اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده
Printable View
اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده
خوب شما اشتباه کردی حتما مشکل از خط بوده فکر نمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه!:46:نقل قول:
خواهش می کنم دوست من!:46:نقل قول:
دوست من آخه هرروز ديگه قاطي كردمنقل قول:
اگه سیم کارتت ایرانسل هستش این کارا طبیعیه چون ایرانسل دولتی نیست هر وقت دلش میخاد قطع میکنه وصل میکنه هیچکی سر در نمیاره اس ام اس فرستادنی هم گزارش نمیده اگه که ایرانسل نباشه شاید با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه بعضی وقتها هم ریست کلی بعضی از فایل های اصلی که read only نکردی میبرهنقل قول:
شاید هم یکی از فایلهای اصلیت پاک شده:41:
ببخشين که دوباره ميپرسم اين درايور رو چجوري بايد نصبش کنم ؟نقل قول:
چون setup نداره بعدشم اينکه تو دوايس منجر سيستم دوباره با همين درايور اپديتشون کردم اما نميشناسه
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc data modem
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc modem
روي همه universal serial bus controller
هم امتحان کردم اپديت درايور رو اما نشناخت بازم- من مشکلم اينه که حتي در حالت عادي هم که گوشي خاموش رو وصل ميکنم باز هم روشن ميشه
عزیز از راهنماییت ممنونمنقل قول:
1 نويد جان دستت درد نكنهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 سيم كارتم معموليه هميشه براي اين كهدرست بشه دارم خواموشش ميكنم
3 باريست كردن هم هيچ چيز درست نشد
4 فكر نكنم چيز را دليت كرده باشم
راستي روز مادر بر همه مبارك
شما آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49که active_277 عزیز زحمتشو کشیدن رو تا آخر نخوندید ... قسمت آخرشو دوباره براتون میزارم:نقل قول:
اگه بازم نشد، سوکت یو اس بی رو از پشت کیس جابجا کنید ( معمولاً دوتا سوکت برای یو اس بی تعبیه شده)نقل قول:
USBFlash Driversرو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
اگه بازم نشد، ویندوزتون عوض کنید یا روی یه سیستم دیگه چک کنید
موفق باشید
سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
با تشكر
من هم مشکل پست بالایی رو دارم بعضی وقتها کابل شارژ میکنه ولی بعضی وقتها نه اولا اصلا شارژ نمیکرد ولی تازهگیا بیشتر شارژ میکنه
ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیستنقل قول:
این موضوع اصلا ربطی به چنج بودن یا نبودن گوشی نداره و مربوط به خطه!نقل قول:
عزیزم آخه نوکیا .....؟؟!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Mahsa_883 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!
گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!
ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه
بله امکان داره!:46:نقل قول:
هيچكس نيست جواب اين موضوع رو بدونه؟
خيلي مهمه برام!
]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم:42:
من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید
فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد
ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
خواهشا كمكم كنيد ممنون
سلام میبخشید من یک سرس پچ گرفتم که فرمت vkp داره ولی نمیدونم چطوری باید وارد گوشیش کنم و به چه دردی میخورن میشه یکی منو راهنمایی کنه
سلامنقل قول:
به نظر من يه تم نمي تونه گوشي رو خراب كرده باشه. شما اگه منوها رو حفظ هستيد، به قسمت تم ها بريد و يه تم ديگر رو انتخاب كنيد. ان شاء الله كه درست ميشه.
در ضمن يه بار هم خاموش كنيد، باتري رو در بياريد و ربع ساعتي صبر كنيد و بعد دوباره اون رو توي گوشي بگذاريد شايد حل شد.
در ضمن لطفاً هر كي جواب اينو ميدونه بگه. ممنون ميشم:
نقل قول:
برنامه ای هست که روی k750i بتونه فایل pdf باز کنه.
اگه هست لطفا تست شده باشه . ممنونم:46:
آقا آرش 2006: برای ریست کردن گوشیت اول وارد منو شو بعدش دکمه ی # رو بزن تا وارد ستینگ بشی دکمه ی جوی استیک رو یک بار بده بالا و بعد انتخابش کن (همون دکمه ی جوی استیک رو یک بار به داخل فشار بده) الان تو توی مستر ریست گوشیت هستی اولین گزینه مال ریست تنظیمات هستش و دومی مال ریست کامل یه بار اولین گزینه رو انتخاب کن بعد از تو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی وشما بالا یی ترین دکمه ی سمت چپ گوشی خودتو فشار میدی بعد از شما پین کد میخواد و شما بهش 0000(چهار تا صفر) رو وارد می کنی بعد صبر میکنی تا گوشی خاموش ودوباره روشن بشه اگه درست نشد گزینه ی دوم که همون ریست کلی هست رو انتخاب کن ودوباره مراحل بالا رو انجام بده ولی مموری رو از گوشی در بیا میدونم که تو هیچ کدوم از این مراحل رو نمی بینی ولی امیدوارم که موفق بشی
تو تاپيك نرم افزارهاي جاوا دنبالش بگرد ولي فكر نكم همچين برنامه اي باشهنقل قول:
چه جوری کیفیت فیلم وعکس رو بالا ببرم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127773
tohid جان شما كه بلدي واستاد هستي ميشه بگي ازكجا بفهمم گوشي فرانسه است يا چيني اين چيزي هم
ميگي (اگه بگي) ميشه روي گوشي p990 امتحان كرد
اگه جواب بدي ممنون ميشم
سلامنقل قول:
من زياد تو خط خريد و فروش نيستم ولي فكر كنم واسه همين موضوع تاپيك زده باشن يه سرچ بزن پيدا ميكني
در ضمن منظورت از حرفي كه اگه بگم چي هست؟درست متوجه نشدم
موفق باشيد
اول كه دستت درد نكنه گفتم شايد مثل بقيه جا ها كسي جوابرو ندهنقل قول:
حلا به دل نگير
نقل قول:
نقل قول:
ممنون
من خودم بصورت حفظي تم را عوض كردم ولي نشد ميدونم كه آخرين راه فلش است ميخوام خودم فلش كنم تا ياد بگيرم نهايت خراب ميشه از دستش راحت ميشم
اقا آرش شما اگه میتونی یکبار هم درایور صفحه نمایش گوشی رو عوض کن شاید درست بشه.یا با فار منیجر برو اون تم رو از روی گوشی پاک کن.
سلامنقل قول:
از اين همه جوابي كه به سوالم نداديد ممنونم.
حالا يه سوال ديگه دارم، اگه ممكنه جواب بديد:
همونطور كه مي دونيد در k750 امكان پخش فايل هاي Mp3 وجود داره، اما امكان عقب و جلو كردن فايل ها وجود نداره و فقط گزينه هاي Play/Stop داريم (يعني گزينه هايي مثل Forward/Backward براي رفتن به قسمت دلخواه از يك فايل صوتي) نداريم. خواستم بدونم آيا سري w هم همينطور هست يا اينكه در اون سري دكمه ها (گزينه ها)ي مذكور وجود داره؟
اميدوارم واضح گفته باشم.
با تشكر
در سری دبلیو وقتی از مدیا پلیر استفاده کنی هم میتونی فایل صوتی mp3 رو عقب جلو کنی و هم میتونی کلیپ ها رو با حرکت آهسته ببینینقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخگويي شما:10:
ولي من چجوري بايد درايور صفحه نمايش را عوض كنم مشكل اينجاست اگه ميشه نرم افزار مورد نياز و فايل هاي مودر نياز را همينجا برام بزاري دانلودكنم خيلي ممنون ميشم :40:
تو K750 هم امکان جلو یا عقب بردن MP3 هست!نقل قول:
شما اگر joy stick گوشی رو به راست نگه دارید اهنگ میره جلو و اگه به چپ نگه دارید اهنگ میره عقب!:20:
(در ضمن مطمینا کسی جواب اون سوالتون رو نمی دونسته وگرنه حتما دوستان جواب می دادن !:46: )
آقا جواد وقتی تو بخش file manager هستی نمیتونی این کار رو انجام بدی باید بری توی بخش media player سری W هم همین طور هستن
از مهسا خانم و aloalexa ي عزيز ممنونمنقل قول:
راستي من نمي دونستم با k750 هم ميشه آهنگ ها رو عقب جلو كرد. آخه تا حالا از Media Player استفاده نكرده بودم. دست شما درد نكنه. جالب بود.
حالا يه سوال ديگه دارم:
همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟
با تشكر
خب ببین عزیز همون هندزفری یه جور میکروفن خارجی حساب می شه!نقل قول:
کیفیت ضبط صداشم توی k750 خیلی خوبه!:11:
چطور میشه حافظه گوشی رو برای دریافت اس ام اس افزایش داد؟ گوشی من رم 1 گیگ داره....
نقل قول:
به نظر من اصلا هم گوشی خوبی نیست یعنی بود ها ولی از وقتی که اوومد زیر 200 تومان دیگه بد جور جواد شد.
من که تا حالا راه حلی برای این مشکلش پیدا نکردم چون اصولا این گوشی های از حافظه فون (phone memory) برای ذخیره اس ام اس استفاده میکنن و هیچ کاریش نمیشه کرد.نقل قول: