خسته نباشی.تاپیک تانوما هست ,داری ملت رو گمراه میکنی :)نقل قول:
Printable View
خسته نباشی.تاپیک تانوما هست ,داری ملت رو گمراه میکنی :)نقل قول:
اگه خاصتی بیا تلگرام بگم چیکار کنی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از دوستان کسی طرح غزال برا تانوما گرفته؟
من غزال دارم روی خط مسی خیلی خوبه سرعت 2 مگم روی 2.5 مگ بستن قیمتش خوبه برای تانوما نمیدونم ارائه شده یا نهنقل قول:
دوستان لطف میکنین از این سرویس تست پینگ بزارید.
به اروپا و آمریکا
سلام
چندتا سوال داشتم
یکی اینکه ما دو خط تلفن داریم یکیش مخابرات یکیشم شاتل نت روش هست حالا اگه بخوایم خط مخابرات رو فیبر کنیم خط شاتل که مسی هست رو به اجبار فیبر نمیکنن؟و اصلا این داستان سیم کشیش چجوریه تا خونه چجوری سیم کشی میشه و داخل خونه به چه صورت هست؟
سوال دیگه اینکه تانوما سفارش دادنش چجوری هست؟الان سرویس مخابراتم 8مگ هست بعد فیبر شدن 8مگ میمونه یا سرعتش بالاترمیره؟و شرایط تانوما داشتن خط فیبر نوری هست فقط یا پیشنیازای دیگه ای هم داره؟
اگه دو خط مجزا باشن نه فقط یکیشنقل قول:
اگز قرار باشه کل محله فیبر بشه که تمامی خطوط مسی جمع میشن
شما خودت میخوای فیبر کنی؟ چون هزینش میلیونی میشه و اصلا مقرون به صرفه هم نیست. حالا اگر قرار بر اینه که مخابرات خودش فیبر کنه که قضیه فرق میکنه
در مورد سرعت از مگ طبیعتا باید خیلی بالاتر باشه
والا یکی از اشنایانمون که سمت خیلی بالایی توی مخابرات دارن پیشنهاد کردن بهمون و قیمت تعرفه 25 تومن با سرعت خیلی بالارو بهمون گفتن من توی اینترنت سرچ کردم 25 تومن سرعت 2mb هست الان سرویس خودم 8mb هست اینه که یه ذره به شک افتادیمنقل قول:
شاید منظورش 2مگ سرعت دانلود بوده؟ که تقریبا میشه 20مگابیت. اخه کسی بخاطر 2مگابیت فیبر نمیکنه چون خطوط مسی حتی بی کیفیت هم 2مگابیت پشتیانی میکنن.نقل قول:
به هرحال شما وقتی خطت فیبر کنی تا 50 مگابیت و بعضی شهر ها 100 مگابیت هم میتونی سرعت بگیری. شما باز از خودش اطلاعات بیشتری بگیر. تعرفه های تانوما توی شهرتون هم ببین چیا هست. درکل اگر فیبر بگیری سرعتت و کیفیت مسلما از خط مسی بیشتر هستش اما تعرفه دیگه مثل ADSL از لحاط قیمت به صرفه نیستن
بعد من الان adsl دارم بخوان فیبر کنن سرویس مخابراتم چی میشه؟میپره یا انتقال میدن به فیبرنقل قول:
من والا تاحالا این مدلی ندیدم که فقط برا یه شخص مخصوص بخوان فیبر راه بندازن. معمولا برا کل فیبر میکنن که تمام خطوط مسی رو جمع میکنننقل قول:
حالا شما آشنا داری و اگه قراره فقط برا شما فیبر راه بندازن فقط ممکنه اون خطی که روش اینترنت شاتل داری تبدیل به فیبر بشه که مشکلی برا اون خط مخابرات پیش نباید پیش بیاد طبیعتا. 2 خط مجزا هستن
سرویس قبلیت میپره.ولی رو فیبر هم میتونی از 512 کیلو تا 50 مگ سرویس بگیری.تعرفه هاش تا 16 مگ عین adsl هستش ولی 20-30-50 مختص فیبره.سیمکشی رو هم اگه عوض کنی اگه مسیر مسی و فیبر یکی باشه کلا مسی رو حذف میکنننقل قول:
سلام
میگم کسی تو منطقه مخابرات سلمان فارسی تهران تانوما و فیبر گرفته ؟
همش میگن درحال کشیدن فیبر نوری هستن ولی خبری نیست .....:n15:
کسی اینجا تو مرکز عاطف تهران تانوما گرفته؟ این منطقه اصلا تلسم شدست. پورت به بقیه آی اس پی ها نمیدن مجبوری از مخابرات adsl بگیری. ایرانسل و مبین نت و همراه اولم آنتن نمیدن چون پارازیت منطقه زیاده. فاصلمون با دکل ایرانسل 200 مترم نمیشه ولی حتی واسه صحبت کردنم آنتن نمیده. حتی اینترنت بیسیم آسیاتکم زنگ زدم اومد رو پشت بوم اونم جواب نداد.
اینم وضعیت سیم کشی مسیشونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا رفتم مرکز درخواست تانوما دادم (حضوری، چون باید داد بزنن بگن ما هنوز روال کاری اوسکولی 20 سال پیشمونو حفظ کردیم) گفت فقط در صورتی که جواب بررسی فنی مثبت بود زنگ میزنیم. حالا یه شماره عجیب به من 3-4 بار زنگ زده نشنیدم جواب ندادم هرچیم زنگ میزنم جواب نمیده. دوباره رفتم مرکز عاطف میگم این شماره شماس؟ میگه نمیدونم. میگم خب چک کن ببین شما به من زنگ زدین میگه چک نمیشه کرد شما صبر کن اگه مثبت بود زنگ میزنن.
حالا این شماره رو کسی میدونه مال این عقب مونده هاست یا نه؟ 76710540 ، پیش شمارش شبیه حومه تهرانه ولی 7671 من ندیدم تاحالا. شماره اصلی خود مرکز عاطف با 7771 شروع میشه واسه همین احتمال میدم خودشون باشن.
سلام دوستان برای ثبت نام اینترنت روی فیبر مگه نمیشه از طریق سایت مخابرات یکی از تعرفه ها را انتخاب کرد ؟ میگن باید بریم دفاتر پیشخوان . جالب اینجاس میگم این نوع که خودشون میگن تانوما را نمیخام همون vdsl را میخام میگن vdsl چیه
سلام رفقا
چند سوال و درخواست و ...
درخواست :
ما نشستیم تاپیک رو از پست اول خوندیم و اومدیم تا همین پست بالایی! جواب بسیاری سوالاتمو در کامنتهای دوستان پیدا کردم. اما یه سوالمون بی جواب موند. اینکه مرحلۀ کابل کشی از درب منزل تا داخل منزل چقدر خرابی داره؟ (کندن یا نکندن پیاده رو و ...)
دوستانی که تانوما گرفتند اگه محبت کنند توضیح بدهند و چند عکس از نحوۀ عبور دادن فیبر در داخل منزل بذارن ممنون میشم.
به شخصه دغدغۀ اصلیم همین موضوعه !
سوال :
۱- سیم های تلفن محلۀ ما روی دیوار بیرونی منازل کابل کشی شده . با این حساب فیبر هم اگر بخوان برسونند درب منازل از همین روش استفاده میکنند؟
۲- برای داخل ساختمان نمیشه فیبر نوری رو از داخل همان لوله های برقی که سیم تلفن عبور کرده، برسونند به پریزهای تلفن که نخوان از روی کار عبور بدهند ؟ ( که هم چهرۀ خونه زشت میشه ، هم مقداری خرابی خواهد داشت.)
۳- کابل کشی داخل خونه رو حتما باید پیمانکار مخابرات انجام بده یا خودمونم این اختیارو داریم؟
پیشنهاد :
برای آپلود عکس از سرورهای قدیمی (که همین قدمتشون نشون میده در آینده مثل بسیاری سایت های وطنی عمر کوتاهی نخواهند داشت!) و معتبر ایرانی (داریم؟!!) و یا خارجی استفاده کنید. الان بسیاری از تصاویر صفحات ابتدایی تاپیک پاک شده و دیگه قابل مشاهده نیست.
ممنونم
1- بستگی به شهرش داره . اگر تمیز بخوان کار کنند از معابرزیر زمینی میارن دم در خونتون یا شرکتتون اگر نه سر کوچه یه دونه میارن بالا همین حوری منزل به منزل از رو دیوار میکشن ... همه کوچه رو نباید بکنن فقط اونجایی که FAT و DSLAM باید نصب بشه میکنن که همونم ممکنه مردم اعتراض کنن چون مردم گاز میدونن چیه فاضلاب حالیشون میشه ولی فیبر نوری نه !
2- برا داخل ساختمان بستگی به سیم کشی ساختمان شما داره ولی مهم اینه که فیبر خیلی نازکه و الغای مغناطیسی نمیشه و از کنار هر چی بخواین میتونین بکشین برق ، تلفن ، آنتن ؛ ماهواره ، برق سه فاز فقط نهایتا به مقصد که رسید بایس اون پریز تلفن رو بردارین به جاش پریزنوری برا تون نصب کنند
3- خودتونم میتونین انجام بدین منتها دستگاه فیوژن زن رو فقط پیمتنکار مخابرات داره و کار تخصصی هست و باید مواظب باشید فیبر به اصظلاح تو مسیر نشکنه
فیبر داخل ساخنمان نخواین بکشین میتونین مودم را بزارید دم در از تونجا با کابل شبکه .. سیم تلفن هم میشه منتها 16 مگ بیشتر کشش نداره برای این مقصود
نقل قول:
نه لزوما
جایی که فیبر میارن هم Vdsl هست هم فیبر .. dsl برا اونایی که میخوان از همون سیم تلفن استفاده کنن و فیبر تو خونه نکشن . نوری هم باسه اونایی که حوصله فیبر کشی داخل منزل دازند .. ولی 2-3 ملیون نمیشه من 5 تا واحد کشیدم شد 1 ملون و 100 تومن
ولی همونم محبور نیستید بدید میتونین بگید که من مودم را همین دم در با 2 متر فیبر میزارم از اونجا با کابل شبکه
سلام یعنی میتونن vdsl وصل کنند من به مسوولش میگم میشه میگه نه . باید فیبر بکشیم تا دم در خونه و یه مودم دیگه مخصوص فیبر بخرید شاید بخاطر پولش میگه
سلام دوستان
یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟
فیبر ایرانی از کابل شیکه ارزون تره صرف نداره به خاطر یکی دو تومن کابل شبکه بکشید ...
اگه قرار باشه تا خونه فیبر بیاد که دیگه vdsl نمیشه و میشه همون Ftthنقل قول:
چرت و پرت گفته واسه خودش
تا کافو سر کوچه ( خیابان ) اگه فیبر اومده باشه از همونجا باید VDSL بدن
دوستانی که فیبرکشی کردن تا داخل خونشون نیستن بیان یه توضیحی بدن ببینیم چقدر خرابی برای پیاده رو و منزل درست شده؟
روکار براشون فیبرکشی کردن یا توکار؟؟
نقل قول:
مالک جان منزل شما رو چجوری فیبرکشی کردند؟ خرابی درست کردند؟ روکار یا توکار فیبرکشی کردند؟ پیاده رو چی؟ البته بنظرم گفته بودی قبل از احداث پیاده روها فیبر کشیدن براتون؟ [emoji848]
والا اونجایی رو که فیبر کشیدن چون هنوز پیاده کشی نشده بود کار یکم راحت بود.یه 300 متر رو به عمق 1.5 متر با بیل بکو کندن و کابل رو جاگذاری کردن.گفتم چون جا واسه کار داشتن یه روزه تموم شد ولی تصور اینکه که بیل بکو بیاد تو یه کوچه یا محله تر و تمیز و گند بزنه به همه چی آدمو میترسونه.حالا کابل فیبر تا کافونوری سر کوچه اومده بود که اگه اون نبود فکر نکنم عملی میشد.تا دم در و تا اون علمک فیبر تو کاره ولی بعد اون با یه سیم نازک زرد رنگ کشیدن تو خونه و وصل شده به یه پریز نورینقل قول:
سیمکشی روکار باشه که خیلی زشت میشه [emoji52]نقل قول:
متاسفانه در مملکت ما عقل برآورد هزینه و وجدان کاری و سلیقه و ... کالای کمیابی در بین مردم و مدیران و متصدیان اموره. وگرنه در همین فقرۀ فیبرکشی، با یه تیغۀ مخصوص آسفالت و زیرسازیشو به عمق لازم و با عرض سه سانت یا کمتر برش میدادند و فیبرو میخوابوندن توی اون برش باریک. بعدم اون شیارو با یه پوشش سرد که به فیبر آسیب نزنه خیلی تر و تمیز پر میکردند و خلاص ...
چیزی شبیه این فیلما :
در یکی از این فیلما زیر و روی فیبر هم لایه هایی قرار داده میشه که احتمالا برا جلوگیری از آسیب در آیندس.
اگه اندکی عقل و وجدان و مدیریت داشتند و داشتیم، بجای درب و داغون کردن آسفالت کوچه و خیابون، با این روش فیبرکشی میکردند و اینجوری چندین و چند مزیت بزرگ برا خودشون و مردم داشت. از جمله میزان تخریب آسفالت بشدت کم میشد و در نتیجه هم هزینه های حفاری بشدت کم میشد، هم هزینه های ترمیم خرابیهای ناشی از حفاری. کاهش میزان تخریب آسفالت باعث کاهش اختلافات مخابرات و شهرداری و در نتیجه افزایش سرعت فیبرکشی. خود این روش هم سرعت فیبرکشی رو خیلی بالاتر میبره و در چند ساعت میشه چندصد متر فیبرکشی کرد. مجموع اینها نهایتا باعث رشد سریع ارائۀ سرویس فیبرنوری به مشترکین و سود بیشتر مخابرات رو در پی داشت.
غیر از اینها مزایای بسیار دیگه هم داشت که اگر آقایون در حد لازم از نعمت عقل برخوردار بودند خودشون بهش میرسیدند .....
البته همه چی هم تقصیر مخابرات نیست.مخابرات کار رو به پیمانکار میده.اگه مثل همین فیلم یه پیمانکار کار درست و ماهر تو بینمون بود قطعا مخابرات کار رو به اون میدادنقل قول:
داخل کوجه ها رو حداکثر 50سانت با بیل می کنن حتی کمتر.داخل کوچه ما که اینجور بودنقل قول:
از جلوی درب منزل فیبر نوری کشیده شده است ولی به ما نمی دهند. بهانه شون اینه که فیبر نوری به شخصی ها داده نمی شود.
با فناوری نوری EZ-Bend در تجهیزات FTTH و FTTx آشنا شوید
فناوری EZ-Bend با امکان خمش و مسیر دهی به فیبر، کابل کشی در مکان هایی که قبلاً با استفاده از کابل های فیبر نوری معمولی امکان کشیدن فیبر در آنها وجود نداشت را میسر ساخته و دو نیاز ضروری "سرعت" و "ساده سازی" نصب جهت تسهیل راه اندازی فیبر تا محل مورد نظر را مرتفع می نماید.
این فناوری قادر است نسبت به کابل های فیبر نوری سینگل مد معمولی، عملکرد خمش را تا 100 برابر بهبود بخشیده و علاوه بر کاهش هزینه ها از بروز اختلالات و قطعی سرویس نیز جلوگیری نماید. فناوری های متعارف فیبر نوری برای اینکه به درستی کار کنند نیاز به شعاع خمش بزرگ دارند که این امر روند نصب را پیچیده تر می کند. در مقابل ارائه دهنده FTTH و به طور کلی FTTx نیز به کابل هایی نیاز دارد که از زوایا و خمیدگی های مختلف پشتیبانی نمایند. برخی مواقع ناچار به کابل کشی در گوشه ها و زوایا، پشت گچ بری ها و از میان بست های فلزی هستیم.
فناوری EZ-Bend دو المان مهم "طراحی فیبر با خمش بهینه سازی شده در کابلی با ساختار جدید را ادغام کرده است. این تکنولوژی ابتکاری، اولین فناوری است که چنین عملکردی را با استفاده از ساختار فیبر شیشه ای جامد ارائه می دهد در حالیکه از لحاظ اتصال و کارایی نیز کاملاً با فیبر های معمولی سازگار است. طراحی قوی این کابل از پیچ و تاب و خرد شدن فیبر نوری محافظت می کند. فناوری EZ-Bend تنها شامل فیبر نوری شیشه ای جامد تجاری است که اجازه می دهد یک سرویس ویدئویی معمولی از طریق شعاع خمش 5 میلی متری با حداکثر افت0.1 دسی بل در هر نوبت عبور کند، در صورتی که روش های متداول به طور کامل سرویس را مسدود می کند.
فناوری EZ-Bend دو المان مهم "طراحی فیبر با خمش بهینه سازی شده در کابلی با ساختار جدید را ادغام کرده است. این تکنولوژی ابتکاری، اولین فناوری است که چنین عملکردی را با استفاده از ساختار فیبر شیشه ای جامد ارائه می دهد در حالیکه از لحاظ اتصال و کارایی نیز کاملاً با فیبر های معمولی سازگار است. طراحی قوی این کابل از پیچ و تاب و خرد شدن فیبر نوری محافظت می کند. فناوری EZ-Bend تنها شامل فیبر نوری شیشه ای جامد تجاری است که اجازه می دهد یک سرویس ویدئویی معمولی از طریق شعاع خمش 5 میلی متری با حداکثر افت0.1 دسی بل در هر نوبت عبور کند، در صورتی که روش های متداول به طور کامل سرویس را مسدود می کند.
ادامه : Drop Cable با فناوری EZ-Bend
"دراپ کابل" های دارای فناوری EZ-Bend ، می توانند با شعاع 5 میلی متر خم شده و با افت سیگنال بسیار ناچیز و بدون تضعیف در کیفیت تصویر، از سرویس های مختلف راهکار FTTx از جمله تلویزیون با کیفیت بالا (HDTV)، ویدئو در خواستی(VOD)، اینترنت سرعت بالا، تلفن، بازیهای آنلاین و سرویس های دیگر پشتیبانی نمایند. این فناوری از ساختمان های چند واحدی (MDU) و کابل کشی درون ساختمانی پشتیبانی می نماید.
راهکار نوری InvisiLight با فناوری EZ-Bend
راهکار نوری InvisiLight یک سیستم انقلابی ارائه می دهد که قابلیت نصب سریع، آسان و عملاً نامرئی فیبر نوری در ILUها و MDUها را فراهم می نماید. راهکار InvisiLight ILUشامل یک فیبرنوری واحد برای راهکار fiber-in-the-home (FITH) است در حالیکه راهکار InvisiLight MDU شامل 12 فیبر برای کریدور ساختمان می باشد.
منظورم فقط مخابرات نبود. کا همۀ ما اینطوری هستیم و سرسری کار... از اون مدیرای مخابرات تا سایر اپراتورهای و پیمانکارها و سایر مشاغل. همه و همه.نقل قول:به ۱۹۵ شکایت کن و همین پاسخی که دادند رو به ۱۹۵ هم بگو. شاید نتیجه داد.نقل قول:
راهکار InvisiLight در شبکه FTTH و FTTB
راهکار FTTH (Fiber-to-the-Home) و (Fiber-to-the-Business) FTTB به سرعت در حال استقرار در سرتاسر دنیا بوده و سرویس های فوق سریع را به مشتریان ارائه می دهند. راهکار نوری InvisiLight که در سال 2012 توسط شرکت OFS راه اندازی شده سیستم انقلابی است که نصب سریع، آسان و تقریباً نامرئی فیبر نوری در فضای داخلی محل سکونت یا محل کار برای سرویس (fiber-to-the-desk) FTTD را امکان پذیر می نماید.
فیبر نوری EZ-Bend که یکی از تجهیزات FTTx است، خم شدن بدون نگرانی فیبر در حین کابل کشی در زوایای داخلی ساختمان که دسترسی مناسبی به آنها بدون خمش تند فیبر وجود ندارد را میسر کرده است. این فیبر نوری از استانداردهای فنی G.657.B3 پیشی گرفته و با شعاع خمش 2.5 میلی متر، اینترنت و سرویس های فوق سریع را تضمین می نماید.
پس از ده ها هزار نصب، در حال حاضر راهکار نوری InvisiLight، در ساختمان های چند واحدی نیز استفاده می شود. راهکارهای InvisiLight ILU و InvisiLight MDU دسترسی آسان ساکنین ساختمان به فیبر نوری را میسر کرده اند. این راهکارها با استفاده از روش هایی متفاوت از روش های سنتی، موجب تسریع راه اندازی سرویس های فیبر نوری در محل های مسکونی و تجاری می شوند.
به دلیل اینکه راهکار InvisiLight می تواند بطرز قابل توجهی هزینه های نصب را کاهش داده و سرعت راه اندازی را بالا برد، مشتریان با رغبت بیشتری به سمت سرویس های فیبر نوری آمده و این مزیت ها باعث بهینه سازی هزینه ها و افزایش نرخ سود مشترکین و ارائه دهندگان سرویس در راهکار FTTx و مجریان FTTx می گردد.
این راهکار در قالب یک پکیج به مشترکین ارائه می شود که شامل ماژول اتصال داخلی دیواری، قرقره ی که فیبر EZ-Bend را می چرخاند، تعدادی محافظ زوایا، ابزار، پین های دیواری و چسب می باشد.
مشخصات
•کاربرد: شبکه FTTx ، Indoor، MDU
•ساختار فیبر: Tight Buffer
•نصب زمینی و هوایی: در ساختمان های چند واحدی(MDU) و فضای داخلی واحد
•تعداد فیبر: 1 یا 12
قابلیت ها و مزایا
•نصب و جداسازی آسان
•نصب ساده و انعطاف پذیر در مقایسه با روش های سنتی
•ارائه سریع سرویس ها
•حذف نیروی انسانی اضافی جهت نصب و راه اندازی و کاهش هزینه ها
•استانداردهای فیبر نوری برتر از G.657.B3
•سهولت در ایجاد تغییرات
•ظاهری بسیار مرتب و زیبا
علتش اینه که مردم حوصله فیبر نوری ندارند vdsl باسه همینه
وگرنه معابر مخابرات در خیابان اصلی از آب و فاضلاب هم پت و پهنتره و آدم میره توش کار میکنه !
در کوچه هم معابر سیم مسی هست که میتونن راحت همش رو کابل برگردون کنن !
منتها باز همه مردم شاکی میشن
راه حلش اینه که مخابرات این کارهارو بکنه بعد مودم رو بزاره دم در خونه کنار پست نوری و از اونجا کابل شبکه بکشه به جای سیم تلفن .. به همین راحتی
دیدید دوستا از شیراز و مشهد عکس انداخته بودن این کارو کرده بودند
-----------------------------------------------
البته مساله دیگر اینه که امریکا ZTE و Huawei را جریمه کرده و پروژه فیبر نوری در ایران کلا متوقف شده وگرنه ایرانیان نت و MTN همش بهانه است
یعنی فیبر نوریکه هیچی .. موبایل 5G هم بیاد دقیقا همینجوری لنگ میزنه شاید حتی بدتر !!
لطفا اطلاعات غلط ندید . تحریم ربطی نداره . دیروز شرکت ایرانیان نت کارای فیبر کشی بیرونی رو کرده فردا هم قراره کابل کشی داخلیو انجام بده.نقل قول:
سلام میشه بگید چطور میشه درخواست داد
سرویستون چیه؟نقل قول:
8 مگنقل قول:
135 گیگ بین المل
تو بتل 1 پینگ هم 78 ایناست
عجب حرفی از خودت در اوردی.دلیل تحریم اون شرکتا معلومه.نکنه اینترنتی که با کابل فیبر نوری از دریا هم میاد رو جریمه کردن!!!نقل قول:
پریروز دزدها از کافو فایبری نزدمون سرقت کردن
خوشبختانه رو ما dslی ها اثر نکرد
جناب ایرانیان نت ..
این تست که میزارم اینترنت فیبر نوری نیست . پوینت تو پوینت هوایی پارس انلاین هست با کلی نوسان پینگ و تایم اوت و تمام مشکلات اینترنت وایرلس ..
و مهم تر از همه اینکه من شهرستان هستم و پینگ شهرستان ما تا تهران خیلی عالی باشه 19 هست و تا 25 هم میرود در شرایط عادی .... و مثل مال شما 2 میلی ثانیه نیست پس لطفا خودتان اعداد را کسر کنید و نتیجه بگیرید .
با همون فرانکفورت آلمان که شما گذاشتید و معیار هست برا بچه های اینجا
نکته دوم عرضم به حضورتون ، دکل بنده اشتراکی هست و رادیو یه بنده خدا دیگه رو هم گداشتن روش و رادیو من هم به من اینترنت میده هم یه اون یارو سرویس و وقتی اون استفاده میکنه full potential رادیو من نشون داده نمیشه منتها الان بارون اومده نیمی تونم برم بالا رادیو طرف را قطع کنم ..
نکته دیگه اینکه رادیو بنده چون باز اشتراکی هست .. pppoe روش تعریف نشده ! و با سیم میاد تو باکس شبکه یک روتر 100 مگی قدیمی زاغارت هست که اون اینترنت میده از اونجا باز میاد پایین تو اتاق بنده با یک اکسس پوینت بی سیم که الان تلویزیون و موبایل و ----- و ps4 و همه چی بهش وصله .. در شرایط مناسب این ها را حذف میکنم و یکسره میکنم و باز یه تست دیگه براتون میزارم .
نکته مهم تر از همه اینکه من IP ثابت گرفتم و خود پارس آنلاین نیست و در واقع PJS هست که پینگ آن از IP متغییر 10 میلی ثانیه بیشتر است چون دوربین مدار بسته دارم و فقط باسه اینترنت نیست و دوربین هم هست ...
این هم تست با تهران بود که پینگ 20 میلی ثانیه هست ! به خاطر مسافت فیزیکی و زاغارت بودن شبکه داخلی کشور ما
در ضمن بتلفید سرور داره .. و کاهش پینگ را هم ساپورت میکنه در حالی که همه بازی ها اینظور نیستند مثلا کال اف دیوتی که در ایران طرفداران خودش را دارد p2p هست و یک نفر host میشه و بقیه بهش وصل میشن برا همین پینگ بتلفیلد معیار نیست .
برا همینه که ایرانیان نت فقط تو کرج کارش گرفته
سلام بچه ها . من تازه اسباب کشی کردم به خانه جدید متاسفانه فیبر نوری هستش .
سوال اول اینکه راهی هست از یه شرکت دیگه غیر از مخابرات بگیرم؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه راهی نیست پس خواهشا بگید کدوم طرح خوبه برای دانلود حجیم با ارزانترین قیمت؟ یا دانلود از سرورهای داخلی که کمتر حجم بندازه با تشکر