من از سال 1998 تا سال 2010 فقط فوتبال های konami رو بازی میکردم ولی از وقتی fifa11 اومد و بازی کردم دیدم این واقا بهتره
بهتون پیشنهاد میکنم یک هفته بازی کنید پشیمون نمیشید
Printable View
من از سال 1998 تا سال 2010 فقط فوتبال های konami رو بازی میکردم ولی از وقتی fifa11 اومد و بازی کردم دیدم این واقا بهتره
بهتون پیشنهاد میکنم یک هفته بازی کنید پشیمون نمیشید
تو ورژن 12.0.6 فایلی هست باید کپی کنی داخل kitserver12 تا attach بشه..نقل قول:
نقل قول:
آره انگار که 8 تاست که 6 تای اونا لیگای پرتغال-هلند-فرانسه-اسپانیا-ایتالیا و انگلیس هست و 2 تای دیگه یکی روش نوشته D2 League و اون یکی نوشته PES League نمیدونم لیگ دسته دو المان منظورت همین دو تا بود یا چیز دیگه؟ درضمن خبری از این تیمای ملی هم که گفتی نیست.
کسی هست که فایل شفاف ساز رو استفاده کرده باشه و هوش بازی پایین اومده باشه؟؟
بله یه خش خشی داره اما در کل جالبهنقل قول:
دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و گیر میکنه
توی task manager که میام میبینم PES 12 رو Not responding زده وبعد از 1 دقیقه دوباره درست میشه اما هی این اتفاق میوفته :41:
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممنون
چون من عادت دارم توی مسترلیگ تیم های ضعیف رو بر میدارم تا جا واسه رشد داشته باشن و زود از بازی زده نشم واسه همین مثلا تیمهای لیگ روسیه خیلی به دردم میخوره...اون تیمهای ملی هم منظورم واسه طبیعی تر بودن بازی بود که مثلا واسه بازی های انتخابی با تیمهای گمنام هم بازی کنی...نقل قول:
در کل الان دارم فیفا12 رو دان میکنم 3-4 روز دیگه هم شروع میکنم اینو دانلود کردن کسی اگر لینک پچ باحال یا پچی که لیگ قهرمانان آسیا رو جایگزین تیمهای امریکای لاتین کنه داشت حتما بذاره چون خیلی دنبال همچین چیزی میگردم...
:11:
سلام Kit-Kat میخاستم اینم بگم که یه قسمت جذاب دیگه هم که اضافه شده قسمت Club Boss هست که خودت مدیر باشگاه میشی که من یه کم باهاش کار کردم و اطلاعات خیلی زیادی ازش ندارم البته باید آنلاکش بکنی:46:
اقا به نظر من گرافیکش خیلی پایینه
برنامه ای هستش که بشه گرفیکش رو برد بالا
راستی اپدیت شده بازی ؟ پچ جدید اومده ؟
ممنون
وااای ج؟!! چه جالب...نقل قول:
راستی این پچ لیگ ژاپن رو به بازی اضافه میکنه که حداقل تیمای آسیایی هم داشته باشیم گفتم بذارم شاید کسی خواست دانلود کنه
کد:http://www.pes-patch.com/2011/10/jikkyo-j-league-patch-2011-v1-0-by-kyra.html
این مشکل تاریه تصویو از خیلیا شنیدم و توی خیلی سایتا چیزایی واسه دانلود گذاشتن که مشکلو حل میکنه شما یه سرچ تو گوگل کنی حتما پیدا میکنینقل قول:
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GPنقل قول:
به نظر من قسمت Club Boss جذابیت زیادی نداره حداقل واسه من که اینطور بوده ، اما جالبهنقل قول:
مود مسترلیگ بازی واقعا جذاب شده من همیشه توی نسخه های قبل مستر لیگ که میرفتم بعد از 3فصل خسته میشدم میرفتم یه تیم دیگه بر میداشتم
اما مود مستر الان وقعا جالب شده
اضافه شدن لیگ پرتغال هم به بازی واقعا جای امیدواری داره که در ادامه تعداد لیگ ها بیشتر هم بشه با تموم این محدودیت هایی که کونامی داره اضافه کردن یک لیگ قابل قبوله
نقل قول:
خب منم که گفتم زیاد با Club Boss کار نکردم اما همون چند دقیقه ای که داخلش بودم برام جالب بود و یکی دوتا انیمیشن جالب دیدم مثله همون انیمیشنی که به عنوان مدیر باشگاه سرمربی تیم رو معرفی میکنی و .......
البته چیزای دیگه ای هم تو منوهاش بود که نرفتم سراغش ببینم چیه. فک میکنم که بشه باشگاهت رو به عنوان مدیر هم عوض کنی البته دقیق نمیدونم میشه یا نه؟ که به نظرم نکته جدیدیه و میتونه جذاب باشه:20:
سلام واقعا این نسخه از پرو 2012 شاهکار کرده هم از نظر گرافیک و هم از نظر بهینه و روان سازی واقعا چیز جالبی شده من که دیگه سراغ رقیبش نمیرم همون ببخشید ف.ی.ف.ا رو میگم .
دوستان من توی pes2012 اصن مسترلیگو نمیبینم ...واقعا تو این نسخه نیست یا ...حذفش کردن...
عزیزم باید بری تو قسمت FL یا همون Football Life بعد از اونجا بری تو قسمت مسترلیگنقل قول:
دوست عزیز میشه بگید تو مستر لیگ از چه برنامه تمرینی برای تیم استفاده میکنید تا پیشرفت کنید من حسابی کلافه شدم اگر رو سرعت میزاری فیزیک کاهش پیدا میکنه اگر رو فیزیک برعکس .و .....نقل قول:
من یه کم باهاش کار کردم چیزه خاصی نداره قسمت های محدودی داره کلا شما کاره خاصی نمیتونید کنید به جز تعیین کردن بودجه باشگاه تعیین مربی و خرید بازیکن که کار خیلی خیلی سختیه من که نتونستم بازیکنی بخرم چون هربار فقط میشه به یه بازیکن پیشنهاد داد :9:نقل قول:
به نظرم مستر لیگ خیلی جالب تره مخصوصا اینکه به بازی توی این بخش شخصیت و هویت داده شده
سلام .
پچ جدید رو از این سایت بگیر با توضیحات کامل داخل سایت .
کد:www.http://pes2008editing.blogspot.com
بطور کل فیزیک دفاع رو می بره بالا اما سرعت و تاکتیک رو میاره پاییننقل قول:
سرعت فیزیک رو میاره پایین اما حمله رو می بره بالا
اگه تیمت تدافعیه بیشتر روی سرعت و فیزیک فوکوس کن و هر چند وقت یکبار به بقیه سوییچ کن
اما اگه تیمت تهاجمیه روی سرعت و تکنیک فوکوس کن و هر وقت فیزیک کم شد حدود پنج روز روی فیزیک بذارش
کم کم قلقش دستت میاد
بچه ها من از دانلودها دان کردم ولی تو بارسلونا نه فابرگاس هست نه سانچز....واسه همه همین طوریه؟
دوستان اگه هنوزم با گزارشگر و زبان بازی مشکل دارن میتونن ازین استفاده کنن ، خودم استفاده کردم کامل کامله!:5: البته نمیدونم تو پستای قبلی بود یا نه اگه بود به بزرگیه خودتون ببخشید :11:
[HTML]http://dl.----------.com/Game/Patch/Pes%202012%20Eng%20Fix%20(www.----------.com).rar[/HTML]
راستی DLC بازی نیومده؟
خیلی حالم گرفته شده!
جزء کسایی بودم که خیلی از 2012 خوشم اومده بود اما بعد از یک هفته بازی کردن فقط به این نتیجه رسیدم که، این یه بازی فوتبال نیست! این یه سوپر باگ خیلی خیلی گنده و کلافه کنندس!!
من جزء کسایی بودم که اون اول خیلی از پاسکاری بازیکنا تعریف می کردم و احساس خوبی داشتم، اما الان به این نتیجه رسیدم که وحشتناک ترین باگ های بازی توو همین پاسکاری هاست... هیچ تضمینی وجود نداره پاس ها همونجا یا همونجوری که تو میخوای داده شن، دروازبان ها هم که کلا به مسخره ترین شکل ممکن درومدن! خیلی باگ دارن خیلییییییی!!
به نظرم اصلا پیشرفتی نداشته امسال pes، باور کنید من نه فیفا بازم نه چیزه دیگه ای، اما اصلا منطقی نیست آدم وقتشو پای بازی بزاره که پره از باگا و سوتی های جور واجور.. قول میدم کسایی که تازه بازی رو گرفتن و خوششون اومده بعد از یه هفته پی به همه ی این چیزا می برن و نظرشون عوض میشه....
:41:
قراره به بزودی یه DLC عرضه بشه که ترکیب هارو درست می کنهنقل قول:
agha man ham pes ham fifa ro sistemam nasbe ama ensafan bazam pes behtare doroste fifa ham vaghean too bazi mavared khoobe ama kheili bazikonash too bazi kheng mizanan aslan toop ye jast oona ye jaye digaro negah mikonan khoshhalihaye bade goalam ke hamash mese hame bara master ligam ke licence jama ro nadare ghiyafeha ham ke hichi ama masalan ghiyafeye neymar too peso bebinid master lig too pes kheili bahale vaghti bazikon mikhari miyad conferance matbooati sohbat mikone dar zemn kolan pes kheili sakht shode
بازی خیلی بهتر شده مخصوصا حرکات جدید بازیکنها....خداروشکر نسخه دانلودها هیچ مشکلی نداشت....فقط پاس کاری یکم سخت شده البته دریبل زدن آسون تر شده....
دوست عزیز یکم تمرین کن قلقش دستت میاد....سخت هست ولی اشتباه نمیده....نقل قول:
هیچ تضمینی وجود نداره پاس ها همونجا یا همونجوری که تو میخوای داده شن،
بروید فیفا بازی کنید تا به خلقت خداوند پی ببرید
درسته، پاسكاري خيلي دقيقتر شده ولي بعضي جاها پاس دادن خيلي طول ميكشه يعني بازيكن سريع پاس رو نميده و من شخصا فكر ميكردم دسته بازي خراب شده مخصوصا در پاس عمقي خيلي با تاخير اين نوع پاس داده ميشهنقل قول:
خب ظاهرآ 11 اکتبر پچ DLC میاد :
Finally KONAMI have announced the official DLC for PES 2012, which will add correct squads, kits, boots and more. It's coming October 11th and full details can be found at KONAMI's site.
+
بچه ها چجوری میشه به پنالتی چیپ جهت داد ؟
هر کاری میکنم بازم وسط میزنه
پاس تو عمق رو بصورت کاملا حرفه ای به بدترین جای ممکن می فرسته!!
از Manual Pass استفاده کننقل قول:
کلا پاسکاریش ضعف داره. من خدای پاس و سانترم توو پیس، توو 11 چی می شد حالا چنتا پاسمو اشتب می دادم. کاملا دارم حس می کنم که پاس دادن بازیکنا چه توو دادن چه توو دریافت مشکل داره، مخصوصا توو دریافت پاس!
خیلی جاها توپ بقله بازیکنه اما توپو نمیگیره و کنارش آروم راه میره، یا مثلا تو پاستو کاملا دقیق میندازی اما طرف یه هو یه حالت لیز خوردن بهش دس میده و توپ از پشتش رد میشه!
بابا دیگه آماتور نیستیم که کسی بخواد بهمون چیزیو یاد بده!! بازی پر از باگ و ضعفه، ولی هرچی ضعف داشته باشه بازم میگم از فیفا سرتره!
به هر حال ترجیح میدم بازم باهاش کنار بیام جای غر زدن!:13:
چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟
سلام دوباره به همه ی دوستاران PES ، از نظرات راحت می شه فهمید که اکثر دوستان ناراضین از بازی ، خوب حقم داریم چون اگه ناراضی نباشیم جای تعجب داره واقعا!!! ولی خوب با این حرفا بازی درست بشو نیست. البته بازی در یه حالت فوق العاده خوب و سرگرم کننده و بهتر از نسخه های قبله ، اونم 2 نفره بازی کردن ولی همیشه که نمی شه!! در صورتیم که 1 نفره بازی کنیم 99% بعد از 6 ماه باید به یه روان پزشک مراجعه کرد!!(به خصوص رو حالت سوپر استار) پس بهترین پیشنهاد اینه که در مواقع حضور رقیبی مادی 2012 و در غیر اینصورت 2011 را برگزینیم. پیشنهاد معقولیه!
یا علی
منظورت چیه؟ یعنی تو personal data اون کمک پاس رو کم کنم؟ الان رو1 هستنقل قول:
دوست من اینجور نظر دادن ها فقط جو رو خراب میکنهنقل قول:
من به شخصه عاشق کونامی و PES هستم ولی از وقتی فیفا 11 رو روی ایکس باکس بازی کردم تازه متوجه شدم که کونامی خیلی خیلی میتونه از اینی که هست بهتر باشه
فیفا 11 واقعا یه شبیه ساز بسیار بسیار لذت بخش هستش واسه کسایی که میخان سختی فوتبال رو بچشن ولی PES یه فوتبال ناب هستش واسه اونایی که میخان از بازی واسه چند ساعتی لذت ببرن و خستګیشون رو رفع کنن
هر دوتا فوتبال طرفدارهای خودشونو دارن و قابل احترام هستن
من به هیچ وجه نتونستم با توپګیری PES12 کنار بیام انګار هوش بازی خیلی خیلی هوای حریف ما رو داره و بهش حال میده
سلام
آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟:8:
---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
سلام
آقا من یه مشکل دارم که تصاویر توی بازی شفاف نیستند
توی خود ویندوز هم این مشکل بود که بعد از اینکه مانیتور رو روی 75 هرتز گذاشتم درست شد
این بازی چرا تنظیمات رفرش ریت نداره؟؟؟
چطور میتونم با 75 هرتز اون رو بازی کنم؟؟:8:
سلام به همه بچه های گل من عشقه pes هستم میخواستم بازی نصب کنم ولی قبلش با خوندن نظرات شما کلی گیج شدم نمیدونم یعنی این همه مشکل داره:41: خدا کنه درست شه من یه سری به تایپیگ فیفا هم زدم متاسفانه همه بچه های اونجا دارن از فیفا و خوبی هاش تعریف میکنند ولی تایپیک pes.... واقعا اگه اینجور باشه متاسفم که اینجور از فیفا عقب بمونه امیدوارم pes2012 درست شه :11:
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اونوقت میتونی با بازیکنای اصلی بازی کنی توی مسترلیگنقل قول:
لطفا از فیفا صحبت نکن امسال بعد سالها رفتم خریدم و بازی کردی در حد یک نیمه الان مثل بوووووووووووق :31: پشیمونم که چرا پولمو دور ریختمنقل قول: