آخرین قیمت kc910رو میخواستم مانی جان ......
و امنیا بدون گارانتی هردو......
Printable View
آخرین قیمت kc910رو میخواستم مانی جان ......
و امنیا بدون گارانتی هردو......
والا من که از نمایندگی میپرسم بالای 800 هم میگه.نقل قول:
دایاموند یاس:570نقل قول:
متفرقه:540
خواهش میکنم:11:
910:435_440بدون گارانتینقل قول:
امنیا هشت گیگ:440_450
16 گیگ:460
درسته.نقل قول:
85 متفرقه:405_415
Mani sasy جان قیمت امنیا یعنی واقعآ اینقدر ارزون شده؟آخه من دیروز قیمت کردم همه می گفتن 480 تا 490 ولی شما میگی 440 تا 450 یعنی واقعیه؟آخه باورم نمیشه چون قیمت این گوشی خیلی خیلی بیشتر از این چیزا بود شما به من پیشنهاد میدی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟آخه میترسم بدون گارانتی بگیرم شما نظرت چیه؟با گارانتی قیمتش چنده؟راستی نظرت اینه که قبل عید بگیرم یا بعد از عید؟
منظورت کدوم نمایندگیشه ؟نقل قول:
والا من که از نمایندگی میپرسم بالای 800 هم میگه.
من از نمایندگی یاس میپرسم این شمارشه 021-88100088 میگه...765ت...
اتفاقا نمایندگی شیراز میگفت 790 هفته ی پیش قیمت ها رو به روز کردن و چهار شنبه که پرسیدم میگفت 765ت...
واقعا جالبه...
ای بابا تو هم با اینهمه شک و تردیدت اگه گذاشتی این گوشیا ارزون بشن !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیذاری که ملت حال کنن تازه مگه سی چهل تومن اینقدر افت قیمت وحشتناکیه که تو هیچ جوره نمیتونی باور کنی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی گارانتی تو ایران اگه بخوای ترجمه اش کنی به فارسی ((کشک))معنی میده حالا خود دانی
نقل قول:
نه باور کن من مزه گارانتی رو چشیدم من گوشیم الان e65 هستش با گارانتی اتصالات بعد از 2 ماه بردش سوخت
گوشیمو مجانی عوض کردن که اگه خودم می خواستم عوض کنم نمی دونم چقدر باید خرج می کردم الانم می ترسم همین ماجرا واسه این گوشی پیش بیاد واسه این شک دارم بدون گارانتی یا با گارانتی بگیرم می خواستم نظر دوستان رو بدونم بعد تصمیم بگیرم.
مرسی از احمد عزیزنقل قول:
ببین گارانتی متفرقه فرقش با بی گارانتی اینه که لوازمی ازش برداشته نشده؛یعنی بی گارانتی ممکنه ازش لوازمیو برداشته باشن ولی متفرقه اینطور نیست.ولی در مقابل گارانتی اصل هیچی نیست و یه ذره هم معتبر نیست واسه همینم گارانتی اصل معمولا 50 تا 70 تومن گرونتره و متفرقه هم 10 تا 30 تومن بیشتر از بی گارانتی نیست.
اگه میخوای مطمئن مطمئنباشی گارانتی اصل بگیر ولی اگه مهم نیست متفرقه و اگرم اصلا مهم نیست بی گارانتی1:8::27::11::40:
جالبه اینا قیمتارو متفاوت میگن که یه وقت رو دست نخورن!نقل قول:
اگه زیاد زنگ بزنی یه موبایل فروشی و فقط قیمت بخوای فکر میکنن تو خودت موبایل فروشی که میخوای بدونی میانگین اونا چنده، واسه همون بالا میگن که اگرم موبایل فروشی باشی قیمتات بازم از اونا بیشتر باشه که مشتری واسشون بیشتر باشه.
مرسی منم الان شنیدم که شده 765!
سلاااام
قيمت n82 بون گارانتي لطفا؟؟؟؟
نقل قول:
حالا که شما تو کار قیمت هستید نظرت اینه که الان قیمتا مناسب تره یا توی عید یا بعد از عید؟قیمتا از این هم پایین تر میاد؟