نقل قول:
اتفاقاً چون شما ابتدا نقل قولی از من گرفته و پاسخ دادید فکر کنم منظورم رو هم درست متوجه نشدید
همونطور که در پاسخ به آقای Zeitgeist گفتم در متن خبر که تنها اون برای ما قابل اعتباره نه ادعاهای قبلی مدعیان، صرفاً از U2 اسم برده شده نه هیچ پروژه ی دیگری
شما درآمدید و گفتید نه ، یوفو و شبه یوفو! هم بوده ! خب این شمایید که باید با اتکا به مراجع معتبر خبری و علمی حرفتون رو اثبات کنید نه من !
خوب شد که قضیه روشن شد. درسته که موضوع از ردهبندی امنیتی خارج شدن مربوط به آزمایشات U2 بوده ولی این مسئله تبعات خیلی زیادی علیه همهی ادعاهای UFOئی داره. منطقهی ۵۱ وجود داشته و محلش دقیقا مشخص شده. در منطقهی ۵۱ آزمایشات زیادی (حداقل در رابطه با U2 و OXCART) انجام گرفته. گزارشهای زیادی (تقریبا نصف تمامی گزارشها) از دیدن UFO در محدودهی قابل مشاهدهی این منطقه به دست رسیده. اینها رو کنار هم که میگذارین این خبر یک تیر کاری به قلب فرهنگ UFOئی خواهد بود. حالا اینکه شما چطور از پست من برداشت شبهعلمی کردید بماند، سوءتفاهم بوده.
اینجا چندتا از نقلقولهای مهم رو میارم که نشون بدم نه فقط غیرمستقیم (همونجوری که بالا توضیح دادم) بلکه مستقیما این اسناد (نه خبر اولیه) به UFO ربط داره:
نقل قول:
The documents reveal that British pilots were used to fly missions in the U-2 in an attempt to confuse the Soviets, but that tests on the aircraft and its successor, known as Oxcart, also seemed to be responsible for many sightings of UFOs.
دقیقا عکس نظر شما که میگین ارتباطی با UFO نداشته:
نقل قول:
The document said: "High-altitude testing of the U-2 soon led to an unexpected side-effect - a tremendous increase in reports of unidentified flying objects.
نقل قول:
"U-2 and later Oxcart flights accounted for more than one-half of all UFO reports during the late 1950s and most of the 1960s."
نقل قول:
Road signs had to be removed, road banks were levelled and trees trimmed to help transport the plane safely – possibly providing an explanation for some of the phenomena attributed to UFOs in the area.
و البته هنوز هم متاسفانه بخشهای مهمی از این اسناد سری هستند:
نقل قول:
There are, however, some mentions of Area 51 that remain blanked out and this will doubtless provide more than enough fuel to conspiracy theorists.
در مورد یک دروغ (مثلا دیدن فرازمینیها) درست نیست که دنبال اثبات عدم وجود فرازمینیها بگردیم. ما اصولا نباید راجع به این موضوعات بایاس داشته باشیم. کار ما باید براساس شواهد باشه. این شواهد محکمه پسند هستند چون همزمانی دارند کدام فکر مریضی هست که بگه فلان گزارش مربوط به UFO که مقارن فلان آزمایش در Area51 بوده و هردو در یک ناحیه بودند از هم مستقلاند!! به این ترتیب بخش مهمی از شواهد حضور فرازمینیها در زمین نابود میشه و البته که ما شاید هیچوقت نتونیم به یک مدرک محکمهپسند برسیم که بگه قطعا بنا به این دلیل هیچ فرازمینیای در زمین نبوده و نخواهد بود. درست مثل قضیهی خداست. ما میتونیم شواهدشون رو با همچین اطلاعات محکمهپسندی رد کنیم. وقتی شواهد رو رد کردیم دیگه اعتقاداتشون با خودشونه. واسه همینه که میگم
believers gonna believe اونائی که به این مسئله «باور» و «ایمان» دارند ذهن و فکر خودشون رو روی شواهد/عدم شواهد بستن و فقط دنبال خوراک دادن به «ایمان» خودشون هستند...
راجع به کتب ضاله هم من متوجه منظورتون شدم، واسه همین از اصطلاح شما نقل کردم. یه کم به عقب برگردین موضع من رو توی تاپیک متوجه میشید ناسلامتی خودم از سردمداران مبارزه با شبهعلم بودم:n02:
منابع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]