ایول امیر:10:همون منظورم بود :31:نقل قول:
Printable View
ایول امیر:10:همون منظورم بود :31:نقل قول:
اونی جون دربی آرسنال و چلسی با فولام
بارسلونا با اسپانیول
بایرن مونیخ با مونیخ 1860
و مهمتر از همه برق شیراز و مقاومت یادتون رفت( هه هه هه هه هه )
ابومسلم با پيام فراموش شده دي:
اما دربي ميلان بايد اول باشه با اون همه طرفدار نه دربي تركيه
نه اینکه دربی ترکیه باید بالاترباشه توش شک نکن :20:وصف دربی هاشونو خیلی وقت پیش شنیدم وقتی که کریستف دام سرمربی یکیشون بود البته یه تیم سومی هم دارند. البته توزیبایی دربی هیچ موقع به بارسلوناو ریال مادرید نمی رسند(مخصوصا دوسال پیش که بهترینهای جهان همشون تواین دوتابودند) .این دربی ها هم غنیمتی هستندبراخودشون چون دیگه تیمهای ملی مثل برزیل و آرژانتین مقابل همدیگه مثل سابق قرارنمیگیرندکه بازی زیباببینیم . ضمنا این الاهلی والزمالک مصرهم خیلی چیز خطرناکیه بکش بکش زیاد توکشورشون اتفاق میوفته به خاطراین دربی :41:نقل قول:
رئال و بارسلون
من تازه از ترکیه به نظرمن درسته واقعا روی تیماشون تعصبی دارن که نگو.نقل قول:
اونی ال کلاسیکو دربی به معنای واقعی نیست تو دربی باید 2 تیم همشهری باشن اینا به خاطر مسائل باسک و کاتالانه که بازیشون مهمه و گرنه بازی بوکاجونیورز و ریورپلاته از همه مهمتره تازه سویا و بتیس دربی خیلی مهمیه طرفدارای سویا رو که دیدن تو استادیوم واسشون حصار خیلی بلندی گذاشتن تا نپرن وسط زمین
عشق است اتلتیکومادرید
متاسفانه دراسپانیا تبانی زیادمیشه به همون دلیل کاتالانیا بودن واینجورچیزها تیمهای اسپانیول وآتلتیکو بیلبایو به راحتی به بارسا می بازندو درمقابل ریال مادرید شیرمیشند ازبدشانسی ریال این آتلتیکوییها ازهرتیمی ببازند غمی ندارند امااگرازریال ببازه سرشونو می زنند به دیوارنقل قول:
براهمین بهترین تیم دنیا ریال مادریده .همه به یه نوعی ازش حساب میبرندو فقط اسمش باهرتیمی تودنیا میتونه رقابت کنه :5:هرچندخودم طرفدارش نیستم اما بزرگترین تیم دنیا ازهرلحاظه
به نظر من کاملا غلطه
منچستر -چلسی
رئال-بارسا
اینا جزو اولی ها هستن
همونطور که سعید گفت ریال وبارسلونا جزودربی هانیستند چون درتعریف دربی همشهری بودن تیمها شرطه.نقل قول:
براهمین هم منچستر و چلسی (لندن) هم دربی محسوب نمیشند
اقايون كه اين همه ادعاشون ميشه معروفترين دربي رو فراموش كردن
تراختور سازي تبريز --ماشين سازي تبريز:31:
در این تاپیک آخرین رده بندی ها قرار خواهد گرفت.
سپاهان 28 پله سقوط كرد
رده بندی باشگاه های فوتبال جهان، سپاهان 28 پله سقوط كرد
14 مهر 1387 15:06
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال تازهترین ردهبندی تیمهای باشگاهی جهان را اعلام كرد كه در این فهرست نام سایپا و سپاهان دیده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، IFFH امروز تازهترین ردهبندی برترین تیمهای باشگاهی جهان را اعلام كرد كه در این ردهبندی سپاهان با ٢٨ پله سقوط نسبت به ردهبندی ماه گذشته با ٥/٩٩ امتیاز در مكان ١٣٢ قرار گرفته است.
سایپا هم در این ردهبندی با ١٥ پله صعود و كسب ٧٢ امتیاز در جایگاه ٢٤٨ ایستاده است.
ردهبندی ١٠ تیم برتر باشگاهی جهان در سپتامبر ٢٠٠٨ :
١- منچستریونایتد ٢٦٧ امتیاز
٢- چلسی ٢٦٧ امتیاز
٣- بارسلونا ٢٥٩ امتیاز
٤- بوكاجونیورز ٢٤٤ امتیاز
٥- لیورپول ٢٤١ امتیاز
٦- بایرن مونیخ ٢٣٨ امتیاز
٧- اینترمیلان ٢٣٤ امتیاز
٨- فیورنتینا ٢٣٤ امتیاز
٩- رم ٢٢٨ امتیاز
١٠- المپیك لیون ٢٢٥ امتیاز .
منبع:
کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=57&nid=104509
سلام نميدوني پرسپوليس چندمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
ایران دو پله نزول کرد/ اسپانیا همچنان اول
در تازه ترین رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال، فوتبال کشورمان با دو پله نزول در رده چهل و هشتم جهان قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر، در تازهترین ردهبندی فیفا که امروز اعلام شد، فوتبال ایران با 619 امتیاز و دو پله نزول نسبت به ماه گذشته در رده چهل و هشتم جهان قرار گرفت. در این ردهبندی تیمهای ژاپن و استرالیا با 747 و 737 امتیاز در ردههای اول و دوم آسیا قرار دارند.
اسپانیا در رده بندی ماه سپتامبر فدراسیون جهانی فوتبال همچون ماههای قبل در صدر قرار دارد. این تیم با 1643 امتیاز در صدر است و تیمهای ایتالیا و آلمان با 1365 و 1336 در رده های بعدی قرار دارند.
رده بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است:
1- اسپانیا 1643 امتیاز
2- ایتالیا 1365 امتیاز
3- آلمان 1336 امتیاز
4- برزیل 1280 امتیاز
5- هلند 1258 امتیاز
6- کرواسی 1223 امتیاز
7- آرژانتین 1200 امتیاز
8- جمهوری چک 1111 امتیاز
9- روسیه 1076 امتیاز
10 - پرتغال 1075 امتیاز
رده بندی 10 تیم برتر آسیا به این شرح است:
1- ژاپن 747 امتیاز
2- استرالیا 737 امتیاز
3- ایران 619 امتیاز
4- عربستان سعودی 589 امتیاز
5- کره جنوبی 552 امتیاز
6- ازبکستان 468 امتیاز
7- بحرین 465 امتیاز
8- عراق 443 امتیاز
9- قطر 436 امتیاز
10- عمان 380 امتیاز
پسر اسطوره فوتبال آرژانتین از علاقه خود به بازی برای باشگاه ریور پلاته خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگو سیناگرا مارادونا که از او به عنوان دیگو مارادونای کوچک نام برده میشود به تازگی از تیم سری D ایتالیا یعنی ونافرو جدا شده است. او برخلاف پدرش دیگو که چندین سال در فوتبال ایتالیا توپ زده است علاقهای به بازی در فوتبال این کشور ندارد. سیناگرا که 22 سال سن دارد، گفت: قصد دارم به آرژانتین برگردم چرا که به چند تن از بازیکنان تیم قول دادهام و تا 25 روز آینده پس از رهایی کامل از آسیب دیدگی زانو میخواهم برگشته و شرایط آرمانی خود را دوباره پیدا کنم.
مارادونای کوچک خاطرنشان کرد: برخلاف پدرم که همواره حامی باشگاه بوکاجونیورز بوده است من هوادار ریورپلاته هستم و رویایم این است که روزی برای این تیم بازی کنم.
سیناگرا که در جام جهانی فوتبال ساحلی برای تیم ملی ایتالیا توپ میزد در پایان گفت: چند تن از اعضای خانوادهام را میشناختم اما زمانی که با پدرم و خواهرهایم دیدار کردم تجربه بسیار مثبتی برای من بود.
سیناگرا پس از جدایی پدر و مادرش از یکدیگر تا چند سال پیش هرگز پدرش را نمیشناخت تا اینکه یک روز دیگو مارادونا با حضور در تمرینهای وی خود را به عنوان پدر سیناگرا معرفی کرده و او را حیرت زده کرد
نامزدهاى توپ طلايى فوتبال اروپا معرفى شدند
رونالدينيو و آنرى غايبان بزرگ
تيه رى آنرى فرانسوى و رونالدينيوى برزيلى در جمع نامزدهاى جايزه بهترين بازيكن سال ۲۰۰۸ جهان (Ballon dor) قرار نگرفتند. آنرى مهاجم تيم بارسلونا كه فصل خوبى را پشت سر نگذاشته و در ماه ژوئن نيز براى تيم ملى فوتبال فرانسه در دور اول مسابقات يورو ۲۰۰۸ بازى نكرد، براى اولين بار از سال ۱۹۹۹ تاكنون جزو ۳۰ نامزد اين جايزه نيست. رونالدينيو مهاجم ميلان ايتاليا نيز كه در سال ۲۰۰۵ موفق به كسب جايزه توپ طلايى شد به دليل عملكرد ضعيفى كه در بارسلونا داشت در فهرست مذكور قرار نگرفته است. وى در اين باره به شبكه تلويزيونى TF1 فرانسه گفت: طبيعى است. من فصل گذشته زياد بازى نكردم. «فابيو كاناوارو» برنده سابق اين جايزه از ايتاليا و «آندرى شوچنكو» اوكراينى هم از غايبين نامزدهاى جايزه توپ طلايى ۲۰۰۸ هستند. فهرست نامزدهاى اين جايزه امسال براى اولين بار از ۵۰ نفر به ۳۰ نفر كاهش يافته است. تيم ملى فوتبال اسپانيا، قهرمان اروپا در اين فهرست ۷ نماينده از جمله سسك فابرگاس هافبك آرسنال، ايكر كاسياس دروازه بان رئال مادريد و فرناندو تورس مهاجم ليورپول دارد. كاكا بازيكن ميلان و بهترين بازيكن سال گذشته جهان تنها بازيكن برزيلى نامزدهاى معرفى شده است در حالى كه كريستيانو رونالدو پرتغالى و وين رونى انگليسى۲ بازيكن منچستريونايتد قهرمان جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا هستند كه مدعيان كسب توپ طلايى به شمار مى روند. برنده جايزه توپ طلايى كه قبلاً به نام جايزه بهترين بازيكن سال اروپا شناخته مى شد روز ۲ دسامبر (۱۲ آذر) با رأى گيرى از ۹۶ ليست نامزدها به شرح زير است
امانوئل آدبايور (آرسنال) ، توگو
سرجيو آگرو (آتلتيكو مادريد)، آرژانتين
آندرى آرشاوين (زنيت سنت پترزبورگ)، روسيه
ميشائيل بالاك (چلسى)، آلمان
كريم بنزما (----)، فرانسه
جان لوئيجى بوفون (يوونتوس)، ايتاليا
ايكر كاسياس (رئال مادريد)، اسپانيا
كريستيانو رونالدو (منچستريونايتد)، پرتغال
ديديه دروگبا (چلسى)، ساحل عاج
ساموئل اتوئو (بارسلونا)، كامرون
سسك فابرگاس (آرسنال)، اسپانيا
فرناندو تورس (ليورپول)، اسپانيا
استيون جرارد (ليورپول)، انگلستان
زلاتان ابراهيموويچ (اينتر)، سوئد
كاكا (ميلان)، برزيل
فرانك لمپارد (چلسى)، انگلستان
ليونل مسى (بارسلونا)، آرژانتين
پپه (رئال مادريد)، پرتغال
فرانك ريبرى (بايرن مونيخ)، فرانسه
وين رونى (منچستريونايتد)، انگلستان
ماركوس سنا (ويارئال)، اسپانيا
سرجيو راموس (رئال مادريد)، اسپانيا
لوكا تونى (بايرن مونيخ)، ايتاليا
ادوين ون درسار (منچستريونايتد)، هلند
رافائل ون دروارت (رئال مادريد)، هلند
رود ون نيستلروى (رئال مادريد)، هلند
نمانيا ويديچ (منچستريونايتد)، صربستان
ديويد ويا (والنسيا)، اسپانيا
ژاوى (بارسلونا)، اسپانيا
يورى ژيركوف (زسكا مسكو)، روسيه
مطلب جدیدی بود
واسه اولین بار از شما میشنوم.
اینجا که اسمه خیلی از بازیکنای خوب نیستش.
چند تا بازیکن هم به خاطر سابقشون انگار انتخاب شدن.
شما می تونید با رفتن به این آدرس به تیم مورد علاقه خودتون رای بدید
آدرس:کد:http://www.voteyourteam.com/
جالبه برخلاف ادعای بعضی ها این النصر عربستانه که پرطرفدار ترین تیم آسیاست!!!!!:27:
فکر نمیکنم خیلی معتبر باشه.
نظرسنجی جهانی که انجام شده بود بارسلونا اول شده بود ولی توی این نظرسنجی سوسیداد که دسته دومه اوله !
تعداد شرکت کننده هاش کمن.
ممنون
در نامعتبر بودن نظر سنجی که شکی نیست.نقل قول:
در پرطرفدار بودن بارسا هم شک نداشته باش!
ایول......
این نظرسنجی بی اعتبار هست
نظرسنجی که بشه هر یک ساعت در ان شرکت کرد ارزشی نداره!
خیلی وقت بود به این سایت سر نزده بودم جالب بود یک تیم ناشناخته از جمهوری چک و بعد از اون النصر در صدر هست! :18:
هیچوقت هم اینجور نظرسنجی ها اعتبار لازم را ندارند.
باید طرفداران فعال را حساب کرد نه کسانی که اسما خودشون را به یک تیم می چسبوند!
تو جهان بر اساس کارت هواداری در مورد پر طرفدارترین صحبت می کنند که اگر اشتباه نکنم بورسیا دورتمند با 200 هزار کارت هواداری و بعدش فکر میکنم منچستر یونایتد با 160 هزار کارت هواداری پر طرفدارترین معرفی شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا رونالدو دوباره برخواهد خاست؟
رونالدو، یکی از ستارگان پیشین تیم ملی فوتبال برزیل، امیدوار است که بعد از پشت سر گذاشتن دوران سخت مصدومیت، در وطن خود و در پیراهن باشگاه فلامنگو ریو دو ژانیرو، بازگشتی موفق را جشن بگیرد.
رونالدو که در سال ۲۰۰۲ میلادی به عنوان ورزشکار سال جهان برگزیده شد، در گفتوگویی با تلویزیون دولتی برزیل اظهار داشت که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، او از سال آینده میلادی برای باشگاه فلامنگو به میدان خواهد رفت.او در عین حال تصریح کرد که ممکن است در سال آینده به فعالیت خود به عنوان فوتبالیست حرفهای خاتمه دهد. رونالدو در این رابطه گفت: «اگر من حس کنم که برای حضور حرفهای در صحنه از آمادگی جسمی کافی برخورد نیستم، شاید به فعالیتم پایان دهم.»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مهاجم ۳۲ ساله همچنین اظهار داشت: «من هیچوقت امید به بازگشت به میدان فوتبال و حتی تیم ملی برزیل را از دست ندادم. من سربازی زخمی هستم و نه مرده.»رونالدو که در سالهای ۱۹۹۴ و ۲۰۰۲ میلادی به تیم ملی فوتبال برزیل عنوان قهرمانی جهان را کسب کرده و با ۱۵ گل رکورددار مسابقات جام جهانی فوتبال است، همچنان در تلاش کم کردن وزن خود است.ناگفته نماند که رونالدو تا کنون سه بار به عنوان بهترین فوتبالیست جهان برگزیده شده است (۱۹۹۶، ۱۹۹۷ و ۲۰۰۲). این ستاره قدیمی برای آخرین بار در تاریخ ۱۳ فوریه ۲۰۰۸ در میدان فوتبال حضور داشت.در پی مصدمیت شدید او از ناحیه زانو، باشگاه ایتالیایی آ.ث. میلان از تمدید قرارداد وی خوددداری کرد و رونالدو عملا بیکار شد. رونالدو پس از عمل جراحی و حرکات اولیه، از ماه سپتامبر سال جاری تمرینات خود را در باشگاه برزیلی فلامنگو آغاز کرده و به نظر میرسد که عطش گلزنی هنوز در او فروکش نکرده است.
شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله
انتشار عکس ویلیام گالاس در حالی که سیگاری به لب دارد، جنجال بسیاری در محافل خبری انگلستان به راه انداخته تا آنجا که یک سایت اقدام به معرفی دیگر بازیکنان سیگاری تاریخ فوتبال کرده است.
به گزارش مهر به نقل از فنزآنلاین، تنها گالاس، مدافع آرسنال نیست که اقدام به کشیدن سیگار کرده است. تاریخ فوتبال بازیکنان مطرح بسیاری به خود دیده که اقدام به این کار کرده اند.
اسامی بازیکنانی که سیگار کشیده اند:
* رونی : عکسی از او در میهمانی تابستانی "وگاس" منتشر شده که این بازیکن را در حال سیگار کشیدن نشان می دهد.
* مارادونا: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال که سیگاری بوده است.
* یوهان کرایف: روزانه 20 نخ سیگار می کشید.
* سوکراتس: کاپیتان تیم ملی برزیل در جام جهانی 1986 یک سیگاری حرفهای بود.
* زیدان: تصویری از زیدان در حال سیگار کشیدن منتشر شده است.
* بارتز: یک بار زمانی که در تیم ساوتهمپتون بازی می کرد در دفتر گوردون استراکان اقدام به کشیدن سیگار کرد.
* دیوید جیمز: روزانه 20 نخ برای 15 سال.
* پروسینچکی: روزانه 40 نخ.
* دیوید ژینولا : یک فرانسوی دیگر و یک سیگاری دیگر.
* شرینگهام و پل گاسکویین: هر دو بر روی صندلی دندانپزشکی در حال استعمال دخانیات مشاهده شدند
خیلی جالبه .. ادامه بده .... بازکن های ایرانی همه یا قلیونی هستند یا سیگاری ... خودم چندبار با چشم خودم دیدم
حجازی تو مصاحبه ی ویژه نوروز با خبر ورزشی گفته بود که یه خبر نگار سیگاریش کرده
البته خیلی ها می دونن
البته خودش گفته که ترک کرده خیلی وقته
بقیه را هم نمی دونم
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا اونوقت چحوریا 90 دقیقه میدون؟!!!!!!!!!!!
من 4 نخ بکشم تا یه روز نمیتونم بدوم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
همشون ايول دارن :8:
ولي مارادونا رو خوب اومدي :10::10:
نقل قول:
همه اش حرفه اينا :31::31:
خيلي وقته يعني از كي ؟
اين كه سال قبل بازي با ملوان رو نيمكت دود بلند كرده بود :8::8:
اینم من چند وقت پیش خوندم که بازیکنای تیم بلغارستان قبل از بازی با فکر کنم با ایتالیا تو جام جهانی 90 دست جمعی سیگار کشیده بودن
ممنونن بابت حسن انتخاب خبرتون
متاسفانه تو اکثر کشورها مث کشور خودمون توي مربيا هم رواج داره چه وطني چه غيره
ويرا که يادتونه تو بازي با استراليا از ته سيگارش هم نگذشت
مارادونا: نمي شود با پول قهرمان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم آرژانتين كه برخي از او با عنوان مدير فني ياد مي كنند،گفت: هرگز نمي شود با پول قهرمان شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ملي آرژانتين، ديه گو آرماندو مارادونا اظهار داشت: هرگز نام خود را به فدراسيون آرژانتين تحميل نكرده و نخواهم كرد. در اين انتخاب، دموكراسي كاملا حكمفرما بود.
وي ادامه داد: چيزي را قبول كرده ام كه اكثريت قريب به اتفاق روساي هيئت فوتبال ايالتها آن را به امضا رسانده و رسما از من خواسته اند.
مارادونا عنان كرد: مدتها است فوتبال آرژانتين دچار بيماري هولناكي به نام تقليد از اروپا شده است. بازيكنان آرژانتيني آرزو دارند روزي در اروپا بازي كنند تا پول دار شوند. من هم در جواني چنين آرزويي داشتم؛ اما نه براي پول دار شدن، بلكه براي كمك بيشتر به فوتبال كشورم.
وي ادامه داد: زمان آن فرا رسيده تا به پيراهنمان فكر كنيم رنگ آن را دوباره نگاه كنيم و يادمان بيايد براي چه فوتبال بازي مي كنيم.
وي تصريح كرد: هديه بزرگي براي هواداران دارم؛ اما بهتر است به اين هديه دست نزنيم و بگذاريم تا همه ميهمانان بيايند. اين هديه بزرگ در يك جشن بزرگ باز مي شود.
وي افزود: براي انتخاب دستيارانم به سراغ چه چو، باتيستا و تاتا مي روم؛ اما اگر قبول نكردند با بيلاردو مذاكره خواهم كرد تا كمكم كند.
فرناندو سيگنوريني به عنوان مربي بدنساز از سوي مارادونا معرفي شده است.
وكيل اول رئال مادريد خبر داد:
نادال 30 درصد از سهام رئال مادريد را خريد
خبرگزاري فارس: قهرمان تنيس جهان پس از احراز شرايط، موفق به خريد 30 درصد از سهام باشگاه رئال مادريد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رافائل نادال، مرد شماره يك تنيس جهان و قهرمان المپيك 2008 پكن، روز گذشته و با كسب امتياز لازم براي ورود به جمع سهامداران موفق شد 30 درصد از سهام رئال مادريد را خريداري كند.
باشگاه رئال مادريد اكنون در بازار بورس پايتخت اسپانيا سهام گران قيمتي دارد و شاخص رشد ارزش اين سهام به دليل استقبال هواداران بي شمار و البته نسبتا مرفه اسپانيايي همواره در حال صعود است.
نادال كه مرد شماره 16 ثروت در اسپانيا نيز محسوب مي شود بايد در امتحان اطلاعات عمومي رئال قبول مي شد و براي 2 سال كارت هواداري خود را تمديد مي كرد.
رافا نادال در اولين اقدام خود به هواداران رئال مادريد قول داده براي خريد كريم بن زما در فصل نقل و انتقالات زمستاني تلاش كند.
با وجود انتشار خبر در وب سايت فدراسيون فوتبال آرژانتين
نام مارادونا هنوز در سايت فيفا حك نشده است
خبرگزاري فارس: وب سايت فيفا در بخش نام مربي تيم مردان فوتبال آرژانتين هيچ نامي را حك نكرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فيفا، در حالي كه اكثر منابع خبري موثق اروپا و آمريكاي جنوبي به نقل از وب سايت فدراسيون فوتبال آرژانتين ماجراي انتخاب مارادونا به عنوان سرمربي تيم ملي اين كشور را منتشر كرده اند، وب سايت فيفا به عنوان آخرين و مهمترين پايگاه خبري نام وي را در شناسنامه فوتبال آرژانتين حك نكرده است.
يكي از معدود سايتهاي خبري كه هنوز با تكيه بر وب سايت فيفا از اعلام خبر مربيگري مارادونا امتناع مي كند وب سايت آس اسپانيا است كه نوشته است: مارادونا هنوز مربي آراژنتين نشده است
یک پیام هم به همه بدم
دوستان عزیز خواهشا سیگار نکشید نمیدونید چه زهرماریه
من بعد 4 سال سیگار کشیدن کم کم دارم متوجه میشم
نفرین به سیگار
نقل قول:
اها من تازه سیگارو كشف كردم :8:
تازه دارم حال مي كنم باهاش :10::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیهگو مارادونا، یکی از نوابغ بزرگ جهان فوتبال در آستانه چهل و هشتمین سالگرد تولدش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال آرژانتین برگزیده شده و به گفتهی خودش، زیباترین هدیه تولد عمرش را دریافت کرده است.
حدس و گمانهزنیها درمورد سرمربی جدید تیم ملی آرژانتین سرانجام به پایان رسیده و فدراسیون فوتبال این کشور، هدایت ملیپوشان را به دیه گو آرماندو مارادونا سپرده که در جام جهانی فوتبال ۱۹۸۶ مکزیک، عنوان قهرمانی جهان را برای آرژانتینیها به ارمغان آورده بود.فدراسیون فوتبال آرژانتین قصد دارد، تصمیم خود را روز پنجشنبه (۳۰ اکتبر) رسما اعلام کند. همچنین قرار است که دستیاران متعددی مارادونا را در پیشبرد کار همراهی کنند، از جمله کارلوس بیلاردو، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال آرژانتین که در سال ۱۹۸۶ خود مربی مارادونا بوده است. بیلاردو از این پس به عنوان مدیر ورزشی تیم ملی فعالیت خواهد کرد.تشکیل تیمی منسجم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارادونا در گفتوگویی تلویزیونیمارادونا در گفتوگویی با شبکه آمریکایی «فوکس اسپرت» اظهار داشت که با یکایک ملیپوشان آرژانتین صحبت خواهد کرد و به همراهی بیلاردو تیمی منسجم تشکیل خواهد داد.» این ستاره ۴۸ ساله افزود که انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی آرژانتین برای او به همان اندازه اهمیت دارد که تولد دو دخترش، دالما و جانینا.مارادونا اگر چه به عنوان فوتبالیست حرفهای، موفقیتهای بزرگی را جشن گرفته و یکی از نابغههای عالم فوتبال به شمار میرود، اما به عنوان مربی درخششی نداشته است. او در سالهای ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵ سرمربیگری دو باشگاه دسته دومی آرژانتین را برعهده داشت، اما هر دو بار قراردادش را با مسئولان این باشگاهها، پیش از موعد فسخ کرد.در یک دهه اخیر ماردونا بیش از همه به خاطر رسواییها و جنجالهای گوناگون بر سر زبانها بود تا به خاطر نبوغش در ارائه فوتبالی جذاب. نخستین دیدار ملیپوشان آرژانتین تحت سرمربیگری مارادونا، بازی دوستانهی آنان در برابر تیم ملی اسکاتلند در تاریخ ۱۹ نوامبر خواهد بود.«کارگردانی نابغه» در میانهی میداندیه گو آرماندو مارادونا، ستارهای است که شاید بتوان او را جنجالیترین چهرهی فوتبال دنیا دانست؛ چهرهای که به عقیده برخی از کارشناسان، نمیتوان به او بیاعتنا و بیتفاوت بود؛ انسان یا از او خوشش میآید و یا بدش. مارادونا در دهه هشتاد و نود میلادی ستاره شماره ۱۰ آرژانتین بود، اما هنوز هم آرژانتینیها او را میپرستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارادونا در جمع هواداران ملیپوشان آرژانتین در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمانمارادونا در روز سیام اکتبر سال ۱۹۶۰ در ویلا فیوریتو در محلهای فقیر نشین به دنیا آمد و از همان دوران کودکی شیفته و عاشق توپ و فوتبال بود. در اواسط دهه هفتاد میلادی به باشگاه Argentinos Juniors محلق شد و در روز بیستم اکتبر سال ۱۹۷۶، یعنی در سن ۱۶ سالگی اولین بازیش را برای این تیم در لیگ دسته اول آرژانتین انجام داد.این بازی سرآغاز پرواز مارادونا و فعالیتی فراموش نشدنی بود که در تاریخ ۲۹ اکتبر سال ۱۹۹۷، یعنی حدود ۲۱ سال بعد، با پیروزی ۲ بر ۱ بوکا جونیروز در مقابل ریور پلاته به پایان رسید. تکنیک، سرعت، شوتهای دقیق و محکم و همچنین نبوغ و خلاقیتش در گرداندن بازی از جمله قابلیتهایی بود که مارادونا را به ستارهای درخشان در باشگاههایی چون بوکا جونیروز آرژانتین، اف ث بارسلونا اسپانیا و ناپل ایتالیا بدل کرد، اگر چه باید گفت که مارادونا بزرگترین موفقیتهاش در پیراهن سفید و آبی تیم ملی آرژانتین جشن گرفت و در ۹۱ بازیای که برای کشورش انجام داد، مجموعا ۳۴ گل هم به ثمر رساند.مارادونا در روز سوم آوریل ۱۹۷۷، در سن ۱۷ سالگی اولین بازیش را برای تیم ملی جوانان آرژانتین انجام داد و اگر چه یک سال بعد هم یکی از بهترین بازیکنان این کشور محسوب میشد، اما سزار لویس منوتی سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور مارادونا را به تیم ملی دعوت نکرد و این ستاره جوان از حضور در جام جهانی ۱۹۷۸ که در خود آرژانیتن برگزار میشد، محروم ماند.منوتی معتقد بود که مارادونا برای برداشتن چنین قدمی هنوز جوان است و شکی نیست که این محرومیت، یکی از ضربههایی بود که در همان سالهای اول، دست کم از لحاظ روحی بر مارادونا تاثیر گذاشت. جالب توجه اینکه مارادونا یک سال بعد با تیم ملی جوانان آرژانتین به عنوان قهرمانی جهان دست پیدا کرد و به گفته خودش، در آن دوران بیشترین لذت را از حضور در میدان فوتبال برد.«شیرینکاری با پرتقال»مارادونا اگر چه جثه چندان بزرگ و ورزشکارانهای نداشت، اما با توپ دست به حرکاتی میزد که در آن زمان همگی را شگفتزده میکرد.میشل پلاتینی بزرگ ستاره فوتبال فرانسه که در سالهای ۱۹۸۳ و ۱۹۸۴ دوبار پیاپی به عنوان بهترین فوتبالیست جهان انتخاب شد، در همان دوران میگفت: «مارادونا با یک پرتقال کارهایی را میکند که من با توپ میکنم.»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارادونا به همراه کارلوس بیلاردو در جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک
ضربههای آزاد مارادونا از پشت محوطه جریمه به اندازهای خطرناک بود که هوادارانش پیش از زدن ضربه، فریاد گل و شادی سر میدادند.اولین حضور مارادونا در جام جهانی در سال ۱۹۸۲ در اسپانیا بود، حضوری تلخ که با شکست ۳ بر ۱ آرژانتین در مقابل برزیل در دور دوم و اخراج مارادونا از زمین در پی دریافت کارت قرمز خاتمه پیدا کرد.«دست خدا»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحنهی سرنوشتساز دیدار آرژانتین و انگلیس در جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیکچهار سال بعد، در جام جهانی ۱۹۸۶ در مکزیک، مارادونا به عنوان کاپیتان تیم ملی آرژانتین نه تنها سهمی بسزا در کسب عنوان قهرمانی داشت، بلکه خود نیز گلهایی تماشایی و سرنوشت ساز به ثمر رساند، از جمله گلی که این ستاره محبوب با دست در دیدار یک چهارم نهایی آرژانتین درمقابل انگلیس وارد دروازه حریف کرد و باعث صعود تیمش به دور نیمه نهایی شد.مارادونا بعدها در مصاحبههای مختلف اگر چه به زدن این گل با دست اعتراف کرد، اما دراین رابطه همیشه از «دست خدا» یاد میکند. ناگفته نماند که مارادونا در همان سال نه تنها به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی مکزیک که از طرف فیفا به عنوان بهترین فوتبالیست جهان انتخاب شد.افول یک ستارهی بزرگآرژانتینیها که در دیدار فینال آلمانها را ۳ بر ۲ شکست داده بودند، چهار سال بعد در جام جهانی ۱۹۹۰ در ایتالیا، تیم میزبان را در مرحله نیمه نهایی، در ضربات پنالتی مغلوب کردند و در دیدار پایانی دوباره رویاروی تیم ملی فوتبال آلمان قرار گرفتند، اما این بار ۱ بر صفر از حریف شکست خوردند و نتوانستند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارادونا در جام جهانی ۱۹۹۴ در آمریکا هم تیم ملی فوتبال آرژانتین را همراهی کرد، اما این دوره، دورهای سیاه برای این ستاره بزرگ بود. در روز بیست و پنج ماه ژوئن، بعد از پیروزی ۲ بر ۱ آرژانتین در مقابل نیجریه در دور اول بود که خبر نتیجه مثبت آزمایش دوپینگی که روی مارادونا انجام شده بود، همه را شوکه کرد.فدراسیون فوتبال آرژانتین هم در پی این رسوایی چارهای جز این نداشت که مارادونا را بلافاصله از کادر تیم حذف کند. مارادونا در پی این تجربه دردناک در گفتگویی مطبوعاتی، با چشمهای گریان گفت که حس میکند، دوتا پاهایش را قطع کردند.مارادونا که در سال ۱۹۹۷ به فعالیتهای حرفهایش خاتمه داد، با باشگاههای بزرگی چون اف ث بارسلونا و ناپل عنوانهای زیادی را کسب کرد، اما در همان دوران هم به خاطر زندگی کم و بیش بیبندوباری که داشت و همچنین به خاطر مصرف مواد مخدر بارها رسوایی آفرین شد و به دلایل غیرورزشی تیترهای خبری را به خود اختصاص داد.با پذیرش مسئولیت سرمربیگری تیم ملی فوتبال آرژانتین فصل تازهای در زندگی ورزشی مارادونا آغاز شده و حال باید دید که آیا او انتظارات فدراسیون فوتبال آرژانتین و مردم کشورش را برآورده خواهد ساخت یا خیر.
شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله
ایول...
ولی الان کل بازیکنا آرژانتین رو معتاد میکنه!!: دی...البته در عوضش هشون تکنیکی میشن...
امیدوارم موفق باشه و آرژانتین هم به حقش برسه...
به امید موفقیت دوباره اسطوره....