به سپر که ربط ندارهنقل قول:
احتمالا مشکل از دسته راهنما هست
ببر بیرون ببین می تونن تعمیرش کنن اگه نتونستن درسته راهنما تعویض شه
Printable View
به سپر که ربط ندارهنقل قول:
احتمالا مشکل از دسته راهنما هست
ببر بیرون ببین می تونن تعمیرش کنن اگه نتونستن درسته راهنما تعویض شه
با توجه مه مدل ماشینتون احتمالا یه جایی نشتی دارین مثل رادیاتور و یا جوینت ها یپایین و بخاری حتما این موضوع رو چک کنید چون خطر ناکهنقل قول:
خوب پس میتونه از رله و راه انداز باشهنقل قول:
ماشینتون چیه؟نقل قول:
ارتباطش اینه که ممکنه تعمیرکار دستکاری کرده باشه ولی ربطی به سپر نداره یه قطعه پلاستیکی داره زیر فرمون و چسبیده به سیستم دسته راهنما و اگه بشکنه ایجوری میشه
در مورد سوال اول اینکه فکر نمی کنم و به نظر من تا سال 82 اینجوری بود و همونطور که در چند پست قبل گذاشتم پیشرفت کارخانه های ما در کم کردن هرچه بیشتر امکانات هست . فکر می نم از سال 89 با موتور tu5 برای استاندارد یورو گذاشتن ولی تقریبا مطمئنم که از 83 xu7 ندارهنقل قول:
اون صدایی که میگید از کارکرد کولر هست که فشار گازی که وارد کنداسور میشه واگر شیر تنظیم داخلی کم و زیاد شه و یا متاسفانه خراب یا گرفته شه صدا بیشتر شده و خنک کنندگی کمتر میشه
روغن ریزی حتی یک قطره هم خوب نیست و نشان از مشکله که باید هرچه سریعتر رفع بشهنقل قول:
چرا شما انقدر روغن عوض می کنید :n01:نقل قول:
تعویض روغن گیرباکس میتونه باعث سفت تر شدن و بالا رفتن مصرف بشه
احتمالا یه توجه کوچکی به کیفیت می کنند و اینکه لاستیک هم تاثیر زیادی در نرمی فرمون داره نکته بعدی اینکه دوتا پرشیا و یا 405 مشابه هم مقایسه بشه ممکنه با م فرق داشته باشندنقل قول:
شمع ماشین شما مطمئنا بعد از 40000 و اینکه ماشین دست خودتون نبوده باید باز و چک و اگه خوب و جنس خوب نباشه عوض شه یک دلیل اساسی برای مصرف بالاستنقل قول:
سلامنقل قول:
من نتونستم کاری کنم و بردم تعمیرگاه
طرف گفت از ترموستاتش هست و اولش گفت مشکل برقی داره.
یک مشت ور رفت . بعد درستش کرد و یکمی هم گاز کولر زد داخلش.الان درست شده منتها قدیم وقتی کولر میزدی هر چند ثانیه یک حالت خاموش و روشن شدن کولر رو می شنیدم.(تق تق) اگر این صدا مربوط به خاموش و روشن شدن کولر بوده باشه
اما الان دیگه صدای خاموش و روشنی نمیاد! و خنک تر از قبل هست. جریان چیه؟