یک سوال دیگه انقدر اپدیت نرمال هست من دیتابیس رو دستی اپدیت کردم و اپدیت شد این فقط اپدیت برنامه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه انقدر اپدیت نرمال هست من دیتابیس رو دستی اپدیت کردم و اپدیت شد این فقط اپدیت برنامه هست
OFF TOPICنقل قول:
یه CIS دوستِ مخفی:n02:
Jadda
====
پدرام برنامه درحال آپدیت هست، بزار دریافت بشه.
تا 180 مگ رفت بعد اینجوری شدنقل قول:
شما که فایل نصب نسخه جدید را دارید، خب یا نصبش کنید یا اینکه کلا دست از سر کومودو و ایضاً سر کچل ما بردارید:n02:
تو عمرم اینقدر اسپم نداده بودم!! الان آقا مسعود میاد پستهای مارو پاک میکنه.... پس تا فردا:n12:
شاید تایم اوت شدی؟ مگه آبدیت رو ذخیره نداشتی؟ چرا دوباره از اول این همه داری آبدیت میکنی؟ من به نظرم اگه آبدیت آفلاین رو ذخیره کنی مطمئن تر باشه... چون حداقل قابلیت ایست داره ... اگه دیسی یا تایم اوت بشی دیگ نیازی نیست از اول شروع کنی؟ مخصوصا اگه اینترنتت محدود باشه.... در ضمن همیشه آخرین آبدیت رو ذخیره داشته باش پسر خوب....نقل قول:
شما هم مگه از دست کمودو کچل شدی :n02:نقل قول:
من که کمودو رو ول نمیکنم مگر اینکه اون منو ول کنه . (دست از سر شما هم نمیتونم بردارم ) :n11:
سلام دوستان من comoodo رو پاک کردم ویندوز xp مثل قبل اومد بالا.(بدون مشکل و 5 دقیقه صفحه سیاه)
حالا شما راه حلی برای اینکه کومودو رو نصب کنم و این صفحه 5 دقیقه ای رو نداشته باشم روی ویندوز xp/
بهترین پیشنهاد همونی هست که jadda عزیز گفت.اگه سخت افزار شما جواب میده،حداقل ویندوز 7 نصب کن.ضمنا xp حتما باید سرویس پک 2 رو داشته باشه تا کومودو بخوبی ساپورت کنه.نقل قول:
چه جالب !! زبان فارسی داره ؟؟ تو 4 سال که از کمودو استفاده کردم اصلا برخورد نکرده بودم!!
فعلا تنها آنتی ویروس و فایروال هست که تو ویندوز سرور 2008 آر 2 نصب کرده ام.راضی هستم.
تشکر از شما سخت افزار ب خوبی پشتی بانی میکنه اما دراور چاپگرم خوب نصب نمیشه. برای فایل های ورد مشکل داره/نقل قول:
بنابه به گفته دوست عزیز بتمن اینو اینجاهم مطرح میکنم
یه جا این مطلب خوندم نظرتون چیه؟شرکت COMODO یه تست داره به نام lleak test که میزان کارآئی فایروال رو نشون میده .توی
این نرم افزار 360 تا تست هست .من با COMODO internet security pro 2013 که به اصطلاح خودشون
از بهترین سکوریتی های دنیا هست و فایروالش حرف اول رو میزنه فقط تونست 200 تا تستش رو موفق
پشت سر بذاره ،تازه این نسخه پولیش هست .من شماره سریالش رو به زحمت توی یه سایت خارجی
دیدم و تونستم فعالش کنم.ولی همون تست رو من با outpost انجام دادم .260 تا تست رو پشت
سرگذاشت .به نظر من تبلیغات COMODO شاید یه کم اغراق آمیز باشه و بعضی از سایتها هم به
صورت هدفمند فایروالش رو به عنوان قویترین فایروال معرفی کردن (یه جور تبانی )کلاً به حرف هیچ سایتی نمیشه صد در صد اعتماد کرد چون هر کدوم یه محصول رو به عنوان بهترین معرفی کردن .
مجله pc هم Norton 360 رو به عنوان بهترین محصول 2013 اعلام کرده که طبق جدول خودشون هم از نظر ویروس گیری و هم از نظر فایروال بهترین رتبه رو کسب کرده بود ..
ولی خب از حرف تا عمل خیلی فاصله اس .واقعاً تعجب میکنم COMODO چطور تستی رو ارائه داده
که اولاً آنتی ویروس خودش میگیرتش !!!!یعنی باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی بعد تست فایروال
رو انجام بدی ،ثانیاً توی تست خودشون هم نتیجه قابل قبولی نمیگیره .
شما بفرمایین با چه تنظیماتی تست کردید؟نقل قول:
با تنظیمات پیشرفته، کومودو به راحتی امتیاز کامل رو کسب میکنه. شما کسپر هم نصب بکنید و تنظیمات اولیه خودش رو داشته باشه از هر فایروالی ضعیف تر هست.
ضمنا کومودو برای من که Leak Test رو ویروس تشخیص نمیده.
جدیدترین تستم با کسب نمره کامل:
راستی این صحبت یوجین کسپر اسکای رو شنیدین
چون فعال بودن و پیشرفت کردن آنتی ویروس های رایگان، به ضرر شرکت های پولی هست.:n09:نقل قول:
جالبه، صفحه اصلی این وبگاه، پره از تبلیغات شرکت فروشنده لایسنس، هدف هم تخریب هر دو: آنتی ویروس رایگان و کسپرسکی: دقیقا دشمنان شرکت دورا...
سلامنقل قول:
بازم که disna هست که!
جالبه چه تحلیل قشنگی کردند آقایون! با یک تیر دو هدف زدند:
1- هم به آنتی های رایگان تاختند! 2- همه به جناب کسپرسکی! (بابا ما همه جور بازرایابی دیده بودیم غیر این روش: خراب کردن بقیه!)=>به قول استاد....=> کسی با طریقه حذفی به جایی نمیرسه
شما روی تواناییهای محصول مورد نطر خودتون صحیت کنید، خراب کردن محصولات رایگان یا شرکت کسپرسکی یا هر محصول دیگری مطمئنا روش نادرستیه، این عالم قانون داره، به قول تولستوی: هر کس که راه درست را انتخاب کند به مقصود میرسد.
لطفا، لطفا، لطفا=> اظهار نظرهای فوق کارشناسانه disna را حداقل در این تاپیک قرار ندهید،
من از یه چیزی بدم میاد تو زندگی===> پشت حرف کسی غرض دیگری باشه، بوی درآمد/فروش/پول از همه تحلیلهاشون به مشام میرسه، بدم میاد از آدمهایی که واسه پول، پاش برسه به ماست هم میگن سیاه! واسه فروش، نقش مار میکشن که من و شما را فریب بدن.... پس دور disna را توی این تاپیک و این فروم خط بکشید.
خیلی حرفها میخوام بزنم......خیلی...... ولی سکوت میکنم......
====
نه نظر خودم نبود تو یه جای دیگه خوندمنقل قول:
من هر از چندی آنتی های معروف رو امتحان میکنم رو هیچ آنتی ویروسی هم تعصب ندارم - سلیقه ای هس - سیستم عامل بهتر هم پیدا کنم همینطور-
نمیدونم ورژن چند کمودو بود خیلی اذیت میکرد - هی سئوال میپرسید -منم بیخیالش شدم
تازگیا چنتا رفقا تعریف کردن-گفتم یه تحقیقی فعلا بکنم چنجا معایبش رو خوندم گفتم مطرح کنم استادا جواب بدن
یکی دیگه هم میگن هنوز آنتی ویروسش با ریجستری مچ نیس یه چیزی تو همین مایه ها
و فقط فایروالش قویه؟
--------------------------------------------
راستی این دوستی که ترجمش کردن - میتونن پی داف کامل آموزشیش رو هم لطفا بذارن اگه انگلیسیش رو خود کمودو گذاشته
ایشون نود رو هم میتونن ترجمه کنن
سلام اونطور که به نظر ميرسه هدفشون فقط تخريب کسپرسکي هست. اين سايت ديسنا نميدونم با کسپرسکي چه پدرکشتگي داره و چه مسائلي پشت پرده هست!نقل قول:
هدفش فقط تخريب کسپرسکي و تبليغ ترند ميکرو هست!
دوست عزیز سپاسنقل قول:
قصدم تخریب نبود سئوال بود که پرسیدم
بقول یه بزرگواری که فکر کنم ابوریحان بیرونی بود بدانم و بمیرم بهتر است تا ندانم و بمیرم
حالا بازم مطلبی تو تاپیک از دیسنا( برای پرسیدن) بذارم دعوا میکنی
:n11::n16::n12:
خوب پدر کشتگی بین دیسنا و کاسپر از اونجایی شروع میشه که دیسنا نماینده کاسپر بود در ایران و یک مرتبه هزاران لانسیس کاسپر به اشتباهی میسوزه و شرکت کاسپر هیچ خسارتی به دیسنا نمیده و هیچ توضیح درستی هم به دیسنا نمیده و مشتری های دیسنا ازش انتظار پشتیبانی داشتن و میخواستن لانسیسشان برگرده که دیسنا به کاسپر اینو توضیح میده ولی کاسپر باز جوابی به دیسنا نمیده و دیسنا مجبور میشه تمام ضرر رو به جیب بخره و بجاش لانسیس انتی های دیگه رو به مشتریهاش بده (دیسنا = دورانتاش)نقل قول:
عجب داستاني بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمت گرم اينو هم فهميديم.:sq_8:نقل قول:
به نظرم باید COMODO 6.1رو بندازم تو سطل آشغال ورژن 6.1 هم اومد و هنوز منگول و گیج مونده جدیدا احمق تر هم شده نمی ذاره فایلی رو hiden یا unhide کنم
اسکنش هم که هنوز با هوش مصنوعی زیاد گیر می کنه از حق نگذریم دیگه با جفتک از کیوسک نمی ندازدمون بیرون سرعت لود شدن خودشم که افتضاحه
seven 32 bit قبلش CIS 5.12 داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
داداش من 1 ساله از کومودو ااستفاده میکنم تا حالا نشده به hiden یا unhiden گیر بده بچه ها رو گمراه نکننقل قول:
اسکنش هم عالی هست
ایراد الکی نگیر
هیچ کدام از مشگلاتی که شما گفتی من ندارم . ویندوزتون چیه ؟ چند بیتیه؟ از کجا میدونید مشگل از کمودو هست؟نقل قول:
نقل قول:
به به اقا نریمان
تو که هر روز یه انتی نصب میکنی و از یه انتی تمجید می کنی ، به 1 هفته نمی کشه و نصب انتی جدید رو بهت تبریک می گم..:n09:
فردا پست میده کومودو خوب نیست ، سست عنصر:n02:
نقل قول:
داش اصلا من شما رو نمیشناسم کی هستی راهنمایی کن؟
الان یاهو خدمت هم بودیم ، :n09: ما خودمون ذغال فروشیم ، واسه همه اره برای مام اره ؟؟:n02:نقل قول:
seven 32 bit چون قبلش CIS 5.12 داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
من دو سال و نیمه نصبه دو سیستم هیچ مشکلی هم نداره....شما اگر مشکلی دارید بگید و با پست هایی از روی عصبانیت یا هر چی،جو تاپیک رو بهم نزنیدنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان گاهی وقت ها موقعی که میخوام سایتی رو باز کنم کومودو ایراد میگیره از کش مرورگر و مانع لود کامل سایت میشه
حتی برای سایت نارنجی هم پیش اومده (نه همیشه)
امیدوار بودم با آپدیت جدید این مشکل برطرف بشه که مثل اینکه نشده
همونطور که تو عکس میبینید از کش کروم ایراد گرفته ولی با مرورگرهای دیگه هم همین مشکل رو داره
این لینک اسکن با VT
ببخشید من در مورد cis 5.12 حرفی ندارم مشکلم ورژن 6 هست ورژن 5.12 بهترین ورژن comodo هست تا الان
ما از نسخه ۵ تا ۶.۱ ، نصب داشتم رو ویندوزم هیچ مشکلی نداشته و ب نظرم سریعترین ورژن همین ۶.۱ بوده ....نقل قول:
پس یا من خیلی بد شانسم یا آنتی خوشگل به ما نیومده:n13:و بایدبا اینترفیس 5.12 کار کنیمنقل قول:
در هر صورت اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو CIS 6.1 چند روزی بیشتر مهمون من نیست
البته ویندوزم ۶۴ ، بیتیه به نظرم نرم افزار ها رو این ویندوز استیبل تر هستن و لاقل چیزیه که خودم تست کردم مثلا تو ورژن ۶ من حتی یبارم لود ناقص یا عمل نکردن کیوسک رو ندیدم همه چیز روون و خوب.نقل قول:
من که هر کاری کردم نتوستم نمره بیشتر از 230 رو تو CLT بگیرم ،تازه تنظیمات روی پرواکتیو بود، حالا نمیدونم علی آقا چجوری با تنظیمات پیش فرض تونستن نمره 300 رو بگیرن،اگه کسی بلده چجوری امتیاز بالاتری کسب کنم لطفا راهنمایی کنه
اینم نتیجه من (برای اینکه کل تست تو عکس جا بشه، عکس رو کوچیک کردم)
تست CLT چجوریه ؟
من کومودو رو از نسخه 6به 6.1 اپدیت کردم الان هر وقت سیستم رو روشن میکنم قبل بالا امدن تو همون صفحه سیاه گیر میکنه و لود نمیشه مگر اینکه چند بار بار ریستارت کنم تا درست بشه و ویندوز لود بشه برای همین تا امدن اپدیت جدید کمودو رو حذف کردم و رفتم سراغ outpost
من از ویندوز ایکس پی سرویس پک3 استفاده میکنم
آنتی ویروسم به فایل CLT گیر میده
این تست فایروال هست باید انتی غیر فعال باشهنقل قول:
شما آنتی ویروستون AVG هست، آنتی کومودو خیلی وقته اصلا کاری باهاش نداره.نقل قول:
بعضی ها اصلا تست نکرده گفتن آنتی ویروس کومودو اونو ویروس میشناسه!
این مردک (یوجین) خیلی چیزا میگه به حرفاش توجه نکنید...:n02:نقل قول:
این آقای دیسنا و دورانتاش توی یه تاپیک همسایه هی مغلطه کرد منم گفتم بیا یه مخرب رو تو با
انتیهایی که حداقل یک گیگ حجم از هارد اشغال میکنن تست کن(یعنی ویروسو ران کنه )
منم با پریویت فایرول که کلا 3 مگ هست و روی هارد بعد ازنصب 9 مگ حجم میگیره یا با کومودو یا آنلاین آرمور...(توجه کنید اون با بقول خودش غولهای ارژینال و اونهام اینترنت سکوریتی ولی من بدون انتی و فقط با فایروال همین مخرب رو ران میکنم....گفتم جرات داری بسم الله...گفت نه من همچین کاری نمیکنم و اینجور مخربها هارد آدمو گاهی فرمت میکنن...خلاصه 5-6 صفحه وقت مارو گرفت آخرشم میگه من تست اینجوری نمیکم و نسایت ماتوسک و ای وی تست و ای وی کامپریتیو روهم قبول ندارم...)
پس نقل این خبر از مبلغ سابق کسپز و مبلغ فعلی بولگارد و وب روت و ترند هیچ عجیب نیست....:n21: