راستی این صدایی که موقع روشن شدن و یا بیرون اومدن از stand by و خاموش شدن میده طبیعیه؟؟
Printable View
راستی این صدایی که موقع روشن شدن و یا بیرون اومدن از stand by و خاموش شدن میده طبیعیه؟؟
سلام دوستان
من یه هارد هینترنال 80 داشتم که یه روز از دستم افتاد روی کف سنگ خونمون. وقتی وصلش کردم یه صدایی میداد انگار داره آروم آروم می چرخه و به فاصله های 2ثانیه ای قیژ قیژ می کرد
آیا امکان بازیابی اطلاعاتش هست؟
به شرکت ها اعتماد ندارم چون توش عکس خانوادگی دارم
با تشکر از اساتید
اره هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
نقل قول:اطلاعات در هر صورت بازایابی میشه.نقل قول:
آیا امکان بازیابی اطلاعاتش هست؟
صحبت سر هزینشه.
حرفی که مهندس امیر زدند.نقل قول:
به شرکت ها اعتماد ندارم چون توش عکس خانوادگی دارم
اطلاعات شما هیچ وقت به درد یه حرفه ای نمیخوره عزیزم.
احتمال زیاد باید جا به جایی مدیا انجام بگیره با هارد مشابه.
مهندش امیر clean room دارند و این کار را انجام میدهند.
در ضمن هیچ وقت فکر باز کردن هارد به سرتان نزند که اطلاعات out میشود.
موفق باشید
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
نقل قول:سعی کنید فضای اخر هارد تان را خالی تر بزاید.نقل قول:
872 گیگش پر هست!
یعنی اخرین درایو را ازاد تر بزارید.
مشکلی نیست.
سلام
یک هارد maxtor 320 دارم. که توسط Setup سیستم شناسایی نمیشه. کابل ساتا را که جدا می کنم دوباره میزنم و وارد Setup میشم شناسایی میشه. دوباره بعد از چند دقیقه ، گاهی هم بعد از ریست یا خاموش کردن دوباره هارد را نمی شناسه.
روی هر سیستمی که امتحان کردم همینطور بود. کابل ساتا را هم عوض کردم باز همینطور بود.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
مشکل حل شد. از ویروس بود. با هزار تا مشکل فرمتش کردم و بعد خوب شد.
سلام.بچه ها دمای هارد دیسک لپ تاپ مارک وسترن دیجیتال باید چقدر باشه؟
چون برنامه HD Tune اخطار دمای 56 داده!
ممنون:11:
سلامنقل قول:
به نظرم بالاست . هارد لپتاپم كه سيگيت 5400 rpm هست و در حالت كار مدام بيشتر از 41 يا 42 نميشه .
منظورم از كار مدام مثلا كپي پيست كردن دائم يا دفرگمنت كردن و ... هست كه باعث روشن موندن چراغ هارد ميشه .
توصيه ميكنم از كولپد استفاده كنين . هروقت از كولپد استفاده ميكنم دماي هارد به طور چشمگيري پايين مياد مثلا براي هاردم طرفاي 36 درجه ميرسد.
كولپد هم از نوعي بخريد كه بتونه جريان هوا رو به شكافهايي كه هارد در بالاي آن قرار گرفته هدايت كنه !!!
سلام عطا جان ممنون.الان تازه به 51 رسید!! اون موقع تا 58 هم رفت!!نقل قول:
ممنون ممنون :11:
سلام به دوستان
اميدوارم حالتون خوب باشه
من يه مشكلي پيدا كردم
يه هارد 3 ترا بايت خريدم مشكلاتشم نوشتم
يك پارچه نشدن هارد و دو تيكه بودن اون به صورتي كه يكپارچه آن 2TB و يكپارچه ي ديگر آن 748GB شناسايي ميكنه
در XP فقط 748GB اون را شناسايي كرده و در VISTA فقط 2TB آن را شناسايي كرد ولي در ويندوز 7 هر دوي آن را شناسايي ميكند ولي نميتواند آن را يكپارچه كند.
بردم ضمانت دو بار رفت اومد ميگه مشكل نداره!
ضمانت ميگه ويندوز نميتونه يكپارچه كنه ، تاتزه ميگه 748 گيگ اون رو از طريق نرم افزار ميتوني فعالش كني! خود ويندوز نميتونه! در صورتي كه مايكروسافت خودش همون سر اكس پي اعلام كرد ntfs محدوديتي قائل نشده!
يك به من كمك كنه! بخدا موندم! ميخوام بدونم من چيزي نميفهمم يا اينا بيخود دارن بهانه ميارن و هارد رو تعويض نميكنن!
سلام یک هارد فورمت شده رو چطوری میشه ری کاوری کرد؟