-
رندی اورتن ، قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای در راء امشب حضور خواهد داشت .
رندی امشب نقش پر رنگی خواهد داشت و از ابتدا تا انتهای راء در ورزشگاه حضور خواهد داشت . آغاز راء این هفته با ورود رندی اورتن همراه خواهد شد تا او کمی درباره وضعیت خودش و برند راء صحبت کنه .
ضمن اینکه در مین ایونت امشب ، یک مسابقه ی بتل رویال ۵ نفره بین تمام استار های حاضر در چمپین شیپ اسکرمبل برند راء انجام خواهد گرفت و رندی از بیرون رینگ و ( احتمالا ) بصورت گزارشگر مخصوص شاهد این مسابقه خواهد بود .
-------------------------------------------------
-
در راء این هفته ، بتل رویال ای ۵ نفره بین پنج استار حاضر در مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل برند ای سی دابلیو انجام خواهد شد .
در این بتل رویال که ای سی دابلیو چمپین مارک هنری ، میز ، مت هاردی ، فینلی و چاوو گئررو حضور خواهند داشت ، بطور قطع قهرمان ای سی دابلیو مارک هنری برنده ی این مسابقه ی بتل رویال پنج نفره خواهد بود .
در پست قبل هم گفتیم که بتل رویال دیگه ای هم بین استار های حاضر در اسکرمبل برند راء انجام میشه و تنها برند اسمکدان هست که بتل رویالی در راء این هفته نخواهد داشت که این هم از نکات جالب هست .
-
ری میستریو ، استار غایبی که نزدیک به دو ماه هست در رینگ حاضر نشده ، امشب در راء به مسابقات باز خواهد گشت .
استوری لاین جدیدی که بین ری میستریو و کین نوشته شده امشب با حضور هر دو استار آغاز خواهد شد و احتمالا این اتفاق در مین ایونت خوهد افتاد . در خبر ها اومده که ری میستریو در بتل رویال ۵ نفره حضور پیدا نخواهد کرد تا این مسابقه به بتل رویالی ۴ نفره تبدیل بشه و بعد از اتمام مسابقه ری میستریو با کین درگیر بشه .
ضمن اینکه این آخرین راء قبل از آنفورگیون خواهد بود و چلنجر ها و چمپین های ای سی دابلیو و راء برای آخرین بار قبل از یکشنبه و پی پی وی آنفورگیون رو به روی هم قرار خواهند گرفت .
مسابقات راء این هفته ::
Kofi Kingston vs. Charlie Haas
ECW Champion Mark Henry vs. Matt Hardy vs. Miz vs. Chavo vs. Finlay | 5 Men Battle Royal
Jimie Noble w/ Layla vs. William Regal
Candice Michelle & Mickie James & Kelly vs. Women's Champio Beth Pheonix & Katie Lea & Jillian
World Heavyweight Champion CM Punk vs. Batista vs. Kane vs. JBL | 5 Men RAW Battle Royal
- هموطنور که ملاحظه کردید ، کندیس میشل هم در راء این هفته به رینگ باز خواهد گشت .
-
فعلا چيزي نمي دونم ولي اگه چيزي پيدا كرد خبرشو ميزارم
-
امروز ديگه خسته شدم دستم آب مرواريد آورد از بس تايپ كردم اما چه ميشه كرد همش عشق پي سي ورلد..........
تا بعد ............
-
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۱ سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : استیدیم لوییز
دانلود عکس ها ، حجم : MB 3.875
کد:
http://www.4shared.com/file/61413975/b55c1dc9/BrockWWE_Raw_09_01_2008_All_Pix-iKYR.html
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
ویدئویی از کیلر کوالسکی ، هال آف فیمی که چند روز پیش در گذشت پخش میشه .
اینتروی راء پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین راء این هفته انجام میشه .
آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او آغاز کننده ی شوء خواهد بود . رندی در حالی که دست چپش آسیب دیده و گچ گرفته ، وارد رینگ میشه . رندی به این شکل صحبتش رو شروع میکنه : " من هنوز مصدوم هستم . من نمیخواستم تا زمانی که صد در صد آماده شدم برگردم ، ولی اومدم تا چیزی که داخل سینه ام هست رو بهتون بگم . برند راء سطحش از چمپینش بالا تر هست . من زمانی دابلیو دابلیو ای چمپین بودم . در اون زمان راء ، قوی ترین برند بود . در حال حاضر راء تبدیل به جوک شده . مثلا همین قهرمان زنان ، بث فینکس که تبدیل به احمقی عاشق شده و با قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا ارتباط بر قرار کرده . من میتونم با این دست آسیب دیده ام سانتینو مارلا رو شکست بدم . یا کودی رودس و تد دیبیاسی ، اون ها علیرغم اینکه پراس لس هستن ، گندترین هم هستن . ولی این ها مشکل اصلی نیستن . مشکل اصلی کسی هست که در حال حاضر قهرمان سنگین وزن جهان هست . که اسمش سی ام پانکه . برگردیم به سال های قبل که پانک هیچی نبود و اصلا کسی او رو نمیشناخت تا اینکه اومد و قهرمان جهان شد . سی ام پانک از نردبون بالا رفت ، کیف رو گرفت ، برش داشت ازش استفاده کرد و خودش رو قهرمان جهان نامید . من خیلی دوست دارم سی ام پانک رو امشب چلنج کنم اما متاسفانه تا وقتی که خوب نشدم نمیتونم مسابقه بدم . " رندی اورتن داره ادامه میده که در همون لحظه آهنگ سی ام پانک پخش میشه . تماشاگرا بشدت او رو تشویق میکنن . پانک وارد رینگ میشه و قبل از اینک شروع به صحبت کنه نگاهی به جو ورزشگاه میندازه . تماشاگرا یکصدا دارن میگن " سی ام پانک " . پانک در جواب میگه : " وقتی به حرفات گوش دادم سر درد گرفتم و این باعث شد من بیام اینجا . هر کسی پدر بزرگ ، پدر یا هر کس دیگه ای رو داره تا بهش کمک کنه و او رو به اینجا برسونه ، اما مهم نیست من چجوری به اینجا رسیدم ، چون قهرمان جهان هستم . من نه از نوشیدنی ها استفاده میکنم ، نه سیگار میکشم و از همه مهم تر ، موقع برگشتنم موتور سواری نمیکنم . برای من مهم نیست که تو همه ی کمربند های راء رو تا الان گرفتی ، چون اگه مهم باشه ممکنه من هم مثل خودت حسود بشم . من هم خیلی دوست داشتم که با تو مسابقه بدم اما امشب یک بتل رویال دارم و همچنین چمپین شیپ اسکرمبل ای در یکشنبه که باعث میشه فکر من رو مشغول کنن . حالا بهتره از رینگ بری بیرون ، بد بخت ! " اورتن با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه و تا وسط رمپ میره که آهنگ جی بی ال پخش میشه و جی بی ال وارد میشه . جی بی ال به آرامی میره داخل رینگ . جالبه که در بین تماشاگرا یکی کت و شلوار و کلاه کابوی گذاشته و خودش رو شبیه جی بی ال کرده . جی بی ال میگه : " در یکشنبه ی این هفته ، تو کمربندت و از دست خواهی داد . چون من نیاز نیست این دفعه تو رو پین کنم . من میتونم خیلی های رو پین کنم ، کین ، ری میستریو و باتیستا . " صدای انفجار میاد و کین وارد میشه . کین در دست خودش یک میکروفون هم داره ، او رو به جی بی ال میگه : " کلوزلاین فرام هل ، آره ؟ من در جهنم بودم ولی کلوزلاینی در اون جا ندیدم . ری میستریو هم امشب اینجا نیست و در آنفورگیون هم نخواهد بود . برام مهم نیست که مایک ادملی چی اعلام کرده . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میکروفون رو از جی بی ال میگیره و با اون جی بی ال رو میزنه . سپس باتیستا به کین و جی بی ال اسپیر میزنه و پانک قصد داره باتیستا رو بزنه اما باتیستا به پانک هم اسپیر میزنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 405
کد:
http://www.4shared.com/file/61413157/67774fdf/Randy_Orton_addresses_Raws_Champions_BrockWWE-iKYR.html
به طرف گزارشگر ها میریم و مایکل کول میگه که امشب در بتل رویال ، باتیستا ، ری میستریو ، کین ، سی ام پانک و جی بی ال حضور دارن .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
اعلام میشه دیرتر ، بتل رویال ای سی دابلیو انجام خواهد شد .
مسابقه ی اول :: چارلی هاس در برابر کوفی کیگستن
آهنگ جان سینا پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . اما استاری که وارد میشه چارلی هاس هست . او میره داخل رینگ و یک میکروفون میگیره و میگه : " ناراحت نباشید ، هاس اینجاست . " سپس کوفی کیگستن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . هاس با زانو ضربه ای به سینه ی کینگستن میزنه . کوفی به بازی برمیگرده و مانکی فلیپ میزنه . در گوشه ی رینگ کوفی چند البوء میزنه اما چارلی هاس یک البوء قوی میزنه و به بازی برمیگرده . چارلی هاس میخواد فایو ناکل شفل بزنه اما کوفی بلند میشه و دراپ کیک میزنه . کراس بادی از کوفی زده میشه . سپس راشن لگ سوییپ . کینگستن میره برای دابل لگ دراپ روی سینه ی هاس و موفق میشه که بزنه . هاس به بازی برمیگرده و میخواد اف یو بزنه اما کوفی نمیذاره و رول آپ میکنه اما هاس هم رول آپ رو ریورس میکنه . موفق نیست . کوفی به بازی برمیگرده و ترابل این پردایس رو روی هاس اجراء میکنه . حالا کاور میکنه 1..2..3 و کوفی پیروز مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 403
کد:
http://www.4shared.com/file/61413036/47e8b2f8/Kofi_Kingston_vs_Charlie_Haas__as_John_Cena__BrockWWE-iKYR.html
اعلام میشه امشب کریس جریکو و شان حضور خواهند داشت .
در بک استیج ، تد دیبیاسی و کودی رودس دارن درباره ی رندی اورتن صحبت میکنن . رندی اورتن میاد و به کودی میگه : " اولین باری که من و تو همدیگه رو دیدیم یادته ؟ من به بابات سیلی زدم . " کودی میگه : " بله ، یادمه . " سپس رندی به سیلی محکم به کودی میزنه و به هر دوی اون ها میگه : " شما با استعداد ترین استار های حال حاضر دابلیو دابلیو ای هستین . پس برین و کمربندتون رو پس بگیرین . "
در بک استیج ، مایک ادملی و تدی لانگ دارن درباره ی مسابقه ی اسکرمبل صحبت میکنن . کین میاد و به ادملی میگه : " ری میستریو هیچ وقت بر نمیگرده . چرا به طرفدارا گفتی اون امشب برمیگرده ؟ " ادملی میگه : " من دروغ نگفتم ، او امشب در بتل رویال برمیگرده . امیدوارم . " کین در جواب میگه : " پس همچنان امیدوارم باش . "
مسابقه ی دوم :: بتل رویال :: مارک هنری در برابر چاوو در برابر فینلی در برابر میر در برابر مت هاردی
زنگ شروع بتل رویال بصدا در میاد و همه ی استار ها میریزن رو سر مارک هنری . هنری به همه چند مشت قوی میزنه . میز و هاردی دوباره به سمت هنری میرن و بهش دابل دی دی تی میزنن . سپس میز و هاردی با هم درگیر میشن و میز به هاردی کلوزلاین میزنه . فینلی به چاوو گررو اسلم میزنه روی هنری . هاردی بلند میشه و به میز ساید افکت میزنه . مت هاردی داره سعی میکنه میز رو بندازه بیرون ، فینلی به کمکش میاد . چاوو میخواد به میز کمک کنه اما هنری بلند میشه و هم چاوو رو میندازه بیرون و هم میز رو . پس میز و چاوو حذف شدن . هنری به فینلی اسپلش میزنه . سپس میره سراغ هاردی و چند مشت بهش میزنه . هنری میره دوباره به فینلی اسپلش بزنه اما اینبار فینلی جاخالی میده . فینلی و هاردی میرن تا هنری رو از رینگ بندازن بیرون . هنری به بازی برمیگرده و فینلی رو به بیرون پرت میکنه . پس فینلی هم حذف شد و فقط مارک هنری و مت هاردی موندن . مت هاردی چند ضربه به سر هنری میزنه و سپس میره تا توییست آف فیت رو اجراء کنه اما هنری او رو بلند میکنه و مت هاردی رو از رینگ میندازه بیرون . به این ترتیب قهرمان ای سی دابلیو ، مارک هنری پیروز این بتل رویال میشه .
بعد از مسابقه تونی اطلس وارد میشه و با هنری جشن میگیره .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 456
کد:
http://www.4shared.com/file/61412886/12b35dee/ECW_Battle_Royal_BrockWWE-iKYR.html
جری لالر میگه که هنری امشب همه ی استار ها رو خودش از رینگ بیرون کرد .
امشب ، مسابقه ی بتل رویال ای 5 نفره بین باتیستا ، کین ، ری ، پانک و جی بی ال انجام خواهد شد .
پرومویی از مسابقه ی شان و جریکو در آنفورگیون پخش میشه .
مسابقه ی سوم :: جیمی نابل به همراه لیلا در برابر ویلیام ریگال
نابل داخل رینگ هست و لیلا مسابقه رو از بیرون نگاه میکنه . آهنگ ریگال پخش میشه و او وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و ریگال و نابل با هم درگیر میشن . ریگال با زانو ضربه ای به نابل در گوشه ی رینگ میزنه و سپس یک سوپلکس زیبا از ریگال زده میشه . ریگال با زانوش سعی داره نابل رو خفه کنه . چندین البوء نابل زده میشه و او به بازی برمیگرده . نابل رول آپ میکنه اما موفق نیست . ریگال با چند مشت بر بازی مسلط میشه . آیریش ویپ از ریگال . ریگال در گوشه ی رینگ داره نابل رو میزنه . جرمن سوپلکس از ویلیام ریگال . ریگال ، نابل رو بلند میکنه اما نابل با زیرکی اسمال پکیج رو روی ریگال اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و جیمی نابل پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه لیلا میخنده و بنظر میرسه از این برد هیجان زده شده .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 379
کد:
http://www.4shared.com/file/61412964/63fc7b7b/Jamie_Noble_vs_William_Regal_BrockWWE-iKYR.html
در بک استیج ، میکی جیمز و کلی کلی دارن آماده میشن .
مسابقه ی چهارم :: میکی جیمز ، کلی و کندیس میشل در برابر بث فینکس ، کیتی لی و جیلیان
تیم بث فینکس داخل رینگ هستن . فینکس قبل از شروع مسابقه میگه : " اورتن یادش رفته من چه قهرمان مسلطی بودم . " سپس آهنگ کندیس میشل پخش میشه و او بعد از ماه ها دوری به دابلیو دابلیو ای برمیگرده . بقیه ی اعضاء هم وارد میشن تا مسابقه آغاز بشه . کلی کلی و کیتی لی مسابقه رو آغاز میکنن . کلی یک کیک میزنه و سریعا جای خودش رو به میکی میده . میکی میاد و تز پرس رو روی کیتی اجراء میکنه . کیتی لی با جیلیان تگ میشه . جیلیان وارد میشه و خوب کار میکنه . میکی یک لحظه مسابقه رو در دست میگیره و میخواد هاریکنرانا بزنه اما جیلیان بهش اسلم میزنه . جیلیان با بث تگ میشه و فینکس میاد و سوپلکسی قوی میزنه و سریعا خودش رو با کیتی لی تگ میکنه . کیتی لی میخواد میکی رو در گوشه ی رینگ خفه کنه . اما میکی به بازی برمیگرده و کلوزلاینی قوی میزنه . جیلیان قصد دخالت داره که میکی بهش نک بریکر میزنه . کیتی با بث تگ میشه و اون طرف هم میکی با کندیس . کندیس وارد میشه و چندین البوء و کیک به بث میزنه . سپس هیپ تاس از کندیس . کراس بادی از کندیس اما بث او رو میگیره . کندیس سریعا از دست بث در میره و رول آپ میکنه و داور میشمره 1..2..3 و به این ترتیب تیم کندیس میشل ، میکی جیمز و کلی کلی پیروز میشن .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 401
کد:
http://www.4shared.com/file/61413446/fa08ce3/Six-Diva_Tag_Match_BrockWWE-iKYR.html
ویدئویی از مصدومیت همسر شان مایکلز در سامراسلم پخش میشه .
مسابقه ی پنجم :: قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا در برابر دی لو بران
آهنگ مارلا پخش میشه و وارد میشه . مارلا میگه : " رندی یه چیز رو فراموش کرد . من بهترین قهرمان بین قاره ای در تاریخ هستم . " او یه ذره دیگه صحبت میکنه و سپس آهنگ دی لو بران پخش میشه و او وارد میشه . مسابقه شروع میشه . چندین مشت از سانتینو و سپس شولدربلاک از او . آیریش ویپ و کلوزلاین از دی لو ران . او کاور میکنه 1..2.. اما مارلا پین نمیشه . دی لو بران میره بالای رینگ و شاینینگ ویزارز رو اجراء میکنه . سپس میره بالای رینگ تا دی لو دون رو اجراء کنه اما موفق نمشه و پرت میشه پایین . مارلا هم از فرصت استفاده میکنه و او رو سریعا پین میکنه . داور میشمره 1..2..3 و مارلا به این ترتیب پیروز مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 298
کد:
http://www.4shared.com/file/61412807/ad6de770/D-Lo_Brown_vs_Intercontinental_Champion_Santino_Marella_BrockWWE-iKYR.html
چهره ی شان از تلویزیون ورزشگاه برای لحظاتی پخش میشه .
مسابقه ی ششم :: جان موریسن و میز در برابر کرایم تایم
در ابتدا موریسن و میز شروع به رقصیدن میکنن . کرایم تایم وارد میشن . بعد از اون ها کودی رودس و تد دیبیاسی میان . کودی میره و به جی تی جی ، دی دی تی میزنه و سپس میرن و کمربنداشون رو پس میگیرن . این مسابقه اصلا انجام نمیشه و بی نتیجه میمونه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 492
کد:
http://www.4shared.com/file/61412748/52e278d8/Cryme_Tyme_vs_The_Miz__John_Morrison_BrockWWE-iKYR.html
در بک استیج ، تاد گریشام با باتیستا مصاحبه ای رو ترتیب میده . به باتیستا میگه که برنامه ات برای مسابقه چیه ؟ باتیستا میگه : " برنامه ام اینه ، همه رو داغون کن . قشنگه ! " . سپس باتیستا میره .
