من نگفتم 430 گفتم 450نقل قول:
صدا خرکی فقط 518le من خودم 518dj دارم راضی ام پس 518 le ترجیح داره
ولی بلندی صدا خیلی نباید فرقی کنه چون mp3 player خروجی محدودی داره
Printable View
من نگفتم 430 گفتم 450نقل قول:
صدا خرکی فقط 518le من خودم 518dj دارم راضی ام پس 518 le ترجیح داره
ولی بلندی صدا خیلی نباید فرقی کنه چون mp3 player خروجی محدودی داره
شما بگو کودوم رو بگیرم همونو بگیرم
راستی به 518 dj با le چه فرقی داره
بله، به احتمال بسیار زیادی fake هست.نقل قول:
از دوستان کسی هنوز EX85 در ایران پیدا نکرده به قیمت مناسب ؟ منکه هنوز نتیجه ای نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ebay با قیمت حدودا 19 دلار و ارسال رایگان موجود هست، اما متاسفانه فعلا مسافری برای ایران ندارم که بگم بیاره، اگر کسی مسافر داشت هماهنگ کنه یکی واسه خودش بیاره یکی واسه ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dj 518 دو متر سیم داره بگیری بعد چند روز باید بندازی دورنقل قول:
518le مشخصاتش با dj یکی هست ولی به نظر میاد کمی تفاوت قیمت دارند(نمیدونم چرا)
من هیچ وقت به کسی نمیگم چی بگیر اگه فرق داشته باشه بدونم میگم
شما تو فرروم زیر مطرح کن (اگه میخواهی من برات انجام بدم) که با کدوم از هدفون های ...... شما تجربیات بهتری داشتید ....
شاید به نتیجه بهتری برسی.کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=211
مرسی اگه انجام بدی که خیلی خوب میشه
من فقط موندم 518 le یا 450 بگیرم
که با واکمن صدای خوب بده
شما پلیرت چی بودX1060؟نقل قول:
هدفون هم بین PX100 و 518leو340 موندی؟
درست کردم:
کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?p=471550#post471550
دوستان یه سوال. من یه e630 کریتیو خریدم. میخواستم عوضش کنم ولی حالا بدون دلیل و یهویی یکی از گوشیا صداش خیلی ضعیف شده. گارانتی شاب هم داره. فکر میکنین تعویض میکنن واسم؟ آخه پلیرم هم کریتیو هست!!!!
ببینم Ear right هست که صداش کمتر و ضعیف تر شده ؟...
این ضعیف شدن صدا هم داستانی شده برای هدفون ها ... مشکل از هدفون هست ! ...
اینو بهم بگو بعد از چه مدت اینجوری شد و کم یا زیاد از هدفون استفاده میکردی؟...
فکر کنم آره! حدودا هم 4 ماهه خریدم و بیشتر واسه همون پلیرم استفاده میکنم بعضی وقتا هم به PC میزدم. ولی کاملا یهویی اینطوری شد!!! یعنی فکر کن امروز صبح سالم بود ظهر دیدم یکیش کمه .فکر کرم گوش من مشکل پیدا کرده که بعد دیدم نخیر!!!نقل قول:
نمیدونم بشه کاریش کرد یا نه!:13:
بازم خوبه .... من 2 ماه بیشتر طول کشید که به این ویروس مبنلا شد ....نقل قول:
کاریش نمیشه کرد ...
کلا اگه بخوای این هدفونو حدود 7/8 ماه داشته باشی به گمونم باید لا پر قو نگهش داری!!
یه پیشنهاد بزن هدفون رو باز کن ببین هم با ساختار ایرفون ها اشنا بشی هم یکم باش ور برو ببین چی به چیه ...
به جان خودم من این کار رو کردم خیلی بهم حال داد:31:
موافقم محمد من این کارو با هدفون های ایپاد کردم چون شکسته بود بازش کردم یه فیضی هم بردم ...
من EP-630 رو الان حدود یک ماهی هست که دارمش و هنگامی که بیرون میرم ازش استفاده میکنم تا امروز صبح که توی راه مدرسه استفاده کردم مشکلی نداشته ! ...
منم ep630 دارم بعد یه مدت استفاده احساس میکنم افته کیفیت پیدا کرده
نه جیگر.:10: تنها مدلی که تو سن هایزرا تو قیمت 100 دالبی رو صاپورت می کنه hd555 اه.نقل قول:
دوستان من هدست بلوتوس DR-BT101 سوني رو ميخوام ولي هيچ جا نداره، قبلا كمان رايانه داشت اما زنگ زدم گفت تموم كرديم. كسي جايي ميشناسه كه اينو داشته باشه براي خريد؟ قيمتش هم حدود ۶۲ تومن بايد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه .من دل و رودش رو مییزم بیرون. البته من قبلا این کارو با Head set ها خیلی کردم.!!! الانم یدونه دارم سیمش قطع شده باید اینم ترتیبشو بدم!!!نقل قول:
ولی حالا کلا من چی بخرم که خوب باشه و مثل این درپیت نباش!!! بابام که فهمید من اینو 20 تومن گرفتم و 4 ماهم واسم کار نکرده کلی صداش در اومد!!! خبر نداره چقدر جنسای قلابی ریخته تو بازار!
حالا چه مدل خوب و کار دست همینطوری In ear که حدودا 60 تومن باشه چی خوبه!؟ یه چیزی که fake اش نیومده باشه!!!!! ( عمرا!!):31:
خوب ببین این چیزی که شما گرفتی بستگی به این داره که واقعا اصل بوده یا نه فیک بوده ! ...
الان فک نکنم دیگه طرف کریتیو بری درسته؟! :دی ... من میگم تمرکزت رو بذار تو کارهای سونی و برو حتما از نمایندگیشون بگیر !>..
برا من هم یک بار صداش گرفته بود یکیش. البته سونی ex32 هست. یک سوراخ داره وسطش از جلو که من اون رو تمیز کردم درست شد
من واقعا به کریتیو اعتقاد پیدا کرده بودم. یه کار صدا قبلا خریده بودم و وقعا باهاش لذت موسیقی رو احساس میکردم. و فکر کردم میتونه تو این زمینه تخصص خوبی داشته باشه! راستش الان که فکر میکنم میبینم وقتی میگفتم گوشم سنگین شده و صداش رو تا آخر میبرم و انگار کم بوده ، مشکل از خود این هدفون بوده. صداش واقعا نسبت به اولش نصف شده!( غیر از اونی که کلا از نصف هم نصف تره) :31:
مال من هم دقیقا همین ویروسو گرفته همینجوری شده بود .....نقل قول:
تا 60 تومن یه کاری که میتونی بگیری از اونجایی که گفتی از نوع صدای کریتیو خوشت میاد سمت سونی نرو و برو سمت سنهایزر که تو این قیمت میتونی cx300 رو بگیری...:27:
خوب بالاخره بعد از خدابیامرز CX-300 رفتیم Sony Ex-35 رو به قیمت 25 تومن از نمایندگی سونی گرفتیم
از خیلی جهات بسیار شبیه همون CX-300 هست ولی توی آهنگ های ترنس کم میاره یعنی به نظرم بیشتر برای آهنگ های ایرانی و گرم ساخته شده :ددی
ولی از لحاظ فیزیک خیلی عالی تر از CX-300 هست و خوب توی گوشی فیت میشه
سیم جمع کن هم داره که خیلی به درد میخوره
فقط یک سوال :
الان اندازه هر دو گوشی یکی هست یعنی اندازه سیم Left , Right با هم برابره
هدفون های قبلی معمولا Right بلندتر بود و Left کوتاه تر که گوشی راست رو از پشت گردن رد میکردیم
ولی این الان اینطوری نیست :دی
جریان خاصی داره ؟
امروز رفتم پایتخت HD 555 بگیرم:8: هر چی گشتم اسمی از سن هایزر نبود.:41: گفتن یارو جمع کرده رفته:18: به شماره ی نمایندگی جمهوری هم هر چی زنگ زدم گوشیو برنداشت:19: شمارش این بود دیگه : 66950405 ؟
حالا چه کار کنم؟:13:
sennheiser CX300 رو دیدم. بدک نیست. باید تست بشه. امیدوارم این دیگه ویروسی نباش. البته یه عکس هست من میذارم اینم فیکش اومده به بازار. یه یه مقایسه بود تو نت که دیدم( شاید قبلا گذاشته باشن البته) ولی گفتم ببینم این درسته؟ یا الکی هست مقایسه اش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون قبلی منم همین بودنقل قول:
آخریا به همین درد مبتلا شده بود
گوشی چپ صداش کمتر شده بود
من می خواستم هدفون IE 8 بگیریم که جمهوری نداشت ( همون نمایندگی ) بعدشم گفت اگه میخوای DHL میارم 100 تومنم میره روش یکی نیست به این یارو بگه اگه DHL بخوام بیارم پس تو این وسط چیکاره ای !!!
پایتختی هم جمع کرده رفته اثری ازش نیست. به دوستان هم گفتم از آلمان برام یبارن که وقت نکردن حالا معلوم نیست که وقت کنن !
درضمن قیمت دقیقه این مدل کسی نداره ؟
اگه کسی پیشنهادی داره خوشحال میشم بشنوم .
منم امروز رفتم پایتخت جمع کرده بود. نمایندگی جمهوری هنوز بازه؟ هرچی زنگ می زنم برنمی داره. hd555 اشت؟نقل قول:
با کمال تاسف و تاثر پروفسور فریتس سن هایزر امروز دار فانی را وداع گفت.
[PHP]http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/press_releases_180510_prof_dr_fritz_sennheiser[/PHP]
آقا داشتم امروز با یکسی راجع به هدفون های سنهایزر صحبت می کردم ، می گفت که یه مغازه در تقاطع خیابان حافظ و ولی عصر ( عج ) هست سنهایزر زیاد داره . می گفت اون نمایندگی سنهایزر ( بعثت ) بیشتر میکروفون داره.
اگه کسی دید یه خبری به ما بده، بریم ببینیم شاید IE 8 داشت.
سلام دوستان.
من دنبال یک هدفون خوب برای موزیک و فیلم میگردم. بودجه ام دور و ور 50 تومان هست.
چی پیشنهاد میکنید؟
شما بگو هدفون(روی گوش قرار میگیره) میخوای یا ایر فون(توی سوراخ گوش میره)؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اولش که پایتخت نباید میرفتی من هفته پیش نمایندگی زنگ زدم 555 داشت ... البته 485 هم داره ...
من خودم میخواستم 555 بگیرم نبود 485 گرفتم و خیلی ازش راضی هستم ! ...
اره شمارش همینه 66950404 تا 7 .... یه دونه خط نداره که به همه شماره هاش زنگ بزن ! ...
هدفون(روی گوش قرار میگیره) میخوام.نقل قول:
آقا من الان يه هدفون دارم
اما باهاش يه مشكل كوچيك دارم.
وقتي زياد رو سرم باشه موهام ميخوابه.
و حمامم برم بازم همونطوريه!!!!
خيلي ناجور فكر كن وقتي موهامو ميزنم بالا جلوش كاملا ميره بالا عقبش كاملا خوابيده(چسبيده به سرم) خخخخخخخخ
هيچ هدفوني نيست كه اين مشكلو نداشته باشه؟
به نظر شما هدفون بهتره يا ايرفون
نقل قول:
خوب طبیعی که هست ... 100% برای شما فول سایز هست ...
من خودم که اچ دی 485 دارم وقتی مدت زیادی رو سرم باشه موهای اون قسمت حالت خوابیده پیدا میکنه یعنی به قول معروف مو پرس میشه هم به خاطر فشار و هم به خاطر عرق کردن هست که مو اون حالت رو میگیره البته یه خورده شونه کنی یا یه بار بری حموم درست میشه.
خوب هدفون های فول سایز این جور مشکلات رو هم دارن البته بستگی داره که جنس قسمتی که رو سر قرار میگیره چی باشه برای من مخمل هست جنسش تو سایتش نوشته !
...
مورد بعدی این هدفون ها این هست که برای کسانی که عینکی هستند مشکل به وجود میاره چون به گوش فشار میاره و دسته عینک مشکل ایجاد میکننه ...
این موضوعات رو هم در نظر باید گرفت.:46:
....
اون دیگه نیاز خودت هست که به چه دسته ای از هدفون ها نیاز داری !
50 تومن میتونی ایرفون یه چیز خوب بگیری ولی واسه هدفون کمه ...نقل قول:
البته مدل هایی هستن تو کارای کریتیو و لاجینتک که به بودجت بخوره ولی توصیه میکنم واسه خرید یه هدفون خوب بودجتو افزایش بده تا یه چیز خوب بگیری که باش حال کنی و عمر کنه واست ...
تا 75 تومن میتونی اقزایش بدی؟
تا 70 تومن میتونی پی اکس 100 از سن هایزر رو بگیری ! ... از نظر باس و کیفیت و تفکیک پذیری بسیار قابل قبول هست ! ...
پیشنهادتون واسه 75 تومن چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سن هایزر هدفونهای خوبی داره، ولی من نمیدونم تو مشهد گیر میاد یا نه! :23:نقل قول:
این آقا محمد کجاست که یه شاهکار بهش بگم؟؟:31:
دیروز داشتم با هدفونم ور میرفتم همون 630 معروف .
همینطوری با سوزن افتدام به جونش ( روی اسپیکرش) هی سوزن زدم و اون سوراخاش یکی از هم باز شدن.
امروز اومدم وصل کردم دیدم صداش شده بود مثه اولش!!!
کلی تعجب کردم. من کاری نکردم باهاش که!! فقط سوراخ سوراخش کردم!!!:18:
یه چیزی که امروز دقت کردم پشت این هدفونه سوراخ نداره!!!؟ امکان داره این جور هدفون ها با صدای بلند مثلا پاره بشه و به خس خس بیفته!؟
دقیقا دوستم گفت ... پیشنهاد من هم همین مدل هستش که خودم هم دارم و واسه رفیقمم گرفتم راضی بود ....نقل قول:
شما اگه با طراحیش مشکلی نداری (کلا یه نیگاه بش بنداز عکساشو زیرو رو کن )
اگه پسند کردی
یه زنگ بزن به نمایندگی توی جمهوری واست با تیپاکس میفرسته به تیپاکس شهرتون و همون روز میرسه به دستت فقط 7 تومن تیپاکسو خودت باید بدی ....
زن بزن در مورد قیمتش باش به توافق برس ..:27:
خوب خدا رو شکر ....نقل قول:
قبلا محمد اینو بهم گفته بود اگه باش ور بری سیماشو جابهجا کنی احتمال داره درست بشه ....
جدی نگیر حواست نبوده زدی درستش کردی(شوخی:31:)
من هر چی باش ور رفتم به هدف درست کردن درست نشد .... و زدم تو کار اکتشاف دل و رودش:31:
در جواب بهزاد :: تو 75 تومن باز میگم ON THE EAR میخوای پی اکس 100 بهترین گزینه هست باز شما پرس و جو بکنید خدا بخواد گیر میاد ...
.................................................. .........................
در جواب اقا میلاد : عزیزم هدفون که پاره نمیشه ! اون دیافراگم هست که پاره میشه و معمولا جنس اون ها از سلولز هست ...
باز بستگی داره ... به مرور زمان اگه با صدای بلند گوش بدی بعد از مدتی امکانش هست که به دیافراگم و حتی در موارد کم به AUDIO DRIVER یا به عبارتی به همون COIL DRIVER هم اسیب هایی بزنه که این موضوع در هدفون های OPEN کمتر دیده شده تا هدفون های CLOSED طبق آماری که گرفته شده ! ...
من با ا ین زیاد احساس راحتی نمیکنم.
یه هدست خوب و کار دست چیه!؟
ببینم هدستهایی که ویبره داره بهتره؟ حدود قیمت یه هدست بدربخور و کاری چی خوبه؟ این تو گوشیا بدرد توی خونه نمیخوره!
تا رنج قیمت حدودا 70 تومن چی در نظرتونه!؟ البته منظورم بدون میکروفونه حالا اسمش چیزه دیگه ایه غیر هدست رو نمیدونم!!!