اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام نداینقل قول:
یوزر پسورد +vpi vci
Printable View
اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام نداینقل قول:
یوزر پسورد +vpi vci
سلام
شما اول دقیق vpi و vci خطت رو ازشون بپرس مککنه 0 یا 1 یا 2 باشه
اگر چراغ adsl ثابت شد باید بگی که مک آدرس مودمت رو ثبت کنن روی خطت تا وصل بشی
نقل قول:vpi رو 2 گفتننقل قول:
متاسفانه به هیچ وجه نتونستیم اتصال برقرار کنیم و درخواست جمع آوری دادم
نیومده میخواهی بری :n13: خود شرکت چی میگهنقل قول:
هیچ کاری نمیتونن بکنن نزدیک یک ماهه وضع اینجوریهنقل قول:
من از مخابرات(مخبر مملکت) اومدم ریدمان و 4 هفته گذشت هی هر روز زنگ میزدم میگفتن خطتون مشکل داره داریم بررسی میکنیم و کارشناسان(روز شب کنا)ما داران درستش میکنن و تا رفیقم گفت زنگ بزن 195 یا از تو سایتش اقدام کن و شکایت کن و من زنگ زدم و بعد از دادن ادرس و مشخصات و کد ملی شکایتم ثبت شد و ظرف 3 روز وصلش کردن و تو شکایتم هم نگفتم مشکل از دیدبانه(اون میگفت اسایتکه نمیگفت دیبانه) و گفتم مخابرات زده خط منو خراب کرده از دیدبان نمیتونم بگیرم و خلاصه درستش کردن و بجایی هم که من زنگ بزنم خودشون زنگ میزدن پیگیر بودن تو اون سه روز:n02:نقل قول:
ادرس سایتش ولی مثل من زنگ بزنی بهتره و شماره ملی و ادرست و مشخصات دیگه هم اماده قبلش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه چند ماهه من برای دانلود خوبه ولی سرعت بعضی وقتها بالا و پایین میشه ولی برای گیم زدن و انلاین چندان خوب نیست
کلا اینترنت تو ایران سربسته هستش کیفیتش هر ثانیش با ثانیه قبلش فرق داره حالا میخواد از هر شرکتی باشه شما از همون گرونترینش هم بخری همین آش و همین کاست
من شکایتم کردم چند روز هی زنگ میزدن اما هیچی نمیفهمن اصلا دیگه دیدم نمیصرفه بیخیال شدم این نتو برا تست گرفته بودم که اگه خوب باشه خط اصلیمو بیارم رو این شرکت که جواب نگرفتمنقل قول:
مودمت مگه تندا نبود ؟ فقط همینو بدون که تندا یکی از آشغال ترین برندهای چینی هست ، من همین الان دوتا روتر دارم یکی ایسوس یکی تندا که نوش 600 تومنه همین الان ولی پرتش کردم تو آشغالا چون آشغال متعلق هست به آشغال دونی ....نقل قول:
فوق العاده برند بدی هست هم مودماش و هم روتراش ...
مشکل شما هم به نظر من ربطی به شرکت نداره .
نه مشکل از شرکته مودم دی لینک هم کلا فقط یک بار وصل شدنقل قول:
من که اصلا نمی فهمم چرا باید اینجوری بشه ، منم سه تا مودم دارم سه تاشم تو سیستم اد شده و کار می کنه ...نقل قول:
من خیلی بعید میدونم اگه از طرف اونا باشه و نتونن کاری کنن آخه هرجور نگاه کنی نمیشه که نتونن چون چیز خاصی نداره مگه اینکه از سمت مودمت باشه
مودمتو ریست کردی که کلا همه تنظیمات پاک شه ؟
وقتی لینک بیاد و ثابت شه باید وصل شه دیگه :n13:
داداش میگم سه تا مودم تست کردم همه هم سالم و رو isp دیگه کار میکنننقل قول:
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک
نه دوست عزیز اصلا پینگ خوبی نداره روی حالت فست 130 هستنقل قول:
دوستان شرکت دیگه هستش که مثل دیده بان حجم بده ؟
سرویس دهنده ای که حجم بالا میده اصولا زیاد کیفیت نداره !نقل قول:
بهتره از یه اینترنت شبانه برای دانلود سنگین ماهانه استفاده کنی و ی سرویس کیفیت دار برای وبگردی و کارای روزمره
سلام داداش نه خودم شاتل دارم برای مغازم دیده بان نت پورت خالی نداره برای همین دنبال یه شرکت مثل اینم حجم زیاد بده کیفیتش اونقدر مهم نیستنقل قول:
واقعن نت مزخرفی میده این شرکت قطعی داره مثل همین الان ، اختلالات mtu بین مسیر که باعث میشه وی پی ان در حالت ال تو تی پی یه سری سایتارو باز نکنه ، پینگ بالا ، کلا همه شرکتا کم و بیش همینن .
امروز قطع و وصل شدن زیاد و افت سرعت کسی داشته شیراز؟ همین الانم که قطع شده کلا:angry:
منم که کلا 7-8 شب به شدت شروع میکنه تایم اوت دادن بهم، تا حدود ساعت 1 شب بعدش درست میشه! تو این تایم خیلی به سختی میشه استفاده کرد.
بهشون زنگ میزنم میگم شبا که استفاده زیاده اینطوری میشه، میگه نه ما کلی پهنای باند خالی داریم همچین چیزی امکان نداره.
پینگشم که داغونه، سرور داخلی در بهترین حالت 60 میلی سکند پینگ میکنه ببینید وضع خارجی هاش چطوره ...
دقایقی هست که برای من چند بار پشت سر هم قطع شده و وصل شده . البته من خود شیراز نیستم. یکی از شهرستان ها هستم.نقل قول:
کندی هم توی پخش ویدئو داشت شدید. یه ویدئو میخواستم ببینم آنلاین هر ثانیه از ویدئو چند دقیقه بافر می کرد!
معلوم نیست باز چه غلطی کردن.
یکی از دوستان مشهدی بنده 5 روزه با کندی عجیب در باز کردن پیج رو به رو شده ولی توی دانلود مشکلی نداره!
فکر کنم پس لرزه های زلزله امشب دامان دیده بان رو گرفته . و همینطور بعد از مشهد داره ویروس گندکاری هاشون به بقیه مراکز هم سرایت می کنه دوباره
نت عجیبی هستش یکهو هیچی باز نمیکنه حتما مودم باید ریست بشع کلا این شرکت مسیر نتش خیلی شخمی هستش حتما باید از مرکز کوفتیشون تو کرمان عبور کنه
واسه من اختلال MTU بشدت کلافم کرده روری 10 بار مودمو ریبوت می کنم فقط ، بهشون میگم و گفتم بازم نمی تونن کاری کنن ، درست میشه باز که نت میپره مشکل برمیگرده ، الان من به صورت L2TP وصل میشم تو روتر به وی پی ان با کیفیت منتها انقدر باید ریبوت کنم تا یه مسیر بگیره که مشکل MTU نداشته باشه و بتونم یوتیوب رو تو تی وی باز کنم خیلی بده نتش کلا پیشنهاد نمیشه ، البته بد منظورم خیلی بی کیفیته بی کیفیت نیستا در کل این مشکلات رو داره ولی درکل امتیاز خوبی نداره بنظر من
تو اسکرین زیر می بینید که در صورت مشکل MTU نه تلگرم باز میشه و نه یوتیوب ...الاغا بلدم نیستن فیکس کنن بشدت مسیر نتشون مشکل داره
کسی هست اینجا که به صورت L2TP تو ویندوز وصل شه به چیز پی ان ؟ هم با pre shared key و هم بدون ...
مال من وصل میشه ولی هیچ جا رو باز نمی کنه ...
انقدر اختلال mtu داره که حد نداره
کسی میتونه اطلاع بده ؟
اگه یوزر و پس ندارید تو مسیح بگید بدم بهتون ...
همچنان بعد یک ماه نتونستن اینترنتمو وصل کنن
نه مشکلی ندارهنقل قول:
شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم
من دیروز چند ساعتی مشکل VPN داشتم ، از ساعت ۱۲-۴ بود ، هیچ سایتی باز نمیشه ، اگر هم باز میشد ، سایت رو کامل لود نمیکرد.نقل قول:
من از L2TP استفاده نمیکنم ، ------ سرور شخصی خودم هست. الان مشکلی نداره ،میشه از یوتیوب و فیسبوک ویدیو های ۱۰۸۰ رو مشاهده کرد.
کلاینت Open Vpn اپن سورس با رابط کاربری ساده می تونه جایگزین اون قدیمیه بشه ...به درد کسانی میخوره که نورد استفاده می کنن
این کلاینت مثل یک پوسته میمونه برای همون کلاینت اصلی خود Open VPN ، سورس اش رو نگاه کنی ، همون کلاینت اصلی open VPN رو نصب میکنه ،تنها فرق اش اینکه ظاهرش خوشگل تره ، بعدش به خاطر اینکه از Electron استفاده میکنه، مصرف منابع اش بیشتره.نقل قول:
فکر کنم یورز و پسورد هم ذخیره نمیکنهنقل قول:
برای من که ذخیره نمیکرد
مال شما هم spotify بدون چیز پی ان باز میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از تحریم در امدهنقل قول:
و با تمام ایپی های ایران کار میکنه تو تمام ispها
دوستان لطفا یه آی پی gateway و dns از دیده بان بدین برا تست پینگ:rolleye:
پینگ داغون بدرد نمی خورهنقل قول:
اینستا چقد کند شده ولی از نت نیست همه دارن میگن
این نت سگ توله چرا امروز اینطوریه. همش پک لاست و قطی
برای من هم الان یک هفتس اینطوری شده. پکت لاست و SNR Margin روی 3 یا 1.5هست!!:ohno:
واسه من عادیه همه چی ، snr خوب ، بدون قطعی ...
سرعت دانلود از استیم و یوپلی : کامل
زنگ زدم میگن 2 روزه این مشکل سراسری هستش در حال رفع مشکل! هستیم
پینگم با 8.8.8.8 الان 200 هستش!