آقا ما هم یه 76100 گرفتیم 42 اینچ 3.400
121 زیر قیمت
اینم عکس
لطفا راهنمایی های لازم برای بهتر شدن کیفیت مخصوصا تو فوتبال بکنین
این گزینه ای نداره که صحنه های سریع رو بهتر نشون بده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا ما هم یه 76100 گرفتیم 42 اینچ 3.400
121 زیر قیمت
اینم عکس
لطفا راهنمایی های لازم برای بهتر شدن کیفیت مخصوصا تو فوتبال بکنین
این گزینه ای نداره که صحنه های سریع رو بهتر نشون بده ؟
گزینه truemotion
ممنونم داداش
از رو ریویو سایت فلت پانل اچ دی کالیبره کنم به نظرتون ؟
این گزینه به فارسی چی میشه؟منوی تلویزیون من فارسیه، باید کجای تنظیمات دنبال این گزینه بگردم؟نقل قول:
دوستان لطف کنن اینم بگن اگه ما بخوایم فیلی که تو پی سی هست تو تی وی ببینیم چی کار باید بکنیم ؟
الان نت تی وی رو وصل کردم با وایرلس . براش شیرینگ باید چی کار کرد ؟ این قضیه که به حجم نت ربطی نداره ؟ تنظیمات داخل شبکه هست
دکمه setting رو میزنید قسمت تصویر بعد وارد گزینش عکس میشد در اونجا گزینه ای هست که نوشته truemotion روی حالت نرمی تصویر قرار میدهید.تنظیم دستی هم دارهنقل قول:
دوستان یه سوال برام مونده نمیدونم چیکار کنم کدوم بخرم
بین این دو مدل فرقشون چیه حتی جزیی هم باشه میشه برام بگین
مدل LM76100 با مدل LM86000?
با تشکر
تا جایی که می دونم فرقشون تو سی پی یو هست که 76100 معمولیه و 86000 دو هسته ایه. دیگه فکر نکنم فرق دیگه ای داشته باشند.نقل قول:
دوستان مدل 66100 اگر دارن و يا مدل هاي 400 هرتز
ايا واقعا احساس ميكنيد پنل 400 هرتزه؟ بنظرم جا ماندگي تصوير خيلي زياده.
تو منو ها جايي هست بشه ميزان هرتز تنظيم كرد؟
آقا کسی نیست به ما کمک کنهنقل قول:
الان نت تی وی وصله
برنامه نرو هم نصبه ادد میکنم ولی استاتوس ارسال و دریافت نمیکنه
چه کارهای دیگه ای لازمه ؟
====================================
اون دوستی که در مورد تنظیم کشش تصویر گفته بودن
تو تنظمیات برو بعد تنظیمات عکس گزینه ترو موشن رو فعال کن و بزار تصویر نرم
سلام
داوود جان من 76100 دارم
یادت باشه من در چند صحنه از فیلم i ma legend مشکل شطرنجی بودن تصاویر رو در چند صحنه داشتم
فعلا هم نتونستم براش کاری بکنم
البته زیاد با منو ها کار نکردم
اما فعلا موفق نشدم
66100 نسبت به 76100 بیشتر مشکل کنتراست و شدت نور رو داره
چون من هر دو ر از نزدیک دیدم
اما نتونستم فیلم رو در هر دو پخش کنم.
مشكل سرعت پاسخ دهي تصويره و ربطي به شطرنجي ندارهنقل قول:
در حركت هاي فيلم سوژه ها جا ماندگي دارن و انگار پنل 50 هرتز هست
نقل قول:
منظورت هست که گاهی تصاویر پرش داره؟؟؟
منظور من هم همین هست و گاهی به خاطر جاماندگی در بعضی قسمت های فیلم تصویر به صورت شطرنجی یعنی جا موندگی دیده میشه
البته کلا این صحنه ها زیاد نیستند و گاهی در بعضی فیلم ها مشاهده می شود
و لزوما هم تصاویر سریعی نیستند
پنل LCD/LED که 400 هرتز باشه که نداریم، آخرین تکنولوژی 200 هرتز هست که توی LM96000 بکار رفته.نقل قول:
اون 400 که شما فرمودین نرخ انطباق هست که اون هم با هرتز مقدارش بیان میشه و با نرخ اسکن پنل که اونم بر حسب هرتز هست فرق داره و معمولا رقمش یا برابر هرتز واقعی پنل هست یا 2-3-4-5-6-7- و یا حتی گاها 8 برابر هرتز واقعی پنل مثل این مدل که پنلش در اصل 50 هرتز هست بنا به گفته cnet اما بهمراه اسکن نور زمینه که شرکت LG اسمشو "Black Dimension Insertion" ("الحاق بعد سیاه") گذاشته و با این اسکن نور زمینه اسکن پنل به اثر یه رقم 100 هرتز دست پیدا کرده.
و بر اثر پردازش تصویر توسط پردازشگری که بهمین منظور تعبیه شده بر اساس فاکتور MCI که ال جی برای بیان وضوح TV هاش در تصاویر متحرک استفاده میکنه این رقم 400 هرتز در اومده.
50 و 100 تو سیستم پال و
60 و 120 معادلشون تو سیستم NTSC هستن.
the LM6700 uses a 60Hz panel with a scanning backlight for what the company calls "Black Dimension Insertion" and claims is a 120Hz effect.
یعنی پنل 76100 هم 240 هرتز نیست ؟
اين سي نت هم خيلي نظرات پرت پلا ميده:n04: كل دنيا دارن با سينما سه بعدي ال جي رقابت مي كنند . حالا چون ال جي پول كمتري بهشون ميده امتياز بالا نميده.
اینطور که Cnet نوشته پنل 76100 هم 100 هرتز هست، و LM96000 هم که پیشرفته ترین LCD/LED ال جی هست 200 هرتزه که هردوشون با کمک تکنولوژی که تو اسکن نور زمینش بکار رفته به اثری شبیه پنلهایی با هرتز 2 برابرشون دست پیدا کردن، یعنی 7600 شده مثل پنلهای 200 و 9600 هم شده مثل یک پنل 400 هرتز.نقل قول:
نقل قول:
طبیعیه پول بگیرن، حتما پیشنهادای خوبی بهشون میشه.
واسه بررسی هم به یه سایت نباید اکتفا کرد، مخصوصا cnet که خیلی سایت وسیع و همه فن حریفییه و تخصصی TV نیست.
مدلای 2013 تو چند وقتیه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
تا تیر احتمالا مدلای 2013 وارد میشن که احتمالا کیفیت مدلای امسال LG خیلی بهتر میشه و بعید نیست امسال سال ضرر دهی ال جی بشه چون همه کمپانی ها وارد فاز 3 بعدی پسیو شدن و دیگه ال جی تکنولوژیش منحصر بفرد نیست در 2013.
7610 پنلش 240 هرتز هست
من فعلا از خرید 76100 میشه گفت راضی هستم
منی که عشق پاناسونیک بودم دارم اینو قبول میکنم
امکانات دیزاین در حد خیلی خوبه . تصویر هم میشه گفت خیلی خوب با 1080 کم تست کردم البته
این صفحه ای که گذاشتید مال 7600 نیست اصلا اما تو رویوی همین 6700 که گذاشتید هم نوشته شده:نقل قول:
The LM7600 has a 120Hz panel, which combined with a scanning backlight equals, per LG, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا مدل 7610 باید با 6960 مقایسه بشه ؟نقل قول:
به نظرتون از 6960 بهتره ؟
لرزش تصویر کدوم کمتره . جا موندن در حرکات سریع چی ؟
76100 اونطور که cnet نوشته پنل 100 هرتز داره اما با ترکیب با این تکنولوژی اسکن نور زمینه refresh rate پنل معادل 200 هرتز شده، اما es6960 و مدل بالاترش es6980 هر 2 refresh rate پنلشون 100 هرتز هست.
از نظر پردازنده شاید بشه مقایسه کرد، از نظر refresh rate پنل نمیشه مقایسه کرد، از نظر قیمت نمیشه مقایسه کرد و این مدل ال جی گرونتره و....
بستگی داره از چه نظر بخواید مقایسه کنید. معمولا مدلایی که قیمت نزدیک دارن باهم مقایسه میشن.
لرزش و شطرنجی شدن و فریم فریم شدن تصویر خیلی به موتور پردازش تصویر بستگی داره، مثلا xvision هم 100 هرتزه، es6980 سامسونگ هم 100 هرتز، وقتی کنار هم مقایسه کنید متوجه وضوح بالای تصاویر متحرک تو این مدل سامسونگ میشید.
از آنجايي كه اين مدل هاي 2012 خروجي av يك عدد بيشتر ندارد كابل يا مبدلي در بازار ايران هست كه av را به HDMI تبديل كند ؟ كسي از دوستان ميداند كجا ميتوان پيدا كرد؟
سلامنقل قول:
ممنون ميشم اگه تست كني ببيني ميشه با اين مدل از اسكايپ استفاده كرديا نه.
دوستان منم یه 47LM7610 خریدم از این مدل قاچاقی ها از پیرانشهر 3350 هزار تومان
خوب میشه این آخرین ورژن آپدیدشو برام بدین ؟
تشمر خودم هم گشتم ولی نتونستم بیشتر دوستانی هم که گذاشته بودن ماله گلدیران بود
قیمت 6960 سایز 46 بدون جایزه میشه قیمت 42 76100 اونم بدون جایزهنقل قول:
ولی هر تی وی داشته باشه با سورس اس دی کانالهای ایرانی لذت آنچنانی نمیبری
من به این نتیجه رسیدم
======================
اون دوستی هم که در مورد اسکایپ پرسیده بودن تو برنامه هاش اسکایپ ندیدم . اگه گرفتم تست میکنم
ولی اف بی رو باز میکنه راحت
100% موافقم، TV های سونی و پانا شاید یکم رنگارو تو SD طبیعی تر و بهتر نشون بدن، و یا TV های گرونتر کلیه برندها تصاویرو نرمتر نمایش بدن اما چون SD ایران وضوحش خیلی پایینه و کلا فیلمایی که صدا و سیما میزاره همشون آنالوگهایین که به دیجیتال تبدیل شدن واسه همین کنتراستشون پایین و نا امید کنندست .نقل قول:
باید حتما سورس full HD دیجیتال واقعی با بیت ریت بالا به TV تون بدین تا قدرتشو نمایش بده.
بله واقعا crt panasonic قبلیمون با کانالهای ایرانی خیلی خوب بود .
الان یه فوتبال خوب نمیشه دید با این تی وی جدید مگه دور بشینی
من که میخوام یه ر س ی و ر فول اچ دی بگیرم با اکانت سی سی کم و فوتبال رو از شبکه های خارجی ببینم
3 و خورده ای پول بدی بعد بیای این کانالی ایرانی با کیفیت افتضاح رو ببینی
دوستان من یدونه 47LM7610 خریدم ولی کانال های دیجیتالی را نمیگیره ولی کانالهای آنالوگ را میگیره چیکارش کنم انتن هوایی هم وصل کردم ولی اصلا دیجیتال پیدا نمیکنه؟
میشه منو راهنمایی کنین و اخرین ورژن را هم بران بدین واسه دانلودش
راستی این تلویزیون ماله گلدیران نیست ها از تلویزیون بانه هست
دوستان من تلویزیون ال جی LS46000 دارم 42 اینچ گیرنده دیجیتال داره . گاهی وقت ها کانال ها جاهاشون با هم به هم میخوره مثلا همین امروز داشتم شبکه ی ورزش میدیدم یهو دیدم زده سیگنال موجود نیست بعد دیدم شبکه ی ورزش مثلا از روی 17 به کانال 25 رفته چرا اینطور میشه ؟ چکارباید بکنم ؟
نقل قول:
آره منم lm86000 دارم بعضی وقتا یهو 6 تا کانال اصلی ( از شبکه 1 تا 6) قطع میشه و دوباره باید از اول کانال یابی کنم تا اون 6 تا کانال رو بیاره، فکر کنم گیرنده دیجیتالای ال جی مشکل داره
گیرنده دیجیتال ماله من مشکلی نداشته تا حالا 76100
====================================
آقا من این فایل رو گرفتم Planet.Earth.03.Fresh.Water.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP
.mkv میزنه آخرش
تو پی سی پخش میشه
ولی شیر میکنم رو تی وی میگه فایل معتبر نیست
تلوزیونتون آپدیته؟اگه نیست آپدیت کنید مشکل پخش برخی از فرمت های تصویری حل میشه، واسه منم بعضی فایل ها رو نشون نمیداد آپدیت کردم ردیف شدنقل قول:
آقا یکی کالیبره درست حسابی واسه مدل LM86000 میتونه بذاره؟ترجیحا از یه سایت معتبر ((:
والا تا حالا آپدیت نکردمنقل قول:
خودش آنلاین آپ میشه ؟ یا باید فایلشو بگیرم بش بدم ؟
راهنمایی کنین لطفا
بعد اگه آپدیت شه شبکه های دیجیتال میپره ؟
پس حتما آپدیت کنید مشکل پخش فرمت تصویری حل میشه، به صورت آنلاین میشه آپدیت کرد ولی خیلی سرورش کنده و دانلود نمیکنه،شا بهتره از وب سایت الجی آپدیت رو دانلود کنید و بعد از طریق فلش آپدیت رو نصب کنید، نه شبکه های دیجیتال نمیپرهنقل قول:
به این لینک برید و درخواست آپدیت تی وی رو بدید براتون لینک دانلود میذارن، آموزش آپدیت هم تو صفحات قبلی موجوده
آقا من آپدیت هم کردم ولی مشکل حل نشد
ممکنه مشکل از فایل باشه ؟
یه فایل 10 قسمتی بود فشرده
که از رار خارج کردم شد 4300 مگ
رو پی سی هم پخش میشه