دوستان کسی کلیپ درگیری خانزاده با طرفدار پرسپولیس بعد از بازی با لخویا رو نداره؟ ظاهرا این حرکتش خیلی جنجالی شده
Printable View
دوستان کسی کلیپ درگیری خانزاده با طرفدار پرسپولیس بعد از بازی با لخویا رو نداره؟ ظاهرا این حرکتش خیلی جنجالی شده
سلام.نقل قول:
کلیپش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست فقط الفاظ زشتش سانسور شده!
یعنی خاک بر سر برانکو اگه سوشا و خانزاده رو از تیم اخراج نکنه
مهد کودک شده تیم زدن ابروی پرسپولیسو بردن
چهار تا بچه قرتی ریختن تو تیم گند زدن رفت
وقتی کاپیتانمون تو دختر یا پسر بودن خودش مونده دیگه از بقیه چه انتظاری میشه داشت؟
والا به خدا از این تیم خسته شدیم دیگه حال و حوصله اعصاب خوردی نداریم
ولی خدایی اگه برانکو این دوتارو اخراج نکنه واقعا مربی کوچیکیه
اين فصل كه داره تموم ميشه . اميدواريم فصل بعد افرادي مثل سوشا و خانزاده و علي عسكر و كفشگري و عباسي و فشنگچي و مسچي و دمپايي ساز و كلا هر چي چي و هر چي بازيكن قراضه بي كيفيت سوسول رو ديگه در تيم نبينيم....
اين خانزاده هموني نيست كه فردوسي پور توي نود به باباش گير داده بود كه با پولو پارتي بچتو آوردي پرسپوليس؟
آب كه سر بالا بره تتلو فوتباليست ميشه...
نه بابانقل قول:
اون میردورقی بود.
+
++
+
یک نکته مثبت بازی با لخویا، بازی ندادن برانکو به گابریل بخاطر مسائل انضباطی بود.
برانکو بازی رو باخت به لخویا و باعث شد با دو باخت پیاپی بدترین شروع رو در بین مربیان خارجی پرسپولیس داشته باشه
اما این میتونه نوید روز های خوب و با نظم و انضباط رو بده!
خانزاده که هیچی نیست، گنده تر از اونا هم حق نداره چنین رفتار بدی با هوادار داشته باشه!
من کلیپ اصلی رو دیدم . بیچاره خانزاد اصلا فحشی نداد .
فقط میگفت " خسته نباشید ، خداوند پدر من رو برای شما حفظ کند "
در همین حد بود خدایی :n02:
مجموعه عکس های اولین تمرین پرسپولیس از مسابقه با لخویا جمعه 5 اردیبهشت در ورزشگاه درفشی فر:
محتوای مخفی: گزارش تصویری تمرین
گزارش تمرین پرسپولیس / شعارهای تند علیه بازیکنان
محتوای مخفی: گزارش تمرین
محتوای مخفی: 1
وبسایت رسمی برنامه نود
- بازیهای مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا که بعد از مرحله گروهی انجام میشود طی روزهای ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت و ۵ و ۶ خرداد ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این مرحله از رقابتها در این فصل به صورت رفت و برگشت برگزار میشود.
همچنین بنابر اعلام بخش امور ورزشی باشگاه، تیمهایی که به عنوان تیم اول گروه صعود خواهند کرد در بازی اول میهمان و در بازی برگشت میزبان خواهند بود.
رئیس سازمان لیگ اعلام کرد:
احتمال رایگان شدن دیدار پرسپولیس و بنیادکار
مهدی تاج اعلام کرد: احتمال رایگان شدن بلیت دیدار تیم های پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان وجود دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" از روابط عمومی سازمان لیگ، مهدی تاج افزود: با توجه به رایزنی های انجام شده در زمینه جذب اسپانسر احتمال دارد دیدار تیم های پرسپولیس و بنیاد کار ازبکستان نیز بصورت رایگان برگزار شود.
این مقام مسئول افزود:نفت تهران نیز یکی از بهترین تیم های لیگ برتر به شمار می رود و با توجه به برنامه ریزی های مدونی که از سوی مسئولان و کادر فنی این تیم انجام شده یکی از شانس های صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان به شمار می رود.
وی بیان کرد:سازمان لیگ فوتبال نیز در این رابطه همه تلاش خود را بخرج می دهد تا بتواند مشکلات نفت را به حداقل برساند تا نماینده شایسته ای در لیگ قهر مانان آسیا باشد.
محتوای مخفی: 3
جدیدا برانکو قانونی رو وضع کرده که استفاده نا به هنگام بازیکنان از تلفن همراه چیزی حدود صد دلار جریمه داشته باشه!:n09:
خوبه،حداقل تیم یکمی منضبط تر میشه.
محتوای مخفی: 5
عصبانیت کریم باقری از صادقیان
بازيکن پرحاشيه پرسپوليس در حاشيه بازي تيمش برابر سايپا جنجال آفريد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، پیام صادقیان که در این دیدار از سوی برانکو به زمین فراخوانده نشد در دقایق پایانی دیدار با سایپا جنجال آفرید. پیام صادقیان در حالی که سومین تعویض پرسپولیس انجام شده بود از پشت دروازه به سمت نیمکت رفت ولی در جای خود قرار نگرفت و ترجیح داد روی منطقه فنی بایستد. این مساله باعث واکنش کریم باقری شد و کمک مربی پرسپولیس از او خواست روی نیمکت بنشیند. بی توجهی صادقیان به درخواست های چند باره کریم باقری باعث عصبانیت او شد به سمت او حمله کرد که با دخالت حاضرین صادقیان روی نیمکت نشست.
این صحنه با دوربین عکاس "ورزش سه" شکار شده که در زیر میبینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمرینات پرسپولیسیها فردا پیگیری میشود
با تصمیم کادرفنی تمرینات تیم پرسپولیس فردا(دوشنبه) ساعت 17 در ورزشگاه درفشیفر پیگیری خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال در حالی امروز بین دو تیم سایپا و پرسپولیس برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید.
پرسپولیسیها در حالی امروز بازی را با نتیجه تساوی به پایان رساندند که با تصمیم کادرفنی تمرینات این تیم فردا ساعت 17 در ورزشگاه درفشی فر آغاز خواهد شد.
پرسپولیس به حریم امن رسید
با توجه به آنکه در لیگ های 16 تیمی مرز قهرمانی 2 امتیاز به ازای هر بازی و مرز بقا در لیگ یک امتیاز در هر بازی است، بنابراین باید گفت پرسپولیس با تساوی برابر سایپا و رسیدن به امتیاز 30 از بقای خود در لیگبرتر اطمینان خاطر حاصل کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، ضمن اینکه این معیار برای لیگ هایی است که در آن 3 تیم به دسته پایین تر سقوط می کنند، بنابراین باید گفت که پرسپولیس با کسب این امتیاز و تفاوت 5 امتیازی تا حریم سقوط حداقل از این بابت خیال خود و هوادارانش را راحت کرده که به لیگ دسته اول سقوط نخواهد کرد. نزدیکترین فاصله پرسپولیس با حریم سقوط در سال 1390 اتفاق افتاد در این سال سرخپوشان از 34 بازی خود با کسب 42 امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفتند.
در این سال شهرداری تبریز اولین تیم صعودکننده بود که با 34 امتیاز سقوط کرد. پرسپولیس با حریم سقوط در این سال 8 امتیاز فاصله داشت.
کارمون به جایی رسیده که خوش شانسیمون اینه که واسمون تیتر بزنن که دیگه خیالتون تخت،سقوط نمیکنید!!!
آقای خادم برو بمیر...
آقا فکر کنم این پرسپولیس نفرین شده
محتوای مخفی: 5
برانکو کتش را در آورد
اخراج پیام صادقیان از پرسپولیس
پيام صادقيان که بابت به ميدان نرفتن در ديدار برابر سايپا ناراحت بود و حاشيههايي نيز به وجود آورد از سوي برانکو در اختيار باشگاه قرار گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: 1
در واکنش به اخراج صادقیان
نوری: از تصمیمات انضباطی برانکو حمایت میکنم
محمد نوری کاپیتان پرسپولیس از ابتدای فصل اصرار داشت با مشکلات حاشیه ای تیم برخورد شود اما این اتفاق با حضور برانکو ایوانکوویچ افتاد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوری در گفت و گو با "ورزش سه" به هواداران پرسپولیس وعده داد سال آینده با جذب نفرات قوی و ساخت تیم خوب نتایج این فصل را جبران می کنند. مصاحبه او با ورزش سه را بخوانید:
پایم لیز خورد
به نظر من بازی با سایپا خیلی خوب بود و در حفظ توپ خوب کار کردیم و با زدن دو گل مزد زحماتمان را گرفتیم اما باز هم گل های بدی می خوردیم و در نهایت بازی 2- 2 شد. فکر می کنم گلی که من زدم درست بود و من به عمد توپ را با دست نزدم و هیچ قصد و قرضی نداشتم. داور این گل را درست اعلام کرد اما کمک داور که این مساله زیاد هم به او مربوط نبود گل را آفساید اعلام کرد. من هم عصبانی شدم. در صحنه پنالتی هم با دو تا پایم لیز خوردم و تعادلم را از دست دادم و فکر می کنم بازیکن حریف هم از این مساله استفاده کرد. داور هم می توانست پنالتی را نگیرد. اما باز هم یک امتیاز گرفتیم و جایگاهمان بهتر شد و تیم های پائین جدول هم باختند.
پرسپولیس از نظر فوتبالی بهتر می شود
به نظر من پرسپولیس بازی به بازی از لحاظ فوتبالی بهتر می شود و ما هم امیدواریم برای فصل آینده تیم بهتری داشته باشیم. همانطور که با آقا کریم صحبت کردیم می خواهیم تیم فوق العاده قوی داشته باشیم و با تغییرات نتایج خوبی می گیریم.
7 ماه پیش گفتم کمیته انضباطی تشکیل دهید
به قول معروف خشت اول چون نهد معمار کج،تا ثریا می رود دیوار کج.. متاسفانه از ابتدای فصل آجرهای باشگاه را کج گذاشتیم و این اتفاق های حاشیه ای هم در پایان فصل می افتد.من 7 ماه پیش گفتم باشگاه باید کمیته انضباطی داشته باشد اما گوش شنوایی وجود نداشت و حالا هم چوب نداشتم کمیته انضباطی و برخورد نکردن را می خوریم.
سال آینده بازیکن باید از فیلتر شخصیتی رد شود
دیروز هم بعد از بازی گفتم برای سال آینده می خواهیم تیم قدرتمندی بسازیم و با آقا کریم در این مورد صحبت هایی انجام شده که سال آینده بازیکنان اول از فیلتر اخلاقی و شخصیتی رد شوند. هواداران در این 2،3 بازی باقی مانده هم مارا تحمل کنند و قول می دهیم فصل بعد همه چیز را درست کنیم.اگر از روز اول با این رفتارها برخورد می شد این اتفاقات نمی افتاد.
پرسپولیسی ها هیچوقت 6 را نشان ندادند
من دیروز حواسم نبود که میلاد میداودی عدد 4 را نشان داد. اما تا حالا ندیدم یک بازیکن پرسپولیس این کار را یکند و این کار منطقی نیست چون بین هواداران تشنج ایجاد شد. کار میلاد درست نبود و امیدوارم این ماجرا تکرار نشود.اگر او دوست دارد به استقلال برگردد امیدوارم این اتفاق برایش بیافتد. میلاد بازیکن با اخلاق و با شخصیتی است اما این مسائل به نفع فوتبال ما نیست.
حضور برانکو از هر چیزی واجب تر بود
برانکو انسان با شخصیتی است و پانادیچ کمک ایشان هم تفکر مثبتی دارد. آنها بسیار با ادب، با شخصیت و با دیسیبلینی هستند و حضور برانکو و نظم و انضباطی که در تیم ایجاد کرده از هر چیزی برای پرسپولیس واجب تر بود. اقرات تصمیمات برانکو را در فصل آینده می بینید.
صد در صد به دور بعد صعود می کنیم
ما برای سه امتیاز جلوی بنیادکار بازی می کنیم و صد در صد سه امتیاز را می گیریم و به دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود می کنیم. اما در دور بعد بازی های سختی با الهلال و السد داریم و می خواهیم هواداران به آنچه لیاقتش را دارند، برسند.من به تیم های دیگر و اینکه چه تیمی قهرمان می شود اهمیت نمی دهم.
از تصمیمات انضباطی برانکو حمایت می کنم
من به عنوان کاپیتان پرسپولیس از تصمیمات انضباطی برانکو ایوانکوویج حمایت می کنم. این تصمیمات باید در مورد بازیکنان بزرگ و حتی خود من اگر خطا کردم اجرا شود. بزرگترین کار را در درجه اول برانکو انجام داد و من همیشه از تصمیمات انضباطی حمایت می کنم.
امکانات ساده پزشکی هم نداریم
برای من فرقی نمی کند که چه کسی در مزایده برنده شود. شرایط باشگاه ما در حال حاضر خیلی مشکل دارد و حتی امکانات ساده پزشکی هم نداریم و در این شرایط باید هرچه زودتر تصمیمی بگیرند که به نفع باشگاه است. امیدوارم باشگاه سرو سامان بگیرد و هواداران دیگر غصه نخورند و با خیال راحت بازی تیم شان را ببینند.
وبسایت رسمی برنامه نود -
در بازی پرسپولیس و سایپا گابریل بازیکن برزیلی سرخپوشان با میداوودی درگیر شد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرآنلاین، بازی روز گذشته پرسپولیس مقابل سایپا کم حاشیه نبود.پس از اینکه هواداران پرسپولیس علیه میلاد میداوودی شعار دادند این بازیکن هم با نشان دادن "عدد۴" نسبت به شعارهای آنها واکنش نشان داد.
این اتفاق در حالی افتاد که میداوودی که به شدت از این اتفاق ناراحت بود مقابل رختکن ایستاده بود و به شعار هواداران واکنش نشان می داد.همین کار او باعث شد تا گابریل با بازیکن سابق استقلال درگیری لفظی پیدا کند.درگیری ای که اگر دخالت سایر بازیکنان نبود ممکن بود به درگیری فیزیکی هم کشیده شود.
انتشار این دو عکس خودش گویای همه چیز است.
هدایتی رسما در مزایده پرسپولیس شرکت کرد
مالک سابق باشگاه استيل آذين پاکت پيشنهادي خود براي خريد پرسپوليس را به سازمان خصوصيسازي ارائه کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه "، و به نقل از ایسنا، حسین هدایتی صبح امروز با حضور در سازمان
خصوصیسازی پاکت پیشنهادی خود را برای خرید باشگاه پرسپولیس به مسئولان سازمان
خصوصیسازی ارائه کرد. هدایتی پیش از این اعلام کرده بود در مزایده سوم باشگاه پرسپولیس
شرکت خواهد کرد. سومین مزایده فروش باشگاههای استقلال و پرسپولیس 9 اردیبهشت ماه
برگزار میشود.
به هر حال حضور هدایتی در صورتی که برنده ی مناقصه بشه ، به معنی پایان مشکلات مالی تیم هست و این نکته ی بسیار خوبی هست
خصوصا اینکه هدایتی تجربه ی تلخ ولی بسیار ارزشمند استیل آذین رو هم داره و میشه مطمئن بود که اشتباهات استیل آذین رو دوباره تکرار نمیکنه + در پرسپولیس با توجه به برند و نام تیم و کارهای زیربنایی اقتصادی رویانیان ، میتونه درآمد زایی واقعی رو هم انجام بده بعنوان اولین بار برای یک باشگاه داخلی
و از همه مهتر امیدواریم اینبار دست وزارت ورزش کوتاه بشه واقعا تا شاید این تیم رنگ آرامش ببینه بعد از سالها بی ثباتی و این بحرانهای ادامه دار
البته اگر وزارت ورزش کینه ی خودشو از هدایتی کنار بگذاره و در بحث مزایده منصفانه و عادلانه و بدون جهت گیری عمل کنه /
آقا یعنی اگه هدایتی برنده مزایده بشه، یعنی دیگه کلا پرسپولیس مال هدایتی میشه و خودش مدیرعامل و مربی و .... رو میتونه تعیین کنه؟؟ دیگه دست وزارت ورزش و دولت کوتاه میشه؟؟
هدایتی هم محبوب هست و هم به اندازه کافی در این فوتبال بوده و با خیلی مسایل آشنا هست.دارایی اش هم از خیلی پیشکسوتان و سایر فعالان اقتصادی که دنبال پرسپولیس هستند بیشتره و لااقل کمتر از اونها بدنبال استفاده شخصی خواهد بود.کاری که برادران انصاری فرد در گذشته و شیرینی و سیاسی در حال حاضر زیاد انجام داده اند.
اما یه شرطی که وزارت گذاشته بود این بود که حق انتخاب دو عضو هیئت مدیره رو داشته باشه که فکر کنم این شرط هنوز پابرجاست.بعید هم هست خصوصی سازی به معنای واقعی صورت بگیره.
ضمنا هنوز بحث خادم و دارودسته اش برای دور زدن مزایده ادامه داره و چون هنوز کسی پا پیش نذاشته اونها هم دست خودشون رو رو نکردند.
ما هواداران که مطمئنا دوست داریم هدایتی به تیم بیاد.تا چه پیش آورند....
این است پرسپولیس :
البته در عمل این دو عضو کاملا غیر موثر هستن و فقط میتونن نقش خبر چین ! رو برای وزارت ایفا کنند ، چون تعداد اعضای هیئت مدیره 5 نفره هست و سه عضو هم سو با هدایتی در هر رای گیری و تصمیم گیری ای ، نظر هدایتی رو تامین میکنند و عملا اون دو عضو نقشی ندارند :دینقل قول:
اما یه شرطی که وزارت گذاشته بود این بود که حق انتخاب دو عضو هیئت مدیره رو داشته باشه که فکر کنم این شرط هنوز پابرجاست.بعید هم هست خصوصی سازی به معنای واقعی صورت بگیره.
فک نکنین وزارت ورزش به همین راحتی ها پرسپولیس رو واگذار می کنه...واگذار کردن به یه شخص ینی حداقل 30 میلیون نفر طرفدار اون فرد می شن و این در جمهوری اسلامی ایران خط قرمزه! فک می کنین دلیل اینهمه تغییرات در پرسپولیس از طرف دولت چی بوده؟ من مطمئنم سر این ماجرا بازی ها پیش خواهد اومد که در راس اون مشنگ بزرگ خادم قرار خواهد گرفت...هنوز وقتی به این موضوع فکر می کنم که این بلانسبت ادم می دونسته سیاسی بیشتر از پرسپولیس به استقلال کمک کرده و لبخند می زده واقعا نمی دونم چی بگم...واقعا همه چیزمان به همه چیزمان می اید.
یه نکته دیگه اینکه اقای هدایتی رو ما خیلی هم دوستش داریم بهترین نفره برای این کار...ولی اومدیم و 4 سال دیگه نخواس تیم داری کنه,برشکست شد یا هزار مشکل دیگه که ادم از فرداش تو این مملکت خبر نداره! اونوقت تکلیف پرسپولیس چی میشه؟دولت چه راهکاری واسه این موضوع گذاشته؟چرا سهام پرسپولیس رو عمومی عرضه نمی کنن تا این مشکلات پیش نیاد؟ کلا من زیاد به این اتفاقات خوش بین نیستم...10 ساله پرسپولیس رو کوبیدن اونوقت یهو دلشون به حال ما سوخته؟
محتوای مخفی: 7
خانزاده 9 ماه از حضور در فوتبال ایران محروم شد! (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
.
.
.
.
.
یه بار نشد تو این فوتبال رای انضباطی درست و حسابی ببینیم. :n27:
کار خانزاده خیلی زشت بود و اصلا حق نداشت چنین رفتاری رو با یک هوادار کنه
اما 9 ماه محروم کردن برای یک بازیکن جوان 23 ساله و ملی پوش کار درستیه؟
این رای میتونه از بیخ نابودش کنه، مثل همون بلایی که سر صادقیان آورد!
+
++
+
کلا هر شخصی رو فردوسی پور بیشتر روش مانور بده تو برنامش، بیشتر محرومش می کنن!:n27:
دیگه دست وزارت ورزش نیست و سازمان خصوصی سازی رسما وارد عمل شده و فردا به احتمال قریب به یقین تکلیف روشن میشهنقل قول:
فقط میمونه بررسی به ترتیب شرکت کنندگان مزایده از نظر اهلیت که شامل چند بخشه :
1 اینکه بدهکار عمده ی بخش بانکی نباشن
2 اینکه مشکل و محرومیت امنیتی نداشته باشن
سوم اینکه سوء پیشینه ی قضایی نداشته باشند
و یکی دو مورد دیگه که اینطور که سازمان خصوصی سازی اعلام کرده نهایتا تا انتهای هفته ی بعد برندگان مزایده اعلام خواهند شد
در ایران چون باشگاهها درآمد زایی حرفه ای ندارند واگذاری به عموم عملی نخواهد شد چون عملا دولت مجبوره هزینه ها رو تقبل کنه دوباره
اگر هم هدایتی یا هرکس دیگه که برنده ی مزایده بشه بعد از مدتی قادر به انجام کار نباشه دوباره مزایده برگزار میشه و دوباره باشگاه واگذار میشه
محتوای مخفی: 2
فروشگاه رفاه هم به جمع خریداران پرسپولیس پیوست
محتوای مخفی: متن خبر
تا به الآن فک کنم 4 در خواست برای پرسپولیس موجود هست ( هدایتی - بهنام پیشرو کیش - رفاه - محجوب )
فقط امیدوارم بهنام پیش رو کیش نشه ، شرکتی که چند روز قبل اینکه اسپانسر پرسپولیس بشه تأسیس شده بود !!
وبسایت رسمی برنامه نود
- مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس گفت: آرزوی من پیروزی حسین هدایتی در مزایده فروش باشگاه پرسپولیس است.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، امیر عابدینی در حاشیه برگزاری مزایده باشگاه پرسپولیس و استقلال در حاشیه این مراسم در مورد اینکه فکر میکند چه کسی برنده شود، گفت: تا پاکتها باز نشود معلوم نیست چه فردی برنده خواهد شد. اینکه اجرای مزایده برعهده علی اشرف پوریحسینی مدیرعامل سازمان خصوصیسازی است، نشان میدهد این مزایده کاملاً سالم، سازنده و قابل قبول است.
وی افزود: اصحاب صاحب سرمایه که توانایی کار اجتماعی دارند باید در این خصوصیسازیها شرکت کنند و حضورشان مؤثر خواهد بود.
مدیرعامل سابق پرسپولیس در مورد اینکه آیا طرفدار حسین هدایتی یکی از افراد خواهان پرسپولیس است، اظهار داشت: آرزو میکنم هدایتی انتخاب شود.
وی در مورد اینکه در صورت انتخاب هدایتی او مدیرعامل پرسپولیس میشود، گفت: بحث حضور من نیست، بلکه با آمدن هدایتی، پیشکسوتان بار معنوی پرسپولیس قبول میکنند.
فقط دو شرکت در مزایده باقی ماندند
پرسپولیس دو خریدار،
جلسه بررسی پاکت های متقاضیان خرید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در شرایطی به پایان رسید که از این به بعد فیلترهای امنیتی و مالی تکلیف مالکیت ها را روشن خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که باشگاه پرسپولیس سه متقاضی خرید داشت، فردی که به عنوان یکی از سه تقاضا فرم پر کرده بود، به دلیل عدم واریز مبلغ مورد نیاز برای شرکت در مزایده از این جمع کنار گذاشته شد تا خریدار بعدی پرسپولیس از بین دو شرکت بهنام پیشروی کیش و استیل آذین ایرانیان مشخص شود.
بنابر اخبار رسیده هر دو شرکت مبلغی بالاتر از رقم پایه مزایده را برای خرید پرسپولیس پیشنهاد کرده اند. این دو شرکت از این به بعد در یک پروسه نه چندان طولانی، مورد بررسی های مالی و البته استعلام های دیگر قرار می گیرند تا صلاحیت شان برای خرید پرسپولیس روشن شود.
این در حالی است که استقلال با حذف تنها شرکت متقاضی خرید این باشگاه، فعلا شرایط ناروشنی دارد و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی برای اداره استقلال باز هم باید روش های دیگری را برای جذب سرمایه گذار امتحان کنند. هنوز مشخص نیست که چرا شرکتی که متقاضی خرید استقلال بود، مبلغ شرکت در مزایده را به حساب خصوصی سازی واریز نکرده بود.
یک هیات سه نفره دو پیشنهاد باقی مانده را بررسی می کنند تا در نهایت نام یک شرکت به عنوان برنده مزایده اعلام بشود.
دیگر ارقامی که در خصوص خریداران پرسپولیس مطرح شده ۲۹۸ میلیارد و ۲۹۶میلیارد و ششصد و شصت و شش میلیون است که به نظر می رسد مبلغ دوم متعلق به حسین هدایتی باشد چرا که پر از عدد ۶ است.نقل قول:
فک کنم متاسفانه حدس من داره درست از اب درمیاد و دوستان اقای خادم دارن برنده میشن...
امیدوارم من اشتباه کنم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز (چهارشنبه) این تیم نکاتی فنی را با فریاد به شاگردانش تذکر میداد.محتوای مخفی: گزارش تمرین
جدال هدایتی و خادم و دارودسته اش(بهنام پیشرو) به مرحله نهایی رسید.نفر سوم هم که احتمال زیاد از مزایده خارج شده است.اگر بجای بهنام پیشرو،سیاسی با sis شرکت میکرد خیالمون راحت تر بود.
حالا اینکه گفته میشه برنده مزایده از طریق مبلغ واریزی یا ساعت واریز مشخص خواهد شد مسلما اینطور نخواهد بود و حالا رانتها و لابی ها تعیین کننده خواهد بود.
مبلغ پیشنهادی هدایتی:
هدایتی در صحفه اینستاگرام خود نوشته است:
دوستان سلام
در روز ولادت امام جواد (علیه السلام) و در محضر حضرت على بن موسى الرضا (علیه السلام) دعا گوی همه عزیزانم هستم
خدا رو شاکرم به عهدی که با شما هواداران بستم عمل نمودم
بی شک پیروز واقعی شما هواداران هستید
یا ضامن آهو
کامنت هدایتی خطاب به هواداران در اینستاگرام