اولا دوست عزیز فارسی تایپ کنین، قانون انجمننقل قول:
دوما مشکلات صفحات آبی، صفحه ی مرگ خودش یه تاپیک مجزا داره
لطفا اونجا مطرح کنید
باتشکر
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Printable View
اولا دوست عزیز فارسی تایپ کنین، قانون انجمننقل قول:
دوما مشکلات صفحات آبی، صفحه ی مرگ خودش یه تاپیک مجزا داره
لطفا اونجا مطرح کنید
باتشکر
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
salam
inam moshkelame ke nemidoonam chera intorie
vaqti driver e bluetooth ro nasb mikonam ke dg too Device manager dg alamate soal nemimoone ke bluetoorh kar nemikone ( Ralink Bluetooth Software Driver (International))in driver ro
vaqti ham ke ( Atheros Bluetooth 4.0) ro nasb mikonam bluetooth kar mikone ama alamt soal miad 2 ta vase bluetoohth tooye Device manager
inam axesh bebinid
zamime shod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا بات موافقم اون شرکتا معجزه نمیکنن یه ویندوزه یه کرک که اگه اشنایی داشته باشی به هیچ وجه به مشکل نمی خوری من همه ویندوزامو دانلود کردم از سایت های مطمئن با کرک های سازگارش یه موردم نداشتم تا الان.نقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه این نرم افزار واقعا درست کار میکنه یا نه ؟
و اینکه اون قسمتی که الان داره میترکه توی عکس و دماش 127 هست چی هست :n02: و یه توضیح کامل بده ؟ 4540s هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیزم این مسیر رو برین واسه سوییچ حل میشه
کلیک راست روی دسکتاپ
گزینه دوم که مربوط به کریستالت میشه رو بزن یعنی configure Stwichable Graphics
بعد پایین یه تیک داره اونو تیکش رو بزن
بعد APPLY کن و حالشو ببر
بعد واسه هر برنامه ای که باز کنی ازت سوال میکنه که میخوای با کدوم گراقیک باز شه
تو هم هر بازی ای که گراقیک بالا میخواد بزن رو high performance و aplly کن
حااااااالشو ببرین
حیف که دیر عضو انجمن شدم و شاید نتونم خیلی کمک کنم:n03:
سلامنقل قول:
عزیزم مکس پین 3 مشکل داره اگه گراقیکت 8 هم باشه 512 نشون میده
من امتحان کردم رو چند تا کامپیوتر
بابا یکم برای این تاپیک ارزش قائل بشید میشنید این 100 صفحه رو بخونید یا اقلا سرچ میکنید، هم تو وقت خودتون صرفه جویی میشه هم سوالا تکراری نمیشه 99% جوابا پیدا میشه تو صفحه های قبلینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابشم صفحه بعدی یعنی 7 هست.
سلامنقل قول:
من بدون انجام کار خاصی 6.6 دارم ریت گراقیک بازی رو
7650 و 7670 هر دو 6.6 هستن که البته عالی هستن
دقت کنید که DDR5 نیست و 6.6 براش عالبه
2 میلیون تومن فاصله دارین با DDR5 ها پس انتظار بیش تری نمیره
سلام
دوستان گلم بنده از همین لحظه آماده ام تا تک تک سوالات شما دوستان خوبم رو پاسخگو باشم در مورد این لپ تاپ
فقط آخر هفته ها 5 شنبه و جمعه شهر هستم ولی درهمون روزها در خدمتتونم
farzadsoltani021
آیدی یاهو واسه سوالات دیگه و مشاوره و ... و البته اینم بگم که به من گفتن کل مطالب رو بخون ولی چیزایی که من پرسیدم نبود منم فقط الان میخوام بدونم آیا GPS داره این دستگاه یا نه و اینکه کسی از آپگرید بایوس چیزی نفهمید ؟
و اینم بگم اگه کسی واقعا دانشش رو داره که به سوال من جواب بده تقریبا هیچ مشکلی واسه کسی دیگه وجود نداره
.........
این رو میگم
سلام به دوستان گلم:n18:
لطف کنید همه توی این بحث مفید شرکت کنید
همونطور که میدونید 4540 واقعا اسمش الکی نیست و واقعا پیشرفته است حتی نصب درایور هاش :wac:
لیست درایور های این لپ تاپ ایناست که اولی ها درایور هستن و بقیه نرم افزارن
..................
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ..............................
- در اولیش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که درایور یا در واقع نرم افزاری برای کارت صدای دستگاه هست
- دومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به چبپست های دستگاهه و باید نصب باشه که البته خودم هم نمیدونم دقیقا چیپست و نصب درایوراش به چه دردی میخوره ( اگه دوستان میدونن توضیح بدن)
- سومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مریوط به کارت گراقیک دستگاه هست و با نصب اون ( که واسه من اینتلش نصب نمیشه ) درایور و نرم افزار گرافیکش نصب و فعال میشه
- چهارمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مریوط به ماوس و کیبرد و .. هست
- پنجمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مال بلوتوث و وایرلس دستگاهه که بازم نمیدونم چرا این همه مدل داره و نمیدونم کدوم یکیش مربوط به وایرلس و بلوتوث 4540 میشه ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- ششمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به درایور های ذخیره سازی دستگاهه که من فقط یکیش که مال کارت خوان دستگاه هست رو فهمیدم چیه ( اگه دوستان بقیه اش رو میدونن لطفا توضیح بدن)
- هفتمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مرلوط به نصب درایور بایوس دستگاه هست و باید نصب شه
- هشتمی و نهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که نرم افزارای عیب یابی سیستم هستن و من نمیدونم در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- دهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که من نمیدونم چی هست و در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- یازدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که من نمیدونم چی هست و در چه جایی مورد استفاده هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- دوازدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که نرم افزارای صوتی و تصویری هست که نه کامل هست و نه آنچنان کاربرد خاصی داره یعنی یه چیزایی مثل ویدیو استودیو هست ( اگه دوستان چیز دیگه ای میدونن که من نمیدونم بگن )
- سیزدهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که مربوط به درایور سیستم امنیتی هست و با نصبشون از تمام سیستم های امنیتی دستگاهتون میتونید استفاده کنید مثل تشخیص چهره و اثر انگشت
- چهاردهمی و پانزدهمی و شانزدهمی
- هستند که اصلا نمیدونم چی هستن ( اگه دوستان اطلاع دارن لطفا واسه همه توضیح کامل بدن)
- ...........................>>>>>>>>>>
- دوستان عزیز بنده عضو جدید انجمن هستم و تازه 4540 گرفتم . باهاش کار نکردم فقط این درایورهاش رو دانلود کردم و میخوام تمام قابلیت های دستگاه رو بفهمم
- نمیدونم کسی هست که کاملا به دستگاه مسلط باشه یا نه اما اگه هست بسم الله ... به من و کسایی که مثل من میخوان در مورد دستگاهشون اطلاعات کامل به دست بیارن کمک بزرگی میکنین
- در ضمن با این کار مطمئنن این یه بحث کامل میشه و همه میتونن استفاده کنن - این اولین مسئله
- دومین موضوع اینکه من توی این درایورها جی پی اس دیدم ... آیا 4540s جی پی اس داره ؟ :n13:
- و مهم ترین موضوع اینکه یکی از دوستانم گفت شرکت اچ پی ادعا کرده بدون هیچ مشکلی با آپگرید بایوس 4540 میشه ارتقا داد دستگاه رو به صورتی که کاملا کاراییش فوق العاده بالا بره ( مثلا سی پی یوش از 2.5 گیگاهرتز بشه 3.1 گیگاهرتز ) دقت کنید منظورم آپدیت نیست هاااااااا ... آپگرید بایوس رو میگم
- خودش هم این کار رو انجام داده بود اما من نتونستم فایلی که میگفت رو گیر بیارم . فکر کنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالی میشه ... همینطوری عالیه اون موقع معرکه میشه:thumbsup:
- در مورد تمام اینا اگه کسی اطلاع داره ازش از طرف همه دارندگان این دستگاه میخوام یه آموزش کلی بده البته آموزش کامل و جامع
- منم اگه هر اطلاعی گیر آوردم در خدمت همه دوستان عزیز میذارم ... امیدوارم همه شرکت کنید تو این بحث فوق العاده و بتونیم به همه کمک کنیم...با تشکر از همه
- فرزاد سلطانی
- مشخصات دستگاهم که تازه گرفتم اینه
- Intel 3230M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
8 GB DDR3
750 GB SATA II (5400RPM)
AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
15.6" LED
DVD-RW
Bluetooth 4
USB 3 * 2
HDMI+VGA port
Fingerprint
WiFi+Lan
HD webcam
Card Reader- فی 1.800.000 تومن دست 2 اما تا بهمن گارانتی داره تمیز در حد نو
- در مورد قیمت هم نظر بدین
از اینکه همت می کنید و به سوالای 10 ماه پیش بچه ها دارید پاسخ میدید خیلی متشکریم، لطفا اینقدر گردخاک به پا نکنید دوست عزیز:n08:نقل قول:
با توجه به اینکه 5ماه از گارنتیش مونده، میشه نتیجه گرفت 7ماه از خریدش گذشته(شرلوک هلمزم!)، بنظرم قیمت گزافی برای لپتاب دست دو پرداخت کردید، 1400تا 1500 قیمت منصفانه تری می تونست باشه:n15:
سلامنقل قول:
خوشحالم از اینکه دوستان بذله گو هم داریم
عالیه که من چند روزه تو انجمن فوق العاده ی شما عضو شدم و جالبه یه جواب هم نگرفتم و فقط از طرف دوستان تمسخر دریافت کردم
بابا دست مریزاد به این میگن انجمن
کی گفته ما ایرانیا خوب نیستیم و به هم کمک نمیکنیم و همدیگه رو دست میندازیم و به کمک هم پیشرفت نمیکنیم ؟ هرکی گفته به این انجمن نیومده حتما
.................................................. .
من کل انجمن رو گشتم اما کسی جواب قطعی و مطمئن نداده بود . من میخوام اگه دوستان جواب قطعی دارن به بنده اطلاع بدن مثل این سوال که جی پی اس داره دستگاه یا خیر یا اطلاعات دقیق واسه تک تک درایور و نرم افزارهای مربوط به 4540
به نظرم حالا 5 ماه یا 6 ماهش مهم نیست . در ضمن دوست شوخ عزیز اگه از مغازه میگرفتم حرف شما درست بود 1500 بود ( البته بنده مثل همین رو از مغازه قیمت کردم بدون گارانتی گفتند 1900 و در نظر داشته باشید گه دقیقا روزی که من خریدمش توی سایت ها و مغازه ها قیمت این کانفیک 2.250.000 تومن بود و اگه کمی دستتون تو کار باشه میدونید که جنسی که سالم و تمیزه و گارانتی داره هنوز 20% از قیمتش کم میشه و درغیر اینصورت ( یعنی فقط سالم باشه و بدون گارانتی ) 30% کم میشه . یعنی 2.250.000 یعنی 20% دقیقا میشه 1.800.000 تومن و 30% هم تاره مشیه 1.575.000 تومن . حالا بشینین حساب کنید شرلوک هلمز :n08::n09::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته در نظر بگیرید من به هیچ وجه کسی رو مسخره نمیکنم حتی اگه مسخره ترین جمله ها رو بگه . سعی میکنم اغلب راهنما باشم تا تمسخر کننده . این جمله رو گفتم تا گاهی آدما بفهمن کاراشون یه کم شاید نیاز به قکر کردن داره
........................................
به هر حال 1.400.000 تومن و حتی 1.500.000هم قیمت منصفانه ای فکر نکنم باشه . مگه اینکه ببینید طرف پول لازمه بزنید تو سر مالش و ... کارایی که به نظرم جالب نیست
دوستان عزیز هنوزم منتظرم اگه یه آدم فوق العاده وارد هست بیاد و جواب پست بنده رو بده
مخلصیم دادا، بذله از خودتونهنقل قول:
- واقعیت از بس عده زیادی اومدن و سوالای تکراری پرسیدن، علی الخصوص درباره درایور ها و کاربردهاشون دیگه بچه ها کم رغبت شدن
از طرفی این تاپیک به جرات کامل ترین ارشیو رو درباره سوالات و مشکلات و راه حل های متداول و غیر متدوال hp 4540s هست که باعث شده جستجو سریع ترین راه پیدا کردن جواب ها باشه.
در واقع چند وقتی هست که سوالاتی که مطرح میشه خاص و غیر عمومی پیدا کرده، و کاربرا اغلب در صورتی به جواب میرسن که شانس بیارن یه نفر مشکل مشابه اونا رو تجربه و حل کرده باشه، چراکه همون طور که عرض کردم اکثر سوالات متداول و عمومی پاسخ داده شدند. :n26:
- شما داشتید سوالای قبلی دوستان رو جواب میدادید، پس کاربر تازه کار نیستید، توضیح تک تک درایورا در قسمت Description هر درایور در صفحه مربوط به هر درایور هست، به زبان ساده توضیح داده و زیاد زبان دونستن نمی خواد. :n11:
-با چنان برهان قاطعی از قیمتی که خریدید دفاع کردید که دهن مارو بستی دیگه( هرچند همه حرفاتو قبول ندارم) خوب برادر من نپرس دیگه وقتی تحمل نظر مخالف نداری:n06:
پوزش اگه باعث ناراحتی شدم، دوستان خیلی ماهرتری هستند که اگه مشغله بهشون اجازه بده میان کمک میکنن:n16:
دوستان فکر نکنن یه موقع داریم جبهه میگیریم :)
اما بنده هم با دوست عزیزم Mosi موافقم ...
تو این تاپیک حتی الامکان باید سعی بشه از تکرار اونم در مسائل پیش پا افتاده ای خودداری بشه .. در صورت رعایت این امر هم اینکه تاپیک شکل منظم تری میگیره ، راندمان مطالب بالاتر میره و اطلاعات مفیدتری قرار میگیره و هم اینکه دوستان سریعتر به جواباشون میرسن
و در صورت عدم رعایت این موضوع تاپیک الکی شلوغ میشه و تبعاتی که در پی خواهد داشت .. !
به امید اینکه تمام اعضا دوستانه و یک دل در جهت رفع مشکل دوستان قدم بردارن ..:n16:
سلام دوستان .
کسی راه حلی برای مشکل sleep پیدا کرد ؟
عجیبه اولین بار که لپ تاپ روی sleep رفت بدون مشکل برگشت . اما بعد از اون دیگه از روی sleep برنمیگرده :n03: و لپ تاپ ریستارت میشه .
الان که ویندوز 7 دارم بازم همین مشکل پا برجاست .
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
لطفا یه تحقیق کنید .
ممنون
.....
بعد نوشت :
دوستان بی زحمت یه نگاهی به اینجا بندازن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حل تمام مشکلات این مشکل حل نشد هنوز اقا پیرمون کرد:n04:نقل قول:
بله منم با سون این مشکل را دارمنقل قول:
کسی روی ویندوز 8.1 امتحان کرده؟ من اماده نصب دارمش اما 8ام داره مثه ساعت کار می کنه دلم نمیاد عوضش کنم:n27:
نه اقا جدی جدی تو 7 هم مشکل داره واسه منم دفه اول ندیدم ریست شه پس این یه مشکل بزرگه ها فکر نکنم راهی باشه.شایدم باشه :n27:کسی تست نکرده قبل نصب درایورا هم این مشکل هست یا نه؟؟؟:n13:
من نصب کردم ولی فکر کنم با چند تا درایور مشکل داشت خیلی زشت تر شده.نقل قول:
جدی؟ یه شات از درایورهایی که گفتی میذاری؟
از چه لحاظ زشت شده؟
دوست عزیز با توجه به لینک ویندوز 8 که گذاشتین ... بنده پاراگراف اول رو که خوندم و خودم هم مراحل رو باهاش پیش رفتمنقل قول:
دیدم که تو 4540 در قسمت دیوایس کیبوردش گزینه power management نیست ...
یه جاش اینو نوشته ، واسه اینکه ببینین wake یا خروج از اسلیپ رو ساپورت میکنه این کارا رو بکنین که من انجام دادم و دیدم ساپورت نمیکنه :(
حالا اینکه چرا ؟؟؟ واسه خودم عجیبه :( به خاطر برنامه تاچ پد HPعه ؟؟ آیا برطرف میشه یا نه !؟ باید باز هم جستجو کرد :n03::n02:
سلام وقت بخیر دوستان
واسه اون دسته از عزیزانی که میگن 4540 GPS داره یا نه ؟!؟
من تا بحال ندیدم که این مدل GPS داشته باشه .. اما نکته جالبی که هست در سایت HP در مشخصات 4540 ذکر شده که دارای ( Standalone, A-GPS (Internet- and Network assisted) می باشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین خاطر من خودم نرم افزار سایت HP که مختص لب تاپ های GPS دار هست رو دانلود کردم . ( نرم افزار HP GPS and Location ) .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی خواستم نصبش کنم با ارور زیر مواجهه شدم : This System Does not support GPS Device
می بینید که GPS نداره !!! حالا اینکه چرا تو سایت نوشته داره اما واسه من نداره.. چندتا سوال ایجاد میکنه !
این امکان به صورت آپشنه و مثله فینگر ، برخی از مدل ها دارن و برخی ندارن !؟
به Mobile Broadcome لبتاپ بستگی داره !؟
اصلا این مدل نداره تو سایت و اشتباه قید شده ؟!
و ...
اما مهمتر از همه اینا اینه که نداره دیگه :( دوستان دیگه هم اگه میتونن امتحان کنن و نتایج رو بگن ..
با تشکر ، سجاد:n16:
در بخش system requestment لینکی که دادید قید شده:
نه اسمی از 4540 هست و نه وین8:n15:کد:Supported Devices and Features
HP hs2320 Mobile Broadband Module
HP hs2330 Mobile Broadband Module
HP hs2340 HSPA+ Mobile Broadband Module
HP hs2350 HSPA+ Mobile Broadband Module
HP lt2522 Mobile Broadband Module
HP lt2523 Mobile Broadband Module
HP un2420 Mobile Broadband Module
HP un2430 Mobile Broadband Module
Operating Systems
Microsoft Windows 7 Enterprise 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Home Basic 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Home Premium 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Professional 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Starter 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Ultimate 32 Edition
,Microsoft Windows 7 Enterprise 64 Edition
,Microsoft Windows 7 Home Basic 64 Edition
,Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Edition
,Microsoft Windows 7 Professional 64 Edition
,Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Edition
,Microsoft Windows XP Home Edition
,Microsoft Windows XP Professional
,Microsoft Windows Vista Enterprise 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Home Basic 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Home Premium 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Business 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Starter 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Ultimate 32 Edition
,Microsoft Windows Vista Enterprise 64 Edition
,Microsoft Windows Vista Home Basic 64 Edition
,Microsoft Windows Vista Home Premium 64 Edition
,Microsoft Windows Vista Business 64 Edition
,Microsoft Windows Vista Ultimate 64 Edition
سلامنقل قول:
دوست عزیز راستش من خیلی آدم رفیق باز و رفیق دوستی هستم ولی شدیدا با تمسخر مشکل دارم . مخصوصا اینکه از روی شوخی نباشه . من کوچیک همتونم هستم
در ضمن من 12 ساله تقریبا تو نت فعالیت دارم و هرگز توی انجمنی نبودم . نمیدونم چرا هیچ وقت خوشم نیومده . و اولین انجمنی هست که عضو شدم . واسه همین تجربه ی خوبی هم نشد واسم . به هر حال ممنون از اینکه شعور و جرات پوزش خواستن رو داشتید . به دلیل بی تجربه بودن در انجمن هم بود که به سوالات قبل جواب دادم و گفتم شاید مشکلشون هنوز پایدار باشه
به هر حال ممنون و :n16:
درباره ی قیمت هم خداییش بد زدی آخه تو سر مال دادا :n02:وگرنه من خوراکم انتقاد پذیریه:n24:
سلام دوستان عزیز
راستش خیلی دوست دارم اون توضیحاتی که من دنبالشم و شما اینقدر میگید هست بهم لینک دقیق صفحه اش رو بدین :9: . ممنون میشم :15:
در مورد Sleep من که تست کردم بدون مشکل سیستم میره رو Sleep و با حرکت ماوس یا ... به راحتی و به سرعت لود میشه
میتونم بپرسم از دوستان الان چه مشکلی دارن با این داستان ؟؟
با سلام.دوستان من واسه خرید لپ تاپ بین hp 4540 وZ500 موندم کدومو بگیرم؟شما بی تعصب کدومو پیشنهاد میدین؟اگه جای من بودین با بودجه2500 چی میگرفتین؟ممنون:n16:
سلام اگه مشخصات موردهایی که در نظر گرفتی رو بگی مطمئنا میشه کمکت کرد دوست من آخه کانفیگ های این دو تا متفاوته . لطف کن هر دو رو بگو کدوم کانفیگ مد نظرتهنقل قول:
دوست عزیز جدای از شکل و ظاهر که یک فاکتور کاملا سلیقه ایست ...نقل قول:
اگر کارهای گرافیکی حرفه ای ( شبیه رندر و .. ) و یا بازی خور حرفه ای هستین و یکی از دلایل خرید لب تاپ واستون انجام بازیه سراغ Z500 برین ...
در غیر اینصورت بدون تردید HP رو انتخاب کنید ..
Z500/I7/6/1TB/2G Gt740Mنقل قول:
hp 4540/I7/8/750Gb/2G 7650M
اچ پی کلا همه چی تمومه ولی گرافیکش...:n28:
میترسم پشیمونم کنه از خرید.کاربردمم کار با نرم افزارای عمران و کارای روزمره و گاهی اوقاتم بازی در حد pes , call of duty.
خیلی ممنون از ج دادنتون.خب شاید گاهی اوقات یه گیمی هم زدیم به بدن:n02: ولی دلیل اصلی خرید لپ تاپ کارای دانشجویی و اجرای نرم افزارای عمرانه.:n01:نقل قول:
دوست عزیزم شما کاملا CALL OF DUTY و PES رو میتونی اجرا کنی چون آنچنان گرافیکی نیاز ندارن اما اگه میخوای فقط واسه گیم خب z500 رو بردار اما با شرایطی که گفتی صد در صد 4540 رو انتخاب کننقل قول:
من که دارمش یه 10 روزی گرفتمش عالیه . ببین من BATTLE FIELD 3 رو روش نصب کردم و با بالاترین گرافیک ممکن اجراش کردم گیر نکرد . فقط یه کم با تاخیر حرکت میکرد . روی ULTRA گذاشته بودم . بعد روی HIGH که گذاشتم مثل ماست :n02: یعنی روون اجرا کرد . من خودم عینا مثل شمام یعنی گاهی یه گیمی هم میزنم بر بدن :15: به نظرم جواب اینقدرها رو راحت میده . حالا PES که گرافیکی نداره که نخواد اجرا کنه . برای اطمینان بیشتر خودم ( چون وقت نکرده بودم خیلی تست کنمش و تقریبا 10 روزه گرفتمش ) یه CRYSIS 3 هم الان نصب میکنم ببینم چطور اجرا میشه . خبرشو میدم . ولی به نظرم تمامی بازیها رو اجرا میکنه نهایتش باید یه کم بیاری تنظیمات بازی رو پایین
فعلا BATTLEFIELD 3 امتحان شد روی HIGH مثل آب خوردن اجرا شد
خیلی آقایی داداش.منتظرما:n11::n24:نقل قول:
همینجا باش DVD2 الان داخل دستگاهه :n06:به زودی خبر میدم . ضمنا CRYSIS3 فکر کنم دیگه خیلی گرافیکش بالاست . اجراش کنه حله به نظرمنقل قول:
دوستان عزیز اگه میشه برامون بگن چه بازیایی رو و به چه صورت انجام دادن با این لپ تاپ ممنون میشیم
خیلی جالبه که هرچی مهندسه عمرانه درگیر خرید یکی از این دو مدله :n02:نقل قول:
بنده خودم مهندس عمران هستم ! و این یه هفته دو تا از همکارامم فصد خرید لب تاپ داشتن و دقیقا بین این دو مدل مردد بودن که من با متذکر شدن عیوب ناچیز HP ، با تاکید بهشون انتخاب HP رو پیشنهاد کردم ..
از لحاظ مقاومت بدنه در مقابل ضربه ، در مقابل نفوذ غبار HP خیلی خوبه و واسه مهندسین عمران هیچ گونه تگرانی کار با لب تاپ تو محیط کار ، سر پروژه و ... نیست !
پس اگر اولویت اصلی شما نرم اقزارهای مهندسیه همون HP رو انتخاب کنید ...
( این نکته هم در نظر داشته باشید که Z500 هم واسه همچین کارایی مناسبه اما ظاهر و مقاومتش متفاوته )
شما با هر دو لب تاپ خیلی راحت CAD ، SAP ، ETABS ، 3D Maz و ... رو میتونین اجرا کنین پس جای نگرانی نیست .
---- به نظر من شما ظاهر هر دو رو نگاه کن و با توجه به ظاهرش انتخاب کن :n16:
دوستان عزیز لطفا قوانین تاپیک رو بخونید و رعایت کنید ...
پست اسپم نزنین :n16:
بعد نوشت : واسه تشکر هم ، زدن دکمه تشکر کفایت میکنه ... پستی مبنی بر تشکر نزنین لطفا
سلام نصب شد . باید صبر کنی به صورت کامل تست کنمش . میخوام آمار کاملی بدم بهتنقل قول:
سلامنقل قول:
این بازی واقعا گرافیکش بالاس . روی VERY HIGH خیلی گیر داره . روی HIGH انجام میشه اما با تاخیر ( نمیشه بازی کرد )
روی MEDIUM خوبه در حدی که بشه بازی کرد اما اگه بخوای روون شه مث روغن کرچک :n02: باید تنظیمات رو بین LOW و MEDIUM بذاری . CPU رو هم 60 الی 80 در صد میگیره :n04:
البته این بازی واقعا سنگینه . روی PC با گرافیک DDR5 1GB هم حتی روی VERY HiGH یه کم گیر داشت ... فک کن چقدر سنگینه
اینم از تست CRYSIS 3 روی 4540 :n16:
سلام داداش.نقل قول:
نگاه کن عزیز این مشخصات کامل گرافیک با تست هایی که رو بازی ها زدنه. که در اون بازی ها هر چه فریم هاش بیشتر باشه بهتره یعنی کات گرافیکت براش خوبه تقریبا بالای 25 فریم خوبه.
اینم لینک مشخصاتو همه چی این لپتاپ
اینجوری بهتر راهنمایی میشی.
همینم که اجرا میکنه خدا رو شکر کن. تازه رو گرافیکه 680 رو ته ته گرافیگش رو 36 فریم لود میشه گرافیکه 7650 که چیزی نیست در مقابلش.نقل قول:
اینم لینک 680 خودت ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اینجا زدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2011)
low:
31.7 35.6 39.7 39.8 ~ 37 fps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compare
med.:
23.6 23.8 24 26 ~ 24 fps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compare
high:
17.8 18.4 19.3 20.5 ~ 19 fps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compare
ultra:
6.4 6.8 ~ 7 fps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compare
اما من BATTLEFIELD 3 رو الان دارم HIGH بازی میکنم کوچیکترین گیری نداره اما اینجا حتی MEDIUM رو هم زیر 25 زده :n13: