شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.نقل قول:
نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه
Printable View
شاید سرعت نت نداری بیشتر از اینه.نقل قول:
نسخه تل رو عوض کن شاید درستید
با چیز شکن وارد شو ببین چی میشه
ما به موبو شک میکنیم ک امن نیست یا هست. شما به تل که نسخه اصلی هست!:n29:نقل قول:
موبو ک مال ایرانه! -_-
بازم من قبل استغاده خوندم امنه وگرنه با تل یوز میکردم.
دوست گرامی اول اینکه تو مخاطبام ندارم دوم هم اسمشون برام عجیب میاد مثلا نوشته یسیل یا نوشته ۷۸۷۸ من اینارو تا حالا مخاطبم نداشتم. به نظرم اونا شمارمو دارن ولی میگن ندارم نمیشناسمت!!نقل قول:
یکی ک جوین زد انگار یا نفهمی زده خودشو یا . بهش پیام میدی ج نمیده فحش میدی ج نمیده زنگ میزنه میگه تو کی هستی فحشم میده خخخ . لابد شمارمو داره میشناسه. یعنی چی اخه. اونا دروغ میگن؟!
من ک هنگیدم اصن این چ وضیه :n29::n04:
منم از این جور چیزها برام میادنقل قول:
احتمالا تقصیر خودم هست
چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده
البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"
اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه
من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتر وقتی آیدی تلگرام یکی رو داشت بهش پیام داد؟؟مثلا یه نفر گفته آیدیشhesabjary@ هست
سلامنقل قول:
برای این منظور کافی است ؛ آیدی تلگرام (بدون @) را به /t e l e g r a m.me (فاصله ها را حذف کنید) اضافه کنید و در یک مرورگر بنویسید و اینتر را بزنید تا به تلگرام دسکتاپ و شروع چت با وی هدایت شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم درمورد بعضیها کار میکنه اما در مورد بعضی آیدیها کار نمی کنه مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در کلمه تلگرام بعد از حرف L حرف e باید نوشته شود.(در لینکی که گذاشتید بعد از L حرف a نوشته شده است)نقل قول:
خدا خیرت بده. دست گلت درد نکنهنقل قول:
.................................................. .................................................. ...................
از دوستان سئوالی دارم آیا میشه در نسخه کامپیوتر با سرچ کردن افراد گروه ها و کانال ها رو پیدا کرد اگه امکان هست چجوری؟؟در صورتی ما هیچ نشانی از آنها نداشته باشیم
یه روش دیگه هم هست که خودم ازش استفاده می کنمنقل قول:
به کلاد خودتون برید
id رو با همون @ بزنید و بفرستید واسه خودتون
از اونجا id رو بیار بالا
متوجه شدید یا بد توضیح دادم؟
دگ واقعا فهمیدم حرفتو!نقل قول:
به نظرت اون شماره هایی که قبلا الکی ذخیرشون کردی و پاکیدی الان عضو تل شدن باز هم پیام میاد؟
تو این گوشی ک من دارم سیم و تل یکی بود . مال اونو لاگ کردم مال خودمو زدم. مخاطبین اون ک دگ کلا تو گوشیم نیس چطور ممکنه باز بیاد؟! اسم یکی از مخاطبینش یادم بود امروز دیدم جوین شده تو تل!
من فک کنم یادمه چند بار بعضی شماره ها رو الکی سیو میکردم. فک کنم برا این بود ک ببینم تل داره یا نه. ولی بعد پاک میکردم.
خیلی وقته اینکارو نمیکنم
حالا چطور امکانش هست تازه گیا اینطور شده باشه؟!
گوشیو عوض کردم از اون موقع هم.
آدم فک میکنه سیم کارت انگار جای مخفی داره برا خودش شماره هایی ک سیو میکنی پاک نمیشه!
ضمنا من چند بار از گوشی خونواده وصل شدم به تل. مخاطبینشو پاکیدم از تلم.
چند بارم سیم کارت خونواده رو زدم تو گوشیم که مخاطبین تلیش رو پاک میکردم.
آخه چرا تل اینکارو میکنه. خیلی ناجوره ها! من میگم اینا چرا منو نمیشناسن!
ضمنا اولین بار یکی وارد تل بشه اسمای ما برای طرف اسمایی ک خودمون انتخاب کردیم میاد چون برا من شده بود
چون یکی تازه جوین زد فک کنم از دوستانه فامیلیش افتاده ولی لابد اسممو نتونسته بخونه بمن گفت شما. حالا جواب مارم درست نمیدن خخ! چون هر کی اولین بار وارد تل میشه عین ادمای اولیه هست ک نمیدونه چی به چیه خخخ
داش دگ هر کی جوین زد بهش پیام ندیم؟! برامونم زشته یهو پیام بدیم به طرف ک نمیشناسیمش یهو بگه شما خخخلاید مخاطب ما نیست.
کاش تل درستش میکرد :n29:
من با تسخه پی سی کار میکنمنقل قول:
هنوز هم شماره افرادی که مثلا 6 ماه پیش الکی الکی وارد کردم و تلگرام اون موقع جواب داد این شخص هنوز عضو تلگرام نشده،برام پیامش میاد،هر از گاهی هم نمیاد ولی می بینم اون شخص رفته جزو مخاطبینم با همون اسمی که اون موقع براش انتخاب کرده بودم مثل "ج"یا "س" یا...
داش من از خونواده سوال کردم گفتم فلان اسم وارد تل شد گفتن آره!نقل قول:
داش این چ وضعیه ما که یه بار زدیم مخاطبشون هی بخاد بیاد تو تل ما ک نمیشه!!! چیکار کنیم اخه !!!
فعلا این یک مشکل تلگرام هست و کاریش نمیشه کردنقل قول:
شما هر کی وارد شد کاری بهش نداشته باشید و شماره شو پاک کنید،اون نمیفهمه که شما شماره شو قبلا در گوشی وارد کردید
الان منم که با گوشی خانواده وصل میشم،گاهی دوستانشون میان جزو مخاطبین من ولی اونها که نمیفهمن اومدن جزو مخاطبینم و زود هم پاکشون میکنم
خب درسته ولی من میخام بدونم اونایی که شماره منو دارن بدونم کیه.نقل قول:
اینجوری ک خوب نیس !
چرا رفع نمیکنه مشکلو تل؟
مهم نیست کی شماره شما رو داره،بلاک رو برای همین گذاشته تلگرامنقل قول:
و گرنه منم شماره الکی وارد میکردم و راحت و شانسی شانسی یکی رو جزو مخاطبینم می آوردم ولی طرف اصلا خبر نداره من شماره شو دارم
خیلی مهم نیست،بعدش احتمالش تقریبا صفر از بین این همه آدم یکی شماره شما رو داشته باشه
یک سوال این پست هایی که مثلا دیجی کالا یا ... توی کانالشون می گذارند و متن دارای کلماتی هستند که لینکند را چطوری می شه تولید کرد.
(با ربات می تونم تولید کنم و توی کانالم بذارم ولی اسم ربات را می نویسه!)
درود!
دوستان امکانش هست که مثلا هزار تا شماره رو یکجا انتخاب و به یه کانال اضافه کرد؟
- - - Updated - - -
درود!
دوستان امکانش هست که مثلا هزار تا شماره رو یکجا انتخاب و به یه کانال اضافه کرد؟
خیر...نقل قول:
ادمین کانال تعداد محدودی رو میتونه ادد کنه ... فکر میکنم 250 یا همین حدود ها...
جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟
- - - Updated - - -
جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟
مشکل شما ربطی به تلگرام نداره ... مشکل از یه اپ دیگه هست که بصورت خودکار لینک کانالی رو باز میکنه (یه اپ تبلیغاتی). باید ببینید این اپ چی میتونه باشه. کی ها این پنجره باز میشه. احتمال خیلی زیاد مرورگر وب هست که یه افزونه ای توش اینکارو میکنه باید اون افزونه رو پاک کنید مثلا...نقل قول:
تشخيصش واقعا سخته و نمى شه بفهمم!! اکثروقتا بازمىشه قبلا هم اينجورى بود اماخب اوکى شدنقل قول:
من یه مشکل نصبتا مشابه دارم....من یه نفر رو اد کردم ( ایدیش رو توی فایرفاکس زدم و اد کردم) ...حالا هر چند دقیقه یه بار تلگرام باز میشه و صفحه چت مربوط به اون فرد رو میاره....ممنون میشم راهنمایی کنید... .
نکته دقیق دقت نکردم ولی فکر کنم وقتی فایرفاکس باز باشه این اتفاق میافته... .
مرسی.....
من هم همین مشکل رو داشتم با فایرفاکس
فکر می کنم به خاطر اینه که recent closed tabs فایرفاکس بصورت خودکار عمل میکنه و اون صفحه رو باز میکنه
منم کاری نکردم و بعد از یه مدت درست شد (وقتی صفحات بیشتری باز کردم و اون صفحه ی تلگرام دیگه توی recent closed tabs نبود)
آره دمت گرم مشکل از همینه ....صفحات recent... قابل حذف هم هستند....نقل قول:
نقل قول:این مساله مربوط به یه جور پاپ آپ هست که به روشهای معمول Popup Blocker جلوگیری نمیشه و بایستی این مسئله رو ب بچه های برنامه نویسی و وب نویسی گفت تا اگه اونا بتونن بلاکری براش پیدا کنن.نقل قول:
این یه مدل تبلیغاتیه جدیده.
اگه با کامپیوتر نگاه کنی مشکلش قابل تحمله اما متاسفانه روی موبایل خیلی زجر آوره. از مرورگر میره بیرون میره رو تلگرام و هیچ جوره هم نمیشه ردش کرد. گاهی اوقات 3 یا 4 بار پشت سر هم تکرار میکنه و به محض رفتن روی مرورگر دوباره اون کاناله باز میشه.
در واقع اتفاقی که میافته اینه که اون پاپ آپ به تلگرام لینک میشه و از اونجا که برای راحتی کار با اپلیکیشنها طراحاشون اونهارو به هم لینک میکنن، این وب نویسها از این موقعیت سوء استفاده کرده و اونو به تلگرام وصل میکنن. و این مشکلات پیش اومده.
یکی از این سایتها اینه . شما هر دفه وارد این سایت بشی ویا رفرش کنی یک بار لینک میکنه به کانال تلگرام.
از اینجور مشکلات تو p30world هم داریم.
نظاره کنید... !!
ناموسا اینم شد کار آخه...
این چه وعضشه آخه ... از تو دیگه بعیده :n22:
هرچه بگندد نمکش میزنند. وای به روزی که بگندد نمک
پاپ آپ بلاکر دارم ... گرگ... :n10:
واقعا همینطوره شما درست می گی الان منم این مشکل رو دارم نمیدونم چه افزونه ای رو بی هوا نصب کردم سر فایرفاکس من این تبلیغات می ادنقل قول:
افزونه نیست. تقصیر وب نویسا هستش. رو سایتشون کاری کردن که اینطوری میشه.نقل قول:
این مشکل رو همه دارن. در حال حاضر راه حلی برای این مشکل وجود نداره. تقریبا همه مرورگرها این اتفاق براشون میافته.
با سلام.
یک سازنده کانال تا چه تعدادی میتونه ممبر رو اد کنه به یک کانال؟
آیا بعد از 200 تا دیگه نمیتونه اد کنه؟
فقط تا 200تا اونم از ین مخاطبینی که شمارشون رو دارید و اوناهم شمارتون رو دارن...نقل قول:
سلام
وقت بخیر
دوستان راهی هست بشه به جای last seen recently زمان آنلاین بودن و اخرین زمان انلاین بودن فرد مشاهده کرد؟
راهی ، اپ رایگان ، اپ غیر رایگان - فرقی نمیکنه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ضروری هست...
ممنون
خیر!!!...نمیشه...نقل قول:
میشه یه کاری کرد ایدیت تو گوشی طرف مقابل کلا دلیت شه؟
محمد جان این ایمو هم مثل تلگرام هستش که جریان اون مخاطبین اونجوری میشه؟ چیزای عجیب غریب توشه . فک کنم اینام مال خونواده باشه
سلام دوستان
میخواستم بدونم این پیغام userX joined telegram! در چه صورتی برای افراد ارسال میشه؟؟
در حالتی که هر دو طرف شماره همو داشته باشن که قطعا ارسال میشه
در حالتی که یک طرفه باشه مثلا A شماره B رو داشته باشه وقتی A به تلگرام join کنه برای B پیغام میره؟؟ یا اگه تو همین حالت B به تلگرام join بشه برای A پیغام میره؟
این پیغام وابسته به contact های فعلی گوشی هست؟ یا وقتی یکبار یه نفر اضافه بشه تو لیست contact های تلگرام(sync اتفاق بیفته) در دفعات بعدی اگر شماره طرف توی contact های گوشی نباشه اون پیغام joined telegram برقرار هست یا خیر؟
عجب سوالی شدا :n02:
شما وقتی یک اکانت جدید در تلگرام میسازید اون پیغام برای افرادی که شماره شما (که تازه باهاش اکانت ساختید) رو توی لیست مخاطبینشون دارند میره (در یک مورد دیگه هم این پیغام میره... زمانی که در گذشته یک شماره رو در تلگرام سرچ کردید یا به بیان دیگه از قسمت کانتکت های خود تلگرام یک شماره جدید اد کردید و اون زمان پیغام داده که اکانتی با این شماره موجود نیست و بعدش اون شماره بیاد تل ...)نقل قول:
تا جاییکه من میدونم برای لیست مخاطبین شما (که شماره شما رو نداشته باشند ... پیغامی نمیره ...)
به هر حال هر طور که هست به نظر من اگر توسعه دهندگان تلگرام در آپدیت های آتی این اپلیکیشن گزینه ای رو ایجاد کنند که بشه زمان ساخت اکانت جدید انتخاب کرد که این پیغام برای کیا بره و برای کیا نره و در کل اصلا بره یا نره خیلی بهتر میشه .... )
جدیدا وقتی تلگرام را باز میکنم بالاجبار میخواد که عضو بعضی از کانالها بشه !!
چطوری میشه این کار را غیرفعال کرد ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
دوستان یه سوال داشتم در مورد نظر سنجی هایی که در تلگرام میذاریم ، سوالم اینه که مثلا من یه نظر سنجی گذاشتم که چند روزی ازش گذشته و در حال حاضر زیر اون پست های جدیدی اومده میخوام دوباره همون نظرسنجی رو بدون اینکه رای های داده شده تغییر کنن به پست جدید بیارمش و بالایی پاک بشه باید چیکار کنم؟
سلام ؛ من یه مشکلی با تلگرام دارم ؛ همه نوع فایل خیلی راحت دانلود و باز میشه ولی بعد از این که تلگرام رو میبندم و چند دقیقه بعد بازش میکنم میبینم همه شون حذف شدن و باید دوباره دانلودشون کنم !
حتی تو پوشه Telegram هم نگاه میکنم میبینم فایل ها حذف شدن . ممنون میشم کمک کنید .:n29:
شما باید تیک Save to Gallery رو بزنید .در غیر اینصورت در گالری ذخیره نمیشه. برای اینکار بعد از دانلود اون موضوع چه عکس چه هرچی میتونید از قسمت منو یا علامت 3 نقطه عمودی گذینه ی Save to Gallery رو بزنید تا در گالری ذخیره بشهنقل قول:
برای ذخیره اتوماتیک هم همین گذینه را در قسمت ستینگ فعال کنین.