با درود به دوستان گرامی من اینترنت مخابرات گرفتم به من یوزر نیم و پسورد دادند اما وصل نمی شود .مشکل از کجاست؟خطم رانژه هست چون چراغ روشن هست اما هر کاری می کنم وصل نمی شود حتی کانکشن دستی هم ساختم اصلا یوزر را نمی شناسد نمی دانم چه کار کنم.:41:
Printable View
با درود به دوستان گرامی من اینترنت مخابرات گرفتم به من یوزر نیم و پسورد دادند اما وصل نمی شود .مشکل از کجاست؟خطم رانژه هست چون چراغ روشن هست اما هر کاری می کنم وصل نمی شود حتی کانکشن دستی هم ساختم اصلا یوزر را نمی شناسد نمی دانم چه کار کنم.:41:
سلامنقل قول:
رفیق داخل این تاپیک یک توضیح کامل هست برای کانفیگ کردن اینترنت:
بازم مشکلی داشتی اونجا پست بدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517249
May you do well:40:
من قطعی نداشتمنقل قول:
یا از خط تلفنت هست یا از مرکز مخابراتی
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
سلامنقل قول:
نمیشه کاری کرد بعد از بالا اومدن ویندوز خود به خود local aria conection وصل بشه و نیازی به وصل شدن با کانکشن جدا نباشه؟
چی میگه این خانمه؟نقل قول:
مگه 512 به دانشجو هم میدن؟؟؟
سلامنقل قول:
چرا دیگه ، اونجوری که شما داری که خیلی ضد حاله که , الان برای شما روی Bridge هست
یعنی هربار قطع بشی باید کانکت کنی!
باید بزاری روی حالت PPPOE اینطوری کلا اتوماتیک میشه ، فقط کافیه مودم رو روشن کنی همین!
توی همون تاپیک پست پایین گزاشتم میتونی اونطوری نتظیم کنی
دیگه نیاز به اون کانکشن هم نداری
خوب برادر درد اصلی و سوال اساسی همین جاست!نقل قول:
اینکه چطور این حالت bridge رو تبدیل به حالت pppoe بکنم؟! چه مراحلی داره
ممنون
پ.ن : از اون تاپیک هم هیچی سر در نیاوردم
ممکنه خط رانژه بشه و چراغ adsl سبز بشه اما تا وقتی تو شبکه دیتا تعریف نشی نمی تونی وصل بشی کمی صبر احتمالا فردا برات انجام بدننقل قول:
اشکال نداره من کمکت میکنم عزیزم ولی اول شما نیاز به خوندن کامل این پست دارین:نقل قول:
هرجایی مشکل داری بگو
May you do well:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6621247&postcount=98
سلام
دستگاهی هست که از چند خط تلفن اینترنت بگیره یه اینترنت درست و درمون بده بیرون؟!:31:
طبق جستجوی قبلی خودم فکر نمی کنم چنین کاری ممکن باشهنقل قول:
به نظر من بحث انحرافیه و می تونه مشکلات امنیتی برای اشخاص ایجاد کنه و ارزششو ندارهنقل قول:
اگر شما خودت تونستی این کار رو انجام بدی یا کسی رو دیدی که انجام داده نشون بده من فکر می کنم برای adsl غیر ممکنه
کاملا درست هست دوست عزیز چون خط رانژه هست حتی وقتی از حالت bridge مودم استفاده می کنم و کانکشن دستی هم می سازم حتی یوزرنیم را چک نمی کند که ارور پسورد بدهد یعنی انگار اصلا یوزر نیم و پسورد برای شبکه تعریف نشده باشد حالا تا فردا صبر می کنم اگر نشد که باید برم مخابرات ببینم چه کار می کنن.نقل قول:
نقل قول:اول تست کن خودت بعد اگه نتیجه داد تازه به اشتراک نزار!چون هرچی تعداد بیشتر بشه زودتر لو میره :31::31::31:نقل قول:
عزیز جان من قبلا هم به شما گفتم uncaping و هگ مودم و ... اینطوری نیست که شما بتونی با یه مقاله مال سال 2009 و یه باگ دو قرن پیش و یه مطلب 20 خطی رسما ISP رو دور بزنی و پهنای باندو افزایش بدی !:دی
این مورد کلا خیلی سخت تره از دزدیدن اکانت مردم و هگ کردن مودمشون و دور زدن سیستم چک کردن ترافیک مصرفی برای سرویس های حجمی و ...
دنیای امنیت و شبکه مرتبا داره بروز میشه و باگ ها و حفره های امنیتی پیدا میشن و برطرف میشن این مقالات و آموزش هایی که منتشر میشن اولین کسی که میخونه مثلا خود ISP یا ادمین شبکه یا ... هستند و بلافاصله برطرف میشه و بعد تازه میرسه دست من و شما اینطوری نیست که یه روش تا 10 سال جواب بده!
این آموزشی هم که لینک دادی برای خیلی وقت پیشه یه ترجمه شکسته از یه مقاله قدیمی خارجی و البته برای مودم های کابلی هست که اونم آدم بره هگ شدش رو بخره سنگینتره!شما اگه روش جدیدی که کار می کنه برای ADSL ها و با ISP های ایران تست شده باهاش میتونی پهنای باند محدود شده رو افزایش بدی پیام خصوصی بده که برم سریعا به مخابرات گزارش کنم :دی :27:
حالا اینا به کنار نوسان سرعت خیلی مزخرف شده از 2-3 تا 13-14 میره قبلا فیکس رو 18 بودا کلا ترکیده :2:
تشکرنقل قول:
تمام این کارها رو کردم اما وقتی به مرحله آخر save/reboot میرسم اکسپلورر(و فایرفاکس) هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن ، چندین دقیقه صفحه منتظر لودینگ میمونه و اتفاقی نمیفته.
صفحه رو میبندم دوباره وارد تنظیمات مودم میشم ، میبینم هیچی عوض نشده. باز مجبورم با کانکشن وصل بشم.
* مودم asus
مخابرات 100% جواب میده چون fire will ندارن.(جدید)نقل قول:
گروه پی فورس این مقاله رو نوشته . دیگه این کسی نتونسته رو دست این گروه بزنه . البته ترجمه کرده . ولی
من یه تست میکنم. اگه جواب داد . میگم. چون مخابرات که سواد ان چنانی نداره که. اپلود رو نمیدونن چیه . تا برسه به -- فایل ایمیج . مودم. که از isp میاد . و حالا ما باید خودمون فایل ایمیج براشون بفرستیم و سرعت پهنای باند رو تقیر بدیم.
با دستکاری فایل TFTP خودمون. به راحتی میشه این کار رو کرد. دقیقا من همین مقاله به زبان انگیسی که تونم واسه سال 2009 بودش. . 3 سال پیش دیگه. مخابرات ما هم که هنوز سرعت اپلودمون رو درست نکرده . لابد سیستم امنیتی رو هم ارتقا نداده . دیگه.
حالا من یه تست میزنم.
پدر رئیس مخابراتمون lol:31:
منم با کانکشن ppoe مشکل دارم . فقط با بریج(ویندوز) وصل میشم. چراغ لن وقتی با ppoe وصل میشم چشمک میزنه .ولی ACT خاموشه و صفحه ای رو باز نمیکنه. مودم منم asus am 602نقل قول:
شما تنظیمات مودم رو مطمئن شونقل قول:
من یک روز همین حالت را داشتم مشکل این بود که تنظیمات مودم قسمت vlc عدد باید 35 باشه برای من 32 بود
به تنظیمات مودم برو و همه چی رو چک مشکلت همونجاست.
دوستانی که asus 602 دارند برای تنظیمات ppoe حتما باید یه تغییرات خاصی انجام بدن من برای راحتی شما فایل بکاپ حالت ppoe رو آپلود می کنم شما هم اونرو دانلود کنید و در قسمت settings برید توی گزینه restore و سپس آدرس اون فایل رو بدید و اعمال کنید. این تنظیمات قطعا کار می کنه.نقل قول:
نکات مهم:
1- حتما بعد از اعمال این تنظیمات به قسمت ادیت برین و فقط یوزر نیم و پس ورد خودتون را بدین چون توی این فایل من یوزرم رو عوض کردم.
2- در حالت ppoe حتما توی تنطمات local network گزینه گرفتن اتوماتیک ای پی فعال باشه من خودم توی حالت بریج ip رو تغییر می دم تا مودمم رو بشناسه پس بزارید روی حالت
Obtain an ip automayically
فایل توی فضای عمومی لایو قرار داره که آدرسش توی وبلاگمم هم هست
اسم فایل asus 602 ppoe.conf
[HTML]
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=6ba3f6665d82d26c&resid=6BA3F6665D82 D26C!140
[/HTML]
[HTML]
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=6ba3f6665d82d26c&resid=6BA3F6665D82 D26C!140
[/HTML]
من سرعت 128 کیلو بایت دارم.تهران مرکز توکلی.
این مخابرات ...:31: سرعت 256 یا 512 هم میده؟
منظورتون اینه که تنظیمات save نمیشه ؟نقل قول:
از داخل پست 1297 که تنظیمات asus رو گزاشتن توی همین صفحه تنظیمات رو اعمال کن عزیزم
بعد میرسه به تنظیمات مرورگرها که اون هام باید مطمئن شین که ------ فعال نیست
تنظیمات آی پی رو هم باید چک کنین
البته مخابرات به تنظیمات آی پی نیاز نداره چون دینامیک هستش ولی شما چندتای قبلی رو انجام بده اگه جواب ندادن بعد میرسیم به اونجا!
بله از اول آذر ماه خودشون گفتن 512 هم میدن ثبت نام از طریق سایت مخابرات tct.irنقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6614139&postcount=586
من تو سایت مخابرات ثبت نام کردم. شناسه و رمز رو گرفتم از کجا باید وارد بشم؟
واسه فعال سازی خودم مدارک رو بجای بابام ببرم . قبول میکنن؟
همون جایی که ثبت نام کردی قسمت ورود کاربران هم هست که اول بایستی نام کاربری شما توی یک مرکز مخابراتی فعال بشه و قاعدتا پدرتون باید بره و بهتره با امور مشترکین مرکز خودتون صحبت کنید ببینید شما را قبول می کنن.نقل قول:
چی شد تست کردی؟:دینقل قول:
منم ثبت نام کردم نمی دونم مرکز ما گیرست ؟ فقط صاحب خط قبول می کنن...
ببینیم 512 رو کی میدن ...
لینک نرم افزار هاش خرابه . نتونستم دانلود کنم. تو گوگل هم سرچ کردم ولی پیدا نشد :دینقل قول:
سلامنقل قول:
این فایل رو آپلود کردم ارور داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
براي سرويس گرفتن از مخابرات 512 يا 256 چه مداركي نيازه
با سر برگ شركتي (خودم درست كنم ) ميدن
مشكلي نداره
خوب نمی شه بصورت دستی آموزش بدبن؟نقل قول:
مدل مودم منم دقیقا همینه و همین مشکل رو دارم
همه با مودم asus am 602 مشکل دارن ! جالبه!
asus با مخابرات مشکل داره.نقل قول:
چون خودش تو دفترچه اش فقط روش کانکشن ساختن رو گفته و بی خیال poppe شده !
من با شاتل مشکل نداشتم بعد از تنظیم کردن راحت آنلاین میشد. جالبه توی تنظیمات مودمم هنوز یوزرنیم پسورد شاتل بود ولی رفتم با یوزر پسورد مخابرات کانکشن جدید ساختم وصل شد!
آموزش تصویری ppoe برای asus 602
ابتدا به قسمت wan بروید و هر نوع کانفیگ موجود را حذف (remove) کنید و مودم را ری بوت کنید. سپس گزینه quick setup را بزنید ( گزینه advanced را به هیچ وجه نزنید) سپس طبق تصاویر زیر عمل کنید و مودم را ری بوت کنید.
نکته مهم: همانطور که قبلا گفتم در قسمت local area connection ویندوز حتما پروتکل ای پی 4 روی حالت اتوماتیک باشه.
امیدوارم مشکل حل بشه. ضمنا احتمالا علت کارنکردن فایل آپلود شده این باشه که فرم ویر مودم من ارتقا داده شده
نکته دیگه 192.168.29.123 آی پی مودم خودممه که تغییر دادم شما این گزینه را تغییر ندید البته توی خود اون منو که قطعا قابل تغییر نیست!!!
کلمات کلیدی : adsl modem asus 602 ppoe تنظیمات
نقل قول:
ولی من جای دیگه خوندم DHCP باید غیرفعال باشه....
؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
اگه فعال باشه برای سیستم های شبکه بهتره که اشتباهی یک IP مشترک نگیرن
خیالت راحت
البته غیرفعال هم کنین مشکلی نباید پیش بیاد
دقیقا توی هر دو حالت جواب می ده اما من فکر کنم فعال باشه بهترهنقل قول:
مهم اینه که مشکله دوستان حل بشه و جواب بگیرن
درسته هر دو حالت ج میده!نقل قول:
اما من به جرات میگم توی ایران باید از مودم tp-link استفاده کنی بیشتر مچ هست با سرورهای ایرانی
کانفیگش هم ساده و آب خوردنه هرکس میتونه به راحتی!
سلامنقل قول:
وقتی آیپی رو توی tcp/ip 4 اتوماتیک میکنم دیگه صفحه کنسول مودمبالا نمیاد . can not find server میدهکد:http://192.168.1.1/
بفرما اینم نرم افزاراش البته نسخه های قدیمیه همون solarwinds نسخه 8 به بالا سرچ کن هست با کرک خیلی بهتره!نقل قول:
کد:http://up1.--------.com/images/a2o5saqficuizigsru1i.rar
ببینم چه می کنی :دیکد:http://up1.--------.com/images/0ed9d8vfmxtxuk2yw63.rar
راستی اتفاقا منم asus am 602 دارم بی مشکل کار می کنه چه بریج چه pppoe اینایی که شما میگید چه مشکلی رو رفع می کنه؟
باید default gateway رو به همون آدرسی که نوشتی پر کنی توی تنظیمات IPv4نقل قول:
این طوری کانفیگ مودمت مسیر یابی میشه
سلامنقل قول:
نمیشه این دو تا کار همزمان کرد که . یا باید Ip رو اتوماتیک بذارم . یا اینکه به default gatway آدرس بدم . اگر گزینه اول رو فعال کنم گزینه دوم خاموش میشه . طبق عکس زیر:
این برنامهSnmpWalk وقتی اجرا میکنم . زود بسته میشه.نقل قول: