نقل قول::11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=236259
Printable View
نقل قول::11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=236259
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريدنقل قول:
من كه گفتم نميخوام كسي رو ناراحت كنم
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
سلام
اون عکس های مقایسه چیز جالبی بود ولی نمیدونم چرا دوستمون گفته بود Pes کارتونیه:18:
اتفاقا اون عکس ها رو برا این گذاشته بودن که بگن PES بافت طبیعی تری داره:13:
اما خب اینجا جاش نیست!:10:
من خودم طرفدار دو آتیشه و فن بوی PES هستم این بازی واقعا برازنده ی عنوان شبیه ساز فوتبال هست:40:
یکی دیگه اون ور دنیا بازی ساخته شما چرا دعوا میکنید؟نقل قول:
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
هر کسی یک سلیقه ای داره.
من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...
من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
خدایش به چهره پویول نگاه کنید...
عزیز من از اولشم گفتم اشتباهی اومدی دیگه یه تایپیک بزن هرچقد دلت میخواد مقایسه کن ایشونم نظرشو راجع به فیفا گفته که شما داغ کردینقل قول:
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
اومدی وسط یه عده هوادار میگی نظر میدم داری بازی رو تخریب میکنی حالا من هیچی نمیگم دلیل نمیشه که ....
فدات شم همین کارو بکن تایپیک بزن تا اعصاب بقیه رو خراب نکردی و توهینو اخطار بازی شروع نشده
موفق باشی
مشكل اساسي پيس مشكل دروازبانش هستنقل قول:
مثلا شما از روي نقطه ي كرنر اگه جهت رو به سمت دروازبان بگيريد و سانتر كنيد توپ به دست دروازبان ميخوره و وارد دروازه ميشه
البته بايد با بازيكن خوب سنتر كنيد مثلا كاكا
اینطوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازهبانها موافقم. اکثر شوتها رو 2ضرب میگیرن. بعضی دروازهبانهای ضعیف، توپهای به قول ما مورچهای رو 2ضرب میگیرن و این باعث گلخوردن طرف میشه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمتها مثل گیمپلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.
اینطوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازهبانها موافقم. اکثر شوتها رو 2ضرب میگیرن. بعضی دروازهبانهای ضعیف، توپهای به قول ما مورچهای رو 2ضرب میگیرن و این باعث گلخوردن طرف میشه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمتها مثل گیمپلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.
یه سوال:20:
تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