حالا تغيير rm-421 به rm-320 چطوريه؟؟؟دي:
Printable View
حالا تغيير rm-421 به rm-320 چطوريه؟؟؟دي:
اقا من هر چی آهنگ ( رینگ تون ) تو قسمت Sound گوشی ریختم رو الان از قسمت Tone ( برا انتخاب زنگ) نشون نمیده!!! و فقط زنگهای خود گوشی رو نشون میده. تا دیروز نشون میدادا. ریست هم کردم ولی باز درست نشد.
مشکل از کجاس؟
پ.ن: مشکل حل شد! رینگتونها رو از تو خود فایل منیجر گوشی ریختم تو قسمت Sound Clips/Tones . جالب اینجاست که این زیر شاخه Tone تو Xplore نمایش داده نمیشه!
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بعد از کلی تحقیق و تفحص واسه عوض کردن گوشی بین گوشی های مختلف(N79 N82 N95 N85 N958gig N96) رسیدم به n95 8gig ، معمولیاشا میگفتند اکثرا چینی شده که لیبل فنلاند خورده واسه همین دیگه اومد سراغ این و الان می خواستم بدونم مشکلات عمدش چیه،چه از لحاظ نرم افزاری و چه سخت افزاری ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید
من چند صفحه از تاپیکا خوندم،یه چیزایی راجع به چینی و فنلاندی بودنش دیدم،میشه دقیق راهنمایی کنید؟من اسم چین که میاد حالم بد میشه،تمام ذوق و شوقم راجع به این گوشی تا اینارو خوندم یه هو تموم شد........
کمک کنید!!!!!!!!!
نه دوست من تو ذوقت نخوره چون اولاً الان 95% گوشیهای بازار ایران همه چینی هستند ...
دوماً شما فکر نکن که اصلش رو فنلاند میزنه حالا چین اومده از روش داره کپی میکنه , نه دوست من ....
فنلاند به دلیل ارزان بودن مواد اولیه + فراوانی نیروی انسانی موجود در چین و ... امتیاز ساخت گوشیهاشو به چین واگذار کرده .
.
برای همین روی لوازم جانبی مثل هندزفری یا شارژر یا کابل کامپیوتر گوشیهایی حتی تولید فنلاند شما میبینی که زده ساخت چین .. این یعنی نوکیا همکاری تنگاتنگی در زمینه تولید گوشی با چین داره ...
.
شما اگه واقعاً چشمت N95 8g رو گرفته برو بخر و نگران هیچی نباش ... چون هنوزم که هنوز و با وجود اومدن معرفی و به بازار اومدن انواع گوشیهای لوکس و حرفه ای , ولی بازم 8 گیگ یه رقیب سرسختی هست براشون ..
payman1991 عزيز! مطمين باش كه 8 گيگ هنوزم غول بازاره و رو دستش نيومده!!!
فقط موقع خريد حواست باشه كه مثل من اشتباهي مدل كره ايشو نخري...
البته كره اي و فنلانديش [يا همون چينيش!] زياد هم فرقي ندارن....ولي باز اون يكيش يه چيز ديگه اس...
باز کره ایش بهتر از چینی هست که.نقل قول:
در ضمن با توجه به اختلاف کم قیمت این گوشی با N86 , به نظرم یک نیم نگاهی هم به اون بندازی بد نیست.
ضمن تشکر از همه دوستان و معذرت خواهی برای اینکه اینجا تاپیک مشاوره خرید نیست ولی گفتم شاید اینجا اطلاعات بهتری بگیرم
اوازم جانبی که همه گوشی ها حتا سامسونگ هم چینیه،حتا خود گوشی های آیفون را هم شنیدم که الان چین داره میزنهنقل قول:
منظورت از اون یکی چیه؟چین یا فنلاند؟کره ای و چینی فرقش چیه؟نقل قول:
من حتی ان 85 هم در نظرم بود ولی میگند که خیلی گوشی ظریفیه(تو پر قو باید حمل و نقل بشه!!!!!)البته من اینجور شنیدم یه چیز دیگه اینکه اختلاف قیمت 20تومنی با 86 به خاطر 3 مگاپیکسل بیشتر و یه سری امکانات دیگه یه خورده مشکوک نیست؟؟؟؟بعدشم اگه ان 95 8 گیگ قول باشه پس ان 86 چیه؟؟؟؟نقل قول:
ضمنا اگر میشه معایب نرم افزاریشم بگید،
فرق صفحه نمایش های amoled با tft را هم اگر کسی میدونه بگه!!!!
یه سر اینجا بزن فرق کره ای با فنلاندی(مونتاژ چین) رو متوجه میشی:
به نظر من 86 بگیری بهتره...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280071&highlight=%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C
ال سی دیه amoled شفافتر و مصرف باطری کمتری داره...فقط همینو می دونم.توضیح فنی می خوای باید از علی بپرسی(ali racer )
تایید میشه. هر چند هنوز هم بعد از 2 سال N95 جز غول ها هست ولی خب به هر حال قدیمی شده , N86 یه چیز دیگس.
سلام . من یه فونت روی گوشی م ریختم و بعد گوشی م دیگه بالا نمیاد . مینویسه : :41:
Phone start-up Faild . Contact The utailer .
دوستان گفتن باید فلشش کنم و ...
اما من برگه ی ضمانت نامه و گارانتی ش رو گم کردم :46: .
. می شه یه نمایندگی معتبر نوکیا معرفی کنید ؟ ( همراه با شمارش ) :19:
ممنون . :40: