متن فوق العاده ایی بود . :40:
Printable View
متن فوق العاده ایی بود . :40:
سلام
جريان زنش چيه ؟
كلا داستان زندگيش چيه ؟
دوست عزيز قبلا به خاطر همون آهنگ هاي شاخ و تاپ بود كه 5 سال بهش مجوز ندادن !!!!!! بيرون دادن آهنگ هاي تاپ براي محسن كاري نداره ولي بايد ملاحظه مجوز گرفتن رو هم بكنه ديگه :)نقل قول:
آلبوم جديدش هم خيلي عاليه . آهنگهاش همه در سطح ممتازي هستن
دوران گيجي و سرجيگجيت گذشت . . . محكم بشين دلم اين دور اخره :40:
من طرفدارم و حرفاتو قبول دارمنقل قول:
خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....
کجاست بگو اون همه آهنگای خوب ... اما تو کوه درد باش ... طاقت بیار و مرد باش
یادش به خیر خیانت ، متاسفم ، سه شنبه ها ، کفتر چاهی ، لنگه کفش ،
محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !
محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟
تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...
میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...
محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...
محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...
مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ...
طرفدار بودن به این نیس که رو تعصب به به و چه چه کنیم
به اینه که همین آهنگارم صد بار گوش کنیم اما بگیم چی شد اون آهنگای فوق العادت ؟
انتقاد کار یه طرفداره
این تخریب نیس
چون منطقی میگیم ترک 2 و دور آخر قشنگه
اوایل محسن گوش میکردم میرفتم تو فاز اوج سیاوش قمیشی واقا اوج سیاوش قمیشی بود اما حالا چی ؟ ......
دوست عزیز- صادق جان متن بسیار بسیار خوبی بود. حرف دل خیلی هارو زدی مثل اینکه. من هنوز آلبوم رو نشنیدم. چون هنوز اوریجینالش بدستم نرسیده. ولی اگه اینطور باشه که شما میگی... ای وای...نقل قول:
خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....
کجاست بگو اون همه آهنگای خوب ... اما تو کوه درد باش ... طاقت بیار و مرد باش
یادش به خیر خیانت ، متاسفم ، سه شنبه ها ، کفتر چاهی ، لنگه کفش ،
محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !
محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟
تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...
میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...
محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...
محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...
مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ...
توروخدا این حرفو نزن محسن جاننقل قول:
دوست عزيز قبلا به خاطر همون آهنگ هاي شاخ و تاپ بود كه 5 سال بهش مجوز ندادن !!!!!! بيرون دادن آهنگ هاي تاپ براي محسن كاري نداره ولي بايد ملاحظه مجوز گرفتن رو هم بكنه ديگه :)
اگه اینطور بود خود محسن چاووشی بیاد بگه من آهنگای فوق العاده مثه قدیمارو دارم اما اینا رو در جواب انتظار طرفدارام بیرون میدم بنظرم امکان نداره مطمئنم اگه همچین چیزی بود میومد میگفت و بعد سر فشار خیلی از طرفدارا مجوزو میگرف حتی اگه یه مدتی بگذره مردم که فشار میوردن صد در صد نتیجه میداد
یه هنرمند اونم نه هنرمند معمولی کسی که پرطرفدارترینه با آبروی هنریو احساسات طرفداراش اینکارو نمیکنه شک نکنید
خب منم همه آلبومو گوش کردم
نظر همه دوستان محترمه
ولی از نظر من خیلی قشنگ بود
نمیدونم چه طور همچین آلبومی از نظر بعضیا فقط یه بار قابل گوش دادنه !
نمیخوام مثل طرفدارای متعصب حرف بزنم و بگم معجزه بود ، نه اصلا ، ولی خیلی خیلی آلبوم قشنگی بود
آهنگ اولم که خیلیا ازش ایراد میگیرن به نظرم جالب بود و همینطور قشنگ
آهنگ کی بهت خندیده هم قشنگ بود ( شاید هدف محسن چاووشی از این اهنگ جذب کردن یه گروه خاص باشه ! )
این دو تا آهنگی که خیلیا بهش گیر میدن رو من گفتم ، اگه نه که بقیه آهنگا عالین
فقط آهنگ لولای شکسته یه جوری بود ( البته این آهنگم به نظرم شعر خیلی قشنگی داشت )
در کل به نظرم عالی بود
آفرین به محسن چاووشی و خانومش :31:
صادق جان،نقل قول:
حرفه خیلی از طرفداران محسن رو با متنی زیبا و صریح زدی...
ممنونم ازت:11::11::11:
چرا شماها میخواین همه ش محسن چاوشی تو یه سبک بخونه ؟
دوباره دوست دارید برگرده به زمان قدیم و همونجوری بخونه.
خب خوننده باید پیشرفت کنه، وقتی همه پیشرفت میکنن که اون نمیتونه دوباره سبک قبلیش رو بخونه.
یه کم نو آوری و تنوع لازمه.
یکی از دلیلایی که ما فکر میکنیم آهنگای قبلیش خیلی خوب بود اینه که ازشون یه عالمه خاطره داریم، گوش میدیم یاد اون روزا میفتیم و میگیم آهنگاش چقدر قشنگ بود، ولی انصافا اولین آهنگش رو گوش کنید و مقایسه کنید ببینید چقدر پیشرفت کرده.:20:
اول هی میگفتین دوست ندارین تو آلبوم جدیدش ناله کنه :31: حالا میگید چرا ناله نمیکنه :31: چرا سوز نداره و ... :31:
خواهش میکنم منو نزنید، نظر خودمو گفتم :11:
بی خیال ...
حالا قضیه زنش چیه ؟ :31:
محسن هر کوفتی هم نخونه !!!
واسه من اوله ! و همیشه دوستش دارم !
ریتم و آهنگ سازی و اینها همه اش تنها مکمل محسنه !
محسن ، جوری که می خونه رو من دوست دارم ، حالا خرمشهری یا راک !