من ایده آلیست هستم،نمیدانم کجا دارم میروم اما دارم میروم.
------------------------------
کارل سندبرگ
Printable View
من ایده آلیست هستم،نمیدانم کجا دارم میروم اما دارم میروم.
کارل سندبرگ
همیشه با فرزندانتان مهربان باشید؛هرچه نباشد همانها هستند که خانه سالمندانتان را انتخاب خواهند کرد.
------------------------------------------
فیلیپس دیلر-کمدین
سيزده جمله براي زندگي
دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو ، بلکه به خاطر شخصيتی که من در هنگام با تو بودن پيدا می کنم.
هيچ کس لياقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنين ارزشی دارد باعث اشک ريختن تو نمی شود.
اگر کسی تو را آن طور که می خواهی دوست ندارد ، به اين معنی نيست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگيرد ولی قلب تو را لمس کند .
بدترين شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسيد .
هرگز لبخند را ترک نکن ‚ حتی وقتی ناراحتی چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو شود.
تو ممکن است در تمام دنيا فقط يک نفر باشی ، ولی برای بعضی افراد تمام دنيا هستی.
هرگز وقتت را با کسی که حاضر نيست وقتش را با تو بگذراند ، نگذران .
شايد خدا خواسته است که ابتدا بسياری افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را ، به این ترتيب. وقتی او را يافتی بهتر می توانی شکرگزار باشی.
به چيزی که گذشت غم مخور ، به آن چه پس از آن آمد لبخند بزن .
هميشه افرادی هستند که تو را می آزارند ، با اين حال همواره به ديگران اعتماد کن و فقط مواظب باش که به کسی که تو را آزرده ، دوباره اعتماد نکنی.
خود را به فرد بهتری تبديل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از آنکه شخص ديگری را بشناسی و انتظار داشته باشی او تو را بشناسد .
زياده از حد خود را تحت فشار نگذار ، بهترين چيزها در زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری .
گابريل گارسيا مارکز
جوانی که بی توبه پیر میشود همانند خانه ای ست که بی معمار بنا می شود.
م.ش.واضح
زندگی مانند آتش است،آغازش دود و پایانش خاکستر است.
م.ش.واضح
علم عوام دو گونه است:حقیقت که در تحصیل آن عاجز باشند و باطل که تحصیل آن بی فایده باشد.
م.ش.واضح
ظالم مرده است،اگر چه زنده است.
م.ش.واضح
آغاز نفرت دیوانگی ست،پایان آن پشیمانی.
م.ش.واضح
جمله ای که بسیاران دوستش دارم:
دیگر نباید کتاب هایی را خواند که در زمان تولد ما متولد شده اند و آنها را غسل تعمید داده اند
نیچه
در حکومت متوسط ها، نابغه یک عنصر خطرناک است. رابرت اینگرسولی
تفاوت بین نابغه و کودن بودن در این است که نابغه بودن محدودیت های خودش را دارد .
آلبرت انيشتين
ما بايد به شانس ايمان بياوريم ، تا كي ميتوانيم موفقيت كساني را كه دوستشان نداريم تفسير كنيم .
ژان كوكتو
مد شکلی از ناهنجاری ست و چنان غیر قابل تحمل که ما مجبوریم هر شش ماه یکبار عوضش کنیم.
اسکار وایلد
اصل شجاعت ، اتکا به نفس است.
ژنرال دوگل
نور دلیل تاریکی بود و سکوت دلیل خلوت، تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی ...
قدر دست هایم را بیشتر دانستم و قدرچشم هایم را و تازه فهمیدم چه شکوهی دارد... ایستادن بر روی دو پا آن لحظه که...بهزمین خوردم!!!
از خود بدگویی کن،همان گونه که از دیگران بدگویی می کنی.
هلاک شد هر که نفس او بر عقلش غالب گشت.
فقر بسی بهتر از ثروتی ست که حرام جمع شده است.
زبان لال بهتر از زبان دروغگوست.
گوش کن تا یاد بگیری و ساکت باش تا سلامت بمانی.
سخت ترین شناخت ها خود شناسی است.
هر که به دنبال دوست بی عیب شد،بی دوست ماند.
م.ش.واضح
به خاطر داشته باشیم که : عمر کوتاه است رسیدن به خواسته هایمان را طولانی نکنیم.
راه ما هموار است آن را پیچیده نکنیم .
نگهداشتن دوستان خوب گرانبها است به سادگی از دست ندهیم .
سخن گفتن سهل است گوش کردن را تمرین کنیم.
طبیعت پر از لطف است نامهربانی نکنیم.
زندگی آسان است آن را مشکل نکنیم .
دنیا پر از زیبائی است چشمانمان را به سادگی نبندیم .
ذهن ما پر از جواب است سوالاتمان را بپرسیم.
رسیدن به آرزوها آسان است راه سخت تر را نرويم.
برای این که از زندگی لذت ببری، فقط کمی احمق باش...همین کافیست (ویکتور هوگو)
عاقل حرف میزند چون چیزی برای گفتن دارد. احمق حرف میزند که چیزی گفته باشد.
افلاطون
همه ما به نوعی دیوانه ایم . بدترین نوع دیوانگی آنست که موهبت خیالپردازی را از دست بدهیم .
کریستیان بوبن
انسان هر چه بالاتر برود احتمال ديده شدن وصله ي شلوارش بيشتر مي شود.
اديسون
هربار که کودکانه دست کسی را گرفتم گم شدم ، آنقدر که در من هراس گرفتن دستی هست ، ترس از گم شدن نیست ...
آنجا که در قله ی کوهها،تاوان نفس کشیدن
سنگین تر از جعل تاریخ است
آنجا که کشتن یک کودک مسلول
از ماهی گرفتن آسان تر است
آنجا که خون سینه ی آزاده مردان
از پودر سرخ فاحشه گان
ارزان تر است
آنجا
جایی برای ماندن نیست
گذشتهات را بدون هيچ تاسفي بپذير، با اعتماد زمان حالات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو. ايمان را نگهدار و ترس را به گوشهاي انداز. شکهايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن. زندگي شگفتانگيز است فقط اگر بداني که چطور زندگي کني.
کسی فکر نکرد که چرا ایمان نیست و زمانی شده است که به غیر از انسان هیچ چیز ارزان نیست
برای قضاوت درمورد موفقیت خودت ببین چه بدست آورده ایی و در قبال آن چه از دست داده ایی...
هرگاه بفهمی اهدافت را خودت تعیین میکنی میفهمی زندگیت را هم خودت شکل میدهی...
بیشترین تاثیر افراد خوب زمانی احساس میشود که از میان ما رفته باشند...
Thomas Love Peacock
He was sent as usual, to a public school, where a little learning was
painfully beaten into him, and from thence to the university, where it was
carefully taken out of him.l
توماس لاوپيکاپ
او را مطابق معمول به مدرسه خصوصي فرستادند.در آنجا به ضرب و زور چيزهايي به
مغزش فرو کردند و بعد روانه دانشگاهش کردند تا در آنجا همان مقدار ناچيز را هم با
دقت تمام از کلهاش بيرون بياورند.
پیش از ازدواج من شش نظریه درباره شیوه تربیت بچه ها داشتم؛ حالا شش بچه دارم بدون آنکه دیگر نظریه ای داشته باشم.
--------------------------------------
جان ویلموت
پچه ها نعمتی هستند برای دوران سالخوردگیتان و آنها کمکتان هم میکنند تا این دوران زودتر فرا برسد.
--------------------------
لایونل کافمن
دوستت دارم را با من بسیار بگو دوستم داری را از من بسیار بپرس دوستت دارم را نه به یک بار که ده بار و هزار بار بگو
از عشق پرسیدم نام دیگر تو چیست؟ زبانسرخش را در آورد و گفت: سر سبزی که بر باد می رود!!!
ویژگیهایی که سیاستمدارها لازم است داشته باشند:
توانایی پیش بینی آنچه فردا،هفته بعد،ماه بعد و سال بعد رخ خواهد داد و سپس داشتن توانایی ارائه توضیح در مورد اینکه چرا آن اتفاقها رخ نداد؛
------------------
وینسنت چرچیل
رمانتیک های واقعی فرانسوی ها هستند؛آنها تنها تفاوتی که میان یک آدم هفتاد ساله و یک آدم چهل ساله میبینند ،سی سال تجربه است !
----------------------------------
موریس شوالیه
كدام پل در كجاي جهان شكسته است كه هيچ كس به خانه اش نميرسد؟
نمى دانستم...بزرگترين توجيه انسانها. وهر روز تكرار اشتباهات ديروز!
نمى دانستم ها بزرگترين توجيه دنيا و اشتباه ها پشت سر هم هر روز تكرار مى شوند
عشق ورزیدن ضمانت تنها نشدن نیست
راه من کجاست؟ پا برهنه هستم ، هيج ريگي در كفش ندارم نامم را پدرم انتخاب کرد نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم دیگر بس است راهم را خودم انتخاب خواهم کرد
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟ دوره ارزانی ست چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان،و دروغ از همه چیز ارزان تر آبرو قیمت یک تکه ی نان و چه تخفیف بزرگی خورده ست،قیمت هر انسان
«اوشو»قرن هاست که آموزش داده می شود زمان دارای سه بخش ، گذشته و حال و آینده است در صورتی که کاملا اشتباه است...زیرا زمان فقط دارای دو بخش است « گذشته و آینده» .لحظه حال اصلا مربوط به زمان نمی شود .لحظه ی حال بخشی از جاودانگی است ، گذشته و آینده مربوط به زمین و زمینیان است ولی لحظه ی حال مربوط به آسمان است.آیا تا کنون فکر کرده اید با کلمه ی « خداوند » غیر از زمان حال ، هیچ زمانی نمی توان استفاده کرد! نمی توانیم بگوییم خدا بود ، نمی توانیم بگوییم خدا خواهد بود.فقط می توانیم بگوییم « خدا هست» ...خدا همیشه هست... در واقع خداوند به معنای بودن و بودن به معنای خداست.