دوستان سلام
من يك عدد دي وي دي و يك عدد سي دي ويندوز ويستا را از فروشگاه p30worldگرفتم ولي متاسفانه نصب نمي شه ويك پيغام مبني بر اشتباه بودن كد را ميده لطفا راهنمايي بفرمائيد
با تشكر vurgun
Printable View
دوستان سلام
من يك عدد دي وي دي و يك عدد سي دي ويندوز ويستا را از فروشگاه p30worldگرفتم ولي متاسفانه نصب نمي شه ويك پيغام مبني بر اشتباه بودن كد را ميده لطفا راهنمايي بفرمائيد
با تشكر vurgun
من ویندوز ویستا رادارم ولی موقع نصب ارور زیر رامیدهد
windows installation encountered an unexpected error.verify that the installation sources are accessible,and restart the installation
error code : 0xc0000005
همين امروز هم اين بلا به سر من اومدنقل قول:
چون بعد از نصب ويندوز سرگرم كارهاي ديگه شدم
و اشتباها كرك آنلاين را زده بودم كه بعدا فهميدم
واسه خاطر همين هر كاري كردم كرك نشد و ويندوز ديگه بالا نيومد
مجبورا درايو Cرا فرمت و ويندوز جديد نصب كردم
امروز برنامه Windows Photo Gallery من به هم ريخته
كسي ميدونه چيكارش كنم تا درست بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي كم كم داره اعصابم خورد ميشه
دو تا مشكل ديگه
دستگاه اسكنر نصب نميشه
و پرينتر نيز كامل نصب نميشه
ديگه از اين دوتا نميتونم بگذرم
اگه اينا را نتونم نصب كنم احتمالا ديگه برگردم به XP
از مديران خواهشا كمكم كنيد
پرينتر Epson c45
اسكنر Super Scan 2400dpi
ماله من هم اجرا نمیشه!!
شاید سیستم شما برای نصب ویستا ضعیف باشه.نقل قول:
اما من فکر میکنم عیب از سی دی باشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست عزیز در منوی استارت /turn offچند تا گزینه داریم که شامل shut down و restartوstandby و...است که با تغییر پیش گزیده ویندوزبه shutdown میتوانی سیستم را کامل خاموش کنی
دوست عزیز ویندوز اکس پی بریز ویستا به درد اینکارا نمیخورهنقل قول:
اما من خودم با این همه مشکلی که داره اصلا نمیتونم ازش دل بکنم وقتی با اکس پی کار میکنم انگار حالم داره میخوره:2:
ببخشید دوبار شد اینترنتم قاط زد
شرمنده
اول اگه برنامه در ويستا نصب كامل نيمه به خاطر اين است كه بايد برنامه و درايور ان را از اينترنت آپديت كني تا مطابق ويستا باشه
يك سوال خودم دارم و اين است من مي خواهم ويستا را عوض كنم چطوري آپديت هاي كه كردم ذخيره كنم
دوستان کمک!
کدوم یکی از دوتا ویندوز امکانات بهتری دارن؟
vista Business
vista home premium
یکی می گفت استارت آپ و سرعت بیزینس بیشتره درسته یا نه؟؟
استفاده خانگي بدون شبكه گزينه دومنقل قول:
دوستان حجم DVD ویندوز ویستا من در حدود 8 گیگه . اما اون رو روی یک DVD یک لایه 4.7 گیگا بایتی رایت کردن . چه جوری میشه که از روی اون کپی کرد روی یک 4.7 گیگا بایتی دیگه .
(وقتی که کپی می کنم رو هارد 8 گیگا بایته ولی وقتی که روی دی وی دی رام رایت کلیک میکنم و Properties رو می زنم نشون می ده 4 و خورده ای گیگ )
من می خوام لپ تاپ بگیریمنقل قول:
گیر سیستم عاملشم
یهنی اگه vista home premium باشه از امکانات شبکه نمی شه استفاده کرد؟
مثلن 2 تا کامپیوتر رو شبکه کنم؟ برای استفاده از اینترنت؟
سلام
من دو پارتیشن
c:vista 25GB
d:xp 15GB
ساختم
xp رو تو C نصب کردم بعد از تو xp، ویستا رو Custom Installation کردم اما پس از PREINSTALL ویستا و ریست شدن سیستم اصلا بوت منویی در کار نیست و صفحه سیاه میآد (هر دو ویندوز از بین رفت)
میشه از اول راهنمایی کنین چطور میشه هر دو رو (با همین پاتیشن ها) در کنار هم داشت؟
(از بس نصب کردم کلافه شدم!)
شما نمی توانید هردو وویندوز را در درایو C داشته باشید شما باید ویندوز XP را روی C و ویستا را ازطریق بوت روی Dنقل قول:
نصب کنید.
در صورت نصب دو ويندوز در يك درايو سيستم تعادل نخواهد داشت .
كسي جواب را بلد نيستنقل قول:
كسي ميدونه چجوري ميشه تويه ويندوز ويستا سرعت كانكت شدن به اينترنت را ديد ؟
وقتی به اینترنت وصل میشی دوتا آیکون مانیتور در پایین صفحه ظاهر میشه وقتی موس را روی دوتا آیکون مانیتور ببرینقل قول:
سرعت کانکت شدن وهمچنین میزان send و received را نشون میده.
سلام من ويستامو تازه نصب كردم كركشو از كجا بايد گير بيارم؟
سلام به همهنقل قول:
من مشکلم حل شد
اما گفته "toraj" اشتباهه شما اگه ویستا رو از طریق بوت بعد از اکس پی نصب کنید اکس پی بالا نمیاد
ویستا برای Dual-Boot بودن حتما باید از طریق اکس پی نصب بشه
فرمايش شما را قبول ندارم.من ويندوز XP را در درايو C داشتم بعد از طريق بوت ويندوز ويستا را در درايو D ريختم و هيچ مشكلي هم نداشتم.چند روز قبل هم ويستا را Uninstall كردم باز هم مشكلي در بوت XP نداشتم.نقل قول:
mjpc جان من تا ازچیزی اطمینان پیدا نکنم پست الکی نمیدم شما حتما اشتباه کردید شما اگه ویستا رو از طریق بوت بعد از این که اکس پی را روی C نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد وایکس پی هم بالا میاد فقط شما باید ویستا را روی درایو D نصب کنید احتمالا شما ویستا را اشتباه نصب کردید.نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب شما با 3 عکس
دوست عزیزنقل قول:
آپدیتهای نصب شده را نمی توان ذخیره کرد ولی می توانید برای استفاده بعدی از اپدیتها از دو روش استفاده کنید:
1.به جای آپدیت اتوماتیک , ابتدا لیست آپدیتهای مورد نیاز را بدست بیاورید و بعد به طور دستی آنها را از سایت
مایکروسافت داونلود کنید تا پس از نصب برای بار بعدی نیز آنها را نگهدارید.
2.برای آپدیت از نسخه های ماهیانه Auto Patcher استفاده کنید که برای بارهای بعدی نیز قابل استفاده است.
با سلامنقل قول:
چند سوال کوچولو از vtn54عزیز
در مورد های قبلی خیلی از راهنمائیهای شما بهره بردم و ممنونم.
این update ماهیانه را به چه شکلی دانلود کنم
من هر چند بار هم که اینستال کردم از cd پی سی ورلد بازهم مدیاپلیر ندارم چگونه میتوانم اصلاح کنم چون reportهای متعدد هم فایدهای نداشت و اگر قادر به اصلاح نیستم چه کنم تا از شرش خلاص شوم اصلا اجرا نشود یا uninstall کنم و با باز کردن هر دایرکتوری شامل موزیک یا فیلم باpromptهای متعدد اذیت نکند .
با تشکر قبلی از توجه شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای داونلود آپدیتهای ماهانه AutoPatcher می توانید از لینک زیر استفاده کنید :
در مورد قسنت دوم سوالتان من درست متوجه منظورتان نشدم اگر کمی روشنتر توضیح دهید ممنون می شوم.:blush:
باسلام و تشکر از توجه شما
من چند بار ویستا را روی سه کامپیوتر مختلف نصب کردم
ولی در نهایت مدیا پلیر ندارم و از winamp و یا سایر استفاده میکنم اولا با send report خود ویندوز هم جوابی نیامد اگر بتوانم از طریقی مدیا پلیر را نصب کنم چه بهتر اگر نه از فعالیت ان بطور کلی جلوگیری و یا uninstall کنم که نتوانستم
در هر مورد cd و یادایرکتریهای حاوی موزیک یا video بیشتر از بیست prompt باز میشود که خواهان send error
و یا close program میشود که کلنجار رفتن با هرکدام موجب باز گشائی یکی دیگر میشود که اعصاب خوردکن است و از طرفی دلم نمی خواهد report را ببندم
با تشکر
من وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم میگه رمت 256 هستش.
چاره ای برای این نداریم؟
are khob inam harfie
خیر برای نصب ویستا حداقل باید 512 مگابایت رم داشته باشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
اونطور که من متوجه شدم ویندوز شما مدیا پلیر نداره که البته این خیلی عجیبه.100% ویندوز شما مشکل دار هست و مطمئن باشید که این تنها مشکل اون نخواهد بود.ساده ترین پیشنهاد استفاده از دی وی دی دیگری هست
مخلصیم
با سلام
با توجه به اینکه از نصبهای متعدد خسته شدم ولی ظاهرا چاره ای نیست ممنون.
به احتمال زیاد مشکل از سی دی نصب ویندوز است .ویندوز قبلی را پاک کرده و از یک سی دی دیگر ویندوز را نصب کنید.نقل قول:
با تشکر
چاره دیگری نیست.از توجه شما ممنون.
سلام
میشه کمکم کنید درایور مودم زولتریکس 3 چیپ برای ویستا 64 ذهفه پیدا کنم از همین جا از همتون ممنونم
سلام.نقل قول:
شما باید تو تاپیک مخصوص درایو های سخت افزاری درخواست بدید.اما حالا چون اینجا تاپیک ویندوز ویستا است لینک را میزارم:
دانلود کنید با حجم 1.4 مگا بایت: