خودت باش و بقیه زود باهات دوست میشن ، همونطوری رفتار کن که همیشه می کنی ، می دونی اینطوری افرادی مثل خودت هم میان جلونقل قول:
Printable View
خودت باش و بقیه زود باهات دوست میشن ، همونطوری رفتار کن که همیشه می کنی ، می دونی اینطوری افرادی مثل خودت هم میان جلونقل قول:
دوستان سر قرار اول بجز شاخه گل رز چی ببریم خوبه؟
طرف هم شناخت خیلی کمی از من داره
الان سر اولین قرار سه شاخه گل رز قرمز ساقه بلند بگیرم ببرم خوبه؟
غنچه ای باشه که هنوز کامل باز نشده بهتره؟
:n02:
سلامنقل قول:
من فکر میکنم برای اولین بار در همین حد کافی باشه:n17:
شاخه گل هم بنظرم غنچه صددرصد قشنگتره:n16:
والا ما که سر قرار اول هیچی نبردیم هیـــــچ تازه وسطشم گفتم کار دارم باید برم :n08:نقل قول:
دوستان سر قرار اول بجز شاخه گل رز چی ببریم خوبه؟
طرف هم شناخت خیلی کمی از من داره
الان سر اولین قرار سه شاخه گل رز قرمز ساقه بلند بگیرم ببرم خوبه؟
غنچه ای باشه که هنوز کامل باز نشده بهتره؟
سلام اگه بخواهید به ضرر مالی (مبلغ کم) اعتراف کنبد چه کار میکنید؟
دفعه اول شاخه گل رو فراموش کن ، به جاش یک جای خوب قرار بذار ...نقل قول:
به کی ؟ به کسی که دوسش داری یا شریک مالی یا پدر و مادرت که گفتن این کار رو نکن و تو انجام دادی و ضرر هم کردی ... ؟؟؟نقل قول:
سلام.
من خودم پسر مودبی هستم و معمولا دوستان محترم و خوبی دارم.
ولی وقتی یه آدم بی ادب و به خصوص پررو رو می بینم یه کمی عصبانی میشم، به خصوص اینکه با بی ادبانه حرف بزنه. (از این آدم های مشخره ی خودباخته که هر روز یه خودشونو یه دلقکی می کنن و توی جمع همش دارن با صدای بلند شوخی می کنن تا شاید یه نف نگاشون کنه!!)
چه کار کنم؟!
پدرمنقل قول:
البته از من انتظار این ضرر رو نداشت
:n27:
اعتراف کردن به هر چیزی کلا سختهنقل قول:
به نظر من
صبر کنید توی یک موقعیتی که پدر خودش سر حرف رو باز میکنه مثلا میپرسه پسرم کار چجوری پیش میره
شما بگید :خیلی خوب نیست.در واقع بد هم هست.بهتر بگم حرف شما کاملا درست بود.نباید وارد این کار میشدم.متاسفانه ضرر کردم
ممنون دوستان من سه شخه غنچه گل رز خریدم و یک جای خوب هم قرار گذاشتم
امیدوارم خوب شده باشه
نمیدونم بخدا
الان شیش به شیشم :n13:
کلا این تنها نفری تو عمرم که دوست داشتم تا اخر عمر هر روز ببینم:n02:
یه سوال ؟؟؟؟؟دوست دارم همه دوستان نظر بدن این پسرایی که زل میزنن توصورت آدم دقیقا واسه چیه یا هی به صورتمون نگاه میکنن امن دوس داشتم بدونم امعنی ین کارشون چیه بعضی از دخترا وختی باچنین عکس العملی روبرو میشن فک میکنن طرف دوسش داره نظر من که این نیس نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر دختر خودش از اون دسته شیطون اینا باشه که میتونه برای ایجاد صمیمت باشه از جانب پسرنقل قول:
اگر آرایش غلیظ و توو چشمی داشته باشه خب نمیشه خیلی ایراد گرفت چون اصطلاحا خیلی جلف هست و این موارد نگاه زیاد پیش میاد اونم از سرکنجکاوی و نه به قصد خاصی بنظرم!
اما اگر دختر عادی و معمولی رفتار کنه معمولا این کار نشون میده اون پسر عادی نیست :دی و قصد جالبی نداره!
من که اصلا ارایش ندارم اصلا هم جلف لباس نمیپوشم چادریم نیستم واینکه ولی زیاد میخندیم بادوستان ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست خوبم من صرفا 3حالت ممکن که بنظرم رسید رو بیان کردم:n18:نقل قول:
شاید یه پسر بتونه جواب بهتری بدهنقل قول:
معمولا پسرها همه دخترا هارو میبینند...اینو دارم جدی میگم...از خود من بگیر تا بقیه..نمیدونم چرا!!!!
و اینکه پسرا کمتر درباره دخترا حرف میزنن شاید برعکس اون چیزی که دخترا فکر میکنند...مگر در مورادی خاص که همانا جلف پوشیدن و جلف رفتار کردن دختر باشد :n02:
دوست عزيز جمع نبند :n02:نقل قول:
يه آدم با شخصيت هيچ وقت چنين كاري نميكنه يعني هر كيو نگاه كنه مخصوصا خيلي ضايع زل بزته تو صورت طرف. اينجوري از محبوبيتش هم كم ميشه.
نقل قول:
خب منم به عنوان یه پسر نظر خودمو بگم ؛ با احترام به نظرات بقیه ی دوستان
اولین عاملی که یه پسر بخواد زیاد یه دختر رو نگاه کنه اینه که اون دختر از نظر بعضی موارد با بقیه متفاوت باشه ؛ مثلا از لحاظ آرایش ، از لحاظ نوع پوشش ؛ از لحاظ قد و هیکل ( یا چیزی به خودش آویزون کرده باشه که تو چشم بیاد :n01: ) ؛ منظور جملم اینه که اون دختر نسبت به بقیه دوستاش متفاوت باشه .
دومین عاملی که میتونم بگم ( از دید خودم ) ، جذابیتی که اون دختر تو چهرش داره .... بعضی از دخترا ( به چشم آبجی میگما :n02:) یه جذابتی تو فیسشون دارن که خود به خود آدم رو به خودشون جذب میکنن .. یه جورایی میشه گفت با مزه هستند ... :n01:
سومین عامل اینه که اکثر پسرا نه همشون ، چشاشون به شکل فانوس دریایی به همه جا میچرخه و کلا عادت دارن که جنس مخالف رو نگاه کنن و با این کار لذت میبرن :n26:
چهارمین عامل رو هم محدود میکنم به یه پسر ؛ در صورتی که یه شخص خاصی این رفتار رو مدام تکرار میکنه شک نکن دوستت داره و داره باچشاش باهات حرف میزنه :n17:
عواملی دیگه ای هم وجود داره که خارج از حوصله ی اینجاس:n02: تازه ؛ خانواده نشسته اینجا :n02:
دوستان با یه فردی با خصوصیات زیر چگونه رفتار کنم که ازم خوشش بیاد؟
پرحرفه و اصلا خجالتی نیست و دوست داره تحویلش بگیریو.....از جمعی که خشک باشه خوشش نمیاد خیلی ریزبینو نکته سنجه
طرف خواهر خانوممه که برای بار اول قرار باهم بریم بیرون
خانومم میگه حرفهاش روی مامان بابام تاثیر میذاره و باید یه کار کنی ازت خوشش بیاد تا از توطئه هاش در امان باشی
حالا من با همچین شخصیتی چه جوری برخورد کنم بهتره؟
اگر اینجوری که وصف کردید باشه روی خصوصیت نکته سنجیش باید خیلی دقت کنید!نقل قول:
چون اگر بخواید جوری رفتار کنید که نیستید خیلی راحت میفهمه و این اصلا خوب نیست! بنظرم بهترین کار اینه خودتون باشید! اینجور ادمها از کسایی که اعتماد به نفس دارن خوششون میاد شک نکنید:n17:
ولی سعی کنید کم حرف نباشید کلا و در هرفرصتی که ایشون نظر یا صحبت خاصی داشتند استفاده کنید و مختصری نظر بدید
خودتون شروع کننده صحبتی نباشید!(چون مطمئن نمیتونید باشید ایشون با شما همنظر هستند یا خیر پس بهتره منتظر باشید ایشون اول صحبت کنن بعد پی اش رو بگیرید:n09:)
در وقت مقتضی مثلا چند دقیقه بعد از شروع دیدارتون بطور محسوسی ازش تعریف کنید با این عنوان که : شما واقعا همونجوری که ...(اسم خانومتون) میگفت خوش برخورد و خوبید :دی
یا بگید : بیشتر مطمئن شدم که منو و ...(اسم خانومتون) با هم تفاهم داریم چون واقعا بانظرش در مورد شما (خوبی هاشو بگید) موافقم:n18:
و در نهایت باز هم میگم :خودتون باشید!
آرزوی موفقیت برای شما:n16:
کاملا با اتقیا جان موافقم فقط من هم چند نکته رو اضافه کنم
کاش سنش رو هم میگفتید.ایشان نوجوان هستند؟
به هر حال سعی کنید مثل یک جنتل من رفتار کنید.نه اینکه طور دیگه ای باشید.منظورم این هست که کاملا اداب رو رعایت کنید
گل بگیرید
قبل از خانم ها کاری انجام ندهید-نشستن-برخاستن-خوردن-
قبل از صحبت در مورد حرفتون فکر کنید...ممکنه یک چیزی از قصد بگه که خانواده شون کاملا مخالف اون قضیه هستند.پس حواستون رو جمع کنید و به صحبت ها با دقت گوش کنید
اگر قرار هست چیزی سفارش بدهید نظر جمع رو جویا شوید
شوخی بکنید ولی حواستان باشد به کسی برنخورد
دوست عزيز يه نصيحت دوستانه و به شما و بقيه دوستام دارم : اينكه بخاطر ديگران رفتارتون رو تغيير ندين. يعني چيزي هستين بمونين.خودم تجربه كردم كه ميگم !نقل قول:
به نظر من آدم وقتي تو اين شرايط موفق ميشه كه خودش باشه.يعني به خاطر ديگران رفتارش دچار تغيير نشه.با اين كار خود به خود اعتماد به نفستون بالا ميره و باعث ميشه كه روي حرف و عمل شما حساب كنن.
نقل قول:
سلام
شما گفتید خانومتون بهتون توصیه کرده که با خواهر خانومتون رابطه خوبی داشته باشید تا از شر اون در امان باشید پس از خود خانومتان بپرسید که خلق و خوی خواهر خانومتان چطوریه و از چی متنفره و عاشق چیه واز تمامی این ها استفاده کنید تا اول رابطه تون سوتی ندید.....
و افرادی گفتند که خودتان باشید ولی من میگم که دروغ گو نباشید و اگر حافظه خوبی دارید از نظر من می توانید تظاهر هم بکنید و حافظه رو به کار ببندید تا سوتی ندید.......:n04::n04:
سلام دوستان یه سوال؟
یه چهار پنج سالس هست که با یکی از دوستام برای یه چیز کوچیک قهر کردم.
به نظرتون چه جوری باهاش آشتی کنم؟ یعنی چه جوری سر صحبت را باهاش باز کنم؟
شما لطفا بیشتر توضیح بدید.چند سالتونه.دوستتون دختر هست یا پسر.و اینکه هر چند وقت یکبار میبینیدش؟
سلام
چند تا سوال . لطف کنید با شماره پاسخ بدین ممنون .:n12:
1- کسی میگه از دیدنتون خوشبختم باید چی بگیم ؟
2- ما در برخورد اول با همکارانی که تازه استخدام میشم در محل کار باید در برخورد اول چطوری رفتار کنیم که در دل همه جا باز کنیم ؟
3- وقتی میخوای دوستت رو به دوست قدیمیت معرفی کنی باید چی بگی ؟
4- وقتی کسی دوستشو به تو معرفی میکنی باید چی گفت ؟
مممممممممممممممممنون :n16:
1-همچنین
2 -باید اول کار خودتون رو خوب انجام بدید.دوم توی کارهای دیگران اگر دیدید میتونید بهشون کمک کنید.ولی جوری نشه که پر رو بشن.در ضمن باید خصوصیات اخلاقی هر کسی رو بشناسید.بعضی ها کلا دوست ندارند با کسی صمیمی بشن.در ضمن حد خودتون رو بدونید.با کسی خیلی صمیمی نشید.مسائل خانوادگی رو بین دوستان مطرح نکنید.پشت سر رئیس بدگویی نکنید.کلا قبل از اینکه به فکر صمیمی شدن و دوست شدن با افراد باشید باید مواظب باشید کسی زیراب شما را نزند.
3 -مثلا اسم دوست جدیدت مجید و اسم دوست قبلیت رضا هست.به مجید میگید مجید جان ایشان اقا رضا هستند متخصص کامپیوتر به رضا میگید رضا جان ایشان اقا مجید هستند از پسرهای گل روزگار
به جای تخصص هم میتوانید از کلماتی مثل با معرفت.دوست قدیمی.رفیق گرما و گلستان و... استفاده کنید
4-از اشنایی با شما خوشحالم...
خوشبختم
با سلام
لطفا اداب ورود به یک مکان مثلا
اگه وارد جایی بشیم .
اگر در اتاق بسته هست . بعد از در زدن باید منتظر شنیدن بفرمایید تو باشیم . اگر زدیم و کسی نگفت باید وارد شیم همین جوری ؟
اگر در باز بود و طرف حواسش نبود باز هم باید در بزنیم ؟
------
همین مورد را در مواردی که وارد کلاس در دانشگاه میشویم .
1- در اتاق باز است و استاد مشغول تدریس است .
2- در اتاق بسته است و استاد مشغول تدریس است ؟
با سلام
لطفا اداب ورود به یک مکان مثلا
اگه وارد جایی بشیم .
اگر در اتاق بسته هست . بعد از در زدن باید منتظر شنیدن بفرمایید تو باشیم . اگر زدیم و کسی نگفت باید وارد شیم همین جوری ؟
بعد از دو بار در زدن چناچه جوابی نشنیدید میتونید در رو باز کنید و با احتیاط وارد بشید و بگید اجازه هست؟
اگر در باز بود و طرف حواسش نبود باز هم باید در بزنیم ؟
بله باید در رو بزنید تا متوجه شما بشه و وقتی نگاتون کرد بگید اجازه هست؟
------
همین مورد را در مواردی که وارد کلاس در دانشگاه میشویم .
1- در اتاق باز است و استاد مشغول تدریس است .
2- در اتاق بسته است و استاد مشغول تدریس است ؟
در هر دومورد بنظرم رفتار مثل مواردی که بالا گفتم باید باشه با این تفاوت که در کلاس رو که زدید منتظر بفرما گفتن استاد نباید باشید(اکثر موارد چیزی نمیگن :دی )
:n06:
سلام
چجوری میتونم به خانوادم بگم زن میخوام؟
موردش پیدا شده
هر دو طرف راضییم
مادر عروس خانومم راضیه
ولی من هنوز به خانواده خودم نگفتم
معلومه که روتون نمیشه خودتون بگید :n06:.نقل قول:
البته توجه کنید که مهمترین چیز شرایط و سن ازدواج و همچنین اصلی ترین مورد یعنی کار رو داشته باشید . در غیر این صورت به شدت پشیمان خواهید شد .
در این مود من باشم اول به خواهرم میگم . بعد میگم که اون از مادر شروع کنه و زمینه سازی کنه . و بعد مادر به پدر میگه .
اگه خواهر ندارید مستقیما به مادرتون بگین . بعد بزارین مادرتون به پدرتون بگه و رضایت بگیره .
شاد باشی دوست من :n16:
واقعا واسم خیلی عجیبه
من تا حالا نه با کسی رودروایستی داشتم نه تا حالا از کسی خجالت کشیدم ولی نمیتونم خواستمو بگم به خونوادم
خیلی ممنون از راهنمایی ، خواهر گزینه ی خوبیه
حالا سوالی که پیش میاد چجوری به خواهرم بگم؟
به تظرم بهتره حسین جان اولش با شوخی شروع کنی..
مثلا بگی " ببین پسرای مردم همه زن گرفتن سروسامون گرفتن" بعدش بخنید و ببینی عکس العمل خانواده چیه...
آهنگهای عاشقانه گوش بده و خودتو به گوشه گیری بزن..کمتر حرف بزن..برو تو لاک خودت...میخوابی بالشت بغل کن :n02:
:دینقل قول:
ادم با خواهر که رودربایستی نداره .... بهش بگو که میخوای چیزی رو باهاش درمیون بزاری ...اما روت نمیشه ...بگو که کاری رو میخوای واست انجام بده که فقط از دست اون برمیاد .
بعدش اروم اروم بگو که اره مساله اینه ...
بعدش پیشنهاد میدم که اون روزی که خواهرتون میخواد سر صحبت با مادرتون درباره شما رو باز کنه .. پیشنهاد میدم اون روز خونه نباشه . برید بیرون و بعد از چند ساعت طولانی بیاید خونه . بعد خودتون رو به اون راه بزنید که نمیدونید چه اتفاقی افتاده . لبخند مادرتون رو دیدید بدونید که 90% کار انجام شده . و فقط میمونه 10 درصد کار که به عهده مادرتونه (همون اگاه سازی پدر ) . اتفاقا این خاطره خوبی هم واستون میشه و همیشه با یاداوری اون لبخند خواهید زد .
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
وقـتی مثلاً یه مشت آدم جمع میشن میخوان عکس یادگاری و این چیزا بگیرن با هم ،
بعـد من یه بهونه ای جور میکنم که تو عکس نباشم( کلاً علاقه ای به عکس گرفــتن ندارم، مشکل خودمه.)
بعـد وقتی گیر میدن امین بیا عکس بگـیر ، زود باش و اینا ... من میگـم دوس ندارم! میگـن بیا باو خودتو نگـیر انگار جنـیفر لوپزی !
دقیقاً باید چی بگم به نظرتون ؟
ببینید فقط دقت کنید که خودتون مسئله رو چجوری به خواهرتون میگیدنقل قول:
چون خیلی از خواهر ها روی برادرشون حساسند.یه جوری نگید که خواهرتون فکر کنه خانواده ی دختر شما رو گول زدن
در واقع قضیه رو خیلی احساسیش نکنید
از خوبی های دختر خانم مثل نجابت و حیا و... بگید و بگید که با توجه به شخصیت خانم فکر میکنم که با اصل و نسبه و خانواده ی خوبی هم داره
بعد در اخر اگر خواهرتون پرسید که نظر خانواده ی دختر چیه ...شما بگید که تا جایی که اطلاع دارم فکر میکنم که انها هم راضی باشند.به هر حال من هم خانواده ی خوبی دارم و موقعیتم هم بد نیست
گفتم بیشتر قضیه رو منطقی نشان بدهید تا احساسی
بگید من خوش عکس نیستم.از عکس گرفتن هم خوشم نمیاد....بی خودی اصرار نکنید که فایده ای ندارهنقل قول:
دوستان چطور میشه به خودقبولی رسید ؟
یعنی خودت رو همینطوری که هستی بپذیری چه از نظر ظاهری چه اخلاقی ...
جدیدا خیلی درگیر این قضیه شدم , دوس دارم با اونچه که هستم کنار بیام و بپذیرم نقص و چیزهای منفی که در من وجود داره ...
سلام.در جواب خ.ف.ه شو چي بايد گفت ؟ يكي بم گفت همين جوري ساكت موندم !
کاملاً به طرف مقابلتون بستگی دارهنقل قول:
میزان صمیمیت، کاری که کردید و باعث شده این حرف رو بزنه و ...
در حالت کلی می تونید بگید «حرف دهنت رو بفهم»
ولی خب جواب های بدتری هم میشه داد !
که در این مقال نمی گنجه : دی
نقل قول:فوش خوار مادر:n13:؟نقل قول: