این آی پی که نوشتید مربوط به چه سایتی هستش؟؟؟ واسه بازی آنلاین از چه سایتی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
(پینگ آی پی که گذاشتید با راصد بدون تایم اوت 46 هستش)
بنظرتون چطوره؟
Printable View
این آی پی که نوشتید مربوط به چه سایتی هستش؟؟؟ واسه بازی آنلاین از چه سایتی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
(پینگ آی پی که گذاشتید با راصد بدون تایم اوت 46 هستش)
بنظرتون چطوره؟
نقل قول:
46!
من با ADSL شاتل 30 پینگم هست 46 بالا هستش به نسبت . به پینگ این آیپی 20 اضافه کنید میشه پینگ شما در سرور ایرانی تقریبا میشه 60 الی 65
ولی من اینترنتی میخوام که پینگ تایم این آیپی رو زیر 30 بده مثلا 20 تا 25 .مخابرات این پینگ رو میداد که حیف نا محدود دیگه نداره
دوستان لطفا این آیپی رو با نت فن آوا تست کنید و پینگش رو بگیننقل قول:
فامیلمون دیگه اهواز نیست رفته استرالیا و دستش از این دنیا و اینترنت پرسرعتش کوتاهه:n10:نقل قول:
درسته .توی نادری که بودم دکل در فاصله ی 1 کیلومتریم بود همه شرکتا هم روش رادیو داشتن ولی اکثرشون سیگنالشون داغون بود پس نتیجه اینکه وایرلس فقط بدرد اپارتمان میخوره.الان شما با یه رادیو معمولی تا گلستان رو هم داری میگیری ولی ایمان با اون رادیو پرقدرتش فقط از چند تا شرکت محدود میتونه بگیره .نقل قول:
همین شاتل یه سرویسی داره مخصوص گیم پینگت میشه زیر 20 .اونو امتحان کردی ؟نقل قول:
نسل سه همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
3جی همراه اول چند وقته تو اهواز فعال شده آرش جان ؟
سمت شما چند وقته فعال شده ؟
این تست ۳جی ایرانسله
از وسط های مرداد ازمایشی شروع شده تاریخ دقیقش رو از تستی که صفحه اول تاپیک همراه اول گذاشتم می تونی ببینی. تقریبا اولین شهری که راه افتاد اهواز بودنقل قول:
الان که ایرانسل رو دارم تست می گیرم اصلا خوب نیست معلومه دکلش حسابی شلوغه
الان یعنی سرویس گیم فعال کرده:| که این آیپی 30 میده:|نقل قول:
نه فیبرنوری نیستیم. حالا چه پیشنهادی دارید؟ وایرلس نمیخوامنقل قول:
اگر دانلود نمیکنید و پینگ واستون مهمه شاتلنقل قول:
اگر دانلودر هستید فکر کنم پارس آنلاین گذینه ی خوبی باشه
باید بقیه دوستان هم نظر بدن
صبانت هم بدک نیست اما بعید میدونم مرکز انقلاب رو پوشش بده
اسیاتک مجبوری بزاری اگه نامحدود میخواینقل قول:
الان دیگه خیلی گرون کرد ارزش نداره من که میخوام راصد الماس بزارم واسه دانلود
منم ۹۰ درصد دانلودایی که انجام میدم از همون سایتی هستن که شما عکسش رو روی پروفایلتون گذاشتید.ترکرهای عمومینقل قول:
با یک مگ الماس راصد. کاملا راضی هستم.
آسیاتک نامحدود داشتم.۱مگ برنزی سرعتش بعد از ۲۰۰ مگ دانلود در طول روز میشد ۳۵ تا.
ماهیانه ۵۰ تومانم پولش بووود.
خیلی خیلی بد بووووود.
بعد از آسیاتک مستقیم اومدم وایرلس راصد و کاملا رااااضی هستم.
فقط نزدیک ۳۵۰ تومان کلا واسم خرج داشت(به جز تعرفه اینترنتش)
میگم فرق سرویس الماس و طلایی راصد چیه؟نقل قول:
اگر رفاتک روی سرویس 2 مگ هر گیگ رو میده 9 تومن که طلایی راصد ارزونتر میفته
-------------------------------
خوب الان فهمیدم مثل اینکه راصد طلایی شبانه رایگان نداره:n02:
میمونه این فارانت که تعرفه هاش مناسبه تقریبا:n09:
باید از خود پشتیبانی بپرسی ولی اونایی که گیم فعال میکنن معمولا پینگشون پایین تره و حدود 16 یا کمتر هست.نقل قول:
ایمان داداش ببخشید که من به جای شما جواب دوستمون رو میدم.نقل قول:
سرویس الماس سرعتش واقعیه و از 7 شب تا 7 صبح رایگانه (البته اگه ترافیک روزت تمام بشه فکر نکنم بتونی از ساعت رایگانش استفاده کنی ، فارا که اینطوریه)
سرویس طلایی سرعت حداقل 1.5 تا 3 برابر هست .یعنی بعضی هاشون 3 برابر بسته شدن بعضی هاشون مثل 1 مگ یا بالاتر 1.5 تا 2 برابر .ساعت رایگان هم ندارن ولی از 12 شب تا 7 صبج هر گیگ رو 1800 تومن حساب میکته و در روز 4800
سرعت پیج وا کردنش از وایرلس بیشتره ؟نقل قول:
بله بهترهنقل قول:
البته ممکنه خطشون فیبر نوری باشه ولی خط ما فیبر نوری نیستنقل قول:
فکر نکنم ربطی به فیبر داشته باشه شما اگه از شاتل داری با پشتیبانی تهران تماس بگیر بگو سرویس گیم رو برات فعال کنن ببین چی بهت میگهنقل قول:
ایمان ، آرش :
من رادیوم (نانو m5) در یک جهت که روبه گلستانه تپش و آداک رو با -90 دریافت میکنه اگه آنتن یا رادیوی قوی مثل پاوراستیشن یا airgrid 27 db بزارم، اونو به مقدار قابل قبول میرسونه که بتونم ازشون سرویس بگیرم یا بازم ممکنه نشه ؟
چون باخودشون که حرف زدم گفتن ربطی به قوی بودن یا ضعیف بودن رادیو نداره وقتی سیگنالت ضعیفه یعنی ساختمون تو مسیر هست پس نمیشه کاریش کرد و راهکار همشون هم افزایش ارتفاع بود نه استفاده از رادیوی قویتر اما برای من افزایش ارتفاع دیگه مقدور نیست .نظر شما چیه ؟
256 طپش اکانت تست :
شانس من فقط میتونم آلفانت رو توی یه جهت و طپش رو توی یه جهت دیگه بگیرم . هیچ شرکت دیگه ای سیگنالش واسم خوب نیست.
البته علاوه بر اینها ضعیف بودن تجهیزات شون رو هم اضافه کنید. کلا حرفشون درسته ولی تو اهواز تا تست نکنید هیچی نمیشه گفتنقل قول:
مگه کجا هستید؟نقل قول:
تاحدودی حرف اون حضرات هم درسته.نقل قول:
بلاخره وقتی ساختمون تو مسیر باشه حتی در صورتی که بتونید سیگنال رو بگیرید کیفیت قابل قبولی بهتون نمیده.
اگر از رادیو هایی که نام بردید استفاده کنید سیگنالتون بهتر میشه اما نه در حد قابل قبول.
-90 واقعا سیگنال داغونیه.
من با نانو استیشن ۵ سیگنال -۸۰ رسید به -۶۵. البته همه چیز بستگی به شرایط محیطی داره.
ببینید آرش جان چی میگه
۲۵۶نامحدود تپش هست؟نقل قول:
الان راصد تقریبا همه جا دکل داره
چطور از راصد نمیتونید بگیرید !
ویلایی هستی یا اپارتمان ؟نقل قول:
سیگنال و ccq از این دو شرکت چنده ؟
پس اگه برات 80 رو به 65 رسونده برای من هم میتونه 90 رو به 75 برسونه .75 که دیگه از 85 بدتر نیست که من الان دارم بدون مشکل ازش استفاده میکنم.نقل قول:
باید تست کنیدنقل قول:
بهترش میکنه اما اینکه چقدر بهتر بشه کسی نمیداند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه یکم بهتر بشه ممکنه خیلی بهتر بشه
اما قطعا بهتر میشه
وضعیت تست 3جی همراه اول کمپلوشمالی و لشکر : اصلا 3 جی توی این مناطق آنتن نمیده
شهرک نفت
ایمان به نظرت اگه ساختمونهای دور و برت مخصوصا اپارتمانهای بلند بیشتر بشن سیگنالت ضعیف تر میشه یا نه ؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم از راصد وایرلس بگیرم رفتم تو سایتش نزدیکترین دکل بهم دکل کوروش عامری بود و حدود ۵۰۰ متر باهاش فاصله دارم ولی دید مستقیم به دکل ندارم و ساختمون هست جلوی دید!
من پینگ واسم خیلی مهمه خواستم ببینم امکانش هست با این وضعیت بتونم پینگ خوب بگیرم از راصد؟
نانواستیشن ۵ دارم
اگه رادیو داری پس دقیق ترین جواب اینه که خودتون تست کنینقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
در صورتی که جلوی آنتنم باشه بله احتمالش هستنقل قول:
توی فاصله های زیر 500 متر با دکل معمولا امواج خیلی قوی هستننقل قول:
احتمالش زیاده که مشکلی نداشته باشید
منم آلفانت رو اصلا نمیبینم اما فاصلش زیر 500 متر هست و پشت سرمه دکلش و پشت سرمم ساختمون زیاد هست با این حال راحت میگیره با اینکه رادیو تو یه جهت دیگه هستش
کی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم لشکر هم کمپلو شمالی کار میده!! خودم دارم استفاده میکنم!!نقل قول:
والا بیشتر دانلود میکنم اما پینگ هم مهمه حدودا. پارس آنلاین میشه محدودیتشو دور زد؟ آخه شاتل که قبلا داشتم راحت با اکانت idownload اوکی میشد. پارس آنلاین هم میشه؟نقل قول:
نه صبانت پوشش نمیده