طرحي كه فعال شده رو چه خوري ميشه غير فعال كرد؟؟؟ اگه اين كار رو بكنم هزينه ي طرح براي 1 ماه كامل برام مياد؟!!!نقل قول:
لطفا براي بحث در مورد مدرسه به اون تاپيك بيا..آخه خارجاز قوانين اين تاپيكه....:5:
Printable View
طرحي كه فعال شده رو چه خوري ميشه غير فعال كرد؟؟؟ اگه اين كار رو بكنم هزينه ي طرح براي 1 ماه كامل برام مياد؟!!!نقل قول:
لطفا براي بحث در مورد مدرسه به اون تاپيك بيا..آخه خارجاز قوانين اين تاپيكه....:5:
يكمي داشته باشي بهش عادت ميكني... من كه خيلي استفاده ميكنم هر دو روز بايد شارژش كنم...اين كه خوبه. يكي از بچه ها يه گوشي داشت كه هر روز بايد شارژ ميشد!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز این طرح هیچ هزینه ای نداره و کاملا رایگان هست و نیازی به فعال شدن نداره خودش فعاله با همون روشی که توضیح دادم میتونی بری تو اینترنت ...
كاملا درسته!!!!!!نقل قول:
عزيز من...من طرح قرمز رو دقيقا قبل از خوندن پست تو فعال كردم. ميگم حالا چه جوري غير فعالش كنم؟؟:18: آخه من كه خبر نداشتم!!!!!!:41:نقل قول:
عجله کار شیطونه عزیزم !!!نقل قول:
نمیتونی غیر فعالش کنی ولی میتونی دوباره همون شماره رو بزنی و دوباره 2500 ازت کم شه تا همیشه یادت بمونه عجله نکنی !!!!
خوب مرتضی جان من دارم میرم بخوابم صبح باید برم سرکار .هر سوالی دارین بگی تا فردا بیام اگه تونستم جواب میدم ...
1-نوشته تا 24 ساعت ديگه فعال ميشه 2- خوب آخر ماه اين كار رو ميكنم كه حداقل يه استفاده اي كرده باشم!!!!!:21:نقل قول:
آخه من چرا اينقدر منگلم؟:20:
ممنون وشب بخير...نقل قول:
خوب مرتضی جان من دارم میرم بخوابم صبح باید برم سرکار .هر سوالی دارین بگی تا فردا بیام اگه تونستم جواب میدم ...
در جواب اقای s-n باید بگم که گوشیهای نوکیا بدلیل اینکه از سی پی یوی قوی و ال سی دی با 16 میلیون رنگ استفاده میکنند به همین دلیل دارای عمر باتری کمتری هستند!!شما برای اینکه باتریتون بهتر جواب بده در قسمت تنظیمات در انجا که نوشته network وارد شوید و حالت dual mode را به gsm تغییر دهید انگاه میبینید که عمر باتریتون افزایش پیدا میکنه!!در ضمن بدلیل سی پی یوی قوی این گوشی از خاموش و روشن کردن گوشی خود داری کنید چون ممکنه در هر سری که گوشی رو خاموش و روشن میکنید 2 خط از باتریتون کم بشه!!!گوشیهای سونی اریکسون بدلیل نبود باتری مناسب هیچگاه دارای ال سی دی با 16 میلیون رنگ و سی پی یوی قوی نیستند!!!