[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بخش بالا در تاپیک سرویس دهنده خودتون بپرسید
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بخش بالا در تاپیک سرویس دهنده خودتون بپرسید
با سلام پكيج zass٢٨٠٠٠مدت هشت ماه خريداري نموده ام بعد از اين مدت موقع بازكردن آب گرم يا روشن كردن راديات پكيج جرقه زده و روشن ميشود بعد از إتمام زدن جرقه شعله پكيج خاموش ميشود أين عمل ٣ مرتبه مدام تكرار ميشود بعداز أن پكيج خاموش و عكس اچار روي ان ميفتد به موقع ريستارت كردن حروف bc ظاهر ميشود و دوباره أين عمل تكرار ميشود لطفا مرا راهنماييم كنيد.باتشكر
سلامنقل قول:
به انجمن های p30world خوش آمدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشین . بنده از برنامه PictureToExe 8 استفاده میکنم ریجیستر هم کردم ولی وقتی باهاش هر چی میسازم اون بالاش یک برچسب ازش میاد که Created in Trial Version of PictureToExe -wwwwnsoft.com لطفا بگین چه کنم این بره دیگه کلافه شدم هر کاری کردم نشد
سلامنقل قول:
این جا بپرسید:
سوال درباره آموزش زبان عربی رو کجا بپرسم ؟؟ :n01:
با سلام چرا بابیلون در 64 بیتی کلمات رو نمیخونه چکار کنم ممنون
با سلام,نقل قول:
به این تاپیک مراجعه کنید:
سوالتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنیدنقل قول:
سلام میخوام تبلت بگیرم لطفاراهنماییم کنیدرنج قیمت 260 اندازشم بزرگ نباشه
سلامنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:سوالتون رو در[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مطرح کنید
باسلام چند وقتی است تو ماشینم بوی بنزین میاد و ضمنا هیچ جا نشتی نداره و شیلنگ حباب گیر هم عوض کردم بازم بوی بنزین رفع نشد روی باک زیر صندلی هم نشتی نداره هر جا بردم مشکلش حل نشد نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
\نقل قول:
سلام
به انجمن های p30worldخوش آمدید :
این جا مطرح نمایید :
سلام
مشکلی دررابطه با کارت گرافیک داشتم کجا باید مطرح کنم؟
سلام میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم در زمینه جملات الهام بخش و حکیمانه در متفرقه ایجاد کردم بسته شد.. در کدوم انجمن باید ایجاد کنم؟؟؟؟
انجمن ادبیات برای این تاپیک مناسبه.نقل قول:
بیشتر زمینه موفقیت و زندگی بهتر داره نظر خودم تو انجمن سبک زندگی یا متفرقه هست بیشتر نمیشه تو متفرقه باشه ؟؟؟نقل قول:
خیر، متفرقه برای تاپیک هایی که انجمنشون وجود نداره، جملات حکمت آمیز هر مفهمومی هم که داشته باشن، غیر از ادبیات فکر نمیکنم جای مناسبی براشون باشه.نقل قول:
سلام من یک پرینترکانن مدلip4940 دارم.امروز خطای b200 داد.چکارکنم.متشکرم
سلام . در تاپیک زیر مطرح کنید .نقل قول:
سلام..میخاستم بدونم الان کسی تا سوالمو بپرسم....آخه باید سریتر جوابشو پیدا کنم
سوالتون چیهنقل قول:
چگونه باید تو بازی gta vice city شرکت اتوبوسرانی و تاکسیرانی رابخرم؟لطفا کمک کنید:n14:
خودتون که یه تایپک به نامنقل قول:
درست کردید .
با اینحال باید منتظر جواب کاربران باشی .
موفق باشید
اگه بخوام گروه اجتماعیی که ساختم رو حذف کنم....باید چه کنم؟!
سلامنقل قول:
در بخش "پیگیری مشکلات" مطرح کرده یا بطور خصوصی با یکی از مدیران ارشد در میان بگذارید. :)
با تشکر مهران...
ســـــــلام !
چندتا سوال در مورد فلش مموری و این چیزا داشتم ، کجا باید بپرسم؟
نقل قول:
سلام .
اگر مشکل خاصی دارید در انجمن زیر مطرح کنید .
اگر در مورد خرید هست در انجمن زیر بپرسید .
نقل قول:
ممنونم :n12:
فرق بین. source و. resource
سلام سوال داشتم. در مورد فرق بین source.resource
تایپیک چیه وچرا نمیتونم ایجادش کنم؟
سلام .
من یک کارت کپچر(فقط کپچر نه تی وی )دارم که مدل اونDG MAX tiger:AV/DV por 32Bit هست و بقولی با کیفیت سخت افزاری کپچر میکنه
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد کارت صدای dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به معرفی فرمایید . یا اگر میدونید بگید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man
می تونید در قسمت زیر مشکلتون رو مطرح کنیدنقل قول:
من در رابطه با راه اندازی سایت خرید اینترنتی سوال دارم کجا بپرسم؟
سلام. چجوری باید تم انتخاب کنم برای ویندوز 7 اولتیمات؟؟؟ توی دکستاپ نمیشه:n13: