راستش من امتیازاشو از سایت ها ی مختلف دیدم خیلی امتیاز هاش خوب بود در ضمن من پژو 405 داشتم حالا دارم اینو میخرم فکر کنم از 405 بهتر باشه
راستش من امتیازاشو از سایت ها ی مختلف دیدم خیلی امتیاز هاش خوب بود در ضمن من پژو 405 داشتم حالا دارم اینو میخرم فکر کنم از 405 بهتر باشه
سلام به همه بچه ها
ببخشید قیمت BMW X3 رو میخواستم بعد یه چیزی اینکه به نظرتون خریدش تو این زمان مناسب هست یا واستم تا 2010
البته یه سوال دیگه اینکه از X5 و X6 تو ایران خبری نیست؟
علاوه بر اینکه از X5 و X6 تو ایران خبری نیست دیگه از این به بعد X3 هم وارد نمیشه! چون خط تولیدش از آلمان به آمریکا انتقال پیدا کرد! به جاش Z4 وارد میشه! همین باعث گرون شدن X3 تو چند وقت اخیر بوده! پس خریدش توصیه نمیشه! چون گرونه و امکان تحریم قطعات یدکیش هم بسیار بالاست!نقل قول:
سلام به همه بچه ها
ببخشید قیمت BMW X3 رو میخواستم بعد یه چیزی اینکه به نظرتون خریدش تو این زمان مناسب هست یا واستم تا 2010
البته یه سوال دیگه اینکه از X5 و X6 تو ایران خبری نیست؟
نقل قول:
ای بابا عجب شانس گندی داریم ولی خوب شد پرسیدم ممنون از شما آخه شاسی بلند میخواستم الان با 85-90 تومن تو BMW چی خوبه؟ که تو ایرانم باشه ساپورت هم بشه
همین Z4 چنده الان ؟
البته اگر ماشین شاسی بلند دیگه به غیر از پرادو سراغ دارین که خوبه در حد همین X3 باشه معرفی کنید ممنون میشم مثلا همین لکسوس مدل هایه شاسی بلند تو ایرانش تو چه رنج قیمتی هست؟
کلا شاسی بلند با حال(لوکس) معرفی کنید.
خواهش میکنم! Z4 الان مدل پایه با موتور 2.4 قیمتش رو 115 تومنه! واسه مدل 3.5 میره روی 150 تومن!نقل قول:
ای بابا عجب شانس گندی داریم ولی خوب شد پرسیدم ممنون از شما آخه شاسی بلند میخواستم الان با 85-90 تومن تو BMW چی خوبه؟ که تو ایرانم باشه ساپورت هم بشه
همین Z4 چنده الان ؟
البته اگر ماشین شاسی بلند دیگه به غیر از پرادو سراغ دارین که خوبه در حد همین X3 باشه معرفی کنید ممنون میشم مثلا همین لکسوس مدل هایه شاسی بلند تو ایرانش تو چه رنج قیمتی هست؟
کلا شاسی بلند با حال(لوکس) معرفی کنید.
با 85 الی 90 تومن اگه شاسی بلند میخواید مورانو 09 و لکسوس Rx فیس لیفت هستش که لکسوس مزیتش ساپورت خوب و گارانتی ایرتویا هستش! البته لکسوس روی 105 تومنه! کلا با بودجه شما میشه 330 سدان/بنز C280 SE / لکسوس ES350/لکسوس IS300 صفر خرید! اگر هم که طالب دست دوم باشید میتونید 525 کارکرده هم گیر بیارید!
چه فرقی بین سری X و Z4 هست که اولی وارد نمیشه ولی دومیش وارد میشه ؟، در حالی که تا جایی که من یادمه z4 هم تو آمریکا تولید می شه
قبلا خط تولید X3 تو آلمان بود! اما الان رفته آمریکا! دلیل اینکه قبلا Z4 وارد نمیشد الان داره میشه همینه خط تولیدش از آمریکا اومد آلمان! چون ما تحریمیم جنسی که تو آمریکا تولید بشه اجازه ورود نداره! به همین دلیل X5 و X6 و جدیدا X3 وارد نمیشه!نقل قول:
چه فرقی بین سری X و Z4 هست که اولی وارد نمیشه ولی دومیش وارد میشه ؟، در حالی که تا جایی که من یادمه z4 هم تو آمریکا تولید می شه
نقل قول:
تو بین اینایی که معرفی کردید از مورانو و es350 و c280 خوشم امد z4 هم عالیه ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه حالا به نظر شما بین اون سه تا کدوم بهتره و اینکه بهتر نیست تا 2010 واستم که هم شاید یه چیز جدید وارد کردن هم اینکه تا اون موقع میتونم یه مقدار رو مخ پدر جان کار کنم بو دجه رو تا 110 بکشونم بالا بنظرتون چه کنم
بازم ممنون از پاسخ گویی سریع شما.
یه سوال خنده دار داشتم این audi r8 اگه بخوایم وارد کنیم تو ایران که نیست چقدر واسمون در میاد؟
نقل قول:
پس در واقع جای x3 و z4 عوض شده
من اطلاع از تغییرات نداشتم،فکر کردم شاید فرق خاصی بین دو تا ماشین هست که یکی وارد میشه و یکی نه.
یه مستند هست در مورد خط تولید z4 که نشنال جئوگرافی ساخته و من لینکشو تو تاپیک "ماشین کلیپ" گذاشتم
خیلی کار جالبیه، اگه ندیدید حتما ببینید.
:10:
سلام
حالا بین 206 اس دی V1 و سمند LX L3 کدوم بهتره؟ لطفا مفصل بگویید که هر کدوم از چه نظر بر هم برتری دارن
مرسی