-
سلام دوستان
من با استفاده از دستور Net Send بصورت Net Send 192.168.0.2 salam میخواهم پیغامی در شبکه ارسال کنم ولی با خطای زیر مواجه میشوم ... لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....
ممنون میشم
C:\>net send 192.168.0.2 salam
An error occurred while sending a message to 192.168.0.2.
The message alias could not be found on the network.
More help is available by typing NET HELPMSG 2273
-
نقل قول:
سلام دوستان
من با استفاده از دستور Net Send بصورت Net Send 192.168.0.2 salam میخواهم پیغامی در شبکه ارسال کنم ولی با خطای زیر مواجه میشوم ... لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....
ممنون میشم
C:\>net send 192.168.0.2 salam
An error occurred while sending a message to 192.168.0.2.
The message alias could not be found on the network.
More help is available by typing NET HELPMSG 2273
اين روش رو امتحان كنيد :
آخرين windows messenger رو دانلود كرده و service مربوط به مسنجر رو در حالت اتوماتيك قرار بديد و ويندوز رو ريست كنيد. اين روش رو من روی ويندوز 2003 امتحان كردم و جواب داده.
در كل استفاده از net send توصيه نميشه جون امنيت شبكه رو پايين مياره. اين دستور در ويندوزهای جديد كلا حذف شده(2008 و vista و 7).
لطفا سوالات مربوط به شبكه رو فقط همينجا بپرسيد و تاپيك جداگانه ايجاد نكنيد.
-
سلام
دوستان من می خواستم یک شبکه Server Client با VMware ایجاد کنم می خواستم ببینم اصلا با این نرم افزار می شه این کارو کرد یا نه ؟
-
بله امكان پذيره. با استفاده از vmware workstation ميشه همچين كاری رو انجام داد و چند سيستم مجازی ساخت و به يك سرور متصل كرد.
-
با سلام يه سؤال در مورد share كردن بانك اطلاعاتي دارم ميخوام تو برنامه اي كه نوشتم 2 يا 3 كاربر روي يك database كار كنند و اطلاعاتي كه ثبت ميكنن database مركزي ذخيره و بازيابي شه. لازم به ذكره كه تو برنامه از قابليت شبكه اي استفاده نكردم (بلد نبودم :d- در اين مورد هم اگه جايي رو ميشناسيد راهنمايي كنيد) ممنون ميشم اگه كمك كنيد.
-
سلام بر همه دوستان. لطفا یکی به من بگه چطوری با کامپیوتر مجازی نصب شده بر سیستمم شبکه درست کنم. پدرم دراومد هر کاری می کنم نمیشه مادر بردم کارت شبکه داره.
-
سلام
یه سوال دارم
دو تا لپتاپ داریم که هر دوتاشون وایر لس دارن و همینطور کارت شبکه .
یه کامپیوتر هم داریم که فقط کارت شبکه داره .
میشه بدون هاب این 3 تا رو با هم شبکه کرد ( یعنی دو تا لپتاپ با وایر لس باشن و یکی از لپتاب ها با کارت شبکه به کامپیوتر ) ؟ ( جواب خودم : فکر نکنم بشه : دی )
-
نقل قول:
سلام
یه سوال دارم
دو تا لپتاپ داریم که هر دوتاشون وایر لس دارن و همینطور کارت شبکه .
یه کامپیوتر هم داریم که فقط کارت شبکه داره .
میشه بدون هاب این 3 تا رو با هم شبکه کرد ( یعنی دو تا لپتاپ با وایر لس باشن و یکی از لپتاب ها با کارت شبکه به کامپیوتر ) ؟ ( جواب خودم : فکر نکنم بشه : دی )
هر سه رو نه نميتوني
اما 2 به دو ميشن
-
سلام دوستان،
وقتی Domain و اکتیو دایرکتوری از کار میوفتن و معیوب می شن و مشکل پیدا میکنن چطوری میشه زنده اشون کرد.فرض کنید Backup ی نداریم.
یا یه سئوال کلی تر وقتی یه سرور 2003 مشکل پیدا کنه آیا راهی برای برگردوندن اون به حالت قبل وجود داره؟
-
چجوری میشه در شبکه از محدودیت های ccproxy عبور کرد ؟
-
نقل قول:
سلام دوستان،
وقتی Domain و اکتیو دایرکتوری از کار میوفتن و معیوب می شن و مشکل پیدا میکنن چطوری میشه زنده اشون کرد.فرض کنید Backup ی نداریم.
یا یه سئوال کلی تر وقتی یه سرور 2003 مشکل پیدا کنه آیا راهی برای برگردوندن اون به حالت قبل وجود داره؟
جواب سوال كلی :
در صورتيكه system restore رو نصب كرده باشين ميشه سيستم رو به حالت استيبل برگردوند.
-
همونطور که میدونید برای وارد کردن اطلاعات سرویس adsl و همینطور AP و رمز اون به یک مودم وایرلس ، نیاز به اتصال مودم به یک کارت شبکه( با کابل) هست.
حالا من یک مودم وایرلس asus am-604g گرفتم که میخوام با استفاده از یک آداپتور وایرلس یو ای بی d-link اینترنتش رو روی کامپیوتر بگیرم. اما برای تنظیمات اولیه ی مودم وایرلس، کارت شبکه ای ندارم. میتونم با شبکه کردن این مودم با آداپتور یو اس بی d-link ، اطلاعات لازم رو توی مودم وایرلس وارد کنم؟ اگر امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟
-
ویندوز برای سرور
لینوکس به دلیل امنیت فوق العاده
-
سلام
دوستان می خواستم بدونم که برد Wi Fi تا چقدره می خواستم ببینم توی یک ساختمون 2 طبقه از طبقه پایین به بالا رو ساپورت داره یا نه
-
نقل قول:
سلام
دوستان می خواستم بدونم که برد Wi Fi تا چقدره می خواستم ببینم توی یک ساختمون 2 طبقه از طبقه پایین به بالا رو ساپورت داره یا نه
بله به اندازه سقف برد داره اما اگه تعداد ديوارها بين دو دستگاه زياد بشه ممكنه با افت سرعت روبرو بشيد.
-
سلام
دوستان فرق وایرلس و وای فای چی هست
-
وای فای معمولا به ارتباط تحت استاندارد IEEE 802.xx گفته ميشه اما هر نوع ارتباط بيسيم رو بهش ارتباط وايرلس ميگن.
ولی معمولا منظور از جفتشون يكيه !
-
قطع شدن شبکه
با عرض سلام خدمت اساتید ما یک شبکه داخلی داریم با اینترنت سکوریتی نود 4 که خیلی خوب کار میکرد ولی اخیرا با مشکل برخوردیم ، سیتم بعد از مدتی کامپیوترها در شبکه را نمیبیند و ارتباط قطع میشه و باید حتما سیستم ریستارت شه تا بتونیم مجددا همه چی به حالت اول برگردد و بتونیم کامپیوترهای شبکه را ببینم و بعد از ساعاتی دوبار ارتباط قطع میشه، میگن ویروس نتورک کانفیگور گرفتیم کسی اطلاعی داره به ما کمک کنه و راه حلی ارائه شود ممنون میشم.
-
سلام اطلاعاتی میخوام برای ساخت پروفایل روم که بعضی از تنظیمات کاربران شبکه یکسان باشد
متشکر میشم اگر اطلاعاتی بدین
-
سلام
دوستان من بین دوتا کامپیوتر شبکه کردم (peer to peer) اما در اینجا یوزرهای کامپیوتر دیگه رو نشون نمی ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم اینجا user های کامپیوتر دیگه رو نمایش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دوستان ،لطفا راهنمایی Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال دوم اینکه سرعت 1394 چقدر هست
-
-
سلام...
دوستان عزیز من چندین کامپیوتر دارم که یکیش سرور هستش و سی دی درایو داره و بقیشون هم کلاینت هستند که سی دی درایور ندارن!!! (برای گیم نت هستش)
می خواستم بدونم که آیا راهی هستش که من در سی دی درایو کامپیوتر سرور سی دی ویندوز قرار بدم و در یکی از کامپیوترهای کلاینت اون سی دی رو بوت کنم و شروع کنم به نصب ویندوز بر روی اون کامپیوتر؟!
-
مشکل اینترنت با مودم وایرلس
-
سلام
فکر میکنم اینجا با وجود اساتید شبکه مکان مناسبی برای طرح این سوال باشه. من مودم ipw (وایرلس) داتک دارم که از طریق USB به کامپیوتر وصل میشه. مشکل من اینه که میخوام یه اکسسپوینت داشته باشم و بدون حضور یک کامپیوتر، از مودم خودم تو خونه آزادانه استفاده کنم. مشکل اینه که مودم خروجی لننداره و به اکسسپوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابلهایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار میکرده. میخوام بدونم کهخ این کابلها اصلاً گیر میاد؟ و در صورت موجود بودن میشه باهاشون یه اکسس پوینت ساخت؟ یعنی مودم رو به اکسسپوینت وصل کرد؟ راه دیگری سراع دارید؟
-
اگر مودم شما داری گزینه وایرلس هست بله میتونید
کافی یک بار کانفیگ کنید و بهد آزادانه همه جا حرکت کنید
-
نقل قول:
سلام
فکر میکنم اینجا با وجود اساتید شبکه مکان مناسبی برای طرح این سوال باشه. من مودم ipw (وایرلس) داتک دارم که از طریق USB به کامپیوتر وصل میشه. مشکل من اینه که میخوام یه اکسسپوینت داشته باشم و بدون حضور یک کامپیوتر، از مودم خودم تو خونه آزادانه استفاده کنم. مشکل اینه که مودم خروجی لننداره و به اکسسپوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابلهایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار میکرده. میخوام بدونم کهخ این کابلها اصلاً گیر میاد؟ و در صورت موجود بودن میشه باهاشون یه اکسس پوینت ساخت؟ یعنی مودم رو به اکسسپوینت وصل کرد؟ راه دیگری سراع دارید؟
چیزی که دنبالش هستید رو می تونید اینجا گیر بیارید:
کد:
http://www.instructables.com/id/How-to-Extend-yout-USB-using-UTP/
-
نقل قول:
با سلام من با لبتاب مدل 1530 دل و با سیستم عامل ویستا می خوام از طریق adsl و با وایرلس وصل شم به اینترنت ولی جواب نمی ده مشکل از کجاست مدل مودم هم tp-link td-w8901g هستش تازه خریدم تا حالا هرکاری کردم نشد که نشد چیکار کنم دوستان لطف کنن به طور کانل راهنماییم کنن
شما باید وارد پنل مودم بشید.
برید به قسمت Advanced Setup و در بخش WAN یک کانکشن از نوع PPPoE بسازید.
برای تنظیماتش نیاز به دو مقدار VPI و VCI دارید که باید از ISP تون بپرسید.
بقیه مقادیرش رو به طور پیشفرض رها کنید.
از username و password که ISP بهتون داده در این قسمت باید استفاده کنید.
هیچ کانکشنی رو ویستا غیر از همون Wireless LAN نیاز ندارید. پس کانکشن Broadband یا ADSL که احتمالا ساختید اربتاطی به قشیه نداره.
موفق باشید.
-
نقل قول:
سلام...
دوستان عزیز من چندین کامپیوتر دارم که یکیش سرور هستش و سی دی درایو داره و بقیشون هم کلاینت هستند که سی دی درایور ندارن!!! (برای گیم نت هستش)
می خواستم بدونم که آیا راهی هستش که من در سی دی درایو کامپیوتر سرور سی دی ویندوز قرار بدم و در یکی از کامپیوترهای کلاینت اون سی دی رو بوت کنم و شروع کنم به نصب ویندوز بر روی اون کامپیوتر؟!
نصب پیشرفته ویندوز از سه طریق امکان پذیره:
1- با استفاده از (Remote Installation Services (RIS که راه حل مد نظر شما این راه هستش.
2- با استفاده از ابزار System Preparation Tool
3- ایجاد یک Answer File با استفاده از Windows Setup Manager
برای کسب اطلاع در مورد Remote Installation Services می تونید به منابع زیر مراجعه کنید:
Remote Operating System Installation از سایت Technet مایکروسافت
کد:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb742501.aspx
How to Deploy Windows XP Images from Windows 2000 RIS Servers از سایت Microsoft Help
کد:
http://support.microsoft.com/kb/304314
موفق باشید.
-
پسر خوب. اینجا کاربران کامپیوترهای دیگه رو نشون نمی ده و نباید هم بده.
شما دقت کن ببین از مجا وارد این کنسول شدی؟ از My Computer که روش کلیک راست کردی و Manage رو زدی.
پس فقط باید کاربران کامپیوتر خودت رو ببینی.
در حقیقت در سیستم شبکه WorkGroup اوضاع به همین منواله.
موفق باشید.
-
نقل قول:
سوال دوم اینکه سرعت 1394 چقدر هست
اطلاعات جامع در مورد این نوع اینتر فیس :
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_1394_interface
موفق باشید.
-
نقل قول:
با عرض سلام خدمت اساتید ما یک شبکه داخلی داریم با اینترنت سکوریتی نود 4 که خیلی خوب کار میکرد ولی اخیرا با مشکل برخوردیم ، سیتم بعد از مدتی کامپیوترها در شبکه را نمیبیند و ارتباط قطع میشه و باید حتما سیستم ریستارت شه تا بتونیم مجددا همه چی به حالت اول برگردد و بتونیم کامپیوترهای شبکه را ببینم و بعد از ساعاتی دوبار ارتباط قطع میشه، میگن ویروس نتورک کانفیگور گرفتیم کسی اطلاعی داره به ما کمک کنه و راه حلی ارائه شود ممنون میشم.
وقتی که ظاهرا قطع هستید، با آدرس IP می تونید هم رو پینگ کنید یا دسترسی به شیر فولدر ها داشته باشید ؟
-
نقل قول:
سلام
به دو چیز (و خیلی چیزای دیگه که نمی شه گفت) مرتبطه.
- استاندارد ارتباطی شبکه بیسیم.
- فرکانس مورد استفاده در استاندارد.
به عنوان یک قاعده کلی، ضریب عبور امواج با فرکانس پایین تر از محیط های صلب بیشتره، اگر پارامترهای دیگه رو ثابت فرض کنیم.
در زمینه WiFi شما بهتره از فرکانس 2.4 گیگاهرتز روی استانداد 802.11b/g استفاده کنید.
عموما این استاندارد تا 30 متر ساپورت اتصال با نرخ قابل قبول خطا داره. البته سرعت و کیفیت اتصال کاملا به پروتکل های ارتباطی شبکه تون وابسته هستش.
موفق باشید.
-
نقل قول:
همونطور که میدونید برای وارد کردن اطلاعات سرویس adsl و همینطور AP و رمز اون به یک مودم وایرلس ، نیاز به اتصال مودم به یک کارت شبکه( با کابل) هست.
حالا من یک مودم وایرلس asus am-604g گرفتم که میخوام با استفاده از یک آداپتور وایرلس یو ای بی d-link اینترنتش رو روی کامپیوتر بگیرم. اما برای تنظیمات اولیه ی مودم وایرلس، کارت شبکه ای ندارم. میتونم با شبکه کردن این مودم با آداپتور یو اس بی d-link ، اطلاعات لازم رو توی مودم وایرلس وارد کنم؟ اگر امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟
یعنی خود مودم وایرلس تون پورت LAN نداره یا کامپیوتر تون پورت LAN (کارت شبکه LAN) نداره یا کابل شبکه ندارید؟
اگر هر سه تا رو دارید با کابل متصل اش کنید و کانفیگ اش کنید.
مدل مودم تون و مادر بورد تون چیه؟ آخه کمتر مادر بوردی پیدا بشه که LAN روی خودش نداشته باشه. مودمتون هم که اگه وایرلسه حتما داره.
می مونه کابل شبکه!!!!!
موفق باشید.
-
چه جوری می شه از شبکه کامپیوتر های دیگه رو بوت کرد؟
-
نقل قول:
چه جوری می شه از شبکه کامپیوتر های دیگه رو بوت کرد؟
گزینه د wake on Lan رو از بایوس فعال کنید
از برنامهای مثل lan helper بعد از فعال سازی استفاده کنید :5:
-
نقل قول:
گزینه د wake on Lan رو از بایوس فعال کنید
از برنامهای مثل lan helper بعد از فعال سازی استفاده کنید :5:
ممنون
ولی اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم.
-
نقل قول:
چیزی که دنبالش هستید رو می تونید اینجا گیر بیارید:
کد:
http://www.instructables.com/id/How-to-Extend-yout-USB-using-UTP/
ممنون از راهنمایی ولی همون طور که عرض کردم مشکل من کوتاه بودن کابل نیست،من میخوام به صورت وایرلس و بدون کابل از مودم خودم استفاده کنم.
در جواب اون دوست دیگری که پیشنهاد روشن بودن یک کامپیوتر و نتبوک را دادند، این کار برایم امکان پذیر نیست.
-
نقل قول:
ممنون از راهنمایی ولی همون طور که عرض کردم مشکل من کوتاه بودن کابل نیست،من میخوام به صورت وایرلس و بدون کابل از مودم خودم استفاده کنم.
در جواب اون دوست دیگری که پیشنهاد روشن بودن یک کامپیوتر و نتبوک را دادند، این کار برایم امکان پذیر نیست.
خواهش می کنم.
البته تا جایی که من یادم میاد شما مشکلتون این بود:
نقل قول:
مشکل اینه که مودم خروجی لننداره و به اکسسپوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابلهایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار میکرده. میخوام بدونم کهخ این کابلها اصلاً گیر میاد؟
من هم پاسخ این خواسته تون رو دادم.
-
من با گوشی نوکیا که قابلیت وایرلس داره تو منطقه خودمون سرچ زدم چنتا اکانت وایرلس پیدا کرده که ولی رمز گذاری شده و موقعی که میخوای کانکت بشی پسورد میخواد
آیا برنامه ای هست که بشه باهاش پسورد این اکانت را به دست آورد به قول معروف هکش کرد ؟؟؟؟