بچها اون كسايي كه خوش فكر و قلمن بيان راجع بازي تحليل ارايه بدن...
Printable View
بچها اون كسايي كه خوش فكر و قلمن بيان راجع بازي تحليل ارايه بدن...
چطور؟!!!!!!!نقل قول:
من الان دارم با مودریچ و اسین 1-2 میکنم
کدوم پچ رو گرفتین؟
دوستان سلام
می خواستم ببینم که پچ pesedit 2 که تازه اومده شامل پچ اورجینال کونامی هست یا بایدحتما این جدا بگیریم ؟
اگر نیست ممکنه تو نسخه های جدید اپدیت کونامی بزاره یا در هر صورت باید جدا گرفت آپدیتو؟
با تشکر
پچ کونامی دانلود کردم.نقل قول:
تغییراتی که بعد از نصب DLC تو بازی مشاهده کردم :
بازیکنان حریف مثل رونالدو بیشتر از تکنیک خود برای دریبل بازیکن رو به رویی استفاده میکنند ( اینم مورد بعد از نصب DLC بیشتر شده )
خطاهای تک به تک حتی اگه کنار دایره وسط زمین هم صورت بگیره کارت قرمز داره ( این مورد فقط با تکل هست )
2.3 مورد هم خطای کوچیک انجام دادم ( 2تاX ) که فقط تو یکیش داور کارت زرد داد
هوش مصنوعی بازیکنان هنگام پاس دادن و شوت کردن تا حدودی بهتر شده :5:
پ ن : بعد از نصب DLC بازی دوباره حالت Blur به خودش گرفته برای رفع این مشکل چیکار باید کنیم ؟
لطفا لینک دانلود dlcنقل قول:
سلام.
ادیتور اومده که بشه باهاش ستینگ مسترلیگ رو تغییر داد ؟؟؟
می خوام کلاسیک پلیر رو on کنم ...
ممنوننقل قول:
من اینو دانلود خواهم کردنقل قول:
پس کلا مشکلی که نداره این ؟
اهان پس بگونقل قول:
نه تنها در فوتبال بلکه در اکثر بازیها بازی کردن با کامپیوتر خاص هست و براحتی میشه برد (اکثر موارد)
ولی در بازی دو نفری همه چی فرق میکنه
و اگر با این روش توپگیری کنی یه بازیکن حرفه ای براحتی هرچند گل بخواد میتونه بزنه
تحلیلی خیلی زیادهنقل قول:
میتونی صفحات قبلی را بخونی
پس تغییرات تا اینجا خوب بودهنقل قول:
در مورد بلور :
بعید میدونم برگرده به حالت قبل
ولی در هر حال میشه فایل اصلاح کننده را دوباره جایگزین کرد
و فکر نکنم مشکلی داشته باشه
من تو قسمت edit میرم قسمت player بعد میرم مدل کفش چندتا از بازیکنا رو عوض میکنم و بعد میام footbal life قسمت master leuge تیم میگیرم که بهاش بازی کنم می بینم کفش همه کسائی که عوض کردم سیاه شده.
جریانش چیه؟
من با 2-3 تای کلاسیک دارم میترکونم
رونالدو (برزیل کلاسیک)
کوردبا
وروون
رفقا چنتا خرید خوب بگید توی مسترلیگ بترکونیم:46:
تو این ورژن هم هنوز نتونستند درست کنند که نباید لباس داور همرنگ لباس تیمها باشه
آموزش گل باگ در PES 2012 (گل مخصوص)
بقیشو میزارم:sq_6:
.
والا از باقی دوستان هم بپرسید ولی بنظرم یه جای کار اشتبا کپی زدیننقل قول:
چیزی که ما میبینیم اینه که این دوست بزرگوار گفتن:
نقل قول:
پچ 200 مگی رو نصب کردم.
سرعت بازی، پاس کاری ها، کارت زردهای بی مورد، سانترهایی که یه تیکه گلر میگرفت، سر زنی و... عالی شد.
فقط حریف انگار ضعیف تر شده، شاید برای سرعت بازیه.
راستی این اسامی بازیکن ها و لباسشون هنوز مشکل داره.
دوستان نمیشه کاری کرد همه بازیکنان کفش واقعی خودشونو تو مسترلیگ بپوشن؟ عجب مستر لیگ مسخره ای..
سرعت بازی کمتر شده یا بیشتر ؟نقل قول:
یا شما خیلی خفنی یا ما خیلی ضعیفیم :sq_2: من با دوستام هم بازی می کنم توی دریبل خوردن اصلاً عین کامپیوتر نیست که همینطوری از هر بازیکنی دریبل بخورم. حالا شاید بازیشون خیلی بهتر از من باشه و شکست بخورم ازشون. ولی من ندیدم هیچ کس مثل کامپیوتر مثلاً با دفاع وسط تیم درجه 3 توپ رو برداره و تا دم دروازه من بیاد :sq_11:نقل قول:
قرار بود توی این dlc و پچ جدید یه کارهایی برای برگرداندن community mode بکنند.
آیا تغییری در این زمینه انجام شده ؟؟؟
واقعا به نظره من مسترلیگ PES13 جالب نیست ایشالله با آپدیت ها درستش کنن
بازی از اون حالت سنگینی و کندی دراومده، سریع تر شدهنقل قول:
نقل قول:بخاطر قابلیت جدیدی که در مسترلیگ و bal برای کفشها اضافه شده و باعث پیشرفت بازیکنان میشه،کفش اکثر بازیکنان تغییر میکنه.نقل قول:
مطمئنی با یه dlc این همه تغییرات اونهم توی گیم پلی رخ داده؟نقل قول:
مشکل آخر برمیگرده به لایسنس تیمها.از پچهای دست ساز باید استفاده کنی.
بزرگترین تغییر این dlc مربوط میشه به online commiunity mode که آنلاینه و چون نسخه های کرک شده قابلیت آنلاین رو ندارن پس فقط برای نسخه های اصلی مفیده.نقل قول:
گزارش ترکی را نصب کردم
خیلی جالب شده
فقط صداش کمی خش داره
الان بیشترین مشکل من با این فوتبال آفساید هست
واقعا خیلی بد شده
هر پاسی که بندازی آفساید میشه
پچ را نصب کردم باز شب تست میکنم
من نمیگم بازیم خیلی خوبه ولی واقعیت اینهنقل قول:
از دوستان هم میتونی بپرسی
بهترین پچ برای بازی کدوم پچ هست؟(مشکل داوری حل شده باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم. قبل از نصب سرعت بازی و پاس کاریها سنگین و کند بود، داور هم که سریع کارت میداد، اصلا نمیشد تکل زد. سانتر هم که میکردی توپ میرفت تو بغل دروازه بان.نقل قول:
الان همه اینا برطرف شده، راحت تو یه بازی بالای 5 تا گل زده میشه. فقط گلرها روی تک به تکها خیلی ضعیفند، مشکل آفسایدگیری هم هنوز حل نشده.
کلا توی کونامی پچ رسمی اکتبر مشکل داوری تا حده خیلی زیاد برطرف شده دیتاپک2 رو هم آپدیت اکتبر همراه داشت که نقل انتقالات تابسونه اکی شدننقل قول:
پیشنهاد من اینه که اگه اهل مسترلیگ نیستین اصلا و ابدا سراغ پچهای pesedite نرید ولی اگه مستربازید و دوست دارید اسامی کلاسیک درست بشن pesedit نصب کنید
واقعا pes2013 جز لایسنس کردن اسامی کلاسیک همه نیازاش به پچ های pesedit تقریبا برطرف شده:46:
لطفا لینک دانلود.نقل قول:
پچ های pesedit نسخه 2 تازه اومده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخاید مثل ما فقط پچ و آپگریداریجنال کونامی رو استفاده کنید این فایل :
روی نسخه اسکریدو هم 100% جواب داده
نرم افزار برای پیدا کردن و ویرایش شماره فیس بازیکن ها اومده؟
.................................................. ......................
پچ 2 و فیکسش رو نصب کردم اما فایل PESEDIT اجرا نمیشه و اررور میده
مشکل کجاست؟
چه اروری میده؟اگه میتونی عکس بذار نشد متن ارور رو بنویس.نقل قول:
همون اررور همیشگی که تو ویندوز میدهنقل قول:
بروبچی که تو تک به تک ها مشکل دارن :
هروقت بازیکن حریف با دروازه بان شما تک به تک شد دگمه مربع و R1 رو با هم بگیرید به سختی میتونه بهتون گل بزنه
کلا دروازه بان فقط با مربع توپ میگیره . شوتهایی که از پشت محوطه یا هرجای زمین به سمت دروازه تون زده میشه رو با مربع بگیرید
آقا من نمیدونم امسال مشکلم با این ورژن چیه که داره انقدر اذیتم میکنه.
بازی رو از yasdl گرفتم آخرین کرک relod رو هم استفاده میکنم و آپدیت pes1.2 رو هم ریختم ولی تا چندتا بازی تو مسترلیگ بازی میکنم از بازی یهو میپره بیرون و هر دفعه لودش مکنم باز میاد بیرون بازی رو پاک میکنم کامل دوباره بازی رو میریزه بازم یه مستر دیگه میرم همون وضعو داره .
خواهشا یکی درستو حسابی بگه چیکار کنم.
نقل قول:
واسه منم همچین مشکلی وجود داره(Win 7 64bit)
همین که 2 تا بازی میکنم پیغام Close میده
اول اینکه در مورد نقاط قوت بازی کلی حرف زده شده و دوستان گیمر حرفه ای هستن و حرفشونم حجته..دوم هم اینکه خود منم جز متعصبای بی کله ی پرو هستم.. اما:
1-چه گندی به پاس تو عمق بازی زدن؟بازیکنت دقیقا جلوت تو فصای خالی(خیلی خالی)داره حرکت میکنه,پاس تو عمق میندازی, تو 80 % مواقع یا توپو قل میده تو پای حریف یا اینکه میندازه بدترین نقطه ی ممکن
2-پرتاب دست دروازبانو از این بدتر هم میشد طراحی کرد؟..هر چقدر شدتشو پُر کنی,فقط رو ارتفاع توپ تاثیر گذاره!این موضوع وقتیکه تحت فشاری یا میخوای ضد حمله بزنی خیلی تو ذوق میزنه
3-تو سر توپ زدن هم بصورت اغراق آمیزی سخت شده(تو نسخه ی قبل هم بصورت اغراق آمیزی آسون بود!)
4-همه بازیکنا ممد نوری شدن چرا!؟ تا یکم سرعتو میگیری و میخوای پاس بندازی,یهو شل میشن و توپ از پاشون جدا میشه,تکل میزنن رو توپ خودشون تا پاس بدن
من یکی اگه الان بهم همون pes 2012 رو میدادن که اشکال دریبلای تخیلیه cpu رفع شده بودا...خیلی خیلی بیشتر راضی بودم
این پچه چرا تیم هلند رو درست نکرد اصلاً اسامی به کنار این چه رنگ لباسی من عاشق هلندم ولی حالم بههم میخوره برشدارم با این رنگ ضایع پچه کونامی درستش نمیکنه؟ خواهشاً جواب بدین
دوستان همه ما باید منتظر پچ جدید باشیم که شاید مشکلات حل بشه ..
من خودم مشکل خیلی از شما رو دارم که یک دفعه ای از بازی میاد بیرون و بعضی وقت ها هم وقتی می خوام تیم رو انتخاب کنم اصلا نمیاره ..
راستی اگه وقعا ساکر بازید به این سایت بیایید :
با نصب پچ انصافا مشکل داوری تا حدود زیادی بر طرف شد
یه سوتی بد بازی داره که خیلی غیر واقعیه به نظرم. از اول بازی تا آخر بازی مربی هر دو تیم کنار زمین ایستادن و 1 ثانیه هم نمیرن بشینن! خدایی فینال جام جهانی هم نمیبینی که 90 دقیقه مربی ها نرن بشینن!
دیگه مونده به تمیز بودن کف کفش بازیکن ها شما گیر بدی. عزیز بازیت را بچسب. گیر دادی به مربی.نقل قول:
داداش چرا قاطی می کنی؟ خوب غیر طبیعیه دیگه. من چون خیلی به این بازی علاقه دارم دوست ندارم نقصی داشته باشهنقل قول:
کاشکی به جای این نقص می گفتی که مربی واقعی خودشون رو نشون بده یا حداقل اونجا وای میستادنقل قول: