نمیدونم!نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Printable View
نمیدونم!نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
من یک ساله که تلویزیون سونی 43w805c از بانه خریدم الان که روشنش کردم وسط تلویزیون ارور your subscription has expired.to instantly renew online for 1 year please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده هنوزم نرفته . چطوری میشه درستش کرد؟؟
باسپاس از شما
وقتی فلش به تیوی وصل مکنیم یه پیغام پاپ آپ میده که با چی میخوای اجرا کنی (ویدیو، آلبوم، موزیک)
کسی میدونه چیکار میشه کرد که این پیام و هربار نده؟ من هرچی تنظیماتشو گشتم چیزی پیدا نکردم
با سلام خدمت اساتید
من یک ساله که تلویزیون سونی 43w805c از بانه خریدم الان که روشنش کردم وسط تلویزیون ارور your subscription has expired.to instantly renew online for 1 year please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده البته هر بار که برق تلویزیون قطع میشه یا ریست میشه این ارور میاد حدود 10 دقیقه هست بعد میره . کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟؟
باسپاس از شما
سلامنقل قول:
احتمالا برنامه ای داری که یکسال رایگان بوده حالا میخوادبخری یا عضو بشی سایتش
دنبال برنامه gbox بگرد پاکش کن مشکلت حل میشه به احتمال زیاد
دوستان وقتی فلش بهش میزنی میگه قبل از جدا کردن مطمعن شید غیر فعال هست . چه جوری مطمئن شیم !؟ تو منوهاش پیدا نکردم.
Safe remove نداره؟
چطوری فیلم سه بعدی با زیرنویس ببینیم؟؟؟؟
ام ایکس سه بعدی پخش نمیکنه پخش کننده خودشم که سه بعدی پخش میکنه زیرنویس نشون نمیده
Sent from my D6502 using Tapatalk
میتونی برنامه ES File Explorer رو بزنی و موقع خروج فلش رو unmount کنینقل قول:
سلام دوستان تلویزیون من مدل 55 اینچ w800c هست الان وقتی روشنش میکنم آرم شرکت سونی میاد و بعدش هم این چند تا دایره هست که رنگی هست میاد تو صفحه میچرخه که تلویزیون اجرا بشه کامل اون هم میاد
ولی بعد از این دیگه تلویزیون خاموش میشه و باز روشن میشه .همینطور ریستارت و خاموش میشه مشکل از چی هست ؟؟
تنظیمات و یا چیزی هم دست نزدم تلویزیون هم یک ماه هست خریدم و بدون گارانتی هست
احتمالا شما به اندروید ۶ آپدیت کردیدنقل قول:
این مشکل روی بعضی از تلویزیون ها بوجود میاد توی همین تاپیک قبلا در خصوصش بحث شده
درکنار همه خوبیهای آندروید این بدترین ایرادش هست که به همچین مشکلی میخوره تی وی درست مثل گوشیهای آندروید که به یکباره بالا نمیان!!نقل قول:
به آندروید شش اپدیت کرده بودید؟
شما شانس بیاری بتونی تلویزیون رو ریست فکتوری کنی شاید درست بشه
وقتی اندروید بالا نمیاد چطوری ریست فکتوری کنه؟
نقل قول:
Unplug the AC power cord.
Simultaneously press and hold down the Power Power button and volume Down (-) Minus button buttons, and then (while holding the buttons down) plug the AC power cord back in. Continue to hold the buttons down until the green LED light appears.
Note: It will take approximately 10-30 seconds for the LED light to turn green.
Release the buttons after the green LED light appears.
green light
Note: If the white LED light doesn't turn green within 30 seconds, start from Step 1 again.
Wait a few minutes for the reset process to take place. The TV will reboot (turn on and off) two times.
Note: If the TV doesn't turn back ON automatically, press the Power button to turn TV back ON.
Two Welcome screens will appear on the TV. Do NOT setup the first Welcome screen. The TV will auto factory data reset within one minute of the first Welcome screen.
When the second Welcome screen appears, perform the setup.
Note: If the Welcome setup screen doesn't appear, unplug the AC power cord and then plug it back in.
If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again.
اینم یه روش دیگه
که اگر کلیدهای پشت تلویزیون ۴ تا یا بیشتر باشه که فکر کنم این روش روی w800c بیشتر جواب بده
A forced factory reset can only be done if the TV has been upgraded to the Android 6 OS.
If you can access the TV menu, perform a factory data reset instead.
This procedure may require two people.
Depending on which TV model you have, the location of the buttons will vary.
Follow these steps to perform a forced factory reset if, when facing the back of the TV, the buttons are on the right.
Unplug the AC power cord.
Simultaneously press and hold down the Power Power button and volume Down (-) Minus button buttons, and then (while holding the buttons down) plug the AC power cord back in. Continue to hold the buttons down until the green LED light appears.
Note: It will take approximately 10 - 30 seconds for the LED to turn green.
Release the buttons after the green LED light appears.
green light 2
Note: If the white LED light doesn't turn green within 30 seconds, start from Step 1 again.
Once the Welcome setup screen appears, quickly go through the setup procedure.
Do not sign in to your Google® account.
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Note: If the Welcome setup screen doesn't appear, unplug the AC power cord and then plug it back in.
On the supplied remote control, press the HOME button.
Select Settings.
Select Storage & reset.
Select Factory data reset.
Perform the setup at the Welcome screen.
If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again.
امروز آپدیت جدیدی تو سایت سونی منتشر شده فقط مخصوص سنگاپور میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی روی تلویزیون های ما نصب نمیشه؟؟؟
حروف آخرش که مشابه آپدیت آسیا ست
آره ولی تو توضیحاتشم نوشته فقط مخصوص تیوی هایی هست که تو سنگاپور فروخته میشه.نقل قول:
امتحانش مجانیه هر کی دوست داشت نصب کنه
فقط امیدوارم مثه اون دوستمون به لوپ نیفته!
من شاید نصب کردمنقل قول:
حتما تجربیاتتو در اختیارمون بذارنقل قول:
من آپدیت سنگاپور رو روی تلویزیونم زدم و فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
در ضمن بهم ریختگی کانال ها هم فعلا درست شده
سلام دوسنان من x8500d رو خریدم کیفیت خیلی خوبه تصاویر واقعا زنده است و لذت بخش فقط چون 3d نداره یک مقداری حالم گرفته است میخواستم بدونم ایا ارزش داره اینو عوض کنم و یک w800 بگیرم یا نه ؟
میتونه تجربه خوبی باشه ولی ارزش نداره اینکارو بکنیدنقل قول:
اولا میدونستی سه بعدی نداره چرا گرفتی؟ثانیا اینکه ارزش داره یا نه ببین خودت دوست داری یا نه؟البته باید اول سه بعدی رو ببینی تا بفهمی خوشت میاد یا نه.اگه باهاش حال میکنی حتما و صددر صد ولی با توجه به دو نکته منفی:نقل قول:
1-ضرر تعویض رو باید بدی.
2-ممکنه کیفیت تصویرش مثل 8500D نباشه(شایدم باشه شایدم بهتر باشه!)
اگه میخواستی بفروشی قیمت بده شاید اگه خواستی خیلی ضرر کنی!خودم خریدم.:n02:
درسته میدونستم نداره ولی خب تحقیق زیاد کردم و اکثرا بهم این tv رو پیشنهاد دادن و اصلا پشیمون نیستم از خریدش بعد یک مطلب دیگه اینقدر فیلم 3d نمیشینم نگاه کنم خیلی زیاد نگا کنم هفته ای یکینقل قول:
ولی خب چیکار کنم 3d نداشتنش داره اذیتم میکنه
البته بنظرم بجای اینکه عوض کنم باید برم w800 بخرم بزارم تو اتاق :n39:
دوست عزیز من خودم w800 خرید کردم اون هم مدل 55 اینچش .من عینک اصلی خود سونی هم خرید کردم برای فیلم های سه بعدی .یه چیزی خدمتت بگم کیفیت خود تلویزیون عالی هست تو حالت معمولی یعنی هر کسی میومد میدید میگفت عجب کیفیتی داره .من هم با این حرف ها رفتم 280 تومن دادم عینک خرید کردم مخصوص خودش .واقعا میگم فیلم های سه بعدی اصلا ارزش نداره.من موفق نشدم حتی یه مستند 40 دقیقه ایی رو باهاش ببینم داغون میکنه ادم رو .روزهای اول میگی وووو عجب چیزهایی نشون میده .ولی بعدش چشمتو و اعصابتو خورد میکنه اصلا عینک های سه بعدی ارزش نداره .من بعد از 5 تا فیلم سه بعدی که گرفتم دیگه اصلا هیچی نگرفتم و زدم تو کار 1080 و با تصویرش حال میکنم .موفق باشید
دمت گرم تشکر .ولی این روش ها رو من تست کردم هیچ اتفاقی رخ نمیده.نقل قول:
کیفیت تصویر 4K داره ؟؟ درسته ؟؟ تست کردید ؟؟نقل قول:
کیفیت تصویرش چطوره ؟؟
کلا این سری 8500 چطوره ؟؟
ظاهرا تاثیرش روی چشم برا همه یکسان نیست.البته تو دفترچه راهنمای سینمای خانواده سونی تاکید شده به مدت طولانی سه بعدی رو نگاه نکنین و یک مدت به چشم استراحت بدین.من خودم تا یک ربع نگاه کردم و مشکلی نداشتم.البته عینک من سامسونگه با قیمت 80000 تومان.گفته میشه کیفیت واقعی سه بعدی با دیسکهای بلوری هستش که مستلزم خرید یک player بلوری هم هست.نقل قول:
اگه از همون اول x930 میگرفتی یا حتی یه خورده با قیمت پایینتر x8500c هم مزایای 8500d رو داشتی وهم سه بعدی.حالا که میخوای یک تی وی دیگه بگیری از نظر قیمت احتمالا پول بیشتری از خرید یک x930 باید بدی.نقل قول:
نه والا من اپدیت نکردم.الان میخوام اپدیت کنم .باید چه نوع فایلی بگیرم؟نقل قول:
این هست ؟؟
یا این؟؟
الان نمیدونم کدوم رو برای تلویزیونم بگیرم تلویزیونم هم ساخت مالزی هست .
لینک دوم برای آسیاست و اولی برای آمریکا
شما از لینک آسیا بگیر
خیلی ممنون راهنماییتون
البته من چند فیلم 4k گرفتم خیلی خوبه
یک سوال داشتم کسی میدونه کیفیت 1080p با full hd در چیه چون حجمهاشون خیلی تفاوت داره ؟
بله چند فیلم با کیفیت 4k گرفتم خیلی خوبه و راضی هستم شفافیت تصویر بالاست تصاویر واقعا زنده است من واقعا لذت میبرمنقل قول:
این مدلا اصلا تو بازار نیست من خیلی گشتم فروشگاه نداشتن فقط یکحا داشت که قیمتش x9300c رو میداد 12000000 که زیاد بود ولی الان w800 43 اینج 3200 که قیمتش خوبه x9300 شده 8000000 میلیون که بازم فروشگاه نداره یعنی من پیدا نکردمنقل قول:
من از اینجا خریدمنقل قول:
چک کنید ببینید داره
دوستان من چیکار کنم برای تلویزیونم مشکل ریستارت شدن پیدا کرده. فلاش هم که بهش میزنم که اپدیتش کنم هیچ عکس العملی پیش نمیاد .میشه راهنمایی کنید?
فول اچ دی و ۱۰۸۰ یکی هستند ولی ممکنه با کدک های مختلفی ریپ شده باشه و حجمشون فرق کنهنقل قول:
یکی از فلشهای من نه mx میشناسه نه kodi اول باید با es file بازش کنم بعد میتونم فایلها رو اجرا کنم فرمت هم کردم درست نشد و تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم دوستان راهنمایی کنند تشکر
اگر es میشناسه بنابراین به احتمال زیاد شما مسیر رو در نرم افزارهای دیگه درست نمیریدنقل قول: