاد ولی مودمو که روشن میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه زنگ زدم گفت خط رانژه نشده شاید و چند روز دیگه صبر کنیدنقل قول:
علی جان یه سوال cd مودم نصب نمیشه همش ارور میده
برای نصب cd باید خط وصل باشه یعنی چون خط وصل نیست مشکل داره؟؟؟؟؟
نقل قول:
مودمت چیه ؟ ویندوز 7 داری؟
بعضی مودمها تو ویندوز7 مشکل دارن
ولی اگه شما با usb وصل نکردید .لازم نیست سی دی رو نصب کنید ... از تو مرورگر تنظیم کنید مودم رو
192.168.1.1 این رو بزنید تو مروگر تا صفحه تنظیمات بیاد