نقل قول:
فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.
Printable View
نقل قول:
فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.
سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
يه توضيحي بدين لطفاً :)
سلام
آقایون عزیز من یه سوال دارم توی هر FORUM که رفتم جواب ندادن.
من چند تا منوی فلش دارم ( تم نیست) نمیدونم برای ریختن آنها روی گوشیم چه باید بکنم(W810i )
و LAYOUT چیست و برای ریختن پوشهای LAYOUT باید چه کنم و آیا نرم افزار خاصی لازمه؟
XML چیست؟ /tpa/system/layout/layout.xml چیست؟ CID49 چیست؟
خواهشمندم توضیحات دقیق بدید چون من هیچ چی در این موارد نمیدونم.
سپاس گذارم.
چرا کسی جواب منو نمیده ؟
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم
برو تو قسمت فلش گوشي.اونجا هست و كاري نداره
ritzdvb جواب سوال منو دادید یا جواب سوال Tecfield
نقل قول:
810
دوربينشون درسته هر دو 2 هست ولي تو كامپيوتر بريز عكستو ميفهمي كدوم بهتره 810 خيلي تو دوربيت بهتر ميگيره
تو صدا شفافيتش از 750 بيشتره ولي بلنديش كمتره
شيك بودنش هم كه ديگه معلومه 810
بله اين كار را مي تواني به راحتي انجام بدي. من خودم اين كار را كردم و الان گوشيم رجيستر شده هست با شماره خودش. من در اين مورد يك تاپيك باز كردم كه مي تواني به اونجا مراجعه كني و تجربه كامل من را انجا ملاحظه كني. فقط براي باز گرداندن شماره گوشيت به شماره اصلي از seus استفاده نكن و بده برات گوشيت را با شماره خودش فلش كنند.نقل قول:
با سلام به همه دوستان،
اولا مرسی از کسانی که اینجا بقیه رو راهنمایی کردن ، بالاخره بعد از خوندن 129 صفحه خیالم راحت شد و رفتم w810i گرفتم. :biggrin:
ولی یه سوال
من گوشیمو از علاءالدین گرفتم ، گارانتی سیتادل . تو خونه که جعبشو باز کردم دیدم cd همراهش نیست، بعد از تماس با مغازه و شرکت و... بالاخره واحد فروش شرکت بهم گفت که چون سونی اریکسون یه شرکت آمریکاییه و ایران تحریمه ، توی هیچکدوم از جعبه های موبایلی که خود کارخونه سونی اریکسون برای ما میفرسته سی دی وجود نداره! حتی مدل گوشیمو هم نپرسید، گفت همه شون اینجورین...
( در ضمن توی جعبه گوشی من دفترچه راهنمای فارسی هم بود، با آرم خود سونی اریکسون ، بنابر این احتمالا درست میگه که این گوشی ها رو برای ایران فرستادن )
می خواستم ببینم بقیه هم با این موضوع برخورد کردن ؟ اونایی که گوشی با گارانتی سیتادل گرفتن یه جوابی بدن لطفا، نمیدونم سر کار گذاشته بوده منو یا راست میگه.
البته وقتی به واحد تعمیراتشون زنگ زدم گفت که سی دی رو 2000 تومن میفروشن!! وقتی به واحد فروششون اینو گفتم ، گفت حتما اون سی دی که اون واحدمون میفروشه کپیه ، اوریجینال نیست!
در ضمن اونایی که گوشی بدون گارانتی خریدن ( که احتمالا سی دی توی جعبه شون هست ) ، میشه لطف کنن بگن توی سی دی چی هست ؟ اگه فقط Sony Ericsson PC Suite توش هست که از سایتش دانلود کنم بیخود 2000 تومن هم ندم.
با تشکر فراوان از هرکی که جواب بده :rolleye:
با سلام
من میخام واسه گوشیم w810 هندزفری بلوتوث بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
قیمت؟ مدل؟ مشکلات و مزایا؟
عزت مزید
اره جز pc suite چیز مهم دیگه ایی نداره...برنامه هایی مثل ..QuickTime Player که همه دارن دیگه.همون که بری دانلود کنی بهتره;)
سلام دوستان منم بعد خوندن این تاپیک با کل
صفحاتش و اطلاعات خودم w810i رو با گارانتی
پارس نیکاتل گرفتم.
رجیستر و ایناشم... هم درست کار مینکن.
ولی خداییش گوشی رو دستش نیومده تو
مایه های خودش...آخرشه;) ;) ;)
نقل قول:
1.همون طور که خودت گفتی وقتی این حالتو انتخاب میکنی گوشی بعد از چندتا زنگ خوردن مکالمه رو وصل میکنه که البته من خودم قبلا یه و810 داشتم و درست کارمیکرد ولی جالبه که الان که یه و810 دیگه گرفتم دیگه کار نمیکنه !!!!!!:blink: :blink: :blink: :ohno: :ohno:
2.طرز استفاده: میری تو voic control > voic dialling> active بعد اسم مورد نظرتو میگی. بعد برای استفاده از این قابلیت در حالت استند بای دکمه ی ولوم و نگه میداری و بعد از شنیدن صدای بوق اسمتو میگی.
برای voice answer هم مثل حالت قبل یه کلمه برای پذیرش و یه کلمه برای رد مکالمه ضبط میکنی که وقتی کسی به تو زنگ میزنه با گفتن یکی از این دو کلمه مکالمه رو وصل یا رد کنی که البته در این حالت زنگ گوشیت نباید mp3 باشه.در این حالت باید هندزفری وصل باشه .:puke:
فقط دقت کن تو VOIC CONTROL وقتی صداتو ضبط میکنی هنگام استفاده باید عینا با همون لحن و صدا اسمتو بگی.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ;) :)
دوست عزيز مباركت باشه:) :biggrin:نقل قول:
كسي از دوستان ميدونه چرا گوشي من فيلم در مموري ذخيره نميكنه و لي در حافظه تلفن ذخيره ميكنه؟
وقعي كه ميخوام دكمه شروع فشار بدم ميخوا فكوس كنه:blink: براي شما هم هميجوريه؟؟/
کسی میدونه این گوشی چرا فایلهای فلش رو اجرا نمیکنه؟
دوستان اخيرا تو گوشي يه مشكلي پيش اومده ! بيشتر بلوتوث هايي رو كه شناسايي مي كنه ! فقط بصورت ستاره نشون ميده ! و همچنين اون فردي كه مال من رو شناسايي كرده نام گوشي رو يه چيزي ديگه اي نشون مي ده ! مي تونه مشكل اي گوشي باشه ؟
با سلام به همه دوستان
گوشي سوني اريكسون 810 من از دستم افتاد. حالا صفحه مانيتور آن روشن و خاموش مي شود. البته فقط نور سفيدي را نشان مي دهد و خود گوشي روشن نمي شود. در اين حالت كليد روشن و خاموش آن نيز كار نمي كند. لطفا مرا راهنمايي كنيد. در صورتي كه بايد به تعميرگاه ببرم لطفا يك تعميركار مطمئن معرفي نماييد
با تشكر
اگه ميشه لطف كن و لينك تاپيكتو بزار.نقل قول:
ممنون.
والا مطمئن كه گوشي بدونه سيم كارت و مموري بايد تحويل بدينقل قول:
با نرم افزاره Cid 49 بلدي كار كني ؟
گوشيت رجيستر اصلي بود ؟
MyPhoneExplorer بهتره اينو دانلود كننقل قول:
تو سي ديش يه درايوره گوشيت هست كه اگه ويندوز گوشيتو نشناسه بايد بوسيله اون سي دي بشناسونيش همين
با تشكر ازنقل قول:
boys_won
اولا از راهنماييت بابت عدم تحويل مموري و سيم كارت ممنون
دوما نرم افزار Cid 49 را هم بلد نيستم ولي فكر مي كنم سريع ياد بگيرم (اگر زياد تخصصي نباشد)
سوما گوشيم رجيستري اصلي نيست؟
بيماريم خيلي حاد است؟ واگير دارد؟
ايا بار فار ميشود cid 49 red هك كرد؟؟؟؟
هر كي ميدونه يه مقدار توضيح بده
آقایون وقت کردین جواب مارو هم بدین.
عزت مزید
آقا w810 با گارانتی سیتادل 338000 تومن خوبه ؟؟؟؟؟
زنگ تم گوشیم پریده
یعنی همچین فایلی دیگه تو قسمت صدای زنگ وجود نداره و وقتی یه تم که صدای زنگ داره رو می خوام نصب کنم می گه زنگ تم قابل استفاده نیست چه وکنم؟
338 تومان:ohno: خیلی گرونهنقل قول:
280تومان بابا...:laughing:
من حدود یک ماه پیش با گارانتی پارس نیکاتل 335 خریدم
آقا!اگه میشه یکی به من توضیح بده.من بالاخره تصمیم گرفتم یه W810 بخرم ولی نفهمیدم بحث سریال و رجیستر دستی و قانونی چیه؟ممکنه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی گارانتی نداشته باشه یعنی ارزون باشه(تقریبا حول و حوش 270 تومن) در ضمن من چه چیزایی رو باید از فروشنده بگیرم و به چه چیزایی باید توجه کنم؟
(منتظر جوابم.لطفااااااااااا)
و آنگاه خداوند انتظار را به انسان آموخت!!!!!!
فکر کنم یه ذره گرونه ، من پنجشنبه از علاءالدین 320 گرفتمنقل قول:
دوست عزيز منم ريجستر دستي خريدمنقل قول:
ريجستر اصلي پيدا كردم بدون گارانتي 300 هزار تومان ترجيح دادم دستي بخرم چون 280 بود
در موقع خريد حتما هند فري چك كن ببين اصله يا نه:) .سر من كه در ايم مورد كلاه رفت:blink:
با گارانتی سیتادل 280 تومن ؟؟؟ !! :blush:نقل قول:
میشه بگی چه بفهمم اصله یا نه ؟نقل قول:
[
سلام به دوستانی که w810 دارند .
میشه رم این مدل ره ارتقا داد؟ رم 1GB رو این مدل جواب میده؟ :question: :)
آره دوست عزیز تا 2 گیگ رو هم ساپورت می کنه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز و راستی قیمت رم1GB جنده؟ و کجایین؟ مالزی؟نقل قول:
آقا یعنی ما اینقده ریزیم که به چشم زیبای دوستان نمیایم!!!!!!!!!
و آنگاه خداوند واژه صبر را به ایوب آموخت!!!!!!
رم 1 گیگابایت مدل غیر اصل که اسمش هم sony هست و معلوم نیست مال کدوم خراب شده هستش قیمتشنقل قول:
19 هزار تومان هست. ولی روش نوشته made in japen . :laughing:
ولی همین مدل رو اصلش رو میدن حدوده 45 هزار تومان. بهتره که از نمایندگی های سونی بخری. اینم یادت باشه
که مدل اصلش باید تو جعبش یه دونه خشاب مموری باشه.:)
اخه خیلی وقتا نمایندگیها الکی گرون میدن یعنی جای دیگه ای غیر نمایندگیها ندارن؟;) اون sony ها که گفتینقل قول:
تقلبین؟ یعنی به درد نمیخورن؟
اون رم ها 45 تومن میارزخ به نظر شما؟