راستش هنوز اعلام نشده . فقط این مطالب رو توی سایت های دیگه خوندم که یک سری از کاربران هم همین مشکل شما رو داشتن.
راه حلش هم همون انتشار پچ برطرف کننده مشکله ! :31:
Printable View
راستش هنوز اعلام نشده . فقط این مطالب رو توی سایت های دیگه خوندم که یک سری از کاربران هم همین مشکل شما رو داشتن.
راه حلش هم همون انتشار پچ برطرف کننده مشکله ! :31:
دوست عزیز همونطور که گفتم مشکل کرش هست ولی نه دیگه اول بازی.وقتی وارد بازی میشی 1000ران نفر دارن بازی میکنن و مشکلی برای ورود به بازی ندارند یکیش خوده من.البته من کل بازی رو از ارجین دانلود کردم.شاید این مشکل شما برگرده به اینکه 6 گیگش رو از یه جا دیگه جدا گرفتید و ریختید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته شاهد FIFA 13 در رتبه اول جدول هفتگی انگلستان و Borderlands 2 در رتبه دوم هستیم. هفته پیش شاهد عرضه بازی بزرگ Borderlands 2 بودیم که به رتبه اول رفت اما این هفته نتوانست در مقابل FIFA13 مقاومت کند و به رتبه دوم نزول کرد.
فیفا ۱۳ با فروش یک میلیونی در هفتهی اول، چهارمین بازی تاریخ است که این رکورد را بر جای میگذارد، بازیهای قبلی از سری ندای وظیفه هستند: Black Ops و MW2 و ۳٫اما بشنوید از آمار فروش بازیهای رایانهای که در هفت روز گذشته ۱۹۶ درصد رشد داشته است. فیفا ۱۳ به تنهایی ۷۱ درصد کل بازیهای فروش رفته در این هفت روز را تشکیل میدهد که بسیار بیشتر از آمار مشابه در سال گذشته است.بستهی محتوای اضافی Mists of Pandaria هم در ردهی چهارم قرار گرفته است. با اینحال بد نیست دوباره اشاره کنیم که فروش نسخههای دیجیتالی بازیها در این چارت حساب نشده است. (مثل همیشه)
پ.ن: خدایا کی میشه ما هم دستمون به این بازی برسه :37:
real madrid:نقل قول:
Goalkeepers :
Casillas – 89
Adan – 73
Defenders :
Arbeloa – 80
Varane – 76
Albiol – 81
Ramos – 87
Coentrao – 81
Marceloa – 83
Pepe – 85
Carvalho – 80
Midfielders :
Ronaldo -92
Diarra – 80
Alonso – 87
Di Maria – 86
Kaka – 84
Sahin – 82
Ozil – 87
Khedira – 83
Forwards
: Higuain – 86
Benzema – 87
Callejon – 79
Morata – 70fc barcelona
Goalkeepers :
Valdes – 85
Pinto – 72
Oier – 65
Defenders :
Dani Alves – 84
Puyol – 86
Pique – 86
Mascherano – 86
Abidal – 78
Montoya – 74
Fontas – 73
Bartra – 72
Muniesa – 68
Midfielders :
Fabregas – 87
Cuenca – 75
Dos Santos – 73
Roberto – 72
Busquets – 85
Song – 83
Iniesta – 90
Tello – 76
Xavi – 91
Pedro – 84
Adriano – 77
Afellay – 80
Thiago – 80
Forwards :
Messi – 94
Sanchez – 85
David Villa – 85
واقعا ممنوم ازت:11:
دمش گرم رئال بازیکناش 20% افزایش قدرت داشتند ولی کاروالیو خیلی افت کرده 80 شده حالا نمیدونم جایگزینش کیو بزارم دفاع وسط که زوج په په بشه ؟
و یه سوال چرا مایکل اسین تولیست رئال نیست؟
داداش شما خودت بازیو داری، یا از سایتا پیدا کردی؟ چون من دو مدل overall مثلا برا چلسی دیدم که تو هر کدوم یازده نفر اصلیش متفاوت بوده و قدرتام فرق داشتن و البته جفتشون مال قبل از عرضه بازین.
نقل قول:ایشون نمیدونم این اورال هارو از کجا آورده؟!نقل قول:
این تیم در بازی هم مودریچ هم اسین رو در ترکیب خودش داره همچنین شاهین هم قرضی تو لیورپول بازی میکنه...
الان من وسطای کریر هستم و همه ی تیم ها و انتقالات دقیق هستند...:11:
من اونارو از سایت آوردم چون با pc بازی میکنم و هنوز کرکش منتشر نشده از این سایت کپی کردم:نقل قول:
sportskeeda.com/2012/09/09/real-madrid-c-f-official-fifa-13-player-ratings
آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیم :37: ولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
راموس و پپه رو بزار وسط.آربلوا راست مارسلو چپ.نقل قول:
درمورد سوالت همونطور که گفتم من اینو از یه سایت پیدا کردم نمیدونم.
جز یکی دوتا بازیکن که بقیه شون مثل قبل هستن . فرقی نکرده . تنها تفاوتی که دیدم کاهش قدرت بارسلوناست که کلا ابیدال رو مرخص کردن و سانچز رو بالاتر هم نبردن و داوید ویا رو اوردن پایین بی شرفا . همین بازی قبل که ترکوند .نقل قول:
دوستان خواهشا یکی یه لینک خوب و سالم از فیفا 13 بده(نسخه اریجن نباشه) که ما دانلود کنیم تا کرک بازی بیاد فقط کرک رو بگیریم....خیلی ممنون
حالا به جز این که اسین ومودریج تو رئال نیستند وهمجنین قرض رفتن شاهین به لیورپول امار قدرت بازی کنای رئال و بارسا درسته ؟نقل قول:
واینکه اسین ومودریج امارشون چنده؟
در کریر اگه به خواسته باشگاه مثلا قهرمانی لیگ تیم نرسه چه اتفاقی میوفته؟
آیا مربی اخراج میشه؟اگه میشه آیا کریر تموم میشه یا میشه با یه تیم دیگه ادامه داد؟
واقعا متاسفم واسه اين تاپيك...تاپيك به بدترين شكل خودش داره به بيراهه ميره...بچه ها لطفا اروم باشين و اگر با همبحث مي كنيد بدون غرض ورزي و اهانت اينكارو انجام بدين..حيف هستش كه تابيك اين بازي پر هوادار به بيراهه بره..
ممنون:))
ما که فعلا با دمو داریم حال میکنیم به عشق خود بازی :9:
--------
بازی ساعت 4:30 واقعا حال میده شدیدا احساس طبیعی بودن به آدم دست میده خیلی باحاله!!!
آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
شما که داری بازی میکنی، جان من، این تن بمیره لیست بازیکنای چلسیو بذار. فقط اسامی، قدرتاشونو نمی خوام.نقل قول:
دوباره این بساط کرش کردن بازی تو Career Mode شروع شد :13:
سلام.
کی میخوان این پچ کرش کردنو منتشر کنن معلوم نیست!!!
آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
من تو 2-3 تا بازه نقل و انتقالات، زیاد ترنسفر نجومی ندیدم. فقط خودم فابرگاس رو 65 میلیون فروختم به سیتی. در واقع تعارف الکی زدم به نیت اینکه قبول نمی کنه، نامرد قبول کرد :13:نقل قول:
اینم برا این دوستمون که بازیکنای چلسی و ریال و بارسا رو میخواست:
ریال:
بارسا:
چلسی:
تا موقعی که یک کرک درست حسابی بیاد صبر می کنیم و هر کرکی هم میاد در تاپیک مشکلات بازی در مورد صحت و درست کار کردنش نیز تو همون تاپیک صحبت کنید
هر پستی اینجا مبنی بر کرک ، مشکلات نصب ، و غیره به کل ممنوعه
ببخشید چیلتر شکن ندارم.
مرسی از شما لطفا به همین ترتیب برای تیم های منچستر یونایتد،آرسنال،سیتی،بایرن مونیخ و پاریس سن ژرمن و چند تا تیم ایتالیایی هم بذار اگه برات مقدور هست....منچستر خیلی فوریه...بقیه در اولویت های بعدی هست...نقل قول:
واقعا جالبه !نقل قول:
الان اومدم 5 6 صفحه رو دیدم ، همه در مورد فقط کرک و SKIDROW و اینا حرف زدن
دریغ از یک جمله از خود بازی
ای کاش دوستان مشکلاتشونو در مورد این موضوع تو بحث مربوطه در مورد پرسش و پاسخ ایراد ها و .... مطرح میکردن
پست یک نفر خیلی برام جالب بود که نوشته بود :
یه پیشنهاد احمقانه ! کرک فیفا 12 رو رو فیفا 13 تست کنید ببینید جواب میده یا نه ! یعنی SPAM در حد تیم ملی ! واسه این میگم در حد تیم ملی که خودشم داره میگه یه پیشنهاد احمقانه ! lol
من همچنان دارم با تیم لگن Rotherham united تو دسته 3 انگلیس دست و پا میزنم ! فصل دوم رو شروع کردم و اگه بشه این فصل ، میام لیگ 2
وای که چه لذتی میده جمع کردن یه تیم لگن..
نقل قول:
میدونم سخته ها ولی اینتر هم بزار :31:
پست حذف بشه
دکتر اسپم شناس!نقل قول:
واقعا جالبه !
الان اومدم 5 6 صفحه رو دیدم ، همه در مورد فقط کرک و SKIDROW و اینا حرف زدن
دریغ از یک جمله از خود بازی
ای کاش دوستان مشکلاتشونو در مورد این موضوع تو بحث مربوطه در مورد پرسش و پاسخ ایراد ها و .... مطرح میکردن
پست یک نفر خیلی برام جالب بود که نوشته بود :
یه پیشنهاد احمقانه ! کرک فیفا 12 رو رو فیفا 13 تست کنید ببینید جواب میده یا نه ! یعنی SPAM در حد تیم ملی ! واسه این میگم در حد تیم ملی که خودشم داره میگه یه پیشنهاد احمقانه ! lol
من همچنان دارم با تیم لگن Rotherham united تو دسته 3 انگلیس دست و پا میزنم ! فصل دوم رو شروع کردم و اگه بشه این فصل ، میام لیگ 2
وای که چه لذتی میده جمع کردن یه تیم لگن..
این بازی مودی شبیه become a legend داره که خودت یه بازیکن بسازی و ..... ؟
یه توضیح در مورد نقل و انتقالات میدید که چقدر به واقعیت نزدیکه و چه راههایی داره؟مثلا میی تونی پیشنهاد بدی فلان بازیکن تیم رو با بازیکنت تیم خودت عوض کنی یا اینکه وقتی پیشنهاد میدی یا میگیری میشه متغیرهاشو تغییر بدی؟و در آخر اینکه احتمال خرید بازیکنان بزرگ با دیگر بازیکنان کمتر هست یا نه؟
نقل و انتقالات واقعی تر شده است و بازیکنان بزرگ به راحتی بین تیم ها ترنسفر نمیشوند...نقل قول:
در مورد خرید ها هم چند مدل هست...
مثلا خرید قطعی ، خرید قرضی و ...
شما میتوانید هنگام دادن پیشنهاد برای خرید یک بازیکن مثلا یکی از بازیکنانت رو هم به عنوان اشانــتیون (:دی) به تیم طرف معامله یواشی قالب کنی!
یه سری تیم ها هم هستند مثل من سیتی و پاریسن ژرمن خیلی راحت پیشنهاد های نجومی بازیکنان رو قبول می کنند و اون رو میخرند...
:11:
نقل قول:
When you are about to press the play match button, after changing the team management and everything, press
Alt+TAB, and when you're in the desk, enter again and it will not crash . Do the same thing after finishing a match when you wanna go to the menu
وقتی شما وارد بازی شدید بعد از انجام تغییرات و چیدن ترکیب تیم Alt+TAB را فشرده تا به محیط دسکتاب بیایید سپس دو باره Alt+TAB را بزنید تا وارد بازی شوید و ادامه ی بازی را دنبال کنید.
همین کار را هنگام بازگشت از بازی به منوی بازی (پایان یک دست) انجام دهید تا دیگر بازی ارور ندهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شرمنده من دمو رو دیشب دانلود کردم به هزار زحمتم راهش انداختم حالا kick off رو میزنم از بازی میپره بیرون!!!!!!!! اون از مکس اینم از فیفا!
همونطور که دوستمون توضیح داد نقل و انتقالات خیلی بهتر شده... من تا الان هر چی نگاه کردم خیلی کم دیدم ستاره جابجا بشه مگر اینکه با مبلغ هنگفتی...نقل قول:
یه چیز جالب هم اینه که وقتی پیشنهاد بدی واسه بازیکنی اگه قیمت پایین باشه ، باشگاه مقابل یه مبلغ مورد نظر میگه که فقط در اون صورت میزاره این بازیکن از تیم بره.
مرسی ولی اصلا به قسمت management نمیرسه تو همون توضیحات kick off میمونه!!!!!!!!نقل قول:
نقل و انتقالات که چه عرض کنم خیلی مسخرس ! همه بازیکنای بزرگ قبل از شروع فصل دارن جابجا میشن ! کم مونده مسی بره رئالنقل قول:
دوستان تو فیفا مثله ساکر نمیشه صورت خودمونو طراحی کنیم ؟ منظورم با نرم افزار خود فیفا یا از طریق وارد کردن عکس ؟ طراحی تو فیفا سخته البته شاید برای من سخته اگر کسی اطلاعاتی داره در این باره بگه لطفا ؟؟؟ یه نرم افزاری من تو سایت ea فکر میکنم دیدم که که واسه طراحی صورت بود چه جوری میشه باهاش کار کرد ؟ اسمشم فکر کنم game face بود
قبل از شما یک سری از دوستان گفته بودن که نقل و انتقالات خوب شده و دیگه خبری از جابجایی های پیاپی بازیکنان بزرگ نیست !نقل قول:
نقل و انتقالات که چه عرض کنم خیلی مسخرس ! همه بازیکنای بزرگ قبل از شروع فصل دارن جابجا میشن ! کم مونده مسی بره رئال
حالا ما نفهمیدیم نقل و انتقالات خوب و طبیعی شده یا این که مثل گذشته است ؟!
ما که اومدیم یه فصل رو شروع کنیم ، هر چی بازیکن بزرگ هی اینور اونور میشدن . مانوئل نویر ، لویز سوارز ، سرخیو آگوئرو و ... فقط اینا رو یادم میاد که جابجا شدن !نقل قول:
من هم این بازیکنا رو تو جابجایی دیدم .....درسته اینا بازیکنی خوبی هستند ولی به عنوان یه بازیکن با تعصب روشون حساب نمیشه .... مثلا لوییز سوارز با استیون جرارد یا فرانک لمپارد یا پویول یکیه ؟؟؟ یا مثلا اگه ابراهیموویچ جابجا بشه تو فیفا 13 چیز عجیبیه ؟؟؟ همونطور که تو واقعیت میبینیم ابراهیموویچ همه ی تیم ها رو رفته !!!!نقل قول: