ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونمنقل قول:
اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟
Printable View
ببخشید تاپیک را به بیراهه می کشونمنقل قول:
اما منظور شما از مودم وایرلس همون آنتن هست؟
بله. مودم وایرلس هم کوچیکه و تقریبا اندازه ی رایتله. یکم بزرگتر. البته وایرلس احتیاج دید مستقیم مودم به دکل داره.نقل قول:
پهنای باند تو سیستم های مختلف متفاوته
پهنای باند 3G رایتل انحصاری هست. تا زمانی که این خط شلوغ نشده سرعت و پهنای باندش زیاده .
پهنای باند مثل اتوبان هست که وقتی تازه تاسیسه ، میشه200 توش رفت ولی بعدن که همه باهاش آشنا بشن و ازش استفاده کنن میشه اتوبان همت ساعت 6 عصر. حد اکثر سرعت 5 کیلومتر در ساعت:n02:
سلام
از دوستان کسی 128 رایتل داشته؟
سرعتش چطور هست؟
اگه انتن تو منطقت خوبه، واسه وبگردی خوبهنقل قول:
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
مرسینقل قول:
سرعتش به 15-16 KB میرسه؟
سرعت 30 تا 32 هست برای همه :n01:نقل قول:
میگم دوستان از 512 رایتل هم استفاده کرده کسی چون من گرفتم فرقی با 128 نداشت ؟؟
کارت دانشجوییم رو ارسال کردم تایید هم شد
واقعا بدترین سرویس اینترنت رو در حال حاضر رایتل میده،
بنظر من حتی میارزه آدم بره با همراه اول یا ایرانسل، شاید کمی سرعتش کمتر باشه، ولی نسبت به هزینه ای که میکنید بهتره
من تا همین چند وقت پیش رایتلو گذاشته بودم تو یه گوشی قدیمی و گاهی میرفتم بیرون با لپتاپ و بلوتوث وصل میشدم بهش استفاده میکردم، سرعت یه مگ بیشتر مواقغ 400 500 بود با سرور داخلی، گاهی چی میشه 1 مگ میشد، اونم با پینگ بالا! ( حالا اصلا درست نیست به اینترنت اپراتور تلفن به چشم سرویس دهنده اینترنت نگاه کرد، ولی خوب حداقل انتظاراتو که باید برآورده کنه)
الانم گذاشتم تو گوشی اصلیم، طرح آزادش که واتس اپ و وایبر و یسری سرویس دیگرو استفاده کنم، دائم قطعی داره، انتن درستی هم نمیده! جدا از هزینه گزافش
شما با اینترنت باقی اپراتورا 10 تومن میدید 2.5 گیگ میگیرید، با رایتل 13 تومن میدید ( با مالیات و اینا) 1 گیگ میگیرید با این کیفیت و قطعی تازه 128 (خیلی بهتر باشه دوبرابر اج سرعت میده)
بنظرم اصلا سراغ این سرویس برای استفاده ضروری نرید مگر اینکه واقعا لازم باشه،
ضمنن اینم بگم که خیلی وقته از رایتل سرویس داریم، فکر میکنم داره یک سالی میشه که پدرم از رایتل استفاده میکنه روی تبلت، 512، الان بزحمت چیزی باز یا دانلود میشه! درصورتی که همین چند وقت پیش خیلی بهتر بود حداقل فول سرعت 500 داشت.
اگر بخودش تکونی نده بمحض راه افتادن 3جی باقی اپراتورا یا راه اندازی سرویس مشابه ( مثل وایمو مبین نت) قطعا ورشکسته میشه، از الان معلومه که سرنوشتش کپی تالیاست که هنوزم که هنوزه داره بدهی بالا میاره
سلام.نقل قول:
منظورتون از اینکه 1 مگ 400 500 میده چیه؟یعنی با طرح 1 مگ شما با 400 500 دانلود میکنی؟!!!
منم خیلی وقته دارم استفاده میکنم ولی اینطور که شما میگید نیست کاملا استاندارد سرعت دانلود میده.البته در جاهایی که آنتن موجود باشه.:11:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستانی که رایتل دارن حتما در گروه زیر عضو بشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میتونه جواب سوالات منو بده.
من الان سرویس یک مگ مخابرات دارم و ماهی 47 تومن میدم . بنظرتون اگه بیام یک مگ نامحدود رایتل بگیرم بهتر نیست؟
اینطوری وقتی بیرون هم هستم و سر کارمم هستم میتونم استفاده کنم اما adsl رو فقط میشه تو خونه استفاده کرد.
کسی میتونه بین کیفیت سرویس رایتل و مخابرات یه مقایسه ای انجام بده ببینم چطوریه.
سرعت دانلود یک مگ رایتل چند کیلوبایت بر ثانیه است؟
نوسان و قطعی داره یا نه؟
پینگش چطوریاست؟
واقعا مثل مخابرات که نامحدوده این هم طرح بینهایتش نامحدوده یا نه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
منظورشون کیلو بیت هست :n02:نقل قول:
راستی این دانلود شبانش کسی زیاد استفاده کرده تا حالا؟محدود میکنن؟
لینکت خرابه !!!نقل قول:
دوست عزیزم به هیچ وجه مخابرات رو به رایتل ترجیح ندهنقل قول:
رایتل مفت هم نمی ارزه با این شرایط
1) نامحدودش کلا 20 گیگ حجم داره و نامحدود کامل نیس
2) پینگ بین 120 تا 500 600 :n08:برای بازی به هیچ وجه ( تست کردم )
3) اصلا به عنوان اینترنت اصلی بهش نگاه نکنید :n15: به عنوان اینترنت 3 4 نگاه کنید :n20:
یـــــا علی
کره جنوبی 5g زده باسرعت ۸۰۰ مگابیت اونوقت ما تو کیلوبیت موندیم!! که همینم واقعی نیست با کلی محدودیت حجمی و انتن دهی ضعیف و محدودیت های ....... و قیمت بالا
تازه مدرک هم میخواد واسه سرعت لاک پشتی!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت 128kbps سیم کارت دیتا در شهر انزلی
دوستان سفارش دادید پستچی اومد در خونه ـتون ، بهش کپی کارت ملی دادید ؟ من نمیخوام هیچی بدم چون معلوم نیست برسه به رایتل یا نه ! حتی برای اینترنت سرعت بالا نمیخوام مدرک ارسال کنم براش . برای اینترنتی که حق مسلم منه طومار نوشته که با چه مدارکی بهم اینترنت میده !
اینقدر صبر می کنم خودشون " آدم " شن [ امیدوارم البته یه روزی ! ] , و اینترنت مناسبی به " همه " بدون مسخره بازی بدن .
واسه شما فعال سازی سیم کارت و دریافت تنظیمات اینترنت چطور بود ؟ [ راحت فعال شد ؟ ]
خیر به شخص تحویل دهنده هیچ چیز ارائه نکنید...نقل قول:
خودتون باید برید به نمایندگیهای ارائه خدمات تا سیم کارت رو فعال کنند...فرمی پر میکنید و ارائه اصل و کپی کارت ملی.
برای اینترنت تا 128 چیزی نیاز نیست ولی بیشتر از اون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و یا ...
در مورد بی دردسر بودن که بستگی داره...از بین سه گوشی که امتحان کردم (همه 3G) فقط روی یک گوشی سیم کارت جواب داد ولی تنظیمات طبق معمول و خیلی ساده با پیامک ست شد.
به سایت رایتل سر بزنید همه رو توضیح داده...
-بطور کلی فرق چندانی با ایرانسل و همراه اول نداره از نظر این موارد(ارائه مدرک و طریقه فعال شدن و تنظیم کردن)، فقط همون بحث ارائه مدرک برای 128 به بالاست ، که خیلی هم رویش دقت میکنند! من مثل شما دلیل این همه دنگ و فنگ را نمیفهمم ولی به این شکله....من اسکن کارت دانشجوییم رو براشون فرستادم تیکت زدند تاریخ ندارد...(ثبت نام ترم ها پشت کارت میخوره دیگه...) تابستون بود پشت کارت هم آخرین ثبت نام (ترم دوم) رو خورده بود...گفتم الان اینرو هم اسکن بزنم شاید رد کنند و ... مثل شما قیدش رو زدم، و هنوز هم دنبالش نرفتم.
چند سوال الان برام پیش اومده:
-اگر بر فرض فردی فارغ التحصیل باشد و پشت کارت دوست دانشجویش را اسکن بزند چه!؟ آیا راه حلشان نامه دانشگاه و همچنان دنگ و فنگ بیشتر برای چند کیلوبیت بیشتر؟!
-چطور برای اینها مشخص است که چه زمانی فرد فارغ التحصیل است؟ طبق آنچه در ADSL هم دیده ایم این مجوز تبدیل به یک مجوز مادام العمر میشود! پس نفس این قضیه برای چیست؟ آیا بصورت دوره ای از شما مدرک میخواهند برای چند کیلو بیت بیشتر؟ آنهم بیتهای گران که شما لطف میکنید و پول را در جیب اینها میرزید...
-چطور برای اینها مشخص است از بین میلیونها شرکت ثبت شده در کشور کدام واقعی است و کجا شما شاغلید؟! اطلاعات بیمه را چک میکنند؟! بیمه نباشید بازرس به سرکارتان میفرستند؟!
این بوروکراسی و بگیر و ببند برای چه؟ پس به چه دردی میخورد؟
ممنون از جوابتوننقل قول:
واقعا این که میگن بینهایت ، کلا 20 گیگه؟!!!
من به خودشون زنگ زدم اما زنه پشت تلفن هر کاری کردم که بگه این محدودیتش بالاخره چقدره نگفت . همش میگفت نمیدنم چندین و چند برابر کاربر عادی و اینکه خودمونم نمیدونیم و بهمون اعلام نکردن! میگفت خیلی زیاده و اینکه تا الان فقط چند نفر تونستن به اون سقف تعیین شده برسن و اونا هم یکی شون کافی نت داشته و 24 ساعت داشته از استفاده تجاری میکرده و دانلود میکرده!
میگفت شما هر چقدر هم استفاده کنید خیلی بعیده بتونید به سقفش برسید!
یعنی همشو چرت میگفت؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله متاسفانه
کسایی اینجا قبلا تجربه کردن
تازه باید تضمین 150000 تومنی بدی که نمیدونم یعنچی که فکر کنم اگه زیاد دانلود کنی این پولتو هم میخورن :thumbsdow
در ضمن هر جا این جمله رو دیدی فرار کن
ساست مصرف منصفانه:wink:
نقل قول:جهت اطلاع دوستان من 2 عدد سیم کارت اعتباری رایتل سفارش دادم بخاطر اینکه نتونستم کپی کارت ملی رو ارائه بدم برگشت خود:n15: به پستچی میگم بیا این اصل کارت ملی اصل شناسنامه کپی شناسنامه قبول نمیکنه میگه فقط کپی کارت ملی:n28: حتما یه کپی کارت ملی داشته باشید که اگر گیر میدن بدین:n24:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اگر از طریق سایت خرید کرده باشید و پست براتون بیاره باید مدارکتون رو به پست چی تحویل بدید.وگرنه عودت میخوره.ضمنا این سیم کارتها فعال هستن و نیازی به فعال سازی ندارن.:11:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من برای فعالسازی به دفاتر مراجعه کردم...قضیه برای پارساله البته...همونطور که دوستمون هم گفت روی کارت ملی هم حساس بودند...حالا پس روال فرق کرده.نقل قول:
عودت میخوره یعنی چی ؟! یعنی اگه مدارک رو تحویل پستچی ندیم ، سیمکارت رو بهمون نمیده و با خودش می بره ؟!!!نقل قول:
مدارک چی باید تحویل پستچی بدیم ؟
سلام.نقل قول:
بله سیم کارت رو برمیگردونن و مدرک هم کپی کارت ملی رو میخوان. :11:
سلام.نقل قول:
والا من تا الان 4 تا سیم کارت گرفتم از رایتل. 2 تا پارسال 2 تا هم امسال همش رو هم از طریق سایت ثبت نام کردم و پستچی تحویل داده و مدارک رو همون موقع گرفته.البته شما اگر از نمایندگی ها بگیری همون جا باید مدارکت رو تحویل بدی و بعد از دو روز کاری سیم کارت فعال میشه. :11:
پس فقط کپی کارت ملی باید به پستچی بدم ؟ همین ؟
سلام
سرعت رایتل برا شماها چجوریاس؟
من سیم کارتم صبح فعال شد و طرح 512 ده روزه رو فعال کردم. سرعتش خوب بود یعنی تا 90 میرسید و پینگ هم تست کردن بیشتر از 150 نمیشد.
توی اسپید تست هم سرور رو میزد مبین نت.
ولی شب که تست کردم پینگ رفت بالای 1000 و الان هم پینگ3990 و سرعت دانلود 17 و اپلود4 کیلوبایت میزنه! سرور هم میزنه اریانا گستر اسپادانا!
قضیه چیه؟
چرا میگه برای بالای 128 مدارک میخواد ولی 512 فعاله؟
مشکل از اون نیست؟ بفرستم براشون سرعت درست میشه؟
بله برای هر سیم کارت کپی کارت ملی:n01:نقل قول:
رو کپی کارت ملی امضا هم کردید یا خالی دادین بهش ؟نقل قول:
سلام، من نگفتم از سایت خریداری کردم...از یک نمایندگی یا نمیدونم اسمش چی؟ خریداری کردم، با من تماس گرفتند، گفتند نظیر شماره ایرانسل شما هست به این قیمت...ما هم نمایندگی مستقیم رایتل هستیم. به این صورت خودشون رو معرفی کردند.نقل قول:
سیمکارت اومد درب منزل، همونجا وجه داده شد و سیم تحویل گرفته شد. مدرکی شخص تحویل گیرنده نخواسته بود(جالبه من نبودم و تحویل داده بود به همسایه مون و اون بنده خدا حساب کرده بود) یکی از همین پیکهای معمولی بود. سیم کارت فعال نبود. در تماس با پشتیبانی گفتند به دفاتر خدماتی که آدرسشون در سایت هست برای فعالسازی مراجعه کنید، چندین روز بعد من به نزدیکترین دفتر خدماتی(بالای چهارراه امیر آباد-خیابان ششم) مراجعه کردم و به ترتیبی که گفتم فعال شد...
ماجرای اینترنتیش رو هم که پست پیش عرض کردم.
بهرحال نه به اینصورت بود که پیش فعال شده باشه ، نه تحویل دهنده مدارک رو دریافت کرد، برای من به این ترتیب بود.
سلام
بچه ها یه چند تا سوال داشتم
این طرح زمستانه(500 مگ اینترنت و 10000 تومن شارژ) رو از کجا بفهمم برا من فعاله؟140 رو که میگرفتم میزد 0 ریال!
ولی الان یه سیم کارت دیگه هم گرفتم و اون هم زده 0 ولی هم میره اینترنت و هم میشه باهاش تماس گرفت!قضیش چجوریاس؟بعد من که طرح 512 فعال کردم اون 500 مگ قبلی پریده؟
سرعت من الان تا 1مگ هست ولی سیم جدید که طرح فعال نیست به 50 میرسه.طرح هدیه همون 128 هست؟ و یه سوال دیگه اینکه نیاز هست حتما کارت دانشجویی بفرستم براشون؟ چون الان 512 فعال شده!
نقل قول:نقل قول:این پست های اطلاع رسانی رو باید ور داشت گذاشت صفحه اول تاپیک، از بس که مهم اند.نقل قول:
دقیقا منم همین تجربه رو داشتم، هر چقدر به پشتیبانی اصرار کردم که لاقل یک عدد بگو زیر بار نرفت و همش با واژه های مبهم بی نهایت و خیلی زیاد و بعید شما به سقف برسید توصیف میکرد.
ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی :n16:
اون ظرح اگر سیم کارتتون فعال هست فعال شده...از اینجا :نقل قول:
برید تو قسمت مانده بست ها...اگر اشتباه نکنم:n12:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام من یه سوال داشتم
نمیدونم قبلا راجع به این موضوع بحث شده یانه
من یه سیمکارت اعتباری رایتل خریدم
یه بسته یک ماه با سرعت 128 هم فعال کردم
ولی بعد از 4 روز تموم شد
بعدش یه دونه ده روزه گرفتم که یه شبه تموم شد
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام.نقل قول:
الان شما چه راهنمایی میخوای؟ تنها راهنمایی که میشه کرد اینه که مقدار مصرفتون رو بیارید پایین. :11:
خب مشکلم اینجاس که من حتی یک مگ هم دانلود نکردم
استفاده از اینترنت به هر صورت، دریاف فایل یا باز کردن وبسایتا و اپلیکیشنای مختلف، همش به عنوان دانلود حساب میشه!نقل قول:
شما اگر اندروید دارید برید دیتا یوزیج رو ببینید که چه اپلیکیشنی از اینرنت استفاده کرده، توی اون قسمت میتونی براش محدودیت هم بذاری، حجمی یا برای هر اپ جداگونه و ...