سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
Printable View
سلام سیم اعتباری همراه اول خریدم ولی تو گوشی انداختم آنتن ندارم!مشکلش چیه؟ چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
مشکل من حل شد....نقل قول:
پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به روز رسانی شد.
3گام آسان تا 3G مقرون به صرفه و پایدار همراه اول
:n16::n16::n16:
#تحریم_ایرانسل
دوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟
اونوقت که بسته تموم شده دوباره برمی گردی به 2 جی؟
برای بار اول بله باید بسته مخصوص رو بگیرید ولی بعدش احتیاج نیست و میتونید مصرف ازاد استفاده کنیدنقل قول:
مسخره هم نیست بهترین روش برای کنترل پهنای باند است که تاحالا دیدم. اونم از یه شرکت ایرانی
Sent from my iPhone using Tapatalk
اتفاقا عالیهنقل قول:
دوستان واقعا اگر بسته اینترنت نداشته باشی نمی تونی به تری جی همراه اول رجیستر بشی این چه مسخره بازیه؟
اونوقت که بسته تموم شده دوباره برمی گردی به 2 جی؟
چون نسل سه سرعتش بالاست تو سه سوت شارژت پودر میشه
مثل ایرانسل کلاه بردار نیست که فقط جیبتو خالی کنه
3G همراه اول توی اصفهان بسیار پایدارتر و پرسرعت تر از ایرانسله بقیه شهرها رو نمیدونم.در ضمن ایرانسل دزد چندروزیه برداشته خیلی از پرتها و پراکسی هایی که روی بقیه ISP ها بازه را بسته
دوستان سلام
عذر میخوام اگه سوال تکراریه :
یک ماهه 2.5 گیگ رو فعال و استفاده کردم ، راهی هست بشه حجم خرید یا باید این یک ماه تموم بشه ؟
موفق باشین
یا علی
نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنهنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سیم کارت شما دائمیه ؟نقل قول:
نمیدونم مال شما چرا اینجوریه مال من حجم تموم شه خودش اتوماتیک تمدید میکنه
تو مشهد اومده تری جی؟
Sent from my HUAWEI G750-U10
عجب آشغالیه این همراه اول!! تو خونه کلا از 4 تا آنتن یکیش پره...اونم هی میره هی میاد سرعت دانلود هم که بزور به 10 کیلو بایت برسه الکی 10 تومن رفت تو پاچمون....
3Gنقل قول:
هستش؟
کدام شهر هستید
3Gنقل قول:
هستش؟
کدام شهر هستید؟[emoji19]
با گرون شدن بسته های ایرانسل همه کاربرا هجوم اوردن سمت همراه اول. سرعت قبلا برا من از 500 کیلوبایت شروع میشد به بالا که به 1 و نیم مگ هم رسیده برام! ولی الان سرعت خیلی افت کرده و نهایت به 400 کیلو بیت اگه برسه! داستانی شده ها:n08:
درود به شرف همراه اول چند دیقه پیش زنگ زدم اپراتور همراه اول و کلی پشت خط منتظر موندم، وقتی وصل شدم درباره قیمت بسته های اینترنت 3G پرسیدم و این که آیا گرون میشه یا نه، که اعلام کردند خیر به هیچ عنوان گرون نمیشه و هیچ چیزی ابلاغ نشده و در همین قیمتی که هست باقی می مونه و فقط امکان داره بسته های جدید در کنار همین بسته ها افزوده بشه ولی این بسته ها هیچ تغییر قیمتی نخواهند کرد.
از طرفی قیمت هر کیلوبایت استفاده آزاد اینترنت نسل دوم و سوم همراه اول (یعنی بدون خریداری بسته) برای سیمکارت های دائمی 0.5 ریال و برای سیمکارت های اعتباری 0.75 ریال شده که واقعا عالیه درود به شرف همراه اول، خوب گرانسل رو سیاه کرد با این کارش! .
قیمت بسته های همراه اول: بسته 150 مگابایتی 1 روزه با 10 تا MMS رایگان فقط 1000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه با 20 تا MMS رایگان فقط 5000 تومان بسته 2.5 گیگابایتی 30 روزه با 50 تا MMS رایگان فقط 10000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) فقط 1000 تومان . حالا بسته های گرانسل (ایرانسل): بسته 150 مگابایتی 1 روزه بدون هدیه 2000 تومان! بسته 600 مگابایتی 7 روزه بدون هدیه 8000 تومان! بسته 2 گیگابایتی 30 روزه بدون هدیه 20000 تومان! . فراموش نکنید که
1) آنتن دهی همراه اول خیلی بهتره
2) سیمکارت های همراه اول اعتباری شده 7000 هزار تومن با 5000 تومن شارژ اولیه! (بدشانس ماییم که موقعی که 40 تومن بود خریدیم!)
3) بر طبق گزارشاتی که خودم تهیه کردم، در تمام کشور مناطقی که همراه اول 3G راه انداخته خیلی بیشتر از ایرانسله (به جز یکی دو تا شهر بد شانس)
4) مثلا در بروجرد تقریبا در تمامی نقاط به صورت 3G هست (فقط کوی پزشکان 3G نیست، حتی دانشگاه آیت الله بروجردی هم 3G شده!)
5) سرعتش الان خیلی خیلی خیلی عالی شده و مثلا تو شهر ما داره تقریبا 1 مگابایت (8 مگابیت) سرعت دانلود میده!
6) برعکس ایرانسل به طور روزانه داره به شهرهای 3G همراه اول اضافه میشه، نه هر 3 ماه یه بار!
7) من بازم دلیلی نمی بینم بریم ایرانسل (گران) استفاده کنیم!
#تحریم_ایرانسل
آره دیگه تری جی! تهران منطقه 17نقل قول:
کل تبریز نسل 3 داره الا این منطقه ما که ایرانسل حتی هم Lte داره !!!
برا همین هنوز قسمت نشده که تنهای اول رو تست کنم ولی آخرین بار که edge رو تست کردم زباله ای بیش نبود با 10-تا سرعت
ولی دوستان که تست کردن از کیفیت و سرعتش نسل 3 ـش راضی بودن !! حالا ببینیم و تعریف کنیم :دی
منم امروز تماس گرفتم در مورد تمدید حجم بسته های سیم کارت اعتباری بپرسم که اپراتور گفت بسته های جدید زمانی که بیاد این مشکل رفع میشه و مشترک می تونه در هر زمانی که نیاز داره حجم بخره
برای فعال شدن 3G با بسته روزانه هم فعال میشه یا باید هفتگی یا ماهانه خرید؟
هفتگی و ماهانه باید بخری! من روزانه خریدم ولی هنوز EDGE بود!!!نقل قول:
برای هزارمین بارنقل قول:
بار اول و برای رجیستر شدن تو شبکه باید تعرفه هفتگی یا ماهانه بخرید برای بار دوم به بعد دیگه فرقی نمی کنه و می تونید هر بسته ای رو انتخاب کنید
یه بار که بسته هفتگی بخرید به بعد همیشه 3G هست. حتی با مصرف ازاد! بعد از اون هر بسته ای رو بزنید میتونید از 3G استفاده کنید:n26:
سلام دوستان
چون این فروم در مورد دوستانی هست که ازشبکه 3g همراه اول استفاده میکنن میخواستم بدونم شما هم مثل من مشکل روشن شدن gps گوشی به محض روشن کردن دیتا کاکشن رو در حالت 3g دارید ؟ من این مشکل رو فقط با 3g همراه اول دارم و نه ایرانسل
نه اصلاً! دیتا موبایل کاری به gps نداره! من احتمال خیلی زیاد میدم یه برنامه ای نصب کردید که خودش نیاز به موقعیت مکانی داره به محض وصل شدن به اینترنت که امنیت شما هم به خطر می افته حتی.نقل قول:
حالا واسه من ربط داره خیلی خوبشم ربط داره دوست من !نقل قول:
برا حل این مشکل تمام راه حل ها رو بررسی کردم
گوشیم رو فکتوری ریست کردم (حل نشد)
فریمور رو ریست کردم (حل نشد)
سیم کارتمو روی یه گوشی دیگه به شبکه 3g همراه اول وصل کردم و دیتا کانکشن رو روشن کردم (جی پی اس روی گوشی مذکور روشن شد)
سیم کارت همراه اول دوستم (که همچین مشکلی رو نداره ) رو روی گوشی خودم گذاشتم (بازم gps روشن شد به محض روشن کردن دیتا کانکشن)
با پشتیبانی همراه اول حدود 1 ماه که درمیون گذاشتم این مشکلو که همش میگن داریم بررسی میکنیم
من این مشکل رو با سیم کارت ایرانسل یا رایتل ندارم فقط همراه اول
این مشکل رو تو فروم xda developers هم مطرح کردم اونا هم سر در نیووردن !
برادرم و چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارن
بلهنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نقل قول:
چه گوشی دارید شما؟
سیم خودتون روی گوشی دیگه تست کردید؟
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟
گوشی هواووی جی 700نقل قول:
تو پستم نوشتم که سیم کارتمو رو یه گوشی دیگه تست کردم !:n27:
هیچ چیز مشخص نیستنقل قول:
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟
اما اپراتورش گفته که بسته های جدید نوترینو قراره بیاد
همراه اول تا جلوی ساختنون ما انتن داره ولی توی خونه هیچی نداره راه حلی داره بهشون بگیم درست کنن، نود نه نود میگه فعلا تست وکاریش نمیشه کرد
اینم از تنهای قدیمی
ضمتا تهرانم
احتمالا برای شما دکل تو جهتی قرار گرفته که در راستای پنجره های خونه شما نیست و امواج موبایل به دیوار اپارتمان شما برخورد می کنه یا اینکه فاصله اش با شما خیلی زیادهنقل قول:
اگه می تونی هزینه کنی و نمی خوای به امید اپراتور بمونی می تونی یه بوستر سیگنال تهیه کنی البته از نوعی که فرکانس های 3G رو ساپورت کنه
هر دکل تا چه محدوده ای پوشش میده؟ از نظر مساحت؟ و در چه شرایطی سیگنال بهتر دریافت میشه؟
تو شهر ها معمولا خودشون ۱ کیلومتر تنظیم میکنند.حدودا.
تو جاده تا ۲۰کیلومتر یا بیشترم اگه شرایط ایده ال باشه امکان پوشش دهی دارند.
خوب چرا یک کیلومتر مگه بیشترش مشکل سازه؟ با چی تنظیم می کنند؟
سلام
من هم بسته یک ماهه 2.5 رو فعال کردم ولی همه اش توی منزل E یا edge فعال هست.(البته بعلت نصب رام کاستوم تنظیمات رو مجبور شدم دستی وارد کنم ولی بعید میدونم از اون باشه چون طبق اموزش سایت بود) اما روی همین ادج هم سرعت متوسطی داشت .حالا انشالله بیرون منزل هم سرفرصت امتحان میکنم ببینم چشم ما هم به جمال 3g روشن میشه ؟انشالله که میشه!
صد افسوس به حال ایرانسل خیلی تو این قضیه خوب اومد جلو اما حیف از این حرکت اخر. فقط کافی بود به جای این افزایش عجیب و غیرمنطقی، یه کاهش بین 30تا 50 درصدی توقیمت بسته ها میگذاشت .واقعا استقبال عجیب و خوبی میشد و این بحث کاهش درامد به خاطر نرم افزارهای پیام رسان ، یکبار نه صدبار براش جبران میشد اما حیف...
البته من خیلی به این قضیه مشکوکم که چرا باید یه اپراتور چنین بی فکری! بکنه فکر میکنم بحثهای دیگه ای هست وگرنه این حرکت غیر منطقی از اول تهش مشخص بود(اعتراض شدید و بایکوت و تحریم و کاهش شدید درامدو...)
خراسان شمالی شیروان وصل میشه به 3G ؟
دوستان سرعت برای شما هم کم شده؟ من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیره سرعتم... قبلا رو 800 900 بود
۱۵ دی شبکه LTE همراه اول شروع به کار میکنه.