من مثل اینکه خواسته یا ناخواسته باعث انحراف و اسپمو همه چی این تاپیک شدم کلا از همه پوزش میخوام
به خدا من قصد کل کل نداشتم
فقط اخه بردار گرامیمون میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل باید 27 سال رسید ازدواج کرد(این حرفا برا منی که دوسال دیگه قصد ازدواج دارم مهمه روم تاثیر میزاره باعث پشیمونی یا ترس میشه لطفا راهتنمایی درست کنین)
بعد پایین خودتون میان جواب خودتونو رد میکنین به قول
عزیز میگین ازدواج زمان نمیخواد به بلوغ فکری احتیاجه پس شاید یکی تو 19 سالگی به بلوغ فکری برسه یعنی حتما باید واسه تا 27!!!
الان دو تا خانواده تو فامیل ما هستن مرد توی 29 سالگی زن 25
و مرد توی 31 سالگی و زد 21 سالگی ازدواج کردن
هر دو خانواده الان طلاق گرفتن
واقعا یعنی به نظرتون سن سال ملاکه؟
وقتی یکی شرایط ازدواجو در خودش ببینه و به خودش ایمان داشته باشه آمادگیشو داره و از طرفی شناخت کامل از طرف مقابلش پیدا کنه بفهمه انتخابش درسته یعنی برا ازدواج کافی نیست؟باید حتما واسه تا سنش بالا بره تجربه دار شه!!؟اینا کل کل نیستا اینا به خدا همش پرسشه لطفا دوستان راهنماییم کنن
از چه منظری دوستمون میگن
میگن ازدواج تو سن سال ما کاملا از پایه اساس اشتباست نمیدونم واقعا باعث دلهره ادم میشه
هستن آدمایی که تو 18 سالگی ازدواچ کردن الان 40 سال از زرندگی مشترکشون میگذره انقدر خوشبختن که آدم بهشون قبطه میخوره
باز دارم دوستایی که تو سن 18 یا 19 عقد کردن هنوز به عروسی نرسیده مشکل پیدا کردن در حد جدا شدن
ولی دلیل میشه این که سن ازدواجو بزارین 27؟
با محاسبه های خیلی ها جور نمیاد ولی چه بکنیم شده
ببخشید منم قصد توهین نداشتم
ضریب خطا کم بشه بشه چه جوری ریسک صفر میشه آخه
کلا با حرفاتون دل من یکی رو که خالی کردید
یعنی واقعا فقط ادمایی که به سن بالا برسن میتونن هیجانات شخصی رو با بلوغ فکری جداگانه بفهمنو تصمیم بگیرن؟!
یه سوال دیگه به قول شما شمای جای داداش بزرگتر
الان شما به عنوان یه مرد 27 ساله که گفتین باید به 27 سال رسید تا یکم ازدواجو درک کرد الان شما راهنمایی کنین که ازدواج از نظر شما که میتونید درک کنید چیه تا من بفهمم چقدر با نظر من مطابقت داره شاید اون فکری که شما تو 27 سالگی بهش رسیده باشی من تو 21 سالگی رسیده باشم
یه توضیح جامع از نگرشتون از ازدواج جز پستایی قبلی میگین
ممنون میشم