این برای منم سواله؟؟نقل قول:
این برای منم سواله؟؟نقل قول:
ضمنا در صورت امکان طریقه ساختشو توضیح بده...این RJ45 phone box چیه ؟(تولینکی که معرفی کردی)
خوب حالا باید چی کار کنم که درست بشه؟نقل قول:
بازم سلامنقل قول:
من پچ نصب کردم ولی اونی که شما میگی رو نه!!:blink:
نمیتونم گوشی رو مستر ریست کنم! چون اجازه این کار رو نمیده! برای مستر ریست کردن یه زمان 20-30 ثانیه ای لازمه که خیلی زیاده گوشی تقریبا هر 5 ثانیه 1 بار روشن خاموش میشه! بارها امتحان کردم.....:sad:
سیم کارت تست هم ندارم.......:blush:
برای ریموو کردن پچ هم که باید گوشی رو به برنامه فار وصل کنم که اونم نمیشه ....:sad:
مرسی از راهنماییت... واسه طریقه نصب یو اس بی هم حتما میگردم...
خیلی ممنون
سیم کارت تست یه سیم کارت سوختس بیشتر خدمات موبایل ها دارن میتونی 1000 تومن هم بخری (لازم میشه)نقل قول:
اگر این سیم کارت رو بذاری دیگه ریست نمیشه و میتونی مستر ریست کنی و مشکل گوشیت بر طرف میشه
به همین راحتی :happy:
خیر فقط با باکس میشه IMEI رو تغییر دادنقل قول:
یک رابطه و اصلا هم مهم نیست در ضمن من امروز بطور کامل کابل را با نرم افزار SETOOL2 آزمایش کردم همه چیز خوب بود البته گوشی مورد آزمایش K750-cid36-Brown بود که مشکل داشت و از یکی از تعمیرکارها به امانت گرفته بودم. با این برنامه من IMEI را چنج کردم و وقتی گوشی را روشن میکردم همون IMEI را که داده بودم نشان میداد ولی باز هم میگفت کارت درست وارد کنید. البته گفتم این گوشی اشکال داشت(سریال اصلی بود) ولی به هر حال IMEI تغییر کرده بود!:blink: البته اساتید مخصوصا آقای اکتیو و آقای سیاووش در این مورد صاحب نظرند.نقل قول:
خود گوشی من K750-cid49-red که با این برنامه کار نمیکنه.
طریقه ساخت این کابل را به طور مفصل همراه با عکس در چند روز آینده آماده خواهم کرد فعلا خودم آزمایش میکنم.
آقا اکتیو دستت درد نکنه این یکیش بود
Winscard.dll
بقیه فایلها
DK2WIN16.32.DLL
DK2WIN32.DLL
FTVCP2G.DLL
من خود این برنامه را از این لینک دانلود کرده ام که این فایل اولی و آخری توش بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تاپیک هم سری بزنید
دستت درد نكنه دوست خوبمنقل قول:
اميدوارم به هرچي آرزو داري برسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون لياقتش رو داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون و منتظرم....نقل قول:
محمد جان با اين برنامه تست كردم اونم db2020 رو ساپورت نميكنه.
سياوش جان بردم علاءالدين چند نفر گفتن با فلش نميشه و بايد با باكس Log آزاد كنه و گفتن ممكنه ديگه بالا نياد راه ديگه اي نداره
با semc tool نمیشهنقل قول:
ولی اگه کابل سرویس داشته باشید میشه یه کاریش کرد;)
خوب برو دانلود کن دیگه لینکش رو عوض کردمنقل قول:
خب اون imei که دادی ثبت شده بوده یا همینجوری عوض کردی;)نقل قول:
گوشیت به setool2 وصل نمیشه:ohno:
imei رو هم با setool2 عوض کردی؟
آره درسته ببخشیدنقل قول:
من شماره سربال اصلی میدادم و روی گوشی تست میکردم همه چیز درست بود.
نخیر گوشی من CID49 هستش و بعد از وصل به برنامه میگه احتیاج به ریکاوری داره
بله من imei را با اون عوض کردم البته K750-36-brown
برنامه SETool GUI .91373 کرک شده
مسعود دقیق متوجه نشدمنقل قول:
منظورت مشکل سخت افزاریه K750 CID 36 بود (موارد زیادی دیدم که بورد اصلی گوشی مشکل اساسی داشت از هر نوع) یا چیز دیگه ای؟
SETOOL بعد از Cruiser برای سونی اریکسن خداست بشرطی که از کابل خودش استفاده بشه ولی در هر صورت من ازش استفاده نمی کنم مگر برای چنج
لطفا بیشتر توضیح بدین.چجوری با استفاده از چه نرم افزاری ؟ کدوم نوع کابل سرویس؟ کابل سرویس تو بازار پیدا میشه؟ اگه هست قیمت چند؟ می تونیم خودمون بسازیم؟ دیاگرام خاصی برای این کابل هست؟نقل قول:
سلام Siavash Y خسته نباشي از شما خواهش ميكنم به من كمك كن من با برنامه far manager به يك مشكل برخورد كردم و اون اينه كه بعد از شناختن گوشيم k750 براي داخل شدن به پوشه FS پيغام زير نمايش داده ميشود تورو خدا منو راهنمايي كنيد . مي خواهم دوفايل fa.lng - و ar.t9 را در مسير FS\tpa\preset\system\language كپي كنم كه اين پيغام رو ميده.
Script falsh_mode execution error!
Error code:0
مرسی امتحان میکنم.....!!;)نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
مشخصات گوشیتون رو نگفتید
حتما CID 49 است ;) که به این راحتی به فار وصل نمیشه
اگر 49 بود از آموزش دوست خوبم محد با آی دی active_277 که در امضای ایشون هست میتونید استفاده کنید
برای مانور بیشتر روی گوشی باید باکس بگیری و نرم افزار باکس از همه خوب کار میکنه.نقل قول:
باکس کروزر فکر میکنم از همه جهت خوبه قیمت 110000 تومان
کابل سرویس بدون باکس وجود نداره ولی میتوانید از طریق یک کابل DCU-11 بسازید.
عجله نکنید من خودم تا به حال با این کابل و گوشی خودم نتونستم هیچ کاری بکنم البته با چند نرم افزار کرک شده. آخه گوشی خودم CID 49 و سریال چنج هستش.
نقل قول:
سلام ببخشيد باز مزاحم شما شدم
چطوري بفهمم كه CDI گوشيم چه مدلي است.
گوشي من مدل K50i است و بصورت ارجينال خريداري كردم يعني سه كد داخل گوشي و روي جعبه و پشت گوشي روي برد اصلي يكي است.
لطفاٌ من را راهنمايي كنيد و اگه ميشه به من بگوييد نرم افزار مشابهي است كه بشه توسط اون دو فايليي كه گفتم رو در اون آدرس كپي كنم.
متشكرم....:sad:
با برنامه phone xs ميتوني گوشيت رو كانكت كني به نرم افزار و مشخصاتش رو ببيني . سايت زير آموزش phone xs هستش كه از آخر صفحه ميتوني اين برنامه رو دانلود كنينقل قول:
سياوش جان آموزش كار با برنامه هاي Setool داري بزار براي بچه ها .
بچه ها ماهنامه نداي همراه هم ميتونين بگيرين بخونين به اطلاعاتتون ميفزايد . آموزش فلش با box و تعميرات گوشي و معرفي گوشيهاي جديد و معايب گوشيهايي كه نبايد بخرين رو آموزش ميده
سلام خسته نباشيد...
من يه سوالي داشتم:
شماره Imei گوشي من با روي جعبه گوشي فرق ميكنه.ولي وقتي با برنامه داوينچي نگاه ميكنم مقابل Imei يه شماره ديگه مينويسه كه با شماره روي جعبه يكي يه!
به نظر شما رجيستر غير قانوني شده؟
اگه بخام دستكاريش كنم اتفاقي نمي افته؟
خيلي ممنون.موفق باشيد...
سلام
سیاوش جان میشه بگی frame ware رو چه جوری میشه فهمید چه ورزنیه؟
بعدش یکم راجع به شماره software توضیح بدی، ممنون:31: :10:
نه متاسفانه برای آموزش setool چیز آماده ای ندارمنقل قول:
اگر کسی زحمتش رو بکشه خیلی هم خوبه ولی setool بدون کابلش هیچ معنی نمیده و یک هزینه اضافیه
برای فهمیدن FIRMWARE از لینک امضای من استفاده کننقل قول:
اما software رو نفهمیدم منظورت چیه ! شماره چیه نرم افزار؟
آقا سیاوش سلام:11:
بازم مزاحم همیشگی:31:
آقا رفتم سیم تست هم خریدم اما هیچ فرقی نمیکنه ولی یکم بیشتر فرصت میده... مستر ریست هم کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه...! به نظر خودم فقط با فلش کردن درست میشه...:41:
در ضمن من نتونستم این 1300 تا پست رو بخونم و یو اس بی فلاش رو پیدا کنم..اگه کسی میتونه کمک کنه بسم الله:20:
بدبخت شدم اساسی
گوشیم K750 cid94 red هست از نوع سریال اصلی . خواستم درایور دوربین رو عوض کنم همه مراحل هم رفتم ولی الان دیگه گوشیم روشن نمیشه.
بازم سلام
بعد از 1000 بار تلاش یو اس بی انگار نصب شد...!
ولی بازم گوشی رو که وصل می کنم روشن میشه! ممکنه از فار باشه؟
آخرین پلاگین رو از کجا بگیرم؟
همون که صفحه اوله؟
محمد جان
من گوشیم k750 cid49 با ورژن نرمافزاری R1aa008 هست !
من این تبدیل تونستم انجام بدم و بدون مشکل به فار وصلش کنم !
اما مشکل اینجاست که در حال حاضر وقتی به مدیا پلیر گوشی اسکیم میدم بعضی وقتا میاد بعضی وقتا هم همون حالت معمولیش هست و تو قسمت تصاویر هم عکس ها رو نمیتونم باز کنم یه صفحه سیاه باز میشه !
هی با ید گوشی رو خاموش روشن کنم که بتونم یه 5 دقیقه از عکسها استفاده کنم .
حالا میگی چی کار کنم که این مشکل حل بشه ؟
:2: :2: :2: :2:
وقتي گوشي روشن ميشه هم مشكل نداره شما برو flash usb رو نصب كن نصب ميشه حالا يا از روي سي دي يا فايلش رو دانلود كن نصب كن از كنترل پنل گزينه Add hardware رو بزني و نصب كني بعدش وصل كني ديگه گوشيت روشن نميشهنقل قول:
وقتي گوشي روشن ميشه هم مشكل نداره شما برو flash usb رو نصب كن نصب ميشه حالا يا از روي سي دي يا فايلش رو دانلود كن نصب كن از كنترل پنل گزينه Add hardware رو بزني و نصب كني بعدش وصل كني ديگه گوشيت روشن نميشهنقل قول:
من يه پست زدم دوتا پست اومده نميدونم چرا؟؟؟ چطوري ميشه پاك كردش ؟؟؟؟
سلام
از اونجایی که تو گوشی k300i نمیشه صدای زنگ اس ام اس رو عوض کرد میتونین راهی معرفی کنین که بشه زنگ sms رو تغییر داد؟
با سلام به دوستان عزیز
من یه گوشی سونی اریکسون W800i CID36 دارم که قبلا با نرم افزار فار خیلی کارها کردم یعنی فارسیش کردم و منوهاش رو عوض کردم درایور دوربین را عوض کردم و خیلی کارهای دیگه ولی دیروز که می خواستم یه Patch دیگه اضافه کنم وقتی به فار وصل کردم و گزینه Flash رو از منوی اصلی انتخاب کرداین پیغام آمد: Coming Soon و وقتی که پچ را کپی می کردم هیچ اتفاقی نمی افتاد.
موفق باشید...
سلام دوست عزیز...نقل قول:
بازم مرسی از راهنماییت.. اگه شد یا نشد حتمامیگم... دستت درد نکنه خدا کنه همین جور باشه که شما میگی.
در خصوص اون پست تکراری هم باید بگم که نمیشه پاکش کرد ولی میتونی ادیت کنی.....
مرسی:11: :46: