سلام اطلاعاتی در مورد تبلت ایرانی میخوام.کسی خریده؟ازش راضیه؟
Printable View
سلام اطلاعاتی در مورد تبلت ایرانی میخوام.کسی خریده؟ازش راضیه؟
من نخریدم ولی در حد 5 دقیقه باهاش کار کردم
نظرتون در مورد galaxy player هاي سامسونگ چيه ؟ امكاناتي كه يك تبلت 4 يا 5 اينچي داره رو داره ؟
نسبت به قیمتش خوبه ولی من هنوز نفهمیدم نسخه 5 اینچش به 4 آپدیت میشه یا نه.
در ضمن یکم قدیمیه. شما چه کار هایی از تبلت می خواید که براتون انجام بده؟
من ميخوام فيلم ببينم چون كارم يكجوريه كه خونه زياد نيستم حمل لپتاب هم سخته برام ... ضمن اينكه يكسري برنامه كاربردي هم برام مهمه كه همرام باشه مثل ديكشنري پيشرفته ... خوندن فايلهاي pdf و آفيس ... ورژن اندوريد 4 و 5 اينچي يكيه ديگه ؟ احتمال داره به نسخه 4 آپ نشه ؟
الان روش 2.2 هست ( روی پلیر 5 اینچ) به 2.3 آپ شده ولی هنوز خبری از 4 نیست
حالا نمی دونم میشه یا نه . سعی کن یه چیز بزرگتر بگیری ( 7 اینچ ) حمل و نقلش راحته و سبک هم هست در ضمن بازی باهاش و یلم دیدن لذت بیشتری داره . ولی اگه می خواید توی جیب جاش بده همون 5 بهتره البته به شلوارت ( آخه همیشه که آدم کت نمی پوشه ) هم بستگی داره !!!!!
يه سوال ديگه تبلتهاي با مارك متفرقه مثل اين Energy Sistem Energy Tablet i828 HD - 8GB چجوريه ؟
کلا متفرقه ها زیاد به ساپورت شون نمی شه اعتماد کرد
این مدل هم زیاد برای بازی خوب نیست چون پردازنده تک هسته ای داره و رم کم (512) ولی اندازه صفحه اش متعادله ولی کیفیتش tft هست که نمی شه روش حساب کرد
دیگه .... یکم سنگینه ولی باتریش خوبه. درضمن باید اول باهاش کار کنی اون موقع می تونی تصمیم بگیری.
اینکه آندروید 4 داره خوبه
نظرتون دربارش چی بود؟
در مورد چی؟ انرژی سیستم یا گلکسی پلیرنقل قول:
کسی هست بدونه acer iconia a500 الان تو بازار هست یا نه؟ قیمت اگه کسی داره بگه لطفا
خیلی ازش خوشم اومده اگه کسی می تونه منصرفم کنه ممنون میشم.
کسی جواب مارو نمیده؟؟
سلام
بهترین تبلتی که با حدود 500 تومان گرفت چیه؟
سیم کارت هم بخوره
ممنون
دوستان این asus transformer inifinity مشکل پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی نداره؟؟
در ضمن اپیدیت های اندروید براش میاد یا نه؟؟
یه تبلت میشناسم بهترین تبلتیه که تا بحال ساخته شده و تو ایران هست 8 هسته سی پی یو داره سیم کارت می خوره رم می خوره نمایشگرش 20 اینچه وزنش 100 گرمه.تازه برات غذا می پزه .جارو هم می زنه قیمتش هم 300 تومنهنقل قول:
داداش داری 500 میدی تازه بهترین سیمکارت خور رو می خوای ؟
بودجه افزایش بده با این بودجه بهت یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدن که مفت نمی ارزه
اصولا نباید مشکلی داشته باشهنقل قول:
مشکل داشتن با زیر نویس مربوط به نرم افزاره که مشکل آنچنانی نداره.
آپدیت هم به احتمال 90 درصد چون کلی برای این تبلتش زور زده و راضی نمیشه به سادگی این رو کنار بزاره.
راستی چند صفحه گذشته از هیتمن خبری نیست. کسی نمی دونه کجاس ؟ دلم براش تنگ شده کسی نیست ازم غلط بگیره.:41:
یه سوال
دوستم یه تبلت galaxsy خریده روش هم اندروید وهم ios نصب کرده!!!!!!!!!!!!!! البته اون میگه میخوام بپرسم همچین امکانی وجود داره که دو سیستم عامل مختف رو یه تبلت نصب کرد
I oSنبوده.لینوکس بوده عزیزمنقل قول:
سلامنقل قول:
کجا بودی؟ چند وقت نبودی اصلا فروم گردی بهم حال نداد
دیگه منو تنها نزار- رو قلبم پا نزار
یه چیز خنده دار هم رفیق من گفت ( تمام نرم افزار ها و بازی های آیفون به گوشی من می خوره ) (گوشیش گلکسی ایس ace هستش) :) ;)
سلام به همه دوستان گل متخصص :46:
من يه ابزار براي تدريس ميخوام كه بتونم راحت وصلش كنم به ويديو پروژكشن و با آرامش بشينم و تدريس كنم.
دليل اصلي اينكه دنبال چنين وسيله اي هستم اينه كه گاها بايد 5 ساعت فرمولهاي رياضي پيچيده و متون فارسي و انگليسي رو روي تابلو بنويسم و اين واقعا آزاردهنده شده برام (بعضا تمام 5 ساعت رو بايد بايستم كه اين واقعا نوعي خودكشي محسوب ميشه :20:).
البته بنظرم تدريس با تبلت براي دانشجوهاي من هم راحتتره و ميتونم آخر كلاس، جزوه اي كه براشون نوشتم رو الكترونيكي در اختيارشون بگذارم كه كيفيت آموزششون بالاتر بره و اذيت نشن. بنظر مياد كه تبلت پي - سي بهترين گزينه براي كار من هست.
سوال من اينه:
1- اگر دوستان ابزاري بهتر از تبلت سراغ دارن لطفا راهنمايي كنند
2- اگر تبلت خاصي كه مناسب اين كار باشه ميشناسيد لطفا راهنمايي كنيد.
پيشاپيش ممنونم از لطفتون
در حدود یک تومان
10 اینچی سیمکارت خور پیدا میشه؟ چی پیشنهاد میدین؟
و یک موضوع دیگه این که
نظرتون درباره لپ تاپ های دومنظوره چیه؟ مثل مدل های گیگابایت
به نظر به صرفه تر میان
سلامنقل قول:
من متخصص نیستم ولی نظرم اینه که شما یه نت بوک قابل حمل بگیری ارزون تر و به صرفه تره تا یه تبلت ویندوز . البته شما بودجه رو نگفتید که فاکتور مهمیه .
نقل قول:1- تبلت 10 سیمکارت خور زیاده ولی الان قیمت ندارننقل قول:
معمولا توی تبلت ها همشون هم مدل وای فای و 3جی پیدا میشه
فک کنم تب 2 مدل 10 اینچش رو بتونی با 1 تومن گیر بیاری.
2- تبلت های 2 منظوره مفت نمی ارزه چون شما با همون پول می تونی یت تبلت توپ و یک نوت بوک متوسط بازار رو بگیری.
نقل قول:سلام. از راهنمايي شما ممنونم.لپ تاپ دارم ولي بدليل سنگيني ترجيح ميدم از اون استفاده نكنم.ضمن اينكه لپ تاپهايي مثل فوجيتسو-زيمنس كه داراي مانيتور لمسي باشند قيمت نسبتا بالايي (حدود 3.5 ميليون) دارند در حاليكه من حداكثر روي 1 ميليون برنامه ريزي كردم.منتظر راهنماييهاي ديگه شما دوستان عزيز هستم.ممنوننقل قول:
Note 10.1 فکر کنم حرفه ای ترین تبلت مهندسی باشهنقل قول:
یعنی لمسی بودن انقدر براتون اهمیت داره؟نقل قول:
معمولا با چه نرم افزار هایی کار می کنید. دنبالش رفتید ببینید میتونید با آندروید کار هاتون رو توسط شبیه ساز اون برنامه ها انجام بدید؟
آخه تبلت های ویندوزی چون سخت افزار بالاتری نیاز دارن هم قیمت سرسام آوری دارن هم سنگین تر از بقیه هستند. تبلت های آندروید هم شاید نرم افزاری که مد نظرتون هست رو نداشته باشه.
حالا اگه تا 1 تومن آندروید خواستید که ساپورت عالی و کیفیت خوبی داشته باشه asus transformer pad infinity ( شاید املاش رو اشتباه زده باشم) هست. اگه گرون بود یا خوشتون نیومد همین ایسوز مدل transformer prime هم هست ولی نمی دونم مبدل تبدیل به کابل vga داره یا نه ولی hdmi رو مطمئنم دارن
سلام به همه دوستان من امروز بازار بودم یه جا رفتم فروشنده یه مدلی بهم معرفی کرد مدل acer iconia a500 امکانات خوبی داشت می خواستم بپرسم به قیمت 820 تومن این مدل می ارزه یا نه یا همون نکسوس 7 بگیرم دوستان خواهشا منو از این سردرگمی در بیارین :24:چون شنبه می خوام برم بخرم یه سوال دیگه هم که داشتم این مدل acer به ics آپگرید می شه یا نه؟
البته بگم نهایت هزینه ای که بتونم بکنم نزدیک 900 هزار تومن هستش اگر مدل هایی دیگه هم سراغ دارین بگین من کلا اول کیفیت صفحه وبعد قدرتش برام مهمه پیشاپیش از همتون ممنونم:10:
صفحه پیش من هم گفتم از این خوشم اومدنقل قول:
به 4 آپدیت شده. باطری ضعیفی داره
سنگینه - دوربین جالبی نداره. یو اس بی هاست داره ( نیازی به کابل جدا نداری ) - به 850 می ارزه ولی اینکه با نکسوس 7 مقایسه میشه یذره دشوار کنندست
مثلا سی پی یو 4 هسته تگرا3 با 2 هسته تگرا 2 - صفحه 10 و 7 - وزن 300 و 750 - ساپورت گوگل و ساپورت ایسر.
اگه هیتمن جان یه ذره بیشتر بگه و نظرشرو بده من هم ممنون میشم
چون من هم خوشم اومده نمی تونم بدی هاش رو ببینم
ممنونم. ظاهرا اين تبلت قابليتهاي ويژه اي براي آموزش داره. البته در ايران ظاهرا هنوز نيومده چون قيمتي ازش نديدم در سايتهانقل قول:
لمسي بودن صرفا از اين نظر مهمه كه بتونم مثل كاغذ روي اون بنويسم و همزمان با نوشتن من، دانشجوها هم بتونن از طريق ويديو پروژكش نوشته هاي من رو ببيند. بعبارت ساده تر، يعني بشه تخته مجازي كلاس مننقل قول:
از لحاظ نرم افزاري من دنبال بازيهاي سنگين يا پروسسهاي پيچيده نيستم. براي اون كارها بالطبع از پي-سي استفاده ميكنم. اين تبلت صرفا كافيه كه تخته الكترونيك من باشه.
مدلهايي كه فرموديد رو بررسي كردم. Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB خيلي عاليه ولي خوب حدود 1800 بود. مدل Asus Eee Pad Transformer Prime TF201-32GB هم خيلي خوبه. باز هم بايد بررسي كنم.
بينهايت از لطف شما دوستان ممنونم.
مطمئنی نت10 تبدیل به vga داره ؟نقل قول:
از نظر کارایی آره عالیه ولی اگه این کابل رو نداشته باشه بد میشه
ممنون از پاسختون ولی اگه بتونن دوستان کامل کنن ممنون می شم واقعا انتخاب یکی از اینا دشواره هرکدومشون مزیت های خودشونو دارن قیمت این مدل acer به من گفت 820 ولی نکسوس 7 هرچی گشتم پیدا نکردم ولی با یکی از فروشندها صحبت می کردم به من گفت هر مدی بخوای برات از تهران سفارش می دم ولی بازم می گم انتخاب بین این دوتا خیلی سخته سامسونگ توی این قیمت داره ولی از سامسونگ خوشم نمیاد چون اون چیزی که نشون می ده نیست پیشاپیش ممنوننقل قول:
همون نت 10 از همه بیشتر به کارتون میاد و چون تقریبا جدیده هنوز ایران نیومده ولی خودش پشتش قلم مخصوص داره و از نظر نرم افزاری بهتون این قابلیت رو میده روش هم بنویسید هم شکل بکشید هم ....نقل قول:
من آمازون هم چک کردم ولی این تبدیل رو پیدا نکردم.
توی دیجیکالا که با داک و 64 گیگش رو 1750 میده
شما میتونید به دنبال بدون داک و با حافظه کمتر باشید
ممنونم. حتما نتيجه تحقيقاتم رو به شما ميگم.نقل قول:
سامسونگ گالاکسی نت 10.1 قیمت 1850000 :31:
سلام به همه دوستان می خواستم بدونم روی این تبلت نکسوس راهی هست با دستکاری کردن بشه ویندوز نصب کرد یا هم نسخه ویندوزو داشته باشی و هم اندروید بعد بینشون سویچ کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال دیگه هم که دارم اینکه می شه روی این تبلت از مودم های usb که سیم کارت می خورن برای دسترسی به اینترنت استفاده کرد یا نه ممنون از همتون:27:
از HDMI استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان
این تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟ ارزش هزینه کردن داره؟ به نظر با توجه به قیمتش مناسب میاد.
این یکی چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکس شاید ولی ویندوز عمرانقل قول:
با روت کردن میشه بهش همه چی وصل کرد ( فلش - مودم - کیبورد و موس )
داداش گلم معمولا ویدئو پروژکتور ها hdmi ندارن .نقل قول:
وسطی از همه بهتره ولی ساپورت ندارهنقل قول:
آخری هم ایرانیه ( بهتر بگم چینیه ولی به اسم ایرانی ها در اومده )
تا 400 می خوای پول بدی برو ایران شیپینگ رو نگاه بنداز.
از کجا بفهمم که تبلت نت 10.1 کی میاد ایران؟(هر روز برم سایت هماهنگ و یا دیجی کالا!!)
به نظر شما کی میاد؟
خدا کنه زودتر بیاد که من میخرمش. واقعا قوی است این تبلت
تب 10.1 نسخه دومش تقریبا سریع رسید . شانس بیاری 2 روز شانس نیاری اصلا نمیاد:)نقل قول:
شاید تا 1-2 هفته دیگه برسه
سایت ها رو بیخیال شو .برو بازار از چند تا مغازه شماره بگیر هر روز زنگ بزن بپرس رسید؟ :)
سلام
نظر دوستان در مورد دو تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Ainol NOVO 7 ELF II چیه؟