salam zaheran goshi sony ericson shoresh dar omadeh baba man az harke porsidam ye erad dareh in la masab male manam mogeye zang kordan kamosh mishe che karesh konam
salam zaheran goshi sony ericson shoresh dar omadeh baba man az harke porsidam ye erad dareh in la masab male manam mogeye zang kordan kamosh mishe che karesh konam
کمک کمک گوشیم از دست رفت کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network operator or service centre
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده
گوشیم کا 750 هست از دستم افتاد و از بعد از افتادنش دوربینش اجرا نمیشه. کاور لنزو که باز می کنم صفحه سیاه میشه و دو گزینه settings , view نشون میده ولی تصویر سیاه است و گوشی واسه مدت 2 دقیقه قفل می کنه. دادم واسم flash هم کردن ولی بازم نشد. کمک کنید :42:
ورودتو به انجمن تبریک میگم.
مشکل سخت افزاریه و باید بدی تعمیر . ( آخه گوشیت خورده زمین میدی فلش کنن ؟؟ فلش مشکلاته
نرم افزاری رو حل میکنه )
شما نمیدونی حدودا چند خرجشه؟؟
نه تجربه نداشتم و از یکی از دوستام شنیدم.
ممنون نمیدونی حدودا چقدر خرجشه
درست شد آقا با 2000 تومان
چه كارش كردي فقط سريالش رو جنج كردي يا فلش؟نقل قول:
سلام آقا مصطفی
دادم سرویسش کردن
5 min هم طول نگشید
بازش کرد . یه چیزیش قطع شده بود وصل کرد
با یه دستگاهی مثله bloover ولی باد گرم میزد
آقایون اگه کسی با برنامه far manager170 کار کرده یه پی ام به من بده خیلی ضروریه؟؟
behzad_shirazcity
سلام..دوستان من تصميم نهاييمو واسه خريد m600 كرفته بودم كه شنيدم كوشيهاي صفحه لمسي(touch screen)خيلي زود اب و رطوبتو جذب ميكنن و بعد از يه مدت ال سي ديشون خراب ميشه.واسه همين من كلي مردد شدم و فعلا نخريدم..به نظر شما حقيقت داره؟ اكه اينطوريه و ال سي ديش انقدر حساسه من بي خيالش شم..لطفا با جوابتون كمك كنين.مرسي
دوست عزیز کلا ال سی دی حساسه چه مال گوشی باشه چه تلویزیون و چه مانیتورنقل قول:
اگه یه ضربه کوچیک بهش بخوره تقریبا باید قیدش رو بزنی و بری ال سی دی رو عوض کنی
اگه تو نگهداری مشکلی نداری برو بخرش
مخصوصا مال لمسی ها که هیچ گونه محافظی هم ندارهنقل قول:
بله کلا ال سی دی حساسه
چه لمسی باشه چه غیر لمسی
مثلا نوکیا 6131 هم صفحه نمایشش ال سی دی هست که اونم حساسه
با سلام !
من گوشیم w700 و از طریق کاری که گفتید برای هک کردن و فلش کردن انجام دادم ولی با نرم افزار اولی گوشیم را با فایل های k750 , w800 که هست فلش کردم و گوشیم دیگه روشن نمیشه و فار منجیر هم نمیشناسه !
چیکار باید بکنم !
میخاستم طرفیت sms و بقیه تغییرات را بدم که گیر کردم !
په جوری به حالت قبلی برگونمش یعنی روشن شه !
لطفاً کمک کنید !
گوشیت سریال اصل هست یا چنچ ؟نقل قول:
اگه چنچ هست باید بدی برات فلش کنن و بعد هم سریال رو برات عوض کنن .
سریال اصل است !
چیکارش باید بکنم
دلیل زود خالی شدن باتری W550 که یه هفته است خریداری شده، چی میتونه باشه؟
تقریبا 2 ساعت شارژ نگه میداره. باتری اصلی و مدل BST-37 هست و بار اول تا 84% شارژ شده.
استفاده ای هم ازش میشه در حد مکالمه و sms هستش.
به نظر شما مشکل باتریه یا گوشی؟
گوشی رو روز اول 8 ساعت به شارژ زدی؟نقل قول:
اگه نزدی شارژ رو خالی کن و دوباره بزن . اگر نه مشکل باید از باتری باشه . به این تاپیک سر بزن اگه مشکلت
حل نشد باطری رو عوض کن .
پست شماره دو در مورد اوریجینال بودن باطری و پست اول صفحه دوم رو در مورد شارژ باطری بخون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه باید چیکار کنم .نقل قول:
سریال اصلی هم است .
دوست عزیز بزار باطریت با USB شارژ بشهنقل قول:
اگه شد که شارژر مشکل داره
اگه نشد باطریت خرابه
به همین سادگی:46:
عزیز دلم کی گفته گوشی باید اولش 8 ساعت شارژ بشه ؟! :18:نقل قول:
شما گوشی رو که آکبند میخری تقریبا 30 درصد شارژ داره که باید تمامش رو استفاده کنی تا باطریت تموم شه
وقتیکه تموم شد حداکثر 1.5 تا 2 ساعت طول میکشه تا باطری کاملا شارژ بشه و به 100٪ برسه
علت حرفی هم که زدم اینکه وقتی باطری داره شارژ میشه اگه دقت کنین شارژر یه مقدار داغ میکنه
و بعد از اینکه گوشیتون رو میبینید که شارژش به 100 درصد رسیده شارژر سرد میشه که این بدین معنی
هست که شارژر عمل شارژ کردن رو به صورت اتوماتیک قطع میکنه
موفق باشید:46:
سلام
من می خواستم گوشی k750 بخرم ولی قبلش می خوام بدونم باید به چه چیز هایی توجه کنم .
مثلاَ
1-چه چیز هایی باید تو جعبش باشه (یه موقع از تو بر نداشته باشن)
2- سید گوشی چیه ؟از کجا باید بفهمیم سید چنده؟
3-(قیمت سریال چنجی پایین تره ) با این حال سریال اصلی بگیرم؟
4- ساخت کدوم کشور باید باشه؟
اگه نا گفته های دیگه ای هم هست بگین
ممنون.....
منظورم همین بود .نقل قول:
این که میگی سرد میشه کاملا دررسته . اما من از فروشنده - خالم - تو همین فروم و ... شنیدم باید دفعه اولنقل قول:
8 ساعت شارژ بشه . حتی میگن هر 2 ماه شارژ رو خالی کنین دوباره 8 ساعت بزنین به شارژ . چرا؟
c0rd3r و Mehdi_max ، از هر دوتون ممنونم. البته من برای کسی پرسیدم. نتیجه اش 1-2 روز دیگه مشخص میشه.
سلام به همگی
گوشی من w800 هستش
LCD گوشی من چیزی نشون نمیده و اگر محل اتصال LCD را به گوشی یه کم تکون بدم چراغهاش روشن میشه ولی چیزی نشون نمیده وفقط یه صفحه سفید نشون میده
به نظر شما LCD سوخته یا محل اتصالش به گوشی ایراد داره؟
قبلا هم بعضی مواقع چراغ LCD خواموش میشد ولی تصویر داشت
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
اینکه وقتی محل اتصال رو تکون میدی روشن میشه دو تا معنی داره .نقل قول:
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ال سی دی سالمه که روشن میشه ( سفید میشه)
2- محل اتصال مشکل داره که با یه تکون سیمها با هم اتصال برقرار میکنن و روشن میشه .
گوشیت سرویس میخواد . یه 5 تومن ( اجرت باز و بسته کردن و یه تعمیر کوچولو ) تو گلوش گیر کرده .
در خرید w300 به چه نکاتی باید دقت کنیم
سلام
من به تازگی 2تا گوشی z530 and k510 خریده ام روز اول هرچی عکس می انداختم در گوشی ذخیره میشد اما الان هر دوگوشی عکس گرفته شده را ذخیره نمیکنند !!!! چرا ؟؟ این مشکل از وقتی شروع شد که گوشی را به کامپیوتر وصل کردم وآهنگ تم عکس روی گوشی ها ریختم !!!در ضمن در فولدر تصاویر دیگر فولدر جدید نمی سازد وهر عکسی(فقط عکس) ازبلوتوث از گوشی دیگر ارسال میکنم پیغام حافظه پر است میزنه!! هر دوگوشی
ممنون از جوابت عزیزنقل قول:
من خودم همین کارو کردم یعنی محل اتصال را تمیز کردم و فیش lcd را طوری قرار دادم که صفحه روشن بشه
بعد گوشی را خاموش روشن کردم و تصویر برگشت
حالا تصویر دارم
اگه بدمش سرویس چه کار باید انجام بده که lcd راحت و بی دردسر روشن بشه؟
آیا فیش اتصال گوشی را عوض میکنه؟
امکان داره محل اتصال رو گوشی ایراد داشته باشه؟
با تشکر:11:
خواهش . :10:نقل قول:
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدا رو شکر روشن شد . :46:
فکر نکنم مشکل ار گوشی باشه . هرچی هست به اتصال ها بستگی داره .
خیالت راحت . قسمت های اصلی حتما سالمه .:27:
فقط هچه سریعتر گوشیتو ببر که ان اتصال ها باعث سوختن ال سی دی دنشه .
با سلام
لطفا در خصوص (m600) اگه كسي اطلاعاتي در مورد زبان فارسي ساز داره منو راهنمايي كنيد . ضمنا مي خواستم مكالمه رو ضبط كنم ولي موفق نشدم . ايا اين قابليت درش هست يا نه ؟ زيرا من قبلا با W810 اين كار را براحتي انجام ميدادم .
بقيه بعد
با تشكر
:27:
سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش
سلام من چند بار سوال مو پرسیدم ولی دوستان اصلا انگاز نه انگاز ...اگه نمی دونید بگید نمی دونم
راستش من میخوام یه w300 بخرم اول می خواستم نظر اساتید رو در موردش بدونم
دوم اینکه در هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنم
ممنون
نميدونم چجور گوشي هستش كار نكردم ولي پول بيشتر بدي بهتر ميگيري.نقل قول:
شما موقع خريد اين كار رو انجام بده بعد چند تا گزينه ميادش شما آزمايشهاي خدمات بزن بعد تمام جاهاي گوشيت رو تست ميكنه ببيني سالمه بعد تو همون ليست آخراش يكي مونده به آخر مدت زمان كل تماش رو بزن ببين چقدر صحبت شده ميفهمي گوشي آكبند هستش يا دسته دو
جوستيك منو به ترتيب: راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره اين رو ميزني مشخصات گوشي مياره ميتوني تست كني
موفق باشي
با سلام خدمت دوستان
من يه گوشيه k510iگرفتم ولي نميدونم چجوري توش اهنگ بريزم البته اهنگهاي صوتي رو با فرمت mp3 توش
ريختم واجرا ميكنه ولي اهنگهاي تصويري رو نميدونم با چه فورمتي بايد داخلش بريزم با يكي دوتا برنامه مثل
ImTOO 3GP Video Converter فايل هاي تصويري كه با فرمت dat بود به 3gp تبديل كردم ولي تصوير توي
گوشي شترنجيه و كيفيت خيلي پاييني داره اگر دوستان راه حلي سراغ دارن بگن ممنون ميشم
خیلی ممنون ازشما بابت پاسخگویی به سوالمنقل قول:
موفق باشید
سلام:20:
ببخشید من نمی تونم Massage بفرستم ولی Massage می گیرم ....
توی بخش Service Center هم شماره ی خودم هست با ضافه ی 0098
چند روزی هم دست خودم نبود نمی دونم چه بلایی سرش اوردن :13:
مدلش فکر کنم T100 باشه :2: :2: (قراره عوض شه :27: )