واسه انتخاب رشته باید با یه کسی که خیلی کار بلد تشریف داره بحرفید !نقل قول:
Printable View
واسه انتخاب رشته باید با یه کسی که خیلی کار بلد تشریف داره بحرفید !نقل قول:
چون می خوای برای آزاد بخونی زیست رو خیلی سبز بگیر و فقط تست های خط به خط رو بزننقل قول:
دین و زندگی رو هم فقط با تست های آزاد رو بزن چون زمین تا اسمان با باقی تست ها فرق داره
می تونی کتاب های آزاد راه گاج رو هم ببینی چطوره!
نقل قول:نتیجه می گیریم که کلمات آخر کتاب رو خوب یاد بگیرم و آیا لایتنر کردن بهترین راه برای یاد گیریش هست ؟نقل قول:
من می گم الان لایتنر کنم اصل معنی رو بفهمم بعد این کلمات که در جمله اومد مسلما همشون در همین باب و صیغه نیستند! خود ادم متوجه می شه که معنیش چی می شه درسته؟
کلمات تخیلی چه جور کلماتی هستند؟:D
ممنون از شما و بقیه دوستاننقل قول:
فیزیک و ریاضی بخصوص ریاضی چقدر در تراز دانشگاه آزاد تاثیر داره.من بررسی که کردم دیدم اونایی که این دو درسو بالاتر میزنن حتی با زیست و شیمی پایین تر تراز بهتری دارن
سلام دوستان کسی میدونه سوالای گزینه 2 رو از کجا میتونم دانلود کنم یا مثل همین دوستمون که یه سایت معرفی کردن که سوالای قلمچی رو ارسال میکنه. اگه میدونید لطفا بگید. (قلمچی شرکت میکنم میخوام سوالای گزینه 2 رو هم بزنم.)
من خودم چند ماهی میشه که لاینتر دارم اما هنوز ازش استفاده نکردم ، من برای عربی 1 ، درس به درس لغت هارو از پشت کتاب خارج میکردم و روی یه کاغذ مینوشتم و حفظشون میکردم ، بعد هرشب فقط به مدت 10 دقیقه لغت هارو مرور میکردم ، یه مدت میتونستم عربی سلیم صحبت کنم ! : دینقل قول:
در مورد سوال دوم ، شما باید معنی اصلی کلمه رو بلد باشی که بتونی وقتی بر باب های دیگه رفت معنیش کنی ، وگرنه برای هر باب که نمیتونی معنیش رو حفظ کنی !
بچه ها یه سوال خیلی مهم ، چند ماهه دنبال جواب این سوال میگردم !
سوالم اینه : درس فیزیک یک درس مفهومی هست و داوطلبای حرفه ای اکثرا مشکلی دارن به نام فراموشی فرمول های فیزیک ! اما به نظر من اگه مثلا داوطلب واژه ی انگلیسی هر کلمه ی انگلیسی رو بدونه خیلی بیشتر بهش کمک میشه ، مثلا اگه بدونه d که به معنی جا به جایی هست در انگلیسی همون دیستنس هست یا مثلا بدونه h که به معی ارتفاع هست همون هیت هست ، به نظرم این خیلی به داوطلب کمک میکنه ...
کسی از دوستان منبعی میدونه که واژه ی انگلیسی تمام کلمات فیزیک رو نوشته باشه ؟
آخر همه کتاب های درسی فیزیک انگلیسی کلمات رو نوشته برو از رو کتاب درسیت بخونشون.نقل قول:
آب در کوزه بود و ما چندین ماه داشتیم توی موتور های جستجو دنبال آب میگشتیم ! این چندمین بار هست که خیلی دنبال یک چیز میگردم بعد میفهمم که دقیقا کنار چشمم بود ! جالب اینه که من خودم چندین بار حاشیه و همه جاهای کتاب فیزیک رو خونده بودم اما اصلا به این توجه نکرده بودم !!!نقل قول:
مرسی، خیلی ممنون ...
این مشکل میتونه از دبیر فیزیکتون یا خود شما موقع گوش دادن ب درس باشهنقل قول:
سوالم اینه : درس فیزیک یک درس مفهومی هست و داوطلبای حرفه ای اکثرا مشکلی دارن به نام فراموشی فرمول های فیزیک ! اما به نظر من اگه مثلا داوطلب واژه ی انگلیسی هر کلمه ی انگلیسی رو بدونه خیلی بیشتر بهش کمک میشه ، مثلا اگه بدونه d که به معنی جا به جایی هست در انگلیسی همون دیستنس هست یا مثلا بدونه h که به معی ارتفاع هست همون هیت هست ، به نظرم این خیلی به داوطلب کمک میکنه ...
کسی از دوستان منبعی میدونه که واژه ی انگلیسی تمام کلمات فیزیک رو نوشته باشه ؟
من از اول دبیرستان تا الان هرچی فرمول فیزیک خوندم یادمه ب جز فصل آخر فیزیک 3 ک سر کلاس نمیرفتم
منم به جز فرمول های فیزک 1 بیه فرمول ها رو که از روی کتاب اقای مبتکران انتشارات محمودزاده خوندم یادم هست
چونکه فرمول ها رو به صورت حفظی یاد نداده و آدم رو طوری راهنمایی کرده که همه رو قدم به قدم خودش بتونه به دست بیاره . مخصوصا فرمول های حرکت و... رو تا آخر عمر یادم نمیره اصلا
فعلا حذف بشه
سلام دوستان یه سوال !
من خواهرم کنکور انسانی میخواد شرکت کنه ! تو آزمون گزینه 2 هم هست !
ام یه مشکلی هست!
متون نظمو نثر برای نمیه دومن سال هستش و عروض و قافیه برای نیمه اول سال ! اما تو آزمون گزینه از هر 2 تا سوال میاد و مبحث هم ستاره دار نیست که مخصوص فارغ التحصیل ها باشه ! حالا چه کنه ؟
باید با هم بخونه ! اخه تو مدره عروض درس میدن !
لطفا ارجاع ندین به تاپیک گزینه 2 . اونجا جواب نمیدن !
به نظر من نخونه! و باقی مطالب رو کامل بخونه بهتره! چون وقتی بهشون درس بدن در زمان کمتری یاد می گیره و وقتش الکی حدر نمی ره! یادت باشه هدف اصلی آزمن گزینه دو نیستنقل قول:
نقل قول:
بله ! هدف موقثیت هستش مرسی
لطفا بگین تو بخش ریاضیات چند تست از هندسه 1 و2 چنتا از تحلیلی گسسته و..........میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از 55 تا حدودا:نقل قول:
24 تا از ریاضی 2 حسابان و حساب دیفرانسیل
3تا هندسه 1
5 تا هندسه 2
8 تا تحلیلی
2تا آمار
6 تا جبر
7 تا گسسته
البته اینا دقیقا طبق کنکور 89 بود که برای کنکور های دیگه میشه گفت حدودا همین مقدار هست
کسی فایل پی دی اف کتابهای درسی دبیرستان رو داره؟یه سری دانلود کردم ولی همگی پسوردشون کار نمی کنه
نقل قول:
به نظر من شما یک نگاه به سوالات کنکورهای گذشته بینداز تا ببینی که میتونی به سوالات قواعد پاسخ بدهی یا نه.
و اینکهدر معنی ها هم ببین که کلمات به چه صورتی هستند
یعنی معنی نزیدک را میدهند که اگر خوب نخونده باشی با هم اشتباهشون میکنن.
پس برای بهتر متوجه شدن یک نگاه به کنکورهای گذشته بینداز
موفق باشید ....
پیشنهاد خوبی دادی! اگه راستش رو بخوای من هیچ اطلاعی از این که قواعد چی هستند و در کنکور چطور می یاد تا یک ساعت قبل نداشتم چون با خودم می گفتم که من که هیچی از عربی نمی فهمم و به دردم نمی خوره کنکور رو ببینمنقل قول:
در مورد کلمات هم دیروز کلمات آخر کتاب رو خوندم دیدم کلماتی هستند که اگه نخونده باشی معنا رو اشتباه می گیری
*
الان من بررسی که داشتم این جوری بود
8 سوال اول ترجمه! ( سال 89 مبحث عدد هم در ترجمه بود)
4 سوال ردینگ
2سوال حرکت گذاری
2 سوال هم تجزیه و تحلیل فعل
1سوال تجزیه و تحلیل اسم
( 17 سوال اول ثابت هست )
در 90 مبحث عدد در قواعد اومده ( 1 سوال)
هم در 89 هم در 90 سوالی اومده /اعراب که با بقیه فرق داره رو مشخص کنید (این اعرابه چیه؟)
هر دو سال در مورد «لا» سوال اومده همچنین از معتلات
سال 90 سوالی در موردن «من »( نکره ) اومده و دیگری کدوم فعل ماضی محلا مجرور نیست
دو سوال از 90 رو متوجه نشدم
1. عین ما فیه الممنوع من الصرف اکثر
2. عین صاحب الحال مرفوعا
89 هم
1 سوال که کدوم جمله همه مجزوم هستند
1 مجهول
1؟عین ما فیه تاکید للفعل
1 در مورد تمییز
1. منادا
سوالات عربی ثابتن:
8 تا ترجمه
4 تا درک مطلب
2 تا حرکت گذاری
3 تا تحلیل صرفی
8 تا هم قواعد
اون بحث عدد هم که شما گفتی احتمالا تو مورد اول از معناش سوال اومده ( مثل اینه عدد مورد نظر ترتیبیه یا اصلی) و تو مورد دوم از قواعد مربوط به اعداد سوال اومده
دو تا سوالی هم که متوجه نشدی:
1- گزینه ای را تعیین کنید که در آن بیشترین ممنوع از صرف وجود دارد ( یادم رفته به ممنون من الصرف چی میگفتیم :31:)
2- گزینه ای رو تعیین کنید که در آن صاحب حال مرفوع است
اعراب همون نقش کلمست ( حال ، فاعل و...)نقل قول:
اعراب که با بقیه فرق داره رو مشخص کنید (این اعرابه چیه؟)
به تبع نقش، اعراب تعیین کننده مرفوع، مجرور و ... بودن کلمه هم هست
سلام بچه ها
چه خبر درسا رو خوب میخورید یا نه؟؟
امیدوارم که همگی موفق باشید
من خیلیه به فروم سر نمیزنم خدایی اینجا خیلی وضعمون داغونه از یه پشت کنکوری هم باید بیشتر بدرسیم
غرض از مزاحمت اینکه گفتم از بچه ها هر کدوم تراز کانونش بالای هفت هزاره یا تو گزینه دو بالای یازده هزار ما در خدمتیم هر سوالی دارید
بقیه دوستان هم اگه سوالی دارید چون من زیاد فروم نمیام تو سایتی که تو امضام هست بیاسد حتما اونجا جوابتونو میگیرید
موفق باشید
زندگی در قله عادتتان باد
fبچه های قلم چی آزمون ندادین هنوز ؟ پارسال هر ازمونی که بچه ها میدادن کارنامه میزاشتن :)
این جمعه آزمون نبود آزمون هفته بعده!نقل قول:
از اونجایی که دوستان درسشون خوبه ! به شخصه علاقه ندارم اسپم کنم
پس بقیه چی؟فقط بالا 7000 اااا:31:نقل قول:
دوستان حسابان و ریاضی 2 چقدر عوض شده؟تغییر محسوسی داشته یا فقط شکلش عوض شده؟
ریاضی 2 در ظاهر کاملا تغییر کرده! رنگی شده و سیب و موز بهش اضافه شده! فکر نکنم تغییر کرده باشه یعنی همون مباحث هست و جاهاش تغییر کرده!نقل قول:
من کتاب ریاضی ماه و مهر رو گرفتم که بر اساس تغییرات جدید هست و زیاد علاقمند به خوندن ریاضی از کتاب درسی نیستم
میشه راجب عربی بیشتر بگید !؟
من الان تازه میخوام واسه عربی دست به مکار شم !
به نظرتون میرسم !؟
تغییرات که از قبلی خوشگلتر شده واقعا ادم کیف میکنه وقتی متنش رو میخونه چون خیلی اسونتره و اون سردی کتاب قبلی رو نداره! فکر نمی کردم بتونم ریاضی 2 رو انقدر با شوق و ذوق از متن کتاب درسی بخونم!قستمی از مباحث کتاب قبلی منتقل شده به کتاب حسابان بخشی حذف شده همون احتمالات و دیگه اینکه برخی مباحث پس و پیش داره کلا به نظر من ساده تر شده حسابانم همینطور!اصلا هم دلیلی نداره حتما کتابی منطبق با چاپ جدید بگیرین برای من که اونطوره چون مهم مباحث هست و این که باید همگی را فرا بگیریم!:46:نقل قول:
اقا مثلا تو بودجه بندی ازمون گاج گفته مثلا ریاضی 2 فصل 1 2 3و حسابان فصل 1 2
خب من الان باید از چه کتابی بخونم.....چون کتابای چاپ قدیم فصل بندیشون به این شکل نیست.....جابه جا شده دیگه.......
رمزینه پایه 90 چجوریه ؟ اومده؟ مطابق با تغیرات؟؟ منظورم فصل بندیشه...........................
اگه کسی هم از درصد تاثیر ثوابق تحصیلی خبری داره بگه بهمون.........:41: ممنون
میشه کسی به پست ما جواب بده ! ثواب داره !
تغییرات رشته تجربی توی کتابا از سال 89 چی بوده؟
عربیت خوبه؟ در چه حدی هستی ....البته اگه صفرم باشی از الان شروع کنی میرسی میتونی درصد خوبی هم بزنینقل قول:
کتاب برا عربی ...... یا فوت و قن خیلی سبز یا مبتکران ( ایاد فیلی) ......
یک توصیه فرصت برابر شبکه 7 رو هروز ساعت 4:30 ببینید.
یک سوال :گاج توی تبلیغات شیمی پیشش داخل سایتش گفته کتاب درسی شیمی پیش تغییرات داشته.ایا کسی از تغییراتش خبر داره؟من مبتکران چاپ 89 رو دارم ایا به درد نمیخوره؟
کتاب شیمی از سال اینده تغییراتی درش اعمال میشه من چاپ 88 دارم(داخلش نوشته شده!) فیزیک پیش هم چاپ 84 تغییرات که میگن حذف و اضافه هاست وگرنه به کل که نمی تونن دگرگون کنن!پس زیاد قابلیت توجه را ندارد!
دوستان راهنمایی کنند واسه قبولی دانشگاه آزاد ترازی حدود 6000 نیاز دارم چطوری بخونم.بخصوص عربی و ریاضی وفیزیک(15 سال پیش دیپلم گرفتم).البته من کار می کنم.رشتم تجربی آزمون پزشکی آزاد شرکت می کنم.
فرصت برابر رو هر روز ببینید و اینترنت رو کنار بذاریننقل قول:
یک توصیه فرصت برابر شبکه 7 رو هروز ساعت 4:30 ببینید.
علاوه بر اینکه چندین و چند برابر اینجا مشاوره و راهنمایی میگیرید وقتتون هم تلف نمیشه
عربی رو میشه بعد از عید هم خوند و به درصد بالا رسید نگران نباش!نقل قول:
توضیحات کامل از lohrasbi:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6272109&postcount=152
نقل قول:
خيلي ممنون ! مرسي !
ميشه راجب زبان انگليسي هم بگيد !؟
تلویزیون ما 5 شبکه بیشتر نمیگیره که آموزش توشون نیست !نقل قول:
فرصت برابر رو هر روز ببینید و اینترنت رو کنار بذارین
علاوه بر اینکه چندین و چند برابر اینجا مشاوره و راهنمایی میگیرید وقتتون هم تلف نمیشه
شبکه آموزش رو چیجوری بیارم ؟ باید به چه کسی مراجعه کنم ( یا مثلا چه مغازه ای ؟ چی بخرم ؟ هزینه اش میدونین چقدر میشه ؟ )
درضمن ، با کارت TV نمیشه شبکه آموزش رو گرفت ؟
اگه نت درس درمون داری برو اینجا ببین:
کد:http://www.indexiran.ir/radio_tv/iran_online_tv7.aspx
این همه سریال های مزخرف تلویزیون ایران رو با 5-6 تا فرمت مختلف توی سایت های دانلود فیلم ، آپلود میکنن ،نقل قول:
واقعا هیچ سایتی هر قسمت برنامه فرصت برابر رو آپلود نمیکنه ؟!!
من کلی توی گوگل سرچ کردم ، تنها چیزی که پیدا کردم یه سری PDF به درد نخور بود که توی سایت خود شبکه آموزش بود !