نقل قول:
عزیز جان میشه اون اس ام اسی کا از طرف ایرانسل برات اومد رو برام مفرستی
نقل قول:
عزیز جان میشه اون اس ام اسی کا از طرف ایرانسل برات اومد رو برام مفرستی
ایول فقط یه کاری اگه میشه یه موبایل n70 بردار و دوباره همین قسمت که من تو نقل قول گذاشتم نگاه کن هستنقل قول:
خدا وکیلی نیست
آيا ميشه از اين خبر نتيجه گرفت كه بازار سيم كارت هاي 150 هزار توماني كساد هست و احتمالاً در آينده نزديك قيمت آنها كاهش خواهد يافت؟نقل قول:
1000 دقيقه مكالمه رايگان
--------------------------------------------------------------------------------
در اولین بهار ...
با ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان
به استقبال اولین تابستان ایرانسل می رویم!
ایرانسل به مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه می دهد. با استفاده از این فرصت طلایی از هم اکنون به استقبال تابستانی به یاد ماندنی بروید!
• تنها آن دسته از مشترکین سیم کارت دائمی در این طرح شرکت داده می شوند که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت ثبت نام خود را تکمیل کرده و اولین تماس خود را برقرار کرده باشند. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.
• توجه فرمایید که هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان خود استفاده نکنید، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعدتان اضافه نخواهد شد.
به این ترتیب:
هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین
هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت
هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد
هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر
• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود.
• در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، شما تنها هزینه دقیقه نخست را می پردازید. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود. کلیه تماس ها بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر قسمتی از یک دقیقه را نیز مصرف کرده باشید، کل یک دقیقه به حسابتان منظور می گردد.
• همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.
به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.
• توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.
آقا جون این همه از این ایرانسل بی پدر و مادر حمایت نکنید
همه میدونیم این راهی که ایرانسل پیش گرفته ......
ایران سل رو باید انداخت توی آشغال دونی
من متاسفم که ایرانسل خریدم
این همه هدایای میدونید چیه؟
تا حالا روباه ندیدید؟
بابا سرتونو نکنید توی برف
تا حالا شرکت بزرگی به اندازه ایرانسل ندیده بودم که چنین شرارت ها و گند کاریهایی بالا بیاره
بشینید یکم فک کنید میفهمید چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از 15 فروردین به بعد کلی رفتم با کارتم تو اینترنت ولی از اعتبارش هیچی کم نکرده...
میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست که یدفه کم کنه...
آخه اگه یدفه کم کنه خیلی نامردی کرده و حق و حقوق مشترکینش رو زیر پا گذاشته...
کسی نبود بگه فرقشون رو؟نقل قول:
تو هزینه
اعتباری 68 تومان
داعم 49.9 تومان
اعتباري62تومننقل قول:
دائمي49تومن
مرسی که جواب دادید.
کاملاً موافقم فقط بدرد سطل آشغال می خوره. متاسفانه با یه شرکت دزد سروکار داریم!!!نقل قول:
نقل قول:
خبرهاي لينکهاي زير رابخوانيد وقضاوت کنيدکه واقعاً معلوم است که توي اين بازار اپراتور دومي يا ايرانسل چه خبر است ،اول با آن همه شرط و شروط و اگرها ،مکالمه رايگان
بعد خيال زياد کردن تعرفه ، شما قضاوت کنيد غير از دان پاشيدن و به دام انداختن معني ديگه اي دارد يانه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم دوبار توي دو روز مختلف امتحان كردم هيچي كم نكرد. اما با تجربه اي كه تو عيد برام پيش اومد ديگه جرات ريسك ندارم. آخه از يكم تا 15 فروردين كه شيراز بودم هر چي اس ام اس ميزدم چيزي كم نميكرد من هم تا ميتونستم گروهي ميفرستادم. بعد كه برگشتم تهران يكدفعه 2000 تومن كم كرد.نقل قول:
تاريخ عضويت: Sep 2006
--------------------------------------------------------------------------------
آقا من از 15 فروردین به بعد کلی رفتم با کارتم تو اینترنت ولی از اعتبارش هیچی کم نکرده...
میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست که یدفه کم کنه...
آخه اگه یدفه کم کنه خیلی نامردی کرده و حق و حقوق مشترکینش رو زیر پا گذاشته...
حالا اگه كسي از اعتبارش زياد نمونده بره تا ميتونه اينترنت رايگان حال كنه كه همين امروز و فردا مشكل رو هر چي هست برطرف مي كنند.
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري***
تا حالا شده با عزیزت پای موبایل در حال صحبت باشی وهمش تو فکر نرخ زیاد مکالمت و قبض سر ماه باشی؟
تو هم دوست داری به مخابرات یه حال واقعا اساسی بدی؟
به مخابرات یه حاله اساسی مثل اون حالی که داری عزیزت با موبایل حرف می زنی ونگران نرخ مکالمه هستی واز یه طرف روت نمیکنه به طرف بگی پول موبایلم زیاد میاد وباید قطع کنم ولی از ته دلت نمی خوای رو بدی؟
اگه دوست داری پس مطلب زیر رو حتما بخون!!
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند (اينو ديگه جدي بگير) اين دفعه چهارمه ولي بزرگترينشونه!
اگر هم این نوشته رو به امضا تون تونوشته پیوند بزنید دیگه خیلی توپ میشه!
Message -Message Settings-Multimedia Message-Connection Settings-Edit Active Multimedia Settings-Home Page
بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در قسمت Home Page وارد ميكني
والسلام نامه تمام
بابا همه يه ماهه وصل شدن تازه ميخواي الان وصل بشي!!!
بي خيال
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازس
با WAV هم امتحان كردمنقل قول:
به ايميل ميفرسته ولي از روي گوشي دريافت نميكنه و به جاش همون MMS خطا مي ياد!!!
با يك روز هيچ اتفاقي نمي افتد ...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين راه دور انداختن ايرانسل تا موقعي كه خدماتشو درست نكرده است ...
اقا من میفروشم
کسی خریدار هست
09357707780
خسته شدم از دست این ایرانسل
فکر نکنم بتونی راحت بفروشی!!نقل قول:
یکی از مشکلات ایرانسل همینه!!
دوستان براي من قبض موبايل اومد معلوم شد كه sms روز 29 فروردين رايگان نبوده بدبخت شدم از اين ايرانسل كوفتي
چرا دعوا میکنین
تا حالا قرارداد مشترکین ایرانسل رو کسی خونده یا نه
این لینک رو هم مخالفها بخونند هم موافقها
حساب دستتون میاد
اگه حوصله ندارین دو تا از مهمترین هاش رو مینویسم
1- ایرانسل هر وقت دلش بخواد بدون کسب اجازه خط مشترک رو قطع میکنه
2- ایرانسل هر وقت که بازهم دلش بخواد میتونه قیمتش رو زیاد کنه
در هر دو بند فوق مشترک حق اعتراض نداره
( برداشت من اینطوری بوده ولی قبل از خرید سیم کارت این قرارداد رو کاملا خونده بودم (
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفته ام
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفتم
آقا نكنه قضيه اين Gprs كه فعلا مجانيه، مثل اس ام اس بشه! ( يعني بعدن معلوم بشه كه مجاني نبود)
اون دوستانی که از ایرانسل دفاع می کردن، کجان؟ چند وقته صداشون در نمی آد.
همونا که می گفتن من دروغ می گم!!
حتماً بعد از دیدن قبضاتون نظر شما هم عوض شده!!
به hfb
دوست عزيز، چند تفاوت بين اين دو سيمكارت وجود داره. اول با اونهايي كه بيشتر به گوش خوردن شروع ميكنم:
اولين و علنيترين تفاوت بين سيم كارت اعتباري و دايمي، در قيمت خود سيم كارت است، كه همونطور كه احتمالاً خودت هم ميدوني، سيمكارت اعتباري رو به قيمت 29.500 تومان و دايمي رو به قيمت 150.000 تومان در بازار ميفروشند.
دومين نكته همونجور كه ساير دوستان اشاره كردن هزينه مكالمه است كه در سيمكارت اعتباري 620 ريال بر دقيقه و در دايمي 499 ريال بر دقيقه است.
سومين تفاوت در امكان رومينگ بينالملل هست. در سيم كارت اعتباري ايرانسل شما امكان استفاده از سرويس رومينگ بينالملل رو ندارين ولي با دايمي ميتونين در مسافرت خارج هم از سيم ايرانسل خودتون استفاده كنين.
چهارمين تفاوت امكان استفاده از سرويس E-care است. در حال حاضر فقط با داشتن سيم كارت دايمي ميشه از سرويس كنترل اينترنتي حساب براي بررسي عملكرد استفاده كرد. چنين خدمتي براي سيمكارت اعتباري فعلاً فعال نيست.
اين تا جايي بود كه من حضور ذهن داشتم. اگه بقيه دوستان نكتهاي براي اضافه كردن داشته باشند، من از ديدنش خوشحال ميشم.
من با گفته CD-rw كاملاً موافقم كه بهجاي عكسالعملهاي عصبي و جانبداري بيدليل بهتره آدم يه خورده چشماشو بيشتر باز كنه و آگاهانه تصميم بگيره. خوندن قراردادي كه در اختيار همه ما گذاشته شده ميتونه از پشيمونيهاي آينده جلوگيري كنه.
اين رو بدونين كه يه شركت تجاري اولين چيزي كه بهش فكر ميكنه، درآمدزايي و سود بيشترشه. ايرانسل كشته مرده چشم و ابروي ايرانيها نيست كه به اونها اينترنت مجاني بده. همين كه سرويسي به اين كشور آورده كه كلي كار آدم رو راه مياندازه، براي من به اندازه كافي خوشحال كننده است.
نميدونم تا حالا براتون پيش اومده كه يه ايميل خيلي مهم رو بايد دريافت كنين و وسط زمين و آسمون دنبال يه كافينت بگردين؟ با هزار دردسر كه آدرس يه كافينت رو گرفتين، كلي توي ترافيك بمونين و كلي هم پياده راه برين و وقتي رسيدين ببينين براي نهار تعطيل كردن؟
آگاهانه انتخاب كردن و استفاده صحيح از تكنولوژي جلوي خيلي از مشكلات رو ميگيره.
اين قضيه جيپياراس هم براي ما شده معضل. راستشو بخواين من هم خيلي دست به عصا از اين سرويس استفاده ميكنم، چون هنوز معلوم نيست كه بعد از قطعي شدن تعرفه، آيا ايرانسل هزينه كل كاركرد بعد از 15 فروردين رو يه جا حساب ميكنه يا نه؟
البته از نظر قانوني بخواين حساب كنين، از اونجايي كه ايرانسل اعلام كرده كه از 15 فروردين به بعد اين سرويس پوليه و هزينهاش هم 3 تومن بر كيلوبايته، پس به نظر من محقه كه اين هزينه رو كم كنه.
ولي... از طرفي، چون در سيمكارت اعتباري فرد فقط ميتونه به اندازه اعتبارش از تلفن استفاده كنه، از اونجا كه ممكنه يك دفعه هزينه استفاده از اينترنت از كل اعتبار بسيار بيشتر بشه، به نظر من ايرانسل حق نداره كه هزينه استفاده رو در آينده يك جا كم كنه.
خوشحال ميشم نظرات شما رو بدونم.
يكي از دوستان اشاره كردن كه ايرانسل طبق قراردادش با دولت، ميتونه تعرفه رو تا 20% بالاتر از ارتباطات سيار ارايه كنه.
طبق آخرين اطلاعاتي كه من دارم طيف قيمتي كه ايرانسل اجازه داره ارايه بكنه، از 20% ارزونتر تا 40% گرونتر از سرويس شركت ارتباطات سيار هست.
يعني اگر تعرفه ارتباطات سيار رو 447 ريال در نظر بگيريم، ايرانسل اجازه داره بين حداقل 358 ريال تا حداكثر 625 ريال روي هر دقيقه مكالمه قيمت بگذاره. كه همونطور كه ميبينين تعرفه سيمكارت اعتباري با تفاوت 5 ريال، نزديك به سقف مجاز تعرفهاي از طرف ايرانسل هست.
اگه تويه تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اصفهان يا مركز استانها زندگي ميكنين، هيچكدوم!!
درحالحاضر ايرانسل بهخاطر پالسهاي يك دقيقهاي اصلاً به صرفه نيست و من سيمكارت تاليا رو قوياً براي اين شهرها به شما پيشنهاد ميكنم.
كيفيت تاليا در تهران (شهري كه من الان زندگي ميكنم) در صدر هست. صداي كاملاً صاف، آنتندهي قوي، شبكه آزاد و مكالمه بدون قطعي. اين فاكتورها بهعلاوه ارزونتر تموم شدن مكالمه بهخاطر پالس (نكته بالا)، به شدت به اين طرف راهنمايي ميكنه كه سيم كارت تاليا (البته كاركرده چون صفرش بيخودي گرونه) خريداري بشه.
خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين،:20: بعد از تفاوتهايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم ميكنند.
خب، طبيعتاً همه ميخوان كه هزينهاي كه براي هر دقيقه مكالمه ميدن ارزونتر تموم شه و با خودشون حساب ميكنن كه دقيقهاي 50 تومن خيلي ارزونتر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول ميتونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب ميكنم:
قيمت سيمكارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
قيمت سيمكارت دايمي 150.000 تومان هست.
وقتي سيمكارت دايمي بهجاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.
خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار ميرسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟
10.000 يعني تعداد دقيقههايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيمكارتها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشنتر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقهاي 62 تومن براي مكالمه ميپردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقهاي 50 تومان دايمي ميافته.
حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف ميكنه؟
اگر فرض كنيم بهطور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام ميكنن) چيزي معادل 666 روز ميشه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع ميكنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.
با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيشبيني ميكنم در 2 سال آينده سيمكارت اپراتورهاي خصوصي مجاني خواهد شد.
با توجه به اين محاسبه، من سيمكارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد ميكنم.
شنونده نظرات شما هستم.
---------------------------
توجه:
*(اين محاسبه با نرخهاي امروز مكالمات انجام شده)
**(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميمگيري به عهده مصرفكننده بوده :46: و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت ميكنم!!!)
من شخصا از این اقدام دفاع میکنم ولی یک مقایسه ای بین دیگر اپراتورها هم انجام بدی فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
باز هم ممنون
اگه بچه های انجمن من رو کتک نزنند من هم طرفدار ایرانسل هستم
فقط از امکاناتی که داده استفاده میکنم - حالا اگه یه بابایی با من کار داشت بدم نمیاد بهم زنگ بزنه
من سال 84 وقتي سيمكارتهاي تاليا به بازار اومد، سيم 0912 خودم رو به قيمت 930 هزار تومان فروختم و يك خط نسبتاً رند و صفر تاليا رو به قيمت 60 هزار تومان خريدم. به همه دور و بريهام هم همين توصيه رو كردم. در حال حاضر هم، همين خط تاليا رو دارم و واقعاً از كيفيتش راضي هستم (البته بعد از مصايبي كه در سال گذشته پشت سر گذاشت!).
دليل من براي خريدن سيمكارت ايرانسل اون هم از نوع اعتباريش... فقط و فقط استفاده از امكان خارقالعاده "اينترنت در جيب بغل" بود. به همين خاطر الان هر دو خط رو دارم. البته از اونجايي كه مبلغي اعتبار در خط ايرانسل دارم، از اون اعتبار براي فرستادن مسيج استفاده ميكنم. قيمت مسيج ايرانسل مشابه تاليا و همون 16 تومن هست.
تا وقتي تعرفه ايرانسل ثانيهاي محاسبه نشه من حتي يك تماس هم از اين خط نخواهم گرفت. كيفيتش رو هم بهتره زياد راجع بهش دقيق نشيم :46:
لطفاً به اين سوال جواب بدين:
چطور ميشه از موبايل هايي كه امكان تبديل شدن به مودم رو دارند براي اتصال به اينترنت دايال آپ در مناطقي كه خط تلفن نيست استفاده كرد؟ آخه از لحاظ تئوري به نظر ميرسه امكان پذير باشه اما من هر چه كردم نشد. اومدم مودم يكي از كانكشن هاي دايال آپم رو كه هنوز اعتبار داشت روي SonyEricson k750 (گوشي خودم) گذاشتم و گزينه Dial رو زدم پيغام The Remote Computer Didn't Respond رو داد. كد 021 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. كد 009821 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. اما با خود گوشي وقتي شماره مربوطه رو با كد 009821 مي گرفتم شروع مي كرد به بوق مخصوص اينترنت زدن.
خلاصه هر چند ميدونم هزينه اين روش گرونه اما آيا راهي داره كه اينجوري به اينترنت وصل شيم؟
خيلي ممنون
امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:
shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast
ولي تا الان كه دارم از اينترنتش استفاده ميكنم كه هيچي از اعتبارش كم نشده!
شايد منظورش از فردا باشه!
براي شما چي؟
براي شما نيومده؟
تازه نرخشم نوشته 3 تومن براي هر كيلوبايت!
يعني قانون جديد قرار نيس تصويب بشه؟
توي متنشم نوشته تعرفه تشويقي كه من منظورش رو نميفهمم!!؟
تا بعد
منم قبلا خواستم اين كارو انجام بدم ولي نميشهنقل قول:
چون زماني كه شما از طريق شماره گيري به يك ISP متصل ميشويد بايد Username و Password را به ISP ارسال كنيد و اين امكان در گوشيها در هنگام برقراري مكالمات صوتي تعبيه نشده است
اصلا شما Username و Password را در كدام قسمت گوشي وارد كرديد؟
چون در K750 براي وارد كردن Username و Password دو قسمت بيشتر وجود ندارد
يكي در قسمت Data Communication و يكي در قسمت Internet Settings كه هر دو قسمت براي زماني است كه اگر اپراتور در هنگام اتصال به GPRS از كاربر رمزي را خواست در آن قسمت وارد كند.
در ضمن اگر هم بشه خيلي گرون ميشه چون هم بايد هزينه مكالمه با گوشي و هم هزينه خريد كارت اينترنت پرداخت بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای منم امد ولی پولی کم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها در صورتی میتونید با موبایل خودتون به صورت دایلآپ به یک ISP وصل بشید، که سرویس Data در موبایل شما فعال شده باشه. از آنجایی که ایرانسل سرویس پرسرعت و کمهزینه GPRS رو ارایه میکنه، طبیعتاْ سرویس دیتا رو ارایه نخواهد کرد.
در موبایلهای ۰۹۱ سرویس دیتا قابل فعالسازی است. بعد از فعال کردن شما میتونید با موبایل خودتون بهصورت دایلآپ به یک ISP وصل بشید. وقتی موفق شدین این کار رو بکنین، اونوقت متوجه میشید GPRS کیلوبایتی ۳ تومن چه نمعتیه!!
برای استفاده از سرویس دیتا شما لازمه چند جور هزینه بکنین:
1- ماهیانه مبلغ 5 هزار تومان بابت اشتراک سرویس دیتا به مخابرات بپردازید.
2- از بابت هر دقیقه مبلغ ۴۴.۷ تومان باز هم به مخابرات بپردازید.
3- بابت سرویس اینترنت به ISP در حدود دقیقهای ۵ تومان بپردازید.
با همه این هزینهها شما قطعیهای پیاپی هم خواهید داشت. و سرعت دانلود به جای 56Kدر حدود 16K خواهد بود.