اعلام میشه مسابقه ی بتل رویال راء تا لحظاتی دیگه انجام خواهد شد .
مسابقه ی هفتم :: بتل رویال :: پانک در برابر کین در برابر باتیستا در برابر جی بی ال در برابر ری
تمام سوپراستار ها هستند جز ری میستریو . بتل رویال بدون حضور ری شروع میشه . باتیستا به کین و جی بی ال حمله میکنه و هر دو شون رو به گوشه ی رینگ میکوبونه . باتیستا به کین اسپاین باستر میزنه و سپس به جی بی ال اسپیر . باتیستا اسپاین باستر قوی ای به پانک میزنه . پانک بلند میشه و شولدر بلاک کین برای بیرون انداختن باتیستا استفاده میکنه . باتیستا حذف میشه . سپس جی بی ال به پانک حمله میکنه و پانک او رو با یک بوت به بیرون رینگ پرت میکنه . جی بی ال هم حذف میشه . پانک و کین دو نفر آخر هستن و پانک بهتر کار میکنه اما کین با یک آپرکات به بازی برمیگرده و پانک رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کلوزلاین از کین . سپس بیگ بوت از خود او زده میشه . کین پانک رو بلند میکنه و بهش ساید اسلم میزنه . پانک به بازی برمیگرده و کین رو به گوشه ی رینگ میفرسته . او به طرف کین حمله میکنه و با زانو ضربه ای به سینه ی کین میزنه . سپس میره برای بولداگ اما کین نمیذاره و بیگ بوت میزنه . چندین حمله از دو استار ، بالاخره بازی دست پانک میفته و او میخواد اسپرینگ بورد رو اجراء کنه اما کین او رو میگیره و از بالای طناب ها به بیرون پرت میکنه . به این ترتیب کین پیروز بتل رویال میشه .
بعد از مسابقه رندی اورتن پانک رو مسخره میکنه . پانک بطری آبی از گوشه ی رینگ برمیداره و یکم آب رو میریزه تو دهن خودش و به طرف رندی تف میکنه . چند لحظه بعد آهنگ ری میستریو پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ری به طرف کین میره و هاریکنرانا رو روی او اجراء میکنه . کین از رینگ بیرون میره و ری او رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 358
کد:
http://www.4shared.com/file/61413229/cdc84a46/Raw_Battle_Royal_BrockWWE-iKYR.html
مایک ادملی و جری لالر داخل رینگ هستن . آهنگ جریکو پخش میشه و او وارد میشه . بعد از جریکو شان مایکلز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جریکو به حضور جری لالر و سکیوریتی ها اعتراض میکنه و به اچ بی کی میگه که بخاطر ترس گفته که این ها بیان . شان به سکیوریتی و لالر میگه که رینگ رو ترک کنن . حالا فقط جریکو و شان مایکلز داخل رینگ هستن . جریکو درباره ی اتفاقات سامراسلم صحبت میکنه و میگه که احساس شان رو هم درک میکنه . ولی عذرخواهی نمیکنه . جریکو میگه : " دقیقا مثل کاری بود که شان با ریک فلیر کرد . شان میخواست او رو از بیزینس بیرون بندازه و آخرش هم هیچ کاری برای ریک نکرد . " شان میگه : " من هم مثل تو به خانواده ام گفتم مسابقه ی من و تو رو نگاه نکنن . من در آنفورگیون تو رو داغون میکنم . جریکو ، من تو رو هیچ وفت نمیبخشم . فقط امیدوارم خدا تو رو ببخشه . " یهو سر و کله ی لنس کید پیدا میشه و شان رو میزنه و به گوشه ی رینگ میکوبه . حالا شان هم کید رو میزنه . شان با جریکو و کید درگیر میشه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 590
کد:
http://www.4shared.com/file/61413600/812b38bc/Shawn_Michaels_and_Chris_Jericho_waiver_signing_BrockWWE-iKYR.html
درگیری ها ادامه پیدا میکنه و راء این هفته به پایان میرسه.
-
دابلیو دابلیو ای موبایل از سوی کمپانی ، دو پیغام به همه ی دارندگان این موبایل فرستاده که مربوط به شان مایکلز و اتفاقات این هفته ی راء میشه :
" بعد از راء این هفته ، شان مایکلز از ناحیه ی ابروی سمت چپ دچار مصدومیت شد . دلیل این اتفاق حمله ی لنس کید در اواخر راء و درواقع شش روز قبل از آنفورگیون بود . علیرغم مصدومیت ؛ شان اصرار داره که مسابقه بده ! "
اما در دومین پیغام که چندان کامل هم نیست اعلام شده : " نتیجه ی اولین معاینه مشخص شد ، ماهیچه ی بالای چشم چپ شان مایکلز ، بشدت آسیب دیده . برایدریافت اطلاعات بیشتر روز سه شنبه به سایت دابلیو دابلیو ای دات کام مراجعه کنید . "
خوب ، از این بد تر نمیشد . مصدومیت شان جدی هست و اونطور که در سایت های دیگه خوندم او ماه ها باید از مسابقات دور باشه و حرف یکی دو هفته نیست . امکان لغو مسابقه ی شان و جریکو در آنفورگیون زیاد شده و احتمالا یکی از جنجالی ترین بازی ها کنسل خواهد شد .
-
نام رخ داد : ای سی دابلیو
تاریخ انجام : سه شنبه ، ۲وم سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : پیتسبورگ
دانلود عکس ها ، حجم : MB 2.03
کد:
http://www.4shared.com/file/61559403/4ac72869/BrockWWE_ECW_09_02_2008_Pix-iKYR.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 10.10
کد:
http://www.4shared.com/file/61569298/4ffa4cca/ECWs_Quick_Cut_BrockWWEIr.html
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .
موریسن و میز داخل رینگ هستن و برنامه ی " درت شیت " در ابتدای شوء این هفته انجام میشه . موریسن و میز ، مارک هنری رو معرفی میکنن و چند لحظه بعد آهنگ هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به قسمت رمپ ورزشگاه میان . تونی اطلس میگه : " این درت شیت که مثل دفعه ی قبل تکرار نخواهد شد ؟ " میز میگه : " نه مطمئن باش دیگه مثل اون دفعه نیست . " مارک هنری و اطلس میرن داخل رینگ . سپس میز ، چاوو رو معرفی میکنه و او با یک ورودی خنده دار وارد میشه . سپس نوبت فینلی و هورنسواگل هست که بیان که مورد تشویق هم قرار میگیرن . اما ، در پایان مت هاردی در بین تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه و به درت شیت میپیونده تا این برنامه با حضور تمام مهمان هاش شروع بشه . مارک هنری به مت میگه : " بهتره از جلوی چشمام دور شی تا اتفاق دیشب رو تکرار نکردم . " سپس هنری عصبانی میشه و به تمام استار های داخل رینگ حمله میکنه . تماشاگرا دارن دست میزنن و دوربین ها تازه متوجه میشن که تامی دریمر و ایون بورن دارن به سمت رینگ میان . بورن و دریمر میان و مت هاردی ، فینلیرو از دست هنری نجات میدن و میز و موریسن و هنری و چاوو رو از رینگ به بیرون پرت میکنن .
دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.83
کد:
http://www.4shared.com/file/61569026/48326c68/The_Dirt_Sheet_live_BrockWWEIr.html
در بک استیج ، همه دارن درباره ی اتفاق چند لحظه پیش صحبت میکنن که تدی لانگ با اعلام یک مسابقه ی تگ تیم هشت نفره در مین ایونت ، همه رو ساکت میکنه .
مسابقه ی اول :: سوپر کریزی در برابر گیون اسپیرز
اسپیرز داخل رینگ هست و سوپرکریزی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . اسپیرز کار رو بهتر شروع میکنه و به چن ددقیقه روی دست کریزی کار میکنه . اما کریزی در یک صحنه از فرصت استفاده میکنه و فن اسپیرز رو ریورس میکنه و به لگ لاک تبدیل میکنه . حالا اسپیرز در قفل گیر افتاده اما طناب رو میگیره و کریزی هم مجبور میشه ول کنه . کریزی حریف رو به گوشه ی رینگ میبره و چندین مشت به او میزنه . اسپیرز کریزی رو پرت میکنه اون طرف رینگ و او رو کاور میکنه 1..2.. اما کریزی کیک اوت میکنه . سپس چند کیک از اسپیرز زده میشه . اسپیرز بر بازی مسلط میشه و کریزی رو در یک چین لاک گرفتار میکنه . اما کریزی به بازی برمیگرده و چندین دراپ کیک رو روی اسپیرز امتحان میکنه . سپس اسپرینگ بورد مونسالت رو میزنه ، کریزی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب سوپرکریزی موفق میشه حریفش رو شکست بده .
مسابقه ی دوم :: ریکی اورتیز در برابر رایان برداک
مسابقه شروع میشه و دو استار همدیگه رو قفل میکنن . گریشام یاد آوری میکنه که اورتیز تا الان شکست نخورده . اورتیز سوپلکس میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما موفق نمیشه . میرن به گوشه ی رینگ و برداک و ریکی هر دو بالای طناب ها هستن . برداک با زانو ضربه ای به پشت سر اورتیز میزنه و او رو میندازه. برداک کاور میکنه 1..2.. اما راهی از پیش نمیبره . هدلاک از رایان برداک اجراء میشه اما ریکی بسختی به بازی برمیگرده ، اما رایان دو ضربه با زانو به سر اورتیز میزنه و دوباره او رو در هدلاک گیر میندازه . اورتیز به بازی برمیگرده و شولدربلاک میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما نه ، رایان پین نمیشه . ریکی بار دیگه به طرف برداک حمله میکنه و اینبار فینیشرش که د بیگ او نام داره رو اجراء میکنه . ریکی کاور میکنه 1..2..3 و ریکی اورتیز موفق میشه همچنان بدون شکست باقی بمونه .
راء ریباند پخش میشه که نشون دهنده ی اتفاقات بین شان مایکلز و کریس جریکو در همین هفته هست .
گریشام و استرایکر درباره ی آنفورگیون صحبت میکنن .
مسابقه ی سوم :: مت هاردی ، فینلی ، بورن و تامی دریمر در برابر میز ، موریسن ، چاوو ، مارک هنری
تمام استار ها وارد شدن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . این مسابقه ی تگ تیم چهار به چهار رو مت هاردی و موریسن شروع میکنن . مت هاردی بعد از کمی درگیری با موریسن او رو به طرف همتیمی های خودش میاره و با دریمر تگ میشه . دریمر ، موریسن رو میاره وسط رینگ و سوپلکس میزنه و سپس اتامیک دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . دریمر با فینلی تگ میشه . اما موریسن سریعا ضربه ای به فینلی میزنه و او رو به طرف همتیمی های خودش میبره و با چاوو تگ میشه . اتامیک دراپ و کلوزلاین از فینلی زده میشه و او چاوو رو کاور میکنه 1.. اما فایده ای نداره . فینلی میره بیرون رینگ و چاوو هم میره بیرون تا بیس بال اسلاید رو اجراء کنه اما فینلی او رو میزنه . بم نیلی قصد دخالت در بازی رو داره که توسط هورنسواگل نقش بر زمین میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا فینلی داره چاوو رو میزنه . فینلی با بورن تگ میشه و ایون بورن کار رو ادامه میده . بورن میره برای هاریکنرانا اما چاوو این فن رو با اسپاینینگ بک بریکر کونر میکنه . چاوو با میز تگ میشه . به محش اینکه میز به سمت بورن میره ، بورن او رو میندازه روی رینگ و استندینگ مون سالت رو اجراء میکنه . بورن میره بالای رینگ اما میز سریعا بلند میشه و او رو پرت میکنه پایین . میز با هنری تگ میشه و هنری میاد و بورن رو میزنه و دوباره با میز تگ میشه . میز هدلاک رو روی بورن اجراء میکنه و سپس با چاوو تگ میشه . چاوو میاد تا بورن رو بزنه . چاوو کار خاصی نمیکنه و با موریسن تگ میشه . موریسن ، بورن رو میندازه بیرون رینگ و همتیمی های موریسن بشدت بورن رو میزنن . موریسن میره بیرون و بورن رو برمیگردونه . کاور میکنه 1..2.. اما بورن نمیذاره . بورن به بازی برمیگرده و هاریکنرانا رو اجراء میکنه اما موریسن خیلی زود او رو به گوشه ی رینگ برمیگردونه و با چاوو تگ میشه . بورن هاریکنرانا رو روی چاوو اجراء میکنه و بورن میره و با تامی دریمر تگ میشه . دریمر وارد میشه و بولداگ میزنه . 1..2.. اما موفق نیست . دریمر چاوو رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش حمله میکنه اما چاوو او رو با بوت برمیگردونه . چاوو با هنری تگ میشه و هنری میاد و بشدت تامی دریمر رو میزنه . سپس هنری با چاوو تگ میشه . دریمر به بازی برمیگرده و چین لاک رو اجراء میکنه . سپس چاوو رو عقب میکشه و با مت هاردی تگ میشه . مت رو تشویق میکنن . مت چاوو رو میندازه روی رینگ و میره بالای طناب ها ، البوء دراپ رو از روی طناب دوم اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما به سه نمیکشه . هاردی چاوو رو بلند میکنه و ساید افکت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم چاوو پین نمیشه . مت نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . چاوو بلند میشه و مت میره برای توییست آف فیت اما چاوو نمیذاره و میره و خودش رو با هنری تگ میکنه . هنری میخواد اسپلش بزنه اما نمیتونه . هاردی خودش رو با ایون بورن تگ میکنه . بورن میره بالای رینگ و شوتینگ استار پرس رو روی هنری اجراء میکنه . سپس تامی دریمر میاد و اسپلش میزنه . دریمر با فینلی تگ میشه . فینلی ضربه ای به سینه ی مارک هنری میزنه . فینلی با هاردی تگ میشه . هاردی بعد از یک کیک ، توییست آف فیت رو اجراء میکنه .هاردی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم هاردی ، فینلی ، تامی دریمر و ایون بورن پیروز این مسابقه میشن .
دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.30
کد:
http://www.4shared.com/file/61568823/8ef7ae3a/Eight_Man_Tag_Team_Match_BrockWWEIr.html
تیم هاردی خوشحالیشون رو با تماشاگرا تقسیم میکنن و ای سی دابلیو این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
-
تاریخ انجام : سه شنبه ، ۲وم سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : پیتسبورگ
دانلود عکس ها ، حجم : MB 2.03
کد:
http://www.4shared.com/file/61559403/4ac72869/BrockWWE_ECW_09_02_2008_Pix-iKYR.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 10.10
کد:
http://www.4shared.com/file/61569298/4ffa4cca/ECWs_Quick_Cut_BrockWWEIr.html
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .
موریسن و میز داخل رینگ هستن و برنامه ی " درت شیت " در ابتدای شوء این هفته انجام میشه . موریسن و میز ، مارک هنری رو معرفی میکنن و چند لحظه بعد آهنگ هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به قسمت رمپ ورزشگاه میان . تونی اطلس میگه : " این درت شیت که مثل دفعه ی قبل تکرار نخواهد شد ؟ " میز میگه : " نه مطمئن باش دیگه مثل اون دفعه نیست . " مارک هنری و اطلس میرن داخل رینگ . سپس میز ، چاوو رو معرفی میکنه و او با یک ورودی خنده دار وارد میشه . سپس نوبت فینلی و هورنسواگل هست که بیان که مورد تشویق هم قرار میگیرن . اما ، در پایان مت هاردی در بین تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه و به درت شیت میپیونده تا این برنامه با حضور تمام مهمان هاش شروع بشه . مارک هنری به مت میگه : " بهتره از جلوی چشمام دور شی تا اتفاق دیشب رو تکرار نکردم . " سپس هنری عصبانی میشه و به تمام استار های داخل رینگ حمله میکنه . تماشاگرا دارن دست میزنن و دوربین ها تازه متوجه میشن که تامی دریمر و ایون بورن دارن به سمت رینگ میان . بورن و دریمر میان و مت هاردی ، فینلیرو از دست هنری نجات میدن و میز و موریسن و هنری و چاوو رو از رینگ به بیرون پرت میکنن .
دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.83
کد:
http://www.4shared.com/file/61569026/48326c68/The_Dirt_Sheet_live_BrockWWEIr.html
در بک استیج ، همه دارن درباره ی اتفاق چند لحظه پیش صحبت میکنن که تدی لانگ با اعلام یک مسابقه ی تگ تیم هشت نفره در مین ایونت ، همه رو ساکت میکنه .
مسابقه ی اول :: سوپر کریزی در برابر گیون اسپیرز
اسپیرز داخل رینگ هست و سوپرکریزی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . اسپیرز کار رو بهتر شروع میکنه و به چن ددقیقه روی دست کریزی کار میکنه . اما کریزی در یک صحنه از فرصت استفاده میکنه و فن اسپیرز رو ریورس میکنه و به لگ لاک تبدیل میکنه . حالا اسپیرز در قفل گیر افتاده اما طناب رو میگیره و کریزی هم مجبور میشه ول کنه . کریزی حریف رو به گوشه ی رینگ میبره و چندین مشت به او میزنه . اسپیرز کریزی رو پرت میکنه اون طرف رینگ و او رو کاور میکنه 1..2.. اما کریزی کیک اوت میکنه . سپس چند کیک از اسپیرز زده میشه . اسپیرز بر بازی مسلط میشه و کریزی رو در یک چین لاک گرفتار میکنه . اما کریزی به بازی برمیگرده و چندین دراپ کیک رو روی اسپیرز امتحان میکنه . سپس اسپرینگ بورد مونسالت رو میزنه ، کریزی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب سوپرکریزی موفق میشه حریفش رو شکست بده .
مسابقه ی دوم :: ریکی اورتیز در برابر رایان برداک
مسابقه شروع میشه و دو استار همدیگه رو قفل میکنن . گریشام یاد آوری میکنه که اورتیز تا الان شکست نخورده . اورتیز سوپلکس میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما موفق نمیشه . میرن به گوشه ی رینگ و برداک و ریکی هر دو بالای طناب ها هستن . برداک با زانو ضربه ای به پشت سر اورتیز میزنه و او رو میندازه. برداک کاور میکنه 1..2.. اما راهی از پیش نمیبره . هدلاک از رایان برداک اجراء میشه اما ریکی بسختی به بازی برمیگرده ، اما رایان دو ضربه با زانو به سر اورتیز میزنه و دوباره او رو در هدلاک گیر میندازه . اورتیز به بازی برمیگرده و شولدربلاک میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما نه ، رایان پین نمیشه . ریکی بار دیگه به طرف برداک حمله میکنه و اینبار فینیشرش که د بیگ او نام داره رو اجراء میکنه . ریکی کاور میکنه 1..2..3 و ریکی اورتیز موفق میشه همچنان بدون شکست باقی بمونه .
راء ریباند پخش میشه که نشون دهنده ی اتفاقات بین شان مایکلز و کریس جریکو در همین هفته هست .
گریشام و استرایکر درباره ی آنفورگیون صحبت میکنن .
مسابقه ی سوم :: مت هاردی ، فینلی ، بورن و تامی دریمر در برابر میز ، موریسن ، چاوو ، مارک هنری
تمام استار ها وارد شدن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . این مسابقه ی تگ تیم چهار به چهار رو مت هاردی و موریسن شروع میکنن . مت هاردی بعد از کمی درگیری با موریسن او رو به طرف همتیمی های خودش میاره و با دریمر تگ میشه . دریمر ، موریسن رو میاره وسط رینگ و سوپلکس میزنه و سپس اتامیک دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . دریمر با فینلی تگ میشه . اما موریسن سریعا ضربه ای به فینلی میزنه و او رو به طرف همتیمی های خودش میبره و با چاوو تگ میشه . اتامیک دراپ و کلوزلاین از فینلی زده میشه و او چاوو رو کاور میکنه 1.. اما فایده ای نداره . فینلی میره بیرون رینگ و چاوو هم میره بیرون تا بیس بال اسلاید رو اجراء کنه اما فینلی او رو میزنه . بم نیلی قصد دخالت در بازی رو داره که توسط هورنسواگل نقش بر زمین میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا فینلی داره چاوو رو میزنه . فینلی با بورن تگ میشه و ایون بورن کار رو ادامه میده . بورن میره برای هاریکنرانا اما چاوو این فن رو با اسپاینینگ بک بریکر کونر میکنه . چاوو با میز تگ میشه . به محش اینکه میز به سمت بورن میره ، بورن او رو میندازه روی رینگ و استندینگ مون سالت رو اجراء میکنه . بورن میره بالای رینگ اما میز سریعا بلند میشه و او رو پرت میکنه پایین . میز با هنری تگ میشه و هنری میاد و بورن رو میزنه و دوباره با میز تگ میشه . میز هدلاک رو روی بورن اجراء میکنه و سپس با چاوو تگ میشه . چاوو میاد تا بورن رو بزنه . چاوو کار خاصی نمیکنه و با موریسن تگ میشه . موریسن ، بورن رو میندازه بیرون رینگ و همتیمی های موریسن بشدت بورن رو میزنن . موریسن میره بیرون و بورن رو برمیگردونه . کاور میکنه 1..2.. اما بورن نمیذاره . بورن به بازی برمیگرده و هاریکنرانا رو اجراء میکنه اما موریسن خیلی زود او رو به گوشه ی رینگ برمیگردونه و با چاوو تگ میشه . بورن هاریکنرانا رو روی چاوو اجراء میکنه و بورن میره و با تامی دریمر تگ میشه . دریمر وارد میشه و بولداگ میزنه . 1..2.. اما موفق نیست . دریمر چاوو رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش حمله میکنه اما چاوو او رو با بوت برمیگردونه . چاوو با هنری تگ میشه و هنری میاد و بشدت تامی دریمر رو میزنه . سپس هنری با چاوو تگ میشه . دریمر به بازی برمیگرده و چین لاک رو اجراء میکنه . سپس چاوو رو عقب میکشه و با مت هاردی تگ میشه . مت رو تشویق میکنن . مت چاوو رو میندازه روی رینگ و میره بالای طناب ها ، البوء دراپ رو از روی طناب دوم اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما به سه نمیکشه . هاردی چاوو رو بلند میکنه و ساید افکت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم چاوو پین نمیشه . مت نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . چاوو بلند میشه و مت میره برای توییست آف فیت اما چاوو نمیذاره و میره و خودش رو با هنری تگ میکنه . هنری میخواد اسپلش بزنه اما نمیتونه . هاردی خودش رو با ایون بورن تگ میکنه . بورن میره بالای رینگ و شوتینگ استار پرس رو روی هنری اجراء میکنه . سپس تامی دریمر میاد و اسپلش میزنه . دریمر با فینلی تگ میشه . فینلی ضربه ای به سینه ی مارک هنری میزنه . فینلی با هاردی تگ میشه . هاردی بعد از یک کیک ، توییست آف فیت رو اجراء میکنه .هاردی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم هاردی ، فینلی ، تامی دریمر و ایون بورن پیروز این مسابقه میشن .
دانلود ویدئو ، حجم : MB 6.30
کد:
http://www.4shared.com/file/61568823/8ef7ae3a/Eight_Man_Tag_Team_Match_BrockWWEIr.html
تیم هاردی خوشحالیشون رو با تماشاگرا تقسیم میکنن و ای سی دابلیو این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
-
براک لزنر در UFC 91 باز هم به میدان خواهد رفت .
-
همون طور که میدونید براک لزنر سه هفته قبل در UFC 87 توانسته بود که هرینگ حریف قدرتمند خودش را شکست بده و MMA Record خودش را به مثبت یک برسونه و همچنین با این برد حریف Randy Couture قهرمان سنگین وزن UFC بشه . Randy Couture از سال ۱۹۹۴ وارد UFC شده ملقب به Captain America با ۴۵ سال سن ۱۸۸ سانتیمتر قد و ۱۰۴ کیلوگرم وزن.
او تا حالا سه بار قهرمان سنگین وزن UFC شده و اخرین قهرمانیش را در UFC 68 با برد برابر Tim Sylvia رقم خورد و همچنان هم قهرمان سنگین وزن UFC هست . اخرین مسابقه اش برمیگرده به UFC 74 در ۲۵ اگوست ۲۰۰۷ که توانسته بود گابریل گانزیج برزیلی را شکست دهد و از قهرمانی خود دفاع کند . الان تقریبا یک سالی میشه که از میادین به دور بوده و احتمال قهرمان شدن براک لزنر در UFC زیاده .
این مسابقه ۷۳ روز دیگر یعنی در ۱۵ نوامبر برگزار خواهد شد .
-----------------------------------
-
در خبر ها اومده که میشل مک کول ، قهرمان دیواس در پی پی وی آنفورگیون از کمربندش دفاع خواهد کرد .
این مسابقه احتمالا در اسمکدان این هفته ثبت خواهد شد و میشل مک کول این شانس رو خواهد داشت تا برای اولین بار در یک پی پی وی که آنفورگیون هست به عنوان قهرمان دیواس از کمربندش دفاع کنه .
پیش بینی میشه که چلنجر مک کول در این مسابقه ، ماریس باشه . ماریس مدتی هست که با مک کول درگیر بوده و در اسمکدان های قبلی هم علاقه ی خودش رو برای چلنج کردن میشل نشون داده . هر چند مشخصه در این صورت ، میشل مک کول حتما از کمربندش دفاع خواهد کرد .
:: یادآوری :: میشل مک کول در پی پی وی گریت امریکن بش در یک مسابقه ی تک به تک برابر ناتالیا ، دیگر مدعی قهرمانی قرار گرفت و مک کول موفق شد بعد از اجرای قفل لگ لاک ، ناتالیا رو تسلیم کنه و اولین قهرمان دیواس لقب بگیره .
-
در خبر ها اومده که میشل مک کول ، قهرمان دیواس در پی پی وی آنفورگیون از کمربندش دفاع خواهد کرد .
این مسابقه احتمالا در اسمکدان این هفته ثبت خواهد شد و میشل مک کول این شانس رو خواهد داشت تا برای اولین بار در یک پی پی وی که آنفورگیون هست به عنوان قهرمان دیواس از کمربندش دفاع کنه .
پیش بینی میشه که چلنجر مک کول در این مسابقه ، ماریس باشه . ماریس مدتی هست که با مک کول درگیر بوده و در اسمکدان های قبلی هم علاقه ی خودش رو برای چلنج کردن میشل نشون داده . هر چند مشخصه در این صورت ، میشل مک کول حتما از کمربندش دفاع خواهد کرد .
:: یادآوری :: میشل مک کول در پی پی وی گریت امریکن بش در یک مسابقه ی تک به تک برابر ناتالیا ، دیگر مدعی قهرمانی قرار گرفت و مک کول موفق شد بعد از اجرای قفل لگ لاک ، ناتالیا رو تسلیم کنه و اولین قهرمان دیواس لقب بگیره .
-
تبلیغی از حضور میک فولی در تی ان ای در صفحه ی اصلی این سایت قرار گرفت .
اگه وارد سایت تی ان ای بشید میبینید که چهره ی خندان زرد رنگی وجود داره که دور سرش سیم خار دار کشیده شده و درواقع این نماد همیشگی فولی بوده . برای دیدن پروموی حضور فولی در تی ان ای باید روی عکسش کلیک کنید .
جالبه در حالی که خود میک فولی گفته هنوز هیچ چیز مشخص نیست و مذاکرات با تی ان ای ادامه داره ، کمپانی تی ان ای همه چیز رو تموم شده میدونه و تبلیغ حضور فولی رو در صفحه ی اصلی سایت گذاشته . این هم از اتفاقات جالبی هست که شاید فقط از کمپانی تی ان ای دیده بشه .
کد:
http://i37.tinypic.com/zwarnr.jpg
-
بازی تی ان ای که برای کنسول های پلی استیشن 2 ، پلی استیشن 3 ، اکس باکس ، پی اس پی و پی سی ساخته شده ، سه شنبه ی آینده در تاریخ 9 سپتامبر ( 19 شهریور ) به بازار عرضه خواهد شد . این بازی گرافیک بسیار بالایی داره و همه ی استار های بزرگ تی ان ای در این بازی حضور دارن . سایت تی ان ای مدت هاست که این بازی رو پیش فروش میکنه و تا قبل از 9 سپتامبر ، در صورت خرید این بازی ( پیش فروش ) میتونید از تخفیف ویژه ی تی ان ای رستلینگ برخوردار بشید .
کد:
http://i36.tinypic.com/24lo8c1.jpg
-
آخرین چلنجر ساموا جوء در پی پی وی " نو سارندر " ، امشب مشخص خواهد شد .
بوکرتی و کرت انگل بعد از غلبه کردن بر حریفانشون در مسابقات راه یابی ، موفق شدن ساموا جوء رو چلنج کنن و دو چلنجر قهرمان سنگین وزن تی ان ای باشن . اما در آخرین کوالیفایینگ مچ ، کریستین و ای جی استایلز امشب در یک مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار میگیرن تا برنده ، آخرین چلنجر ساموا جوء رو در مسابقه ی " فور ویز تو گلوری " مشخص کنه .
کد:
http://i35.tinypic.com/245dbnb.jpg
-
آندرتیکر در این هفته ی اسمکدان هم مسابقه ای نخواهد داشت .
تیکر بعد از سامراسلم و مسابقه ی هل اینه سل اش برابر اج ، دو هفته هست که استراحت کرده و مسابقه ای نداده که با اسمکدان امشب دقیقا سه هفته میشه . در این هفته ی اول آندرتیکر با لا فامیلیا درگیر شد . در هفته ی دوم فقط به ویکی پیغام داد و در این هفته هم احتمالا شاهد درگیری کوتاهی خواهیم بود .
در خبر ها اومده که آندرتیکر هنوز از ناحیه ی زانو داره درد میکشه و سعی کرده در این سه هفته به خودش استراحت بده تا زانوش بهبود پیدا کنه . البته سایت رسمی طرفداران آندرتیکر این خبر رو تکذیب کرده اما اکثر سایت های معتبر چنین چیزی رو گفتن .
ضمن اینکه هنوز مسابقه ی آندرتیکر و تریپل ایچ در آنفورگیون قطعی نشده .
-
دیگه wwe شورش درآورده جریکو قهرمان سنگین وزن شد!!!!!!!!!!!!
-
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، ۵م سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : اسکات رید سنر ، میزوری
سپس شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین اسمکدان انجام میگیره .
جیم راس به همه خوش آمد میگه و اعلام میکنه امشب تریپل ایچ در یک لامبرجک مچ برابر گریت کالی قرار خواهد گرفت .
آهنگ کینگ آف کینگز تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ در حالی که کمربند رو روی شونش داره به رینگ نزدیک میشه و حرکات همیشگی خودش رو انجام میده . جیم راس و تز درباره ی اسکرمبل مچ صحبت میکنن . تریپل ایچ بعد از وارد شدن قصد داره درباره ی مسابقه اش صحبت کنه اما خیلی زود در حین صحبت های تریپل ایچ آهنگ شلتن بنجامین پخش میشه و او حرف د گیم رو قطع میکنه . تریپل ایچ زیاد از این اتفاق خوشش نیومده . شلتن بنجامین وارد میشه و به تریپل ایچ میگه : " من بخاطر تریپل ایچ نبومدم . تو استعداد زیادی میخوای تا قهرمان بشی که من این استعداد رو دارم . برنامه ریزی کردم تا یکی دو تا طلای دیگه به کلکسیون ام اضافه کنم . " سپس شلتن بنجامین رینگ رو ترک میکنه . در همین لحظه آهنگ ام وی پی پخش میشه و او در حالی که از سوی تماشاگرا هوو میشه وارد میشه و میگه : " من از همه ی شما بهتر هستم . شلتن هم آدمی احمق هست . " شلتن هنوز در قسمت رمپ ورزشگاه هست و حرف های ام وی پی رو گوش میده . او و ام وی پی با هم درگیری لفظب پیدا میکنن اما در همین لحظه برایان کندریک از پشت به تریپل ایچ حمله میکنه و ام وی پی و شلتن بنجامین هم به او ملحق میشن . د گیم روی زمین افتاده و ام وی پی ، بنجامین و کندریک دارن او رو میزنن و ازکیل هم حالا به این سه میپیونده . اما حالا جف هاردی از راه میرسه و به تریپل ایچ کمک میکنه . جف همه رو میزنه و سه چلنجر رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . جف میره بالای رینگ برای زدن سوانتان به ازکیل اما ازکیل نمیذاره و سر جف رو به گوشه ی رینگ میکوبه . سپس تریپل ایچ با صندلی ازکیل رو به بیرون پرت میکنه . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و جف و تریپل ایچ رینگ رو ترک میکنن .
مسابقه ی اول :: آر تروث در برابر بم نیلی
آهنگ آر تروث پخش میشه و او درمیان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . او داخل رینگ شروع به رقصیدن میکنه تا اینکه حریفش مشخص میشه . بم نیلی هم داخل رینگ هست و زنگ شروع مسابقه زده میشه . آر تروث به نیلی حمله میکنه و بشدت او رو میزنه . تروث خیلی داره خوب کار میکنه و حالا سیزرز کیک رو روی بم نیلی اجراء میکنه . حالا کاور میکنه و داور میشمره 1..2..3 و آر تروث موفق میشه در دومین مسابقه ی خودش هم پیروز بشه . ضمن اینکه اینبار تروث خیلی بهتر از مسابقه ی اولش کار کرد .
بعد از مسابقه چند ریپلی از این مسابقه داریم و سپس آر تروث رینگ رو ترک میکنه .
تز و جیم راس میگن که امشب جف هاردی و برایان کندریک برابر هم قرار میگیرن ، اما مسابقه ی بعدی بین ام وی پی و شلتن بنجامین خواهد بود .
همه ی برق ها خاموش میشه و وقتی دوباره برق ها رو روشن میکنن آندرتیکر در رینگ هست . تماشاگرا او رو بشدت مورد تشویق قرار میدن . آندرتیکر میگه : " من در آنفورگیون برای روح ویکی خواهم آمد . من به شوهر ویکی ، چوکسلم زدم و او رو به زیر رینگ پرت کردم و سپس آتیش اش زدم . ویکی هم به شوهرش ملحق خواهد شد . "
بعد از کامر شال برمیگردیم .
مسابقه ی دوم :: قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در برابر ام وی پی
ابتدا آهنگ ام وی پی پخش میشه و او وارد میشه . سپس شاهد ورود شلتن بنجامین به رینگ هستیم . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . ام وی پی به شلتن بنجامین سیلی میزنه و او هم عصبانی میشه و ام وی پی رو میندازه روی رینگ . حالا بیشتر شبیه دعوا شده و افتادن رو هم دیگه و دارن به هم مشت میزنن . ام وی پی قصد داره در بره اما شلتن بنجامین میره تا جلوی این کار رو بگیره . ام وی پی برمیگرده و مشتی قوی به شلتن بنجامین میزنه و سپس یک سابمیشن هولد رو در وسط رینگ روی بنجامین اجراء میکنه . شلتن بنجامین به بازی برمیگرده و نک بریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما ام وی پی پین نمیشه . شلتن میره برای یک پرش از بالای رینگ اما ام وی پی نمیذاره . ام وی پی یک کیک میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما شلتن نمیذاره . شلتن بنجامین بطور ناگهانی فینیشرش که ی درت نام داره روی اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و شلتن بنجامین موفق میشه قهرمان سابق ایالات متحده رو شکست بده .
در بک استیج ، روی ماریا داره میک آپ انجام میشه که ماریس وارد میشه و به ماریا میگه این کار ها رو میکنی که خودت رو ---- نشون بدی .
اعلام میشه که در مسابقه ی بعدی ماریا و ماریس برابر همدیگه قرار خواهند گرفت .
مسابقه ی سوم :: ماریا در برابر ماریس
ماریس و ماریا وارد میشن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . ماریا ماریس رو میندازه و کار این دو به بیرون رینگ میکشه . ماریس به ماریا کلوزلاین میزنه . ماریا به بازی برمیگرده و میره بالای رینگ و کراس بادی رو اجراء میکنه . ماریس از فرصت استفاده میکنه و بک بریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما ماریا کیک اوت میکنه . ماریس دوباره یک بک بریکر رو اجراء میکنه و سپس یک سابمیشن هولد رو روی ماریا امتحان میکنه . ماریا با چند مشت به بازی برمیگرده و هاریکنرانا رو اجراء میکنه . سپس چند کلوزلاین میزنه . ماریا دوباره میره برای کراس بادی اما ماریس نمیذاره و دی دی تی رو روی ماریا اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب ماریس پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه میشل مک کول وارد میشه و در قسمت رمپ ورزشگاه با ماریس درگیر میشه .
اعلام میشه در مسابقه ی بعدی جف هاردی برابر برایان کندریک قرار خواهد گرفت .
مسابقه ی چهارم :: برایان کندریک به همراه ازکیل در برابر جف هاردی
برایان کندریک و جف هاردی وارد میشن . جو ورزشگاه کاملا طرف جف هست . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . جف حمله ی اول رو بخوبی انجام میده و سپس بک بادی دراپ رو روی کندریک اجراء میکنه . جف میخواد یه فن رو اجراء کنه که کندریک ریورس میکنه و با چند کیک قوی و یک سابمیشن هولد به بازی برمیگرده . اتلتیک دراپ کیک از کندریک و سپس او هدلاک رو روی جف اجراء میکنه . هاردی به بازی برمیگرده و کندریک رو میندازه گوشه ی رینگ . جف ترنباکل دراپ کیک رو اجراء میکنه و کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . کندریک فیس باستر میزنه اما جف به بازی برمیگرده و چند کلوزلاین میزنه . سپس فرانت سوپلکس ، پاور بامب ، بک بادی دراپ رو اجراء میکنه و کاور میکنه 1..2.. اما باز هم کندریک کیک اوت میکنه . جف میره برای توییست آف فیت اما کندریک او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . جف دراپ کیک میزنه و سپس ولیوتینگ بادی پرس رو اجراء میکنه . ازکیل دور از چشمان داور جف هاردی رو میزنه و سپس او رو داخل رینگ پرت میکنه . کندریک اسلایسد برد رو روی جف اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و کندریک موفق میشه جف هاردی رو شکست بده .
چهره ی ویکی گررو پخش میشه که قصد ترک ورزشگاه رو داره .
ویدئویی از اتفاقات بین کریس جریکو و شان مایکلز در این چند وقته پخش میشه .
مسابقه ی پنجم :: سوپرکریزی در برابر رایان بدراک
رایان بدراک داخل رینگ هست و حالا آهنگ سوپرکریزی پخش میشه و او در میان تشویق اندک تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و سوپرکریزی با بدراک درگیر میشه . کریزی بر بازی مسلط هست و داره خیلی خوب کار میکنه . بعد از چند اسلم رایان بدراک کاملا گیج شده و داره درد میکشه . سوپر کریزی از فرصا استفاده میکنه و استندینگ مونسالت رو اجراء میکنه که مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . حالا کریزی کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب کریزی پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه آهنگ کوزلاو زده میشه و او وارد میشه . قبل از اینکه به کریزی کیک بزنه و او رو از رینگ به بیرون پرت کنه به زبان روسی یه چیزی میگه . اما حالا آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . بیگ شو به کوزلاو میگه : " برای چلنج آماده ام . " کوزلاو هم قبول میکنه و این دو میخوان با هم مسابقه بدن . اما ویکی وارد میشه و سر کوزلاو داد میزنه و به او میگه از رینگ بره بیرون . ویکی در ادامه میگه : " بیگ شو هم از رینگ باید بره بیرون . او این چند وقته به اندازه ی کافی در اسمکدان دخالت کرده و دیگه نمی ذارم این کار رو بکنه . " بیگ شو با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه . تماشاگرا بشدت ویکی رو هوو میکنن . ویکی ازشون میخواد که ساکت بشن . ویکی در ادامه میگه : " من آندرتیکر رو دوباره استخدام کردم و ازش عذرخواهی کردم ، شوهرم رو بهش تقدیم کردم ولی دیگه نمیذارم من رو بترسونه . من دیگه از هیچ کس نمیترسم چون من جنرال منیجر اسمکدان هستم . من کاری میکنم جهنم برای من مثل پیک نیک بشه ! آندرتیکر در آنفورگیون باید از من عذرخواهی بکنه . "
فلش بکی به گذشته میزنیم و مسابقه ی باتیستا در برابر کالی در برابر ری در آنفورگیون سال 2007 پخش میشه که باتیستا پیروز اون مسابقه بود .
مسابقه ی ششم :: ویکتوریا در برابر بری بلا
ویکترویا وارد میشه تا یک مسابقه ی تکراری داشته باشیم . سپس بری بلا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و دو دیوا با هم درگیر میشن . ویکتوریا خوب کار میکنه و بری بلا در میره . بلا برای دومین بار رینگ رو برای ریکاوری ترک میکنه . بلا به رینگ بر میگرده و ویکتوریا بطرفش میره . بلا موفق میشه او رو رول آپ کنه . حالا داور میشمره 1..2..3 و بلا دقیقا مثل هفته ی قبل موفق میشه ویکتوریا رو شکست بده و در دومین بازی خودش هم پیروز بشه.
راء ریباند پخش میشه : درگیری های شان و جریکو در هفته ی قبل راء .
تز و جیم راس درباره ی آنفورگیون صحبت میکنن .
در بم استیج ، با تریپل ایچ دارن مصاحبه میکنن و تریپل ایچ قبل از اینکه چیز خاصی بگه جف هاردی میاد و میگه : " عذرمیخوام ، بزرگ ترین مشکلت در آنفورگیون من هستم . "
مسابقه ی هفتم :: لامبرجک مچ :: دابلیو دابلیو ای چمپین تریپل ایچ در برابر گریت کالی
لامبر جک ها وارد میشن و دور رینگ می ایستن . گریت کالی وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . کالی داخل رینگ قرار میگیره و حالا آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . دو استار داخل رینگ هستن و مسابقه آغاز میشه . تریپل ایچ به کالی حمله میکنه اما کالی او رو به بیرون پرت میکنه . تریپل ایچ به رینگ برمیگرده و کالی شولدر گریپ رو روی د گیم اجراء میکنه که میریم برای یک کامرشال و برمیگردیم . کالی و تریپل ایچ با هم درگیر هستن و کالی دوباره او رو به بیرون پرت میکنه . ام وی پی ، بنجامین و کندریک میخوان تریپل ایچ رو بزنن اما هاردی نمیذاره . ام وی پی و بنجامین هاردی رو هم میزنن و سپس تریپل ایچ رو به سکیرویتی وال میکوبن و او رو به رینگ برمیگردونن . کالی منتظر میمونه تریپل ایچ بلند شه . تریپل ایچ بلند میشه و کالی تو هندد چوکسلم رو روی او اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما تریپل ایچ کیک اوت میکنه . تریپل ایچ بعد از زدن فیس باستر به بازی برمیگرده و فلایینگ شولدر بلاک رو اجراء میکنه و تعادلی کالی به هم میخوره و او میفته . ام وی پی باز هم تریپل ایچ رو میکشه بیرون و او میزنه . تریپل ایچ به کمک هاردی به بازی برمیگرده و کندریک و بقیه ی چلنجر ها رو میزنه . تریپل ایچ میره داخل رینگ و اسپاین باستر میزنه . سپس میره برای پدیگری اما کالی نمیذاره . کالی وایس گریپ رو اجراء میکنه . تریپل ایچ خیلی سریع خودش رو میکشه بیرون و کیک به شکم کالی میزنه . سپس تریپل ایچ میره برای پدیگری . و موفق میشه که پدیگری بزنه ! حالا کاور میکنه 1..2..3 و تریپل ایچ برنده ی این لامبرچک مچ میشه .
بعد از مسابقه جف هاردی با چهره ای دوستانه وارد میشه . اما جف هاردی به تریپل ایچ توییست آف فیت میزنه و شوء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
-
بازگشت تیم تری دی به دابلیو دابلیو ای قطعی شد .
دیوان دادلی و بوبا ری دادلی که چهار سال در تی ان ای فعالیت کردن ، دیروز در هاس شوء تی ان ای حضور داشتن و گفتن که قراردادشون با این کمپانی به پایان رسیده و بزودی به دابلیو دابلیو ای برمیگردن . دادلیز که اومدنشون به دابلیو دابلیو ای منتفی بنظر میرسید با دادن این خبر به طرفداران تی ان ای اون ها رو شوکه و ناراحت کردن .
در خبر ها اومده که تیم تری دی در هفته ی بعد تی ان ای با طرفداران این کمپانی خداحافظی خواهند کرد و تی ان ای خداحافظی باشکوهی برای این دو برادر سیاه و سفید ترتیب داده .
-
دو شب پیش چند استوری لاین نویس های دابلیو دابلیو ای با هم سر موضوع رکورد شکست ناپذریری آندرتیکر در رسل مینیا صحبت کردن و در پایان به این نتیجه رسیدن که این رکورد حتما باید شکسته بشه .
در این جلسه ی طولانی مدت چندین استار هم برای شکست دادن تیکر در رسل مینیا پیشنهاد داده شد که اصلی ترین گزینه تد دیبیاسی کوچک هست ! گفته میشه وینس مک من از تد دیبیاسی خیلی خوشش اومده و بدلیل استیل مشابه او به رندی اورتن ، میخواد از او یک رندی جدید بسازه .
:: یادآوری :: تد دیبیاسی بزرگ ، کسی بود که آندرتیکر رو در سروایور سریس 1990 وارد دابلیو دابلیو ای کرد .
البته وینس اصرار داره که رکورد شکست ناپذیری تیکر باید جاودانه بمونه اما نظر استوری لاین نویس ها چیز دیگری هست و اون ها میگن کریر آندرتیکر باید با شکست در رسل مینیا نابود بشه . جالبه که آندرتیکر هم گفته شکست او هیچ مشکلی بوجود نمیاره و از این بابت ناراحت نمیشه . اما تا وقتی که وینس قبول نکنه این صحبت ها فایده ای نداره .
به شخصه نظر من این هست که این رکورد برای همیشه باقی خواهد موند و در پایان آندرتیکر با پیروزی در رسل مینیا از دنیای کشتی کچ خداحافظی خواهد کرد .
میک فولی در هاس شوء دو شب پیش تی ان ای حضور پیدا کرد و گفت : " من به این کمپانی ایمان دارم و به همین دلیل به تی ان ای اومدم . من اومدم تا در تی ان ای تغییر توحل بزرگی ایجاد کنم . " فولی در اون شب بشدت مورد تشویق قرار گرفت و با آهنگی متفاوت وارد رینگ شد .
- شما میتونید تنها عکس و ویدئوی منتشر شده از حضور فولی در تی ان ای رو از دو لینک زیر دریافت کنید .
عکس حضور فولی در تی ان ای :: لینک دانلود | حجم : KB 99
کد:
http://i38.tinypic.com/50glc8.jpg
ویدئو حضور فولی در تی ان ای :: لینک دانلود | حجم : MB 4,347
کد:
http://www.4shared.com/file/61954560/1feacc4/Mick_Foley_BrockWWEIr.html?dirPwdVerified=5e871600
-
انتهای مسابقه ی براک لزنر و هیت هرینگ در UFC 87 را به همراه تمام ۱۱۰ عکس این PPV براتون اماده کردم . همین طور که میدونید انفورگیون امروز صبح انجام شده است . که من در انتهای این پست عکسهایش را براتون اماده کردم . داریوش عابدینی هم تا دقایقی دیگر اخبارش را کامل براتون خواهد نوشت . که در همان پست عکسها و ویدیو ها هم قرار خواهد گرفت .
UFC 87 Brock Lesnar vs. Heath Herring
مشخصات :
حجم : KB 2,554
زمان : 1 دقیقه
ویدیو : WMV V7 , 624x352 , 407 kbps , HDTV
صدا : WMA 9.2 , 65 kbps
دانلود مسابقه :: لینک دانلود | حجم: KB 2,554 | مدت ویدیو: 1 دقیقه
کد:
http://www.4shared.com/file/62153648/7f395864/UFC_87_Brock_Lesnar_vs_Herring_HDTV-iKYR.html
دانلود تمام عکسهای UFC 87 :: لینک دانلود | حجم : KB 4,731 | تعداد : ۱۱۰ عکس
کد:
http://www.4shared.com/file/62154414/95ab0cdd/BrockWWE_UFC_87_Photos-iKYR.html
-
نام رخ داد : آنفورگیون
تاریخ انجام : یکشنبه ، ۷م سبتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : کوئیکن لونز آرنا
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 6,044
کد:
http://www.4shared.com/file/62152419/ce712fbc/BrockWWE_Unforgiven_2008_Photos-iKYR.html
پرومویی از سه مسابقه ی اسکرمبل امشب پخش میشه .
پرومویی درباره ی اتفاقات این چند وقته ی شان و جریکو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین آنفورگیون که بسیار هم دیدنی هست انجام میشه .
مسابقه اول :: ای سی دابلیو چمپینشیپ اسکرمبل
نفرات شرکت کننده :: مارک هنری ، مت هاردی ، چاوو گررو ، فینلی ، میز
مت هاردی اولین کسی هست که وارد میشه و بشدت هم مورد تشویق قرار میگیره . قانون های بازی از طرف گزارشگرا اعلام میشه . سپس میز وارد میشه . خوب ، دو استار اول بصورت رندوم وارد شدن پس الان مسابقه میتونه شروع بشه و هر پنج دقیقه بقیه ی استار ها وارد میشن . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و مت هاردی و میز با هم درگیر میشن . مت هاردی موفق تر هست . مت هاردی شولدر بلاک میکنه و سریع میره برای کاور که فایده ای نداره . دو استار باز هم با هم درگیر میشن و مت هاردی باز هم شولدربلاک میکنه . اما میز خیلی زود با هیپ تاس به بازی برمیگرده . میز روی هاردی هدلاک رو اجراء میکنه ولی هاردی با چند مشت به بازی برمیگرده و میز رو به گوشه ی رینگ میفرسته . چند کلوزلاین به میز میزنه . مت میخواد میز رو به گوشه ی دیگر رینگ بفرسته اما میز کونر میکنه و مت رو به گوشه میفرسته . میز به طرف مت حرکت میکنه اما مت جاخالی میده و سر میز به گوشه ی رینگ برخورد میکنه . حالا مت هاردی میره برای پاور بامب و موفق میشه که اجراء کنه . حالا کاور میکنه ۱..۲.. اما میز کیک اوت میکنه . میز هاردی رو به طرف طناب ها میفرسته و چند مشت قوی به او میزنه ، سپس میره روی طناب ها و از روی طناب دوم میپره روی مت و ضربه ای به سر او وارد میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما هاردی نمیذلره . مت هاردی سانست فلیپ رو اجراء میکنه و داور میشمره اما میز کیک اوت میکنه . میز با یک کلوزلاین به بازی برمیگرده . مت هاردی با میز درگیر هست و میز بطور ناگهانی ریلیتی چک رو اجراء میکنه و میخواد بره برای کاور که مت از زیر طناب ها به بیرون پرت میشه . میز میره بیرون رینگ و مت رو برمیگردونه ، کاور میکنه و پای او رو هم بالا میگیره ۱..۲.. اما مت هاردی نمیذاره . مت میز رو میفرسته گوشه ی رینگ و میخواد بزنه که موفق نیست . دو استار بنظر خسته میان . حالا وقت پنج دقیقه ی اول تموم میشه و نوبت استار سوم هست که وارد بشه . آهنگ چاوو گررو پخش میشه و او وارد میشه . چاوو وارد میشه و میز قصد داره در همون ابتدا به چاوو حمله کنه که چاوو طناب رو پایین میگیره و خودش هم جاخالی میده که این باعث میشه میز از رینگ به بیرون پرت بشه . چاوو میپره بالای رینگ ، فراگ اسپلش رو روی هاردی اجراء میکنه . حالا کاور میکنه ۱..۲..۳ و چاوو قهرمان فعلی ای سی دابلیو هست . حالا میز و چاوو با هم درگیر میشن و میز هیل کیک میزنه . چاوو به بازی برمیگرده و مت هم وقت کافی برای ریکاوری داشته . مت بلند میشه و میره روی طناب دوم و فلایینگ البوء میزنه . چاوو افتاد و مت هم میره برای کاور . ۱..۲.. اما چاوو نمیذاره . میز به بازی برمیگرده و مت هاردی رو میزنه اما مت با زرنگی به میز و چاوو کلوزلاین میزنه . یک کلوزلاین دیگه روی میز میزنه . اما روی چاوو های بک بادی دراپ رو اجراء میکنه . دوباره کلوزلاین به میز . هاردی روی چاوو ساید افکت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مت هاردی قهرمان موقت ای سی دابلیو میشه . مت بلند میشه و با میز درگیر میشه . پنج دقیقه ی دوم هم به پایان میرسه و نفر چهارم باید وارد بشه . آهنگ مارک هنری پخش میشه و او وارد میشه . هنری میره داخل رینگ و میز و چاوو هم طرف اون هستن . سه نفری میخوان به مت حمله کنن که مت هاردی همه ی اون ها رو میزنه . هیپ تاس از مت هاردی به چاوو . مارک هنری مت و میز رو میزنه و روی چاوو اسپلش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مارک هنری قهرمان موقت ای سی دابلیو میشه . هنری کاملا سوار بازی هست و هر استاری که بطرفش میاد رو میزنه . مارک هنری برهوگ رو روی مت اجراء میکنه . پنج دقیقه ی سوم تموم میشه و آهنگ فینلی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . فنیلی بطرف رینگ میره و حالا وارد میشه . فینلی به هنری دی دی تی میزنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما هنری نمیذاره . هنری به بازی برمیگرده و برای اینکه جلوی حمله های فینلی رو بگیره او رو در گوشه ی رینگ قصد داره خفه کنه . مت به کمک فینلی میاد و فینلی و مت هاردی با هم هنری رو از رینگ به بیرون پرت میکنن . فینلی برمیگرده و سریعا به مت هاردی کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و فینلی قهرمان موقت هست . میز به فینلی دراپ کیک میزنه و چند ثانیه ای با فینلی درگیر هست تا مت هاردی بلند میشه . مت هاردی یک کیک به شکم میز میزنه و تویست آف فیت رو روی او اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و مت هاردی قهرمان موقت میشه . چاوو گررو میره بالای رینگ و روی میز فراگ اسپلش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما هاردی میاد و پین فال رو میشکونه . دو دقیقه به پایان مسابقه مونده . مارک هنری به چاوو بادی اسلم میزنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما هاردی میاد و پین فال رو میشکونه . مارک هنری به میز هم بادی اسلم میزنه ، کاور میکنه ۱..۲.. اما هاردی میاد و پین فال رو میشکونه . فینلی از پشت میاد و هاردی رو رول اپ میکنه . ۱..۲.. اما هاردی کیک اوت میکنه . فینلی میره برای اجرای کلتیک کراس روی مت هاردی اما مارک هنری به فینلی بیگ بوت میزنه . هاردی بلند میشه و چاوو رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . مارک هنری اون طرف فینلی رو کاور کرده ، ۱..۲.. اما هاردی خودش رو میرسونه و پین فال رو میشکونه . مت هاردی میز رو به بیرون پرت میکنه . فینلی به مت هاردی اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه اما چاوو سریعا میاد و پین فال رو میشکونه . ده ثانیه مونده و هاردی مطمئن هست هیچ کس نمیتونه او رو پین کنه . منتظر میمونیم تا ده ثانیه به اتمام برسه . این اتفاق میفته و بازی تموم میشه .
برنده و قهرمان جدید ای سی دابلیو : مت هاردی
بعد از مسابقه مت هاردی رینگ رو ترک میکنه و داور کمربندش رو بهش میده . مت در حالی که داره عقب عقب میره کمربندش رو بالا میگیره و با طرفداراش جشن میگیره . او کمربند رو رو شونش میذاره و به مارک هنری که نگاه غضبناکی هم داره نگاهی مینداره و با لبخند قسمت رمپ ورزشگاه رو هم ترک میکنه .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 1,091
کد:
http://www.4shared.com/file/62153045/505586b/BrockWWE_01_ECW_Championship_Scramble-iKYR.html
-
پرومویی از رسل مینیا ۲۵ پخش میشه .
هایلایت هایی از اسکرمبل دقایق پیش ای سی دابلیو و چگونگی قهرمانی مت هاردی پخش میشه .
در بک استیج ، جف هاردی به مت هاردی تبریک میگه و میگه خیلی عالی میشه که اگه او هم امشب قهرمان دابلیو دابلیو ای بشه .
سپس نظرسنجی آنفورگیون مشخص میشه که باید از طریق اس ام اس بگن که " آیا ویکی باید میذاشت بیگ شوء در اسکرمبل حضور پیدا کنه ؟ "
مسابقه ی دوم :: وورلد تگ تیم چمپین شیپ
دو تیم :: کودی رودس و تد دیبیاسی ، جی تی جی و شد
جی تی جی و شد وارد میشن و سپس قهرمانان تیمی جهان میان . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و جی تی جی و کودی رودس بازی رو شروع میکنن . جی تی جی با کودی درگیر میشه و او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . اما کودی خودش رو بین طناب ها میذاره و به داور میگه که جی تی جی رو عقب ببره . جی تی جی دوباره به کودی حمله میکنه و اینبار بدون گوش دادن به تذکرات داور چند مشت قوی و سپس دراپ کیک میزنه . جی تی جی به تد دیبیاسی هم دراپ کیک میزنه . تد وارد رینگ میشه و شد هم از تیم کرایم تایم وارد میشه . شد به کودی و دیبیاسی دابل کلوزلاین میزنه و اون ها رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . قهرمانان تیمی به بازی برمیگردن و کودی میره داخل رینگ و با جی تی جی درگیر میشه . او جی تی جی رو به گوشه ی رینگ میفرسته و با ت ددیبیاسی تگ میشه . جی تی جی خیلی سریع تد رو میزنه و او رو روی رینگ میندازه . سپس اسپلش از چی تی جی زده میشه . جی تی جی با شد تگ میشه و شد میره تا با دیبیباسی درگیر میشه . دیبیاسی موفق میشه شد رو به گوشه ی رینگ بفرسته . دییباسی به طرف شد مدوئه و میخواد کلوزلاین بزنه که شد او رو بلند میکنه و بادی اسلم میزنه . البوء دراپ از شد . کاور میکنه 1..2.. اما تد نمیذاره . تد دیبیاسی بطرف همتیمیش میره و با کودی تگ میشه . اون طرف هم شد با جی تی جی تگ میشه . کودی به جی تی جی سیلی میزنه . کودی کلوزلاین میزنه ، کاور میکنه اما موفق نیست . کودی با تد دیبیاسی تگ میشه . تد لگدی به سینه ی جی تی جی میزنه و خیلی زود جاش رو به کودی میده . کودی کمی روی دست جی تی جی کار میکنه و سپس جای خودش رو به تد میده . دیبیاسی وارد میشه و به جی تی جی دراپ کیک میزنه . تد میره روی دست جی تی جی کار کنه اما جی تی جی با یک البوء به بازی برمیگرده و سپس بک سوپلکس میزنه . دیبیباسی جای خودش رو به کودی میده . کودی وارد میشه و به طرف همتیمی جی تی جی ، شد میره و او رو میزنه و از پرت میکنه پایین . شد با عصبانیت میخواد بیاد و کودی رو بزنه اما داور نمیذاره . جی تی جی با یک کیک به صورت کودی به بازی برمیگرده . کودی بعد از چند مشت و کیک سعی داره بازی رو به نفع خودشون برگردونه . سپس میره تا دوباره روی دست جی تی جی کار کنه اما جی تی جی خیلی زود به بازی برمیگرده و بک سوپلکس میزنه . کودی به جی تی جی اسکوپ اسلم میزنه . کودی میره بالای رینگ و مونسالت رو میخواد اجراء کنه اما جی تی جی کنار میره و کودی به رینگ برخورد میکنه و درد میکشه . کودی به سختی خودش رو به تد میکشونه و جی تی جی هم داره سعی میکنه به شد برسه . حالا همزمان هر دو تیم جاشون رو تغییر میدن و شد و تد دیبیاسی با هم درگیر میشن . شد خیلی خوب کار میکنه و اتامیک دراپ رو روی تد اجراء میکنه . سپس یک کلوزلاین قوی میزنه و میره برای کاور اما کودی رودس دخالت میکنه . جی تی جی به طرف کودی میره و او رو میزنه . اون طرف شد و تد هنوز درگیر هستن . این طرف کودی از دست جی تی جی در میره و او رو میزنه . به رینگ برمیگرده و به شد دی دی تی میزنه . کودی میره گوشه ی رینگ وایمیسه و تد میاد و با او تگ میشه . حالا اون طرف جی تی جی هم وارد میشه . تد دیبیاسی دخالت میکنه و شد رو میزنه و این طرف هم میاد و اسمال پکیج رو روی جی تی جی اجراء میکنه . کودی رودس کاور میکنه 1..2..3 و این بازی به این ترتیب به پایان میرسه .
برنده و قهرمانان تیمی جهان : کودی رودس و تد دیبیاسی
بعد از مسابقه تیم کودی رودس و تد دیبیاسی کمربنداشون رو بالا میگیرن . کرایم تایم قصد دارن به این دو حمله کنن که یک نفر که شباهت بسیار زیادی به استار قدیمی دابلیو دابلیو ای ، هاکو داره وارد میشه و این دو رو میزنه .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 659
کد:
http://www.4shared.com/file/62153373/c50d10c4/BrockWWE_02_World_Tag_Team_Championship_Cody_Rhodes__Ted_DiBiase_vs_CrymeTyme-iKYR.html
جری لالر و مایکل کول با تعجب نگاه میکنن و هنوز نفهمیدن چی شده و اون فرد کی بوده .
در بک استیج ، دکتر ها دارن روی دست چپ شان کار میکنن تا برای امشب آماده باشه .
پروموی مسابقه ی شان مایکلز و جریکو پخش میشه که تمام اتفاقات بین این دو در یکی دو ماه اخیر رو نشون میده .
-
مسابقه ی سوم :: آنسنکشند مچ
سوپراستار ها :: شان مایکلز ، کریس جریکو
کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . سپس شان مایکلز با یک تیپ جالب وارد میشه و بشدت هم مورد تشویق قرار میگیره . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . شان کار رو بهتر آغاز میکنه و چند کیک پشت سر هم به جریکو میزنه . شان بازی رو در دست میگیره و جریکو رو به بیرون رینگ پرت میکنه . شان سر جریکو رو میگیره و او رو به وسط تماشاگرا میفرسته . شان داره جریکو رو با چند مشت قوی میزنه و حالا این دو به نزدیکی رینگ میان و شان سر جریکو رو به میله ی گوشه ی رینگ میکوبونه . شان قصد داره با صندلی جریکو رو بزنه اما جریکو نمیذاره و شان رو به روی میز گزارشگر ها پرت میکنه . جریکو در بیرون رینگ به شان دی دی تی میزنه . سپس او رو برای پاوربامب بلند میکنه اما شان با چند مشت پاوربامب رو میشکونه و پایین میاد . جریکو سر شان رو به میله ی گوشه ی رینگ میزنه . شان به رینگ برمیگرده و جریکو یک صندلی برمیداره و با خودش به رینگ میبره . جریکو با صندلی ضربه ی محکمی به سر شان میزنه و سپس یک ضربه به کمر او میزنه . چند مشت و کیک در گوشه ی رینگ از جریکو زده میشه . سپس جریکو با کفشش قصد داره شان رو خفه کنه . جریکو سر شان رو به گوشه ی رینگ میکوبه . جریکو میخواد سپلکس بزنه اما شان نمیذاره . جریکو او رو بلند میکنه ولی شان باز هم بلاک میکنه و اینبار کلوزلاین میزنه . چند مشت قوی از شان . شان به جریکو اسلم میزنه و میره بالای رینگ . شان فلایینگ البوء رو اجراء میکنه . شان بلند میشه و میخواد سوییت چین میوزیک بزنه اما جریکو نمیذاره . مایکل کول میگه شان میخواد جریکو رو مجازات کنه . شان داره خوب کار میکنه و دوباره به جریکو درگیر میشه . جریکو یه مشت به طرف شان میفرسته اما شان اون رو تبدیل به کراس فیس میکنه . جریکو به سختی از قفل در میره و سر شان رو به گوشه ی رینگ میزنه و ضربه ای به چشم آسیب دیده ی شان میزنه . جریکو خوب کار میکنه و شان دوباره بلند میشه و جریکو یک ضربه ی دیگه به چشم شان میزنه . شان بطور سورپرایز کننده ای به بازی برمیگرده و چند مشت به جریکو میزنه . سپس شان با صندلی ضربه ای به جریکو میزنه . حالا شان میره تا روی جریکو پاور بامب رو اجراء کنه . اما جریکو نمیذاره و حالا بطور عجیبی فن رو به والز آف جریکو تبدیل میکنه و شان گیر میفته . شان بسختی خودش رو به طناب ها میرسونه و طناب رو میگیره اما داور نمیتونه کاری بکنه چون در این بازی چنین قانونی نیست . پس جریکو شان رو جلوتر میاره و شان همچنان در والز آف جریکو هست . شان از کپسول آتش نشانی استفاده میکنه و اون رو به چشم جریکو میزنه تا بتونه قفل رو بشکونه . سپس با همون کپسول ضربه ای به جریکو میزنه . کار این دو به بیرون رینگ میکشه و شان در بیرون به جریکو سوپلکس میزنه . اما یهو سر و کله ی لنس کید پیدا میشه ولی شان سریعا به او یک مشت میزنه و او رو نقش بر زمین میکنه . سپس یک مشت به جریکو میزنه . اما کید بلند میشه و یک آپرکات به شان میزنه و دست آسیب دیده ی شان رو به میله ی گوشه ی رینگ میکوبه . لنس کید شان رو از پشت میگیره و جریکو چندین سیلی به شان میزنه . سه نفر به رینگ میرن و جریکو چند کیک به دست شان میزنه . لنس کید رینگ رو ترک میکنه و یک صندلی برمیداره و به جریکو میده . جریکو با صندلی ضربه ای محکم به دست شان میزنه . جریکو صندلی رو بالا میگیره تا برای دومین بار این کار رو انجام بده که همه او رو هوو میکنن و جریکو ضربه ی دوم رو هم میزنه . سپس جریکو از لنس کید کمک میخواد تا دست شان رو لای صندلی قفل کنه . جریکو میره بالای رینگ اما شان بلند میشه و لنس کید رو میزنه و جریکو رو هم میزنه . شان به کید سوییت چین میوزیک میزنه و صندلی رو برمیداره . ضربه ای قوی به سر جریکو میزنه . لنس بلند میشه اما شان دوباره او رو میزنه . شان چندین ضربه با صندلی به جریکو میزنه . کار به بیرون رینگ میکشه و شان لنس کید رو میذاره روی میز گزارشگران راء و جریکو رو هم میزنه و میذاره روی لنس کید ! شان میره بالای رینگ و فلایینگ البوء رو اجراء میکنه و میز میشکنه . بعد از یک دقیقه توقف بازی ، شان جریکو رو به رینگ برمیگردونه . بنظر میرسه جریکو از ناحیه ی بینی دچار خونریزی شده . شان کمربندش رو از شلوارش درمیاره و با اون بشدت جریکو رو میزنه . جریکو فریاد میزنه و داور قصد داره جلوی شان رو بگیره اما نمیتونه . شان کمربندش رو دور گردن جریکو میبنده و اون رو میکشه . در همون حالت هی به سر جریکو مشت میزنه . شان انقدر این کار رو ادامه میده و ضربه رو شدید تر میکنه تا بازی بدستور داور تموم میشه .
برنده ی آنسنکشند مج : شان مایلکلز
بعد از مسابقه داور دست شان رو به نشونه ی پیروز بالا میبره اما شان سریعا به طرف جریکو میره و چندین مشت دیگه رو روونه ی صورت او میکنه . داور جلوی شان رو میخواد بگیره اما شان بلند میشه و به داور سوییت چین میوزیک میزنه . سه داور میان دور رینگ و از شان میخوان که ادامه نده . شان روی زانوش میشینه و طرفدارا یکصدا سرود " اچ بی کی " رو سر دادن . شان بلند میشه و آهنگش پخش میشه و او رینگ رو ترک میکنه .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 919
کد:
http://www.4shared.com/file/62153402/f804a010/BrockWWE_03_Unsanctioned_Match_Chris_Jericho_vs_Shawn_Michaels-iKYR.html
-
هایلایت هایی از این مسابقه پخش میشه .
پروموی نو مرسی که در 5 اکتبر انجام میشه پخش میشه .
در بک استیج ، تد دیبیاسی و کودی رودس اون فرد رو که در بازی دخالت کرد رو معرفی میکنن و میگن او مانو نام داره و پسر آفا ، یکی از وایلد سموئنز هست . سپس رندی اورتن میاد . دیبیاسی میگه : " از بازی ما حیرت زده شدی ؟ " رندی میگه : " هیچی ندارم بگم ، فقط میتونم بگم تبریک ! شما استعداد زیادی دارید ولی دارید با شانس میبرید . اصلا بازی شما من رو حریت زده نکرد . "
مسابقه چهارم :: دابلبیو دابلیو ای چمپینشیپ اسکرمبل
نفرات شرکت کننده :: تریپل ایچ ، جف هاردی ، کندریک ، بنجامین ، ام وی پی
آهنگ جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سپس شلتن بنجامین وارد میشه و این دو استار باید مسابقه رو شروع کنن . زنگ آغاز مسابقه بصدا در میاد . دو استار با هم درگیر میشن و بنجامین رول آپ میکنه و 1.. اما جف سر همین شماره کیک اوت میکنه . سپس بنجامین هدلاک رو روی هاردی اجراء میکنه . بنجامین به طرف طناب ها میره و شولدربلاک میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما جف نمیذاره . جف هاردی رول آپ میکنه اما بنجامین نمیذاره یک شماره هم بشه . هاردی ، بنجامین رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند مشت قوی به او میزنه . سپس جف سانست فلیپ رو اجراء میکنه اما شلتن سریعا با استفاده از قدرتش برمیگرده . بنجامین و هاردی چندین بار همدیگه رو قفل میکنن و در یک رفت و برگشت شلتن جف رو به گوشه ی رینگ میزنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما جف نمیذاره . بنجامین با چند کیک جف رو میزنه و سپس اسنپ سوپلکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما جف کیک اوت میکنه . جف با زرنگی به بازی برمیگرده و اسکوپ اسلم میزنه و سپس لگ دراپ رو روی بنجامین اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما بنجامین نمیذاره . پنج دقیقه ی اول تموم میشه و نفر سوم باید وارد بشه . آهنگ کندریک پخش میشه و کندریک وارد میشه . تا او برسه بنجامین و هاردی با هم درگیر میشن . کندریک وارد میشه و هاردی رو میزنه . میره بالای رینگ و فور آرم رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲.. اما جف نمیذاره . کندریک جف رو بلند میکنه و چندین کیک قوی به جف میزنه . سپس یک کیک به پشت جف میزنه و جف می افته . کاور میکنه ۱..۲.. اما جف کیک اوت میکنه . کندریک میره برای اسپلش اما جف هاردی به طرف گوشه ی رینگ میره و کندریک نمیتونه اسپلش بزنه . هاردی سر کندریک رو میذاره لای پاش و میره تا پاوربامب بزنه . بله ، موفق میشه و پاور بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و جف قهرمان موقت میشه . بنجایمن میره طرف هاردی و بهش حمله میکنه . بک سوپلکس میزنه . چند البوء از بنجامین . بنجامین کاور میکنه اما موفق نیست . هاردی به بازی برمیگرده و میخواد توییست آف فیت بزنه اما بنجامین نمیذاره و فینیشرش که پی درت نام داره رو اجراء میکنه . کاور میکنه اما کندریک میاد و پین رو میشکونه . کندریک ، بنجامین رو از رینگ بیرون میندازه و و یک کیک به شکم جف میزنه . سپس کندریک میره و اسلایسد برد رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و کندریک قهرمان موقت میشه . کندریک از خوشحالی بالا پایین میپره و پنج دقیقه ی دوم تموم میشه . حالا ام وی پی که نفر چهارم هست وارد میشه . ام وی پی میاد و کندریک رو میزنه ، هاردی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه و با کندریک هم همین کار رو میکنه . هاردی و کندریک به بازی برمیگردن و هاردی فور آرم رو روی کندریک اجراء میکنه . چند لحظه بعد بنجامین به بازی برمیگرده و با عصبانیت به طرف کندریک حمله میکنه و بهش سموئن دراپ میزنه . ام وی پی به شلتن حمله میکنه . کاور میکنه اما کندریک پین رو قطع میکنه . ام وی پی کندریک رو میگیره . اما کندریک اسپرینگبورد رو اجراء میکنه و سریعا میره بالای رینگ و به ام وی پی کراس بادی میزنه . کندریک یک کیک به بنجامین میزنه . سپس یک کیک به ام وی پی . بنجامین کندریک رو میگیره و میبره بالا برای زدن پاور بامب اما کندریک فن رو به هاریکنرانا کونر میکنه . سپس یک کیک قوی از کندریک به ام وی پی . پنج دقیقه ی سوم تموم میشه . نفر پنجم که تریپل ایچ هست در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ میاد داخل رینگ و به بنجامین و کندریک کلوزلاین میزنه . با زانو ضربه ای به سینه ی ام وی پی میزنه . کندریک به طرف تریپل ایچ میره و تریپل ایچ به او اسپاین باستر میزنه . تریپل ایچ ام وی ی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه ، به کندریک کیک میزنه و سر او رو لای پاش میذاره . تریپل ایج میره برای پدریگری و این فن موفق میشه اجراء کنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و تریپل ایچ قهرمان موقت میشه . تریپل ایچ و بنجامین در بیرون رینگ درگیر میشن و بنجامین او رو به پله ها میزنه . جف هاردی یک کیک به شکم ام وی پی میزنه و توییست آف فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ و جف قهرمان موقت میشه . تریپل ایچ به رینگ برمیگرده و با کندریک درگیر میشه . تریپل ایچ خیلی خوب کار میکنه و در کمتر از دو دقیقه به پایان بازی باقی مونده . تریپل ایچ پدیگری رو روی کندریک اجراء میکنه و کاور میکنه ۱..۲..۳ و تریپل ایچ با هم قهرمان موقت میشه . هاردی ، تریپل ایچ رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . استار ها با هم درگیر میشن و هاردی کندریک و شلتن رو میزنه . سپس میره بالای رینگ و ویسپر این د ویند رو اجراء میکنه . سپس به شلتن سواتان بامب میزنه . هاردی میره برای کاور کردن ام وی پی ، اما ام وی پی نمیبازه . سپس میره شلتن بنجامین رو کاور کنه که وقت تموم میشه و بازی به پایان میرسه .
برنده و قهرمان دابلیو دابلیو ای : تریپل ایچ
بعد از مسابقه تریپل ایچ کمربندش رو بالا میگیره و شادی اش و با طرفداراش تقسیم میکنه . اما جف هاردی بلند میشه . به تریپل ایچ نگاه میکنه و این دو با هم دست میدن و تماشاگرا اون ها رو تشویق میکنن .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 863
کد:
http://www.4shared.com/file/62153429/5de01b1a/BrockWWE_04_WWE_Championship_Scramble-iKYR.html
-
بک استیج ، تاد گریشام با شان مایکلز مصاحبه ای ترتیب داده و از شان میخواد درباره ی پیروزیش صحبت کنه . شان میگه : " این اولین پی پی وی در این سه ماه هست که من درش مسابقه دادم و به بیمارستان نرفتم . الان تنها کاری که میتونم بکنم اینه که برم پیش خانواده ام و پیش اون ها وقتم رو بگذرونم . " سپس او در ادامه میگه : " دوست دارم هر شب جریکو رو نابود کنم . ولی جریکو ، بدتر از این در راه هست . "
بک استیج ، ایو مصاحبه ای با قهرمان سنگین وزن سی ام پانک ترتیب داده . اما در همون ابتدا رندی اورتن میاد و میگه : " موقع بازگشتم ، شانس من میتونه خیلی بیشتر باشه اگه کسی که این کمربند رو در دستش داره ، یک خوش شانسی مثل تو نباشه . " پانک هم جواب رندی رو میخواد بده که در همون لحظه کودی رودس و تد دیبیاسی میان و به پانک حمله میکنن و او رو بشدت میزنن . کوفی کینگستن قصد داره دخالت کنه و به پانک کمک کنه اما تد و کودی او رو هم میزنن و دوباره میرن سراغ پانک .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 303
کد:
http://www.4shared.com/file/62153455/1b17c1f6/BrockWWE_05_World_Heavyweight_Champion_CM_Punk_attacked_before_Scramble-iKYR.html
مسابقه ی پنجم :: دیواس چمپینشیپ مچ
سوپراستار ها :: میشل مک کول ، ماریس
ماریس وارد میشه . او اولین پی پی وی ای هست که درش حضور داره . سپس میشل مک کول میاد و بشدت مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . دو دیوا با هم درگیر میشن و مک کول با یک اشتباه کنترل بازی رو به ماریس میده . ماریس روی دست میشل مک کول کار میکنه . میشل با زدن یک کیک و ساید راشان لگ سوییپ به بازی برمیگرده . کاور میکنه 1..2.. اما ماریس کیک اوت میکنه . ماریس دوباره میره تا روی دست میشل کار کنه اما میشل مک کول در گوشه ی رینگ بعد از زدن چند کیک و فلیپ به بازی برمیگرده . هیپ تاس از میشل . کار به بیرون رینگ میکشه و میشل مک کول ماریس رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه . چند مشت و کیک قوی از میشل و سپس او ماریس رو به رینگ برمیگردونه . حالا ماریس چند ضربه به پای میشل میزنه و میره تا روی پای او کار کنه . ماریس یک سابمیشن هولد رو اجراء میکنه که جفت پاهای مک کول رو قفل کرده . اما مک کول با یک هیل هوک به بازی برمیگرده . ماریس میخواد در گوشه ی رینگ میشل رو خفه کنه اما میشل با یک کیک قوی به بازی برمیگرده . ماریس سانتست فلیپ رو اجراء میکنه اما میشل به بازی برمیگرده . دراپ کیک از میشل . کاور میکنه 1..2.. اما ماریس نمیذاره . میشل مک کول یک کیک دیگه میزنه و سپس ماریس رو بلند میکنه و با یک اسلم قوی کمر ماریس رو به وسط رینگ میکوبه . کاور میکنه 1..2..3 و بازی تموم میشه .
برنده و قهرمان دیواس : میشل مک کول
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 350
کد:
http://www.4shared.com/file/62153511/79d4aadc/BrockWWE_06_Divas_Championship_Michelle_McCool_vs_Maryse-iKYR.html
-
نتیجه ی نظر سنجی مشخص میشه و طرفدارا 77 درصدشون بر این اعتقاد بودن که بیگ شو باید در مسابقه ی دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ اسکرمبل شرکت میکرد .
مایک ادملی از تلویزیون ورزشگاه نشون داده میشه . او میگه که اتفاقی که لحظات پیش در بک استیج برای پانک افتاد باعث شده او امشب نتونه مسابقه بده . طرفدارا هوو میکنن . ادملی میگه امشب یک استار دیگه جایگزین پانک خواهد شد .
آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او یک میکروفون میگیره و میگه : " سلام ! " او بعد از چند لحظه ادامه میده : " طبق صحبت هایی که ادملی چند لحظه پیش گفت ، بنظر من اون نباید هیچ تردیدی درباره ی انتخاب من بکنه . من از کارهای ویکی گررو در اسمکدا خسته و مریض شدم و فکر میکنم ادملی انتخاب خوبی خواهد کرد . " بیگ شوء از طرفدارا بابت نظرسنجی ای که انجام شد تشکر میکنه و همه براش دست میزنن و تشویقش میکنن . آهنگ شوء زده میشه اما ویکی گررو میاد . ویکی میگه : " اگه انگلیسی میفهمی به حرفام گوش کن . من بهت گفتم اگه به این کارت ادامه بدی من تو رو به حالت تعلیق در میارم . پس ... " بیگ شوء میخنده و برای تماشاگرا دست تکون میده . قصد داره رینگ رو ترک کنه که چهره ی آندرتیکر از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه . تیکر میگه : " من قول دادم که برای ویکی در آنفورگیون خواهم آمد . " تیکر کمی دیگه صحبت میکنه و ویکی رو میترسونه . سپس آهنگ آندرتیکر پخش میشه و تماشاگرا بشدت تیکر رو تشویق میکنن . ویکی قصد داره در بره اما بیگ شوء او رو میگیره . آندرتیکر مثل همیشه آروم وارد میشه و حرکات همیشگیش رو انجام میده . بیگ شو همچنان ویکی رو گرفته . آندرتیکر ویکی رو میگیره و میخواد خفه اش کنه . اما چند لحظه بعد بیگ شو با یک مشت درگیری با آندرتیکر رو شروع میکنه . بیگ شوء تیکر رو میزنه اما آندرتیکر برمیگرده و چند مشت قوی به بیگ شو میزنه . کار به بیرون رینگ میکشه و بیگ شوء سر آندرتیکر رو به میله ی گوشه ی رینگ میزنه . بیگ شوء چند لحظه بعد آندرتیکر رو به رینگ برمیگردونه . دو هدبات به سر تیکر میزنه و یک مشت محکم دیگه هم میزنه . آندرتیکر میفته . بیگ شوء چندین البوء دراپ پشت سر هم میزنه . سپس بیگ شوء از پشت آندرتیکر رو میگیره و به ویکی اجازه میده آندرتیکر رو بزنه . ویکی یک سیلی به آندرتیکر میزنه و سپس به صورت تیکر تف میکنه . بیگ شوء و ویکیبه قسمت رمپ ورزشگاه میرن .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 934
کد:
http://www.4shared.com/file/62153588/d1caa931/BrockWWE_07_BigShow_attacks_Undertaker-iKYR.html
ویدئویی از راء هفته ی پیش و درگیری های پانک و رندی اورتن نشون داده میشه .
اتفاقی که چند دقیقه پیش در بک استیج برای پانک رخ داد نشون داده میشه.
در بک استیح ، ویلیام ریگال سعی داره ادملی رو راضی کنه تا او و جای پانک در مسابقه بذاره . اما ادملی میگه پانک هنوز شانس داره که مسابقه بده .
-
مسابقه ی ششم :: وورلد هویویت چمپینشیپ اسکرمبل
نفرات شرکت کننده :: باتیستا ، ری میستریو ، کین ، جی بی ال و کریس جریکو
ابتدا قوانین این بازی رو یکبار دیگه نشون میدن . حالا به ورزشگاه میریم و آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا داخل رینگ منتظر میمونه تا دومین استار که بصورت رندوم انتخاب شده وارد بشه . آهنگ جی بی ال پخش میشه و او به همراه لیموزینش وارد میشه . در رو براش باز میکنن و جی بی ال با چهره ای عصبانی میره و در رینگ قرار میگیره . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و دو استار با هم درگیر میشن . میرن به گوشه ی رینگ و جی بی ال خودش رو لای طناب ها میذاره تا از دست باتیستا در بره . جی بی ال روی بتیستا ساید هدلاک رو اجراء میکنه ولی باتیستا خیلی زود با شولدربلاک جوابش رو میده . جی بی ال چند حمله ی بی ثمر داره که باتیستا با یک کلوزلاین به این حملات خاتمه میده . جی بی ال بسختی به بازی برمیگرده و چند سابمیشن رو روی باتیستا اجراء میکنه . باتیستا چند مشت میزنه اما جی بی ال او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . جی بی ال هم میره بیرون و باتیستا به بازی برمیگرده و شونه ی جی بی ال رو به پله ها میزنه . پنج دقیقه ی ابتدایی به پایان رسید و باتیستا به رینگ برمیگرده . نفر سوم باید وارد بشه که اون کین هست . کین وارد میشه و یک کیک به باتیستا میزنه . باتیستا یک مشت به کین میزنه . باتیستا به کین کلوزلاین میزنه . کین بیگ بوت میزنه . کین به باتیستا دراپ کیک میزنه که به شونه ی باتیستا برخورد میکنه و او به گوشه ی رینگ پرت میشه . کین چند ضربه به باتیستا در گوشه ی رینگ میزنه . باتیستا کین رو با یک البوء در گوشه ی رینگ میگیره و سپس بهش کلوزلاین میزنه . کین به بازی برمیگرده و به باتیستا ساید اسلم میزنه . کین میره بالای رینگ و فالایینگ کلوزلاین رو اجراء میکنه . باتیستا وسط رینگ افتاده . باتیستا بلند میشه و میخواد بطور ناگهانی اسپیر بزنه اما کین نمیذاره . کین میره برای چوکسلم اما باتیستا یک کیک میزنه و میره برای باتیستا بامب . اون طرف جی بی ال میاد و به باتیستا کلوزلاین فرام هل میزنه . سپس کین به جی بی ال چوکسلم میزنه و کاور میکنه 1..2..3 و کین قهرمان موقت میشه . کین میره برای باتیستا و چند مشت بهش میزنه . پنج دقیقه ی دوم هم تموم میشه و حالا نوبت استار چهارم هست که وارد بشه . آهنگ ری میستریو پخش میشه و ری در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او ابتدا سراغ کین میره دو دراپ کیک به زانوی کین میزنه . سپس یک کیک به سر کین میزنه و کین میفته . کاور میکنه 1.. اما کین نمیذاره . چند کیک دیگه از ری میستریو به کین و سپس اسپرینگبورد دراپ کیک رو میزنه که باعث میشه کین از رینگ به بیرون بیفته . جی بی ال میره سراغ ری میستریو . اما ری بهش هاریکنرانا میزنه و سپس بولداگ رو روی او اجراء میکنه . ری میره برای زدن 619 ولی کین که بیرون بود اجازه نمیده و سپس وارد میشه و به ری کلوزلاین میزنه . باتیستا از راه میرسه و به کین بک سوپلکس میزنه . ری میستریو از بایتستا کمک میگیره و به کین بادی اسپلش میزنه . باتیستا کاور میکنه 1..2.. اما کین نمیذاره . باتیستا و ری میخوان برای دومین بار این کار رو انجام بدن اما ری اینبار وقتی بالا رفت باتیستا رو رول آپ میکنه ولی باتیستا پین نمیشه . باتیستا برمیگرده ری رو نگاه میکنه و بهش میگه : " این دیگه چی بود ؟ " جی بی ال باتیستا رو میزنه و سپس به ری فال اوی اسلم میزنه . باتیستا رو کاور میکنه 1..2.. اما باتیستا نمیبازه . جی بی ال با عصبانیت برمیگرده و به کین بیگ بوت میزنه . جی بی ال چندین البوء دراپ رو روی کین اجراء میکنه . جی بی ال به ری کلوزلاین میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما ری کیک اوت میکنه . پنج دقیقه ی سوم هم تموم میشه و حالا نوبت نفر آخر و جایگزین پانک هست . آهنگ کریس جریکو پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا تعجب میکنن . کریس جریکو در حالیکه همچنان از ناحیه ی صورت خونریزی داره میره داخل رینگ . حتی جای ضربات کمربند شان مایلکز هم روی بدن جریکو دیده میشه. چهار دقیقه تا پایان بازی باقی مونده و باتیستا حالا با ری میستریو اسپیر میزنه . باتیستا به جریکو هم اسپیر میزنه . باتیستا به کین اسکوپ اسلم میزنه و سپس به جی بی ال اسپیر میزنه . باتیستا جی بی ال رو کاور میکنه 1..2.. اما جی بی ال پاش رو گذاشت روی طناب ها . ری میستریو به باتیستا بک کیک میزنه . سپس 619 رو روی کین اجراء میکنه . باتیستا کین رو کاور میکنه اما ری میستریو پین رو میشکونه . سه دقیقه مونده . ری میستریو میخواد به جی بی ال 619 بزنه که نمیتونه و حالا جی بی ال به کین کلوزلاین میزنه . سپس باتیستا به جی بی ال اسپاین باستر میزنه . کین همچنان قهرمان موقت هست . کین میره بالای رینگ و فلایینگ کلوزلاین رو روی باتیستا اجراء میکنه . کین باتیستا رو کاور میکنه 1..2.. اما باتیستا کیک اوت میکنه . باتیستا بلند میشه و به کین اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه 1..2..3 و باتیستا قهرمان موقت میشه . بیست ثانیه باقی مونده و باتیستا وسط رینگ وایساده . جریکو سینه خیز میاد و کین رو کاور میکنه . 1..2..3 و جریکو قهرمان موقت میشه و حالا زمان به پایان میرسه و بازی تموم میشه .
برنده و قهرمان جدید سنگین وزن جهان : کریس جریکو
بعد از مسابقه باتیستا شوکه شده و نمیدونه چه اتفاقی افتاده . کریس جریکو کمربند سنگین وزن رو بالا گرفته . باتیستا با تعجب رینگ رو ترک میکنه و آنفورگیون در حالی که کریس جریکو کمربندش رو محکم گرفته تموم میشه .
دانلود عکس ها :: لینک دانلود | حجم : KB 922
کد:
http://www.4shared.com/file/62153619/75499cb7/BrockWWE_08_World_Heavyweight_Championship_Scramble-iKYR.html
-
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۸م سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : فورت وین
اینتروی راء پخش میشه .
میریم به ورزشگاه و مایکل کول به همه سلام و خوش آمد میگه .
لیلیان گارسیا داخل رینگ هست و قهرمان جدید سنگین وزن جهان رو معرفی میکنه .
آهنگ کریس جریکو پخش میشه و او در حالی که کت و شلوار پوشیده و کمربند سنگین وزن رو روی شونه اش گذاشته وارد میشه . کریس یک میکروفون میگیره و میگه : " شان شاید دیشب برنده شد ولی هیچ چیزی بدست نیاورد . ضمن اینکه مسابقه اش آنسنکشند بود پس جنبه ی رسمی نداشت . شان الان پیش خانواده اش هست بدون اینکه هیچی بدست بیاره اما من دیشب کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان رو بدست آوردم . من نه تنها سال ها پیش و در یک شب استون کلد استیو آستین و راک رو برای کمربند دابلیو دابلیو ای شکست دادم ، دیشب چهار نفر رو برای قهرمانی سنگین وزن شکست دادم . مایک ادملی وارد میشه . او به جریکو تبریک میگه و شروع به صحبت میکنه : " سی ام پانک دیشب دچار مصدومیت جزئی شد که نمیتونست خوب کشتی بگیره . البته پانک امشب در راء حضور نداره ولی هفته ی بعد در راء ، سی ام پانک و کریس جریکو سر کمربند سنگین وزن با هم مسابقه خواهند داد . ضمن اینکه این مسابقه بصورت استیل کیج انجام خواهد شد . " تماشاگرا بسیار خوشحال میشن . کریس جریکو میگه : " من هفته ی بعد پانک رو شکست خواهم داد . الان هم کمربندم رو برمیدارم و از اینجا میرم . " اما ادملی گفت : " یه دقیقه صر کن . یه چیز دیگه ! در مین ایونت این هفته کریس جریکو باید از کمربندش برابر باتیستا دفاع کنه . " جریکو به هم میریزه و کاملا مشخصه دچار نگرانی و اضطراب شده .
اعلام میشه امشب بث فینکس از کمربندش برابر میکی جیمز دفاع خواهد کرد .
کندیس میشل معرفی میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و یک ندلی برمیداره و بیرون رینگ میشینه تا مسابقه ی بعدی رو از نزدیک ببینه .
مسابقه ی اول :: ویمنز چمپینشیپ مچ :: بث فینکس در برابر میکی جیمز
میکی جیمز ابتدا وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . سپس بث فینکس میاد و جالبه که اینبار سانتینو کنارش نیست . وقتی دو دیوا آماده شدن اعلام میشه که برنده ی این مسابقه با کندیس میشل در نو مرسی مسابقه خواهد داد . میکی جیمز از رینگ بیرون میره و بث فینکس هم میره بیرون و سر میکی رو میگیره و به میله ی گوشه ی بیرون رینگ میکوبه . دو دیوا به رینگ برمیگردن و با هم درگیر میشن . کندیس هم داره مسابقه رو تماشا میکنه . بث فینکس میره برای یک سوپلکس اما میکی کونر میکنه و نک بریکر میزنه . میکی جیمز هاریکنرانا رو اجراء میکنه . بث میکی رو میفرسته گوشه ی رینگ سپس او رو روی طناب سوم میبره و با چند مشت او رو پرت میکنه پایین . کاور میکنه 1..2..3 و بث فینکس پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه بث به کندیس میشل نگاه میکنه .
در بک استیج ، جیمی نابل داره با لیلا صحبت میکنه و لیلا بهش میگه که او (جیمی) امشب با ویلیام ریگال باید بصورت تک به تک مسابقه بده و میگه که من (لیلا) در کنار رینگ خواهم بود.
مسابقه ی دوم :: جیمی نابل به همراه لیلا در برابر ویلیام ریگل
ابتدا جیمی و لیلا وارد میشن و جیمی میره داخل رینگ و لیلا همون بیرون میمونه . حالا نوبت ویلیام ریگال هست که وارد بشه . حالا هر دو استار آماده هستن و مسابقه شروع میشه . دو نفر همدیگه رو قفل میکنن . و ریگال حریف رو میندازه گوشه ی رینگ و چندین مشت با دو دست بهش میزنه . ریگال یک سابمیشن هولد رو روی جیمی اجراء میکنه و سپس جیمی به آرامی بلند میشه اما ریگال او رو به سطح رین میکوبه . کاور میکنه 1.. اما بی فایده . نابل به سختی روی زانوش میشینه و ریگال به سمتش حمله میکنه و با زانو ضربه ای به پشت سر نابل میزنه . کاور میکنه 1..2..3 و ویلیام ریگال پیروز مسابقه میشه .
بعد از مسابقه ریگال از رینگ بیرون میره و به لیلا نگاه میکنه . دیتش رو میذاره رو گردن لیلا و دو نفری با هم به قسمت رمپ ورزشگاه میرن . لیلا برمیگرده و به رینگ و نابل نگاهی میکنه و میره .
مسابقه ی سوم :: جی بی ال در برابر چارلی هاس
جی بی ال وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . او منتظر حریفش هست که لیلیان گارسیا او رو چارلی هاس لیفیلد معرفی میکنه ! چارلی هاس اینبا ادای جی بی ال رو در میاره و او رو جلوی خودش مسخره میکنه . جی بی ال عصبانی میشه و میکروفون رو میگیره و به هاس میگه : " تو داری من رو مسخره میکنی ؟ داری باهام شوخی میکنی . تو به من بی احترامی کردی و ازت میخوام که بهم اجترام بذاری . تو این کار رو میکنی چون من میخوام . " زنگ شروع مسابقه بصدا درمیاد اما جی بی ال از رینگ میره بیرون و بنظر ناراحت میاد . او به بک استیج میره و داور هم داره میشمره . تا 10 شماره از سوی داور کونت میشه و چارلی هاس این مسابقه رو با قانون کونت اوت پیروز میشه .
چارلی هاس در رینگ داره خوشحالی میکنه .
در بک استیج ، جی بی ال داره با عصبانیت راه میره و باتیستا و کلی کلی دارن واسش میخندن . جی بی ال برمیگرده و میگه : " آدمی مثل باتیستا باید بدونه که چارلی هاس نباید به کسی مثل جی بی ال بی احترامی کنه . یک مین ایونتر ! " سپس میره .
در بک استیج ، تاد گریشام با ری میستریو مصاحبه ای ترتیب داده و ری میگه : " من واقعا نمیدونم چرا کین به من حمله کرد . او من رو در پارکینگ زد و من رو تنها گذاشت . من وقتی به هوش اومدم خیلی احساس درد میکردم . اگه قرار باشه این اتفاق باز هم بیفته من باید قوی باشم . " ری یه چیزی به زبان کشور خودشون میگه و سپس میگه : " کین روح من رو نکشته و همونطور که میبینید و سالم هستم . من زنده ام . هنوز قلدر راء هستم و قربانی هیچ کس نمیشم . "
مسابقه ی چهارم :: ری میستریو و ایون بورن در برابر میز و موریسن
میز و موریسن وارد میشن . داخل ورزشگاه هستیم و مایک کول میگه میریم و بعد از کامرشال برمیگردیم . ایون بورن داخل رینگ هست و منتظر هست که ری میستریو وارد بشه . ری وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . ایون بورن و موریسن کار رو آغاز خواهند کرد . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . ایون بورن موریسن رو میبره گوشه ی رینگ و با یک آرم درگ او رو کاور میکنه 1..2.. اما موریسن کیک اوت میکنه . بورن با ری تگ میشه . ری در همون ابتدا با یک حرکت کوچیک میره برای کاور اما بی فایده هست . حالا ری میره بالای طناب ها تا یک حرکت انجام بده که موریسن او رو تو هوا میگیره و بهش پاوربامب میزنه . موریسن جای خودش رو به میز میده اما قبل از اینکه بره بیرون یکی دو حرکت تیمی روی ری میستریو انجام میدن که باعث میشه ری از ناحیه ی شونه و دست دچار ناراحتی بشه . ری با بورن تگ میشه و بورن میاد و با میز درگیر میشه . ری بطرف موریسن میره و او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس ری به بورن کمک میکنه که از داخل رینگ بپره بیرون روی موریسن . حرکت جالبی هست . بعد از چند لحظه وقفه در بازی ، میز با موریسن تگ میشه و موریسن چین لاک رو روی بورن اجراء میکنه . بورن موریسن رو رول آپ میکنه 1..2.. اما موریسن نمیذاره . موریسن با میز تگ میشه . میز بازی رو در کنترل میگیره . سپس بورن با ری تگ میشه و میز هم با مویسن تگ میشه . ری میز رو از رینگ به بیرون میندازه و پلانچا رو روی موریسن امتحان میکنه . سپس یک کیک قوی به پشت سر موریسن میزنه که باعث میشه او بیفته . ری کاور میکنه 1..2.. اما موفق نمیشه . ری میخواد به موریسن سیکس وان ناین بزنه اما میز که بیرون رینگ هست نمیذاره . موریسن کاور میکنه 1..2.. اما ایون بورن میاد و پین رو قطع میکنه . ری میز رو میزنه و سپس روی موریسن سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . ری با ایون بورن تگ میشه و ایون بورن میره بالای طناب ها و شوتینگ استار پرس رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و تیم ری میستریو و ایون بورن پیروز میشن .
بعد از مسابقه تیم ری میستریو و بورن داشتن خوشحالیشون رو با طرفداراشون تقسیم میکردن که آهنگ کین با انفجار اولیه اش زده میشه . کین روی مانیتور ورزشگاه ظاهر میشه و به ری میگه : " در هفته ی بعد من برابر تو قرار خواهم گرفت . من کادوی مخصوصی برات دارم . " سپس کین ماسک قدیمیش رو بالا میگیره . ری میستریو گیج شده .
در بک استیج ، رندی اورتن داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد .
رندی اورتن وارد میشه و میره داخل رینگ . او همچنان دستش رو بسته . رندی میگه : " هیچ چیز بد تر از این نیست که آدم بخاطر یک ترجدی چند نفره ی قبلی ، کمربندش رو از دست بده . من دارم درباره ی پانک صحبت نمیکنم ، دارم درباره ی خودم حرف میزنم . البته پانک باید از من تشکر کنه که من با لگد به صورتش زدم ، چون اگه من نبودم اون در اسکرمبل آبروش میرفت . در ضمن پانک توسط یک نفر که فقط یک دست داشت مصدوم شد . همچنین کریس جریکو هم باید از من تشکر کنه چون اگه من نبودم الان او قهرمان نبود . " رندی قصد ترک رینگ رو داره اما آهنگ تیم پرایسلس زده میشه و کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو وارد میشن . کودی به رندی میگه : " تو پانک رو مصدوم کردی ؟ یادت رفته که ما سه چهار نفری هم نمیتونستیم از پسش بر بیایم ؟ " مانو هم میکروفون رو میگیره و میگه : " تو تنها کسی نیستی که استعداد داره . مثلا پدر من هم آدم با استعدادی بود . " تد دیبیاسی میکروفون رو میگیره و میگه : " تو در راء قبل به کودی سیلی زدی ، اما کاری که دیشب کرد فوق العاده بود . " رندی یک سیلی محکم به دیبیاسی میزنه و از رینگ میره بیرون . آهنگ رندی پخش میشه و او به بک استیج میره .
مسابقه ی پنجم :: کودی رودس و تد دیبیباسی و مانو در برابر کرایم تایم و کوفی کینگستن
تیم اول که داخل رینگ هست و فقط مونده تیم کرایم تایم و کوفی کینگستن وارد بشن . کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . سپس کوفی کینگستن میاد و او هم با تشویق تماشاگرا مواجه میشه . جی تی جی و کودی رودس کار رو شروع خواهند کرد . بعد از اینکه دو استار همدیگه رو قفل کردن ، کودی جای خودش رو به تد میده . از اون تیم هم کوفی کینگستن وارد میشه . کوفی و تد میرن گوشه ی رینگ و تد میخواد اسپلش بزنه که موفق نیست . کوفی تد رو میزنه و سپس با یک کیک مانو رو پرت میکنه بیرون . مانو عصبانی میشه و کوفی رو میکشه بیرون رینگ و او رو میزنه و به رینگ برمیگردونه . تد کاور میکنه 1..2.. اما کوفی نمیذاره . تد با مانو تگ میشه . مانو فلایینگ هدبات رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما کوفی پین نمیشه . مانو جای خودش رو به تد میده وبا هم یک حرکت تیمی انجام میدن . تد کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . کودی رودس وارد میشه و جای تد رو میگیره . کوفی او رو رول آپ میکنه 1..2.. اما موفق نیست . کودی به کوفی نک بریکر میزنه . هر دو استار به طرف همتیمی هاشون میرن . کوفی با شد تگ میشه و کودی رودس با تد دیبیاسی . حالا شد به تد بیگ بوت میزنه و سپس چند کلوزلاین میزنه . کودی قصد دخالت داره که جی تی جی او رو میزنه . جی تی جی میره بیرون رینگ تا کودی رو بزنه . شد به تد پاور اسلم میزنه . تد با مانو تگ میشه . مانو میاد و روی شد بک بادی دراپ سنگینی رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و تیم کودس رودس ، تد دیبیاسی و مانو پیروز میشن .
مسابقه ی ششم :: سانتینو مارلا به همراه بث فینکس در برابر اسنیتسکی
سانتینو مارلا و بث فینکس وارد میشن . مارلا خودش رو هانکی ای میتر لقب میده . هانکی کسی هست که 64 ماه کمربند بین قاره ای رو نگه داشته و ولی سانتینو هنوز چهار هفته هست که این کمربند رو داره . سانتینو مارلا میخواد بدونه حریفش در این هفته کیه . آهنگ اسنیتسکی پخش میشه و او وارد میشه . مسابقه شروع میشه و اسنیتسکی کاملا بازی رو در اختیار داره . چندی مشت میزنه و سانتیو رو میندازه . سپس چندین البوء دراپ میزنه . سانتینو مارلا بطور ناگهانی اسنیتسکی رو رول آپ میکنه . 1..2..3 و سانتینو موفق میشه در یک مسابقه ی کوتاه حریف قدرتمندش اسنیتسکی رو شکست بده .
بعد از مسابقه سانتینو و بث داخل رینگ با هم جشن میگیرن و اسنیتسکی با تعجب اون ها رو نگاه میکنه .
در بک استیج ، مایک ادملی و کلی کلی درباره ی اسکرمبل چمپینشیپ صحبت میکنن . کلی کلی میگه برای پانک نگران هست . کریس جریکو میاد و کلی کلی اونجا رو ترک میکنه . جریکو میگه بدلیل ضرباتی که دیشب خورده نمیتونه امشب مسابقه بده . ادملی میگه من به باتیستا یک مین ایونت بدهکارم . پس امشب کریس جریکو با باتیستا انجام خواهد شد . و این مسابقه ، مسابقه ی بعدی هست .
مسابقه ی هفتم :: وورلد هویویت چمپینشیپ :: قهرمان سنگین وزن کریس جریکو در برابر باتیستا
کرس جریکو به همراه لنس کید وارد میشه . جریکو میره داخل رینگ و لنس کید بیرون رینگ میمونه . سپس باتیستا وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . دو استار آماده هستن . مسابقه شروع میشه و باتیستا با جریکو درگیر میشه . باتیستا جریکو رو میفرسته گوشه ی رینگ . باتیستا با چند مشت و سپس یک بیگ بوت جریکو رو میزنه و او رو کاور میکنه 1..2.. اما جرکو پین نمیشه . صدای ادملی میاد و بله ، او در قسمت رمپ ورزشگاه هست . ادملی میگه بازی رو متوقف کنید . ادملی در ادامه میگه : " از باتیستا عذرخواهی میکنم ولی من تازه دارم کار رو یاد میگیرم . من نمیدونستم جریکو انقدر صدمه دیده . من مجبورم این مسابقه رو به یک هندیکپ مچ دو به یک بین کریس جریکو و جی بی ال برابر باتیستا تغییر بدم . " جریکو میخنده و میریم برای کامرشال . جی بی ال وارد میشه و مسابقه دوباره شروع میشه . جی بی ال و باتیستا با هم درگیر میشن . باتیستا پشت به جی بی ال هست . برمیگرده و جی بی ال مشتی بسیار قوی به باتیستا میزنه که او روی رینگ میفته . جی بی ال کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . جی بی ال با جریکو تگ میشه . جریکو میاد و چند کیک میزنه . باتیستا رو میندازه گوشه ی رینگ ولی باتیستا با چند مشت به بازی برمیگرده . جریکو سریعا با جی بی ال تگ میشه . جی بی ال چندین البوء دراپ میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما بی فایده . جی بی ال به باتیستا نک بریکر میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم باتیستا پین میشه . جی بی ال با جریکو تگ میشه . جریکو میاد و به بازی سیلی میزنه . سپس باتیستا به بازی برمیگرده و میره برای باتیستا بامب . اما لنس کید میاد و دخالت میکنه . باتیستا لنس کید رو میزنه . باتیستا برمیگرده و جی بی ال بطور ناگهانی وارد میشه و به باتیستا کلوزلاین فرام هل میزنه . اما جریکو کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم کریس جریکو و جی بی ال پیروز مسابقه میشن .
بعد از مسابقه لنس کید وارد میشه و باتیستا رو از پشت قفل میکنه . جی بی ال میاد و چندین مشت به بایتستا میزنه . اون طرف جریکو رینگ رو ترک کرده و در قسمت رمپ ورزشگاه هست . جریکو کمربندش رو روی شونه اش گذاشته و داره میخنده .
راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
-
مرسی رضا جان
دستت درد نکنه
-
تاریخ انجام : سه شنبه ، ۹م سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : میلووکی
سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو با آهنگ ' دونت کوئزشن مای هارت ' هستیم .
به ورزشگاه میریم و مارسم آغازین ای سی دابلیو این هفته انجام میشه .
تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و اعلام میکنن قهرمان جدید ای سی دابلیو تا لحظاتی دیگه وارد خواهد شد .
آهنگ مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه مت میره داخل رینگ و یک میکروفون میگیره و میگه : " از همه ی شما تشکر میکنم . رویای قهرمانی تبدیل به واقعیت شد . من با قهرمانی سرنوشتم رو تغییر دادم . من فقط بخاطر صاحب شدن این کمربند خوشحال نیستم ، من میخوام بهترین قهرمان تاریخ بشم . " آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . مارک هنری میگه : " تو کمربند من رو داری و من ریمچ ام رو میخوام . " هنری کنترل خودش رو از دست میده و میره طرف مت هاردی و بهش حمله میکنه . مت برمگیرده و مارک هنری رو میزنه . سپس یک کیک به شکم تونی اطلس میزنه و توییست آف فیت رو روش اجراء میکنه .
اعلام میشه در مین ایونت این هفته مارک هنری و مایک ناکس برابر مت هاردی و فینلی قرار خواهند گرفت .
مسابقه ی اول :: ایون بورن در برابر جان موریسن
ایون بورن وارد میشه و در حین ورودش ویدئویی از دیشب و مسابقه ی دو به دوی او در راء پخش میشه . سپس جان موریسن به همراه میز وارد میشن و موریسن میره داخل رینگ و میز بازی رو از بیرون رینگ تماشا میکنه . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . موریسن همرلاک رو اجراء میکنه . ایون بورن عدلاک میکنه ولی موریسن او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . موریسن میره برای آیریش ویپ که بورن میپره بالای طناب ها و سانست فلیپ رو اجراء میکنه . سپس اسپینینگ هیل کیک از بورن . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . چند کیک از بورن . موریسن به بازی برمیگرده اما سریعا از بورن دراپ کیک میخوره . موریسن از رینگ به بیرون میفته و ایون بورن از داخل رینگ میپره بیرون و هاریکنرانا رو روی موریسن اجراء میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . بورن حریف رو میندازه روی رینگ و میره بالای طناب ها . اما میز میاد و دخالت میکنه . موریسن چین لاک رو اجراء میکنه . بورن به بازی برمیگرده و میره کراس بادی بزنه که نمیتونه و موریسن او رو با یک دراپ کیک از رینگ به بیرون پرت میکنه . بورن برمیگرده و موریسن بازی رو در دست میگیره . موریسن بک بریکر میزنه و سپس راشن لگ سوییپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست. موریسن آرم لاک رو اجراء میکنه. سپس بورن رو از رینگ به بیرون میندازه و میز او رو برمیگردونه . موریسن کاور میکنه 1..2.. اما بی فایده . موریسن دوباره آرم لاک میکنه . بک بریکر از موریسن . کاور میکنه 1..2.. بورن کیک اوت میکنه . موریسن بورن رو در چین لاک گیر میندازه . بورن با چند مشت به بازی برمیگرده . البوء از بورن . کاور اما موفق نیست . بورن استارشیپ پین رو روی موریسن اجراء میکنه . میره بالای رینگ و میخواد فینیشرش رو بزنه که میز میاد و دخالت میکنه . بورن میپره روی میز . موریسن میره بیرون و یک کیک قوی به بورن میزنه . بورن رو به رینگ برمیگردونه . کاور میکنه 1..2..3 و موریسن پیروز این مسابقه میشه .
پرمویی از اتفاقات این چند وقته بین مایک ناکس و فینلی پخش میشه .
مسابقه ی دوم :: جاش دنیلز در برابر جک سوئگر
یک مسابقه بین دو استار کاملا ناشناخته . هر دو استار داخل رینگ هستن و مسابقه شروع میشه . دو نفر با هم درگیر میشن . سوئگر هدلاک میکنه اما دنیلز در میره . چند مشت به سوئگر میزنه . رنچ سوپلکس از سوئگر . چندین مشت به دنیلز میزنه . تماشاگرا هیچ کدوم از اینها رو نمیشناسن و یکصدا میگن : " هو آر یو گایز ؟! " . سوئگر ساید واک اسلم میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . سویگر حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته و به او حمله میکنه . سپس بلوء تاندر بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و سوئگر پیروز این مسابقه میشه .
در بک استیج ، مت هاردی ، فینلی و هونسواگل دارن راه میرن که ریکی اورتیز میاد و به اون ها ملحق میشه .
مسابقه ی سوم :: قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی و فینلی در برابر مارک هنری و مایک ناکس
استار ها وارد میشن و در حین ورودی ها چندین کامرشال پخش میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و هاردی و هنری مسابقه رو شروع میکنن . هنری موفق میشه هاردی رو بفرسته گوشه ی رینگ . هنری به هاردی حمله میکنه اما هاردی با چند مشت به بازی برمیگرده . هاردی سعی داره خودش رو از گوشه ی رینگ بکشه بیرون . هاردی خوب کار میکنه تا وقتی که هنری او رو با یک کلوزلاین میزنه . هنری دوباره هاردی رو به گوشه ی رینگ میفرسته و او رو میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما هاردی پین نمیشه . هاردی با چند مشت به بازی برمیگرده و هنری رو میفرسته گوشه ی رینگ . دوباره چندین مشت به او میزنه و هنری سعی داره او رو دور کنه . هاردی میره برای کراس بادی اما هنری او رو میگیره و به سطح رینگ میکوبه . هنری البوء دراپ سنگینی میزنه و میره روی سینه ی هاردی وایمیسه . هنری میره برای یک البوء دراپ دیگه اما اینبار هاردی جاخالی میده . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و مایک ناکس هاردی رو در هدلاک گیر انداخته . هاردی در میره و با فینلی تگ میشه . فینلی چندین کلوزلاین میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما بی فایده . فینلی ناکس رو میفرسته گوشه ی رینگ و سپس رولاوور فایرمن اسلم رو اجراء میکنه . ناکس به بازی برمیگرده و یکی دو تا مشت میزنه و سپس میره برای سانست فلیپ که فینلی بلاک میکنه و با یک کلوزلاین ناکس رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . هنری با ناکس تگ میشه . هنری بشدت فینلی رو میزنه و کاملا بر بازی مسلط هست . هنری خیلی زود جاش رو به ناکس میده و این دو دابل شولدربلاک رو روی فینلی اجراء میکنن . ناکس به زانو ضربه ای به جمجمه ی فینلی میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . ناکس بازی رو در کنترل خودش داره . میره برای یک نی دراپ که فینلی جاخالی میده و با هاردی تگ میشه . ناکس به طرف هاردی میره و هاردی چندین کلوزلاین به او میزنه . سپس از روی طناب دوم بولداگ رو اجراء میکنه . مت هاردی کاور میکنه 1..2.. اما موفق نیست . مت ساید افکت رو اجراء میکنه . مت هاردی مونسالت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2.. اما مارک هنری میاد و دخالت میکنه . حواس داور نیست و هورنسواگل میاد و به فینلی شلیلی میده . فینلی با شلیلی هنری رو میزنه . هاردی یک کیک به ناکس میزنه و توییست آف فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم هاردی و فینلی پیروز میشن .
هاردی ، فینلی و هورنسواگل دارن جشن میگیرن و تونی اطلس ، هنری و ناکس به قسمت رمپ ورزشگاه میرن .
ای سی دابلیو این هفته در این لحظه تموم میشه .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
-
کارلیتو برای اولین بار بعد از درفت ، در اسمکدان این هفته حضور پیدا خواهد کرد .
این استار بیش از هشت هفته هست به اسمکدان منتقل شده و هنوز بوطر رسمی در شوء حضور پیدا نکرده . در خبر ها اومده که کارلیتو اولین حضور خودش بعد از درفت در اسمکدان رو در جمعه ی این هفته تجربه خواهد کرد .
کارلیتو در یک مسابقه ی دو به دو با برادر خودش که در راء قعالیت میکنه یعنی پریمو کولون تیم خواهد شد و برابر قهرمانان تیمی دابلیو دابلیو ای ، زک رایدر و کرت هاکینز قرار خواهند گرفت .
-
چلنجر بعدی دابلیو دابلیو ای چمپین تریپل ایچ لو رفت .
چلنجر جدید یا حریف تریپل ایچ در نو مرسی ، استار آماده ی این روزهای اسمکدان یعنی جف هاردی خواهد بود . در اسمکدان این هفته جف هاردی ، ام وی پی ، برایان کندریک و قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در یک مسابقه ی فیتال فور وی به مصاف هم خواهند رفت که برنده ی این دیدار با تریپل ایچ در نو مرسی مسابقه خواهد داد .
طبق خبری که در ابتدای پست دادیم پس قطعا برنده ی این مسابقه جف هاردی خواهد بود تا جف برای دومین بار در کمتر از یک سال در یک مسابقه ی تک به تک برابر تریپل ایچ قرار بگیره . آخرین باری که این دو با هم مسابقه دادن در آرماگدون سال دو هزار و هفت بود که برنده در رویال رامبل با رندی اورتن ، قهرمان اون زمان دابلیو دابلیو ای قرار میگرفت که جف هاردی اون مسابقه رو با پیروزی پشت سر گذاشت . اما باید دید که جف با این تریپل ایچ جدید و تحول یافته چه خواهد کرد .
-
آندرتیکر در این هفته ی اسمکدان حضور نخواهد داشت .
تیکر مدت هاست که در اسمکدان مسابقه نداده و پیش بینی میشد این هفته بعد از درگیریش با بیگ شوء در آنفورگیون حداقل شاهد رویارویی دوباره بین این دو سوپر استار باشیم اما تیکر اصلا در این هفته حضور نخواهد داشت .
این استار بعد از سامراسلم در همه ی اسمکدان ها شرکت کرد که البته مسابقه ای نداده و این اولین هفته ای هست که آندرتیکر در شوء شرکت نخواهد کرد . این اتفاقات فقط میتونه نشون دهنده ی جدی بودن مصدومیت زانوی تیکر باشه که باعث شده او این همه مدت استراحت کنه .
احتمالا ددمن در هفته های بعد حضور پیدا خواهد کرد تا مسابقه ی آندرتیکر برابر بیگ شوء در نو مرسی دو هزار و هشت به ثبت برسه .
-
صحبت های جدید قهرمان دیواس ، میشل مک کول بعد از حفظ کمربندش برابر ماریس در آنفورگیون که در بلاگ اش نوشته :
" من از یک نفر یک ایمیل دریافت کردم که این طور گفته بود : ' من اینم ، من اونم ، من این رو ندارم ، من اون رو ندارم ، من از این بوی بدی حس میکنم ، من از اون بوی بدی حس میکنم ! ' خوب ، من منظورت رو فهمیدم . تو من رو دوست نداری یا نمیخوای بهم احترام بذاری . و اما دفاع من ، امیدوارم که از قبل از حرفات از من شناخت کامل داشته بوده باشی . این ایمیل به هیچ وجه ربطی به غیرشاکر بودن و احساسات نداره . ببین ، من این بیزینس رو دوست دارم ، همیشه داشتم و خواهم داشت ! من همیشه به کارهایی که ازم میخوان و موظفم انجام بدم عمل میکنم و اصلا دوست داشتن یا نداشتن تو تاثیری نداره . بهتره که به گذشته نگاهی بندازی . حتما به اون فرد چه مرد و زن سعی میکنی احترام بذاری ، حالا هر کاری که او داره انجام میده . امیدوارم ، در آینده ای نزدیک تو به این حرف بیشتر توجه کنی و بهشون برسی . خیلی از وقت ها از دیواس میخوان که کارهایی اجباری انجام بدن و این طور عمل کنن و اون طور نشون بدن . من این جوری دوست ندارم . ما اصلا شبیه به هم نیستیم ! ما مثل هم لباس نمیپوشیم ، طرز فکرمون یکی نیست ، چهرمون مثل هم نیست و مثل هم عمل نمیکنیم . من خودم رو رفرش کردم ! همیشه یک نفر فرصت حضور در تلویزیون و پخش های مستقیم رو نداره . من از این کار لذت میبرم و برام جالبه . در حالی که انجام این کار نیاز به قلب بزرگ ، ورزش زیاد ، قدرت زیاد ( فکری و فیزیکی ) داره . کسانی که این جور نظر ها برای من میفرستن ، قطعا بهتر از این کاری نمیتونن انجام بدن . "
این مطلب جدیدی بود که از میشل مک کول منتشر شد که عکس العمل فرد ناشناش نسبت به پیروزی مک کول هم عجیب بود .
کد:
http://i36.tinypic.com/qs4f1x.jpg
-
کرت انگل قطعا تی ان رو ترک خواهد کرد .
انگل مدت هاست که با سران تی ان ای به مشکل برخورده و به هیچ وجه از موقعیتش در این کمپانی راضی نیست . انگل که در اوایل ورودش خیلی بهش بها داده میشد و همزمان قهرمان سنگین وزن و تی ان ای بود ، در حال حاضر به یکی از استار های معمولی تبدیل شده و دیگه نقش های پررنگ به او داده نمیشه .
جدید ترین استوری لاین کرت انگل ، درگیری او و ای جی استایلز بوده که انگل بازنده ی همیشگی این درگیری هست و حتی در تی ان ای مدال طلای قهرمانی المپیکش رو هم به دلیل این داستان جدید به ای جی استلایز باخته و کارن انگل ، همسر کرت هم در این داستان حضور داشته که دلیل اصلی باخت های کرت بوده .
به هر حال او تا پایان سال دو هزار و هشت تی ان ای رو ترک خواهد کرد و باید دید مقصد بعدی او کجا خواهد بود.
-
تا بعد .....................
-
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، ۱۲م ستامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : میلووکی
دانلود عکس ها ، حجم: MB 3,478
کد:
http://www.4shared.com/file/62828068/bac4c8d/BrockWWE_SmackDown_September_12_2008_Photos.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 13,218
کد:
http://www.4shared.com/file/62811535/340933c4/SmackDowns_Quick_Cut_-_12_September_2008_wwwBrockWWEinfo.html
هایلایت های مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل در آنفورگیون پخش میشه .
شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .
جیم راس و تز اعلام میکنن امشب جف هاردی ، ام وی پی ، برایان کندریک و قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در یک فیتال فور وی مچ برابر هم قرار میگیرن که برنده در نو مرسی برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت .
آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . هانر گفت : " همه دی وی دی آنفورگیون رو هر چه زود تر نگاه کنید . البته نه بخاطر نتیجه ی خوبی که داشت . ببینید در این ایونت تنها کسی که همچنان به عنوان قهرمان باقی موند من بودم . " جف هاردی وارد میشه و حرف تریپل ایچ رو قطع میکنه . او میگه : " هر کسی در این لاکر روم داره مستقیما به تو نگاه میکنه . یکیشون هم من هستم . تریپل ایچ ، تو در این بیزینس مثل خدا هستی ... " د گیم حرف جف رو قطع میکنه و کوتاه جوابش رو میده و بهش میگه که از این کار های جف خوشش میاد . هاردی میگه : " من هیچ وقت کسی رو نداشتم که بهم کمک کنه و هوام رو داشته باشه . نه دی اکس ای بود ، نه فامیلی ( لا فامیلیا ) . همیشه خودم بودم . " تریپل ایچ یاد آوری میکنه : " مت هاردی ، برادرت قهرمان ای سی دابلیو شد . تو مثل او موفق نبودی . تو بدون مت کاری نمیتونی انجام بدی . " د گیم ادامه میده : " من به تو احترام میذارم و به تمام کارهایی که در این بیزینس کردی .من امیدوارم که تو برنده بشی . " جف هاردی میگه که حتما برنده خواهد شد . تریپل ایچ میگه : " مهم نیست که چه اتفاقی میفته ، وقتی به نو مرسی بیای تو با من روبرو میشی . "
دانلود عکس ها ، حجم: KB 317
کد:
http://www.4shared.com/file/62828198/8df63a75/BrockWWE_Triple_H_speaks.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 12,638
کد:
http://www.4shared.com/file/62812632/ba9eb7d0/Jeff_Hardy_and_Triple_H_talk_about_Unforgiven_and_No_Mercy_wwwBrockWWEinfo.html
مسابقه ی اول :: میشل مک کول ، ماریا و بریه بلا در برابر ناتالیا ، ماریس و ویکتوریا
دیواس وارد میشن و بین اون ها ماریا و مک کول مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه شروع میشه و تیم ناتالیا بهتر کار میکنه . تا سومین دقیقه ی مسابقه کنترل بازی دست تیم ناتالیا ، ماریس و ویکتوریا هست و پشت سر هم تگ میشن . ویکتوریا و بریه بلا داخل رینگ هستن که در یک صحنه همه ی اعضای دو تیم با هم درگیر میشن . در اون شلوغی بریه بلا از فرصت استفاده میکنه و ویکتوریا رو رول آپ میکنه 1..2..3 و به این ترتیب تیم میشل مک کول ، ماریا و بریه بلا پیروز مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 585
کد:
http://www.4shared.com/file/62827349/14b8b096/BrockWWE_Six_Diva_Tag_Match.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 4,570
کد:
http://www.4shared.com/file/62812109/32e2b1e/Six_Diva_Tag_Team_Match_wwwBrockWWEinfo.html
هایلایت هایی از صحنه های مهم این بازی پخش میشه .
مسابقه ی دوم :: چاوو گررو به همراه بم نیلی در برابر آر تروث
چاوو و بم نیلی وارد میشن . آر تروث مثل هفته ی قبل از بین تماشاگرا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . آر تروث در اوایل مسابقه بهتر کار میکنه و مسابقه رو در کنترل خودش داره . حرکات جالب آر تروث باعث میشه تماشاگرا او رو تشویق کنن . چاوو اسلم میزنه و میره بالای طناب ها . میخواد فراگ اسپلش رو اجراء کنه که تروث میاد و چاوو رو پرت میکنه پایین . بم نیلی دخالت میکنه و تروث رو میزنه و از رینگ به بیرون پرت میکنه . داور در همین لحظه مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع آر تروث به پایان میرسونه .
اما بعد از مسابقه چاوو گررو با عصبانیت به بم نیلی نگاه میکنه و باهاش درگری لفظی پیدا میکنه . چاوو به نیلی میگه که من تورو به اینجا رسوندم . بم نیلی چاوو رو میزنه . سپس با چهره ای گیج و مضطرب به چاوو نگاه میکنه . آر تروث میاد و به نیلی اکس کیک میزنه . چاوو برمیگرده و به آر تروث حمله میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 505
کد:
http://www.4shared.com/file/62827209/71161fa5/BrockWWE_R-Truth_vs_Chavo.html
در بک استیج ، ایو داره با شلتن بنجامین مصاحبه میکنه که در حین صحبت های بنجامین تریپل ایچ میاد . بنجامین به د گیم میگه که من در اسکرمبل یکی از کسایی بودم که پین نشدم . تریپل ایچ هم پرواز جف هاردی رو در اواخر بازی به یاد شلتن میاره که اگه وقت بود شاید شلتن هم پین میشد .
در کنار رینگ هستیم و تز و جیم راس دارن با هم صحبت میکنن .
مسابقه ی سوم :: فستس به همراه جسی در برابر کنی دایکسترا
فستس و جسی وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . سپس کنی میاد . قبل از اینکه زنگ شروع مسابقه بصدا در بیاد کنی با یک حرکت زیرکانه به فستس حمله میکنه و او رو میزنه . جسی متوجه میشه و سریعا میره و زنگ شروع مسابقه رو میزنه . مسابقه تبدیل به یک دعوا میشه و داور که میبینه نمتیتونه کار رو کنترل کنه ؛ بازی رو بی نتیجه اعلام میکنه . اما همچنان دو استار با هم درگیر هستن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 644
کد:
http://www.4shared.com/file/62827095/aae63ca9/BrockWWE_Festus_vs_Dykstra.html
بعد از مسابقه فستس و جسی کنی رو میزنن و او رو تا بک استیج دنبال میکنن .
تز و راس میگن که وقت این هست که ویکی و بیگ شوء بیان و بگن برای چی به آندرتیکر حمله کردن .
سپس هایلایت هایی از درگیری آندرتیکر و بیگ شوء در آنفورگیون پخش میشه .
ویکی گررو وارد میشه و تماشاگرا او رو بشدت هوو میکنن . ویکی چندین بار میگه : " عذر میخوام ... عذر میخوام ، میخوام صحبت کنم " وقتی جو آروم شد ویکی بیگ شوء رو معرفی میکنه و با بیگ شوء هم مثل ویکی رفتار میشه . بیگ شوء خیلی زود شروع به صحبت میکنه : " من خواستم قانون رو رعایت کنم و کاری که من کردم بخاطر بهتر شدن اسمکدان بود . و چیزی بود که برای طرفدارا بهتر بود . ما میخواستیم در آنفورگیون بخاطر شرکت ندادن آندرتیکر در مسابقه ی اسکرمبل عذرخواهی کنیم که او قبول نکرد و این اتفاق افتاد . اگه الان شرمنده نیستی ، کاری میکنم که بشی ... "
دانلود عکس ها ، حجم: KB 162
کد:
http://www.4shared.com/file/62826868/e5606a06/BrockWWE_A_New_Allegiance.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 9,528
کد:
http://www.4shared.com/file/62812418/6bf9e822/Vickie_Guerrero_and_The_Big_Show_announce_their_alliance_wwwBrockWWEinfo.html
مسابقه ی چهارم :: ولادیمیر کوزلاو در برابر فوناکی و اسکاتی گلدمن
فوناکی و گلدمن داخل رینگ هستن و حالا آهنگ کوزلاو پخش میشه و او وارد میشه . کوزلاو به دو استار حمله میکنه و سپس به هر دوی اون ها کیک میزنه . کوزلاو نگاهی میندازه و سپس با خونسردی به طرف فوناکی میره و او رو کاور میکنه . 1..2..3 و کوزلاو موفق میشه در عرض یک دقیقه این مسابقه هندیکپ مچ رو ببره .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 199
کد:
http://www.4shared.com/file/62827122/d6b41af6/BrockWWE_Handicap_Match.html
بعد از مسابقه کوزلاو میگه که من چلنج بهتری میخوام . کسی که هیچ کس نمیتونه متوقفش کنه .
در بک استیج ، تریپل ایچ در کنار ازیکیل هست و ازیک داره جدیدترین مجله ی دابلیو دابلیو ای رو میخونه . برایان کندریک میاد و به تریپل ایچ میگه که من بیشتر از همه قهرمانی موقتم رو تو اسکرمبل نگه داشتم . تریپل ایچ میگه مسخرست . بین تمام بازنده ها در اون شب ، تو بزرگ ترن بازنده بودی .
مسابقه ی پنجم :: کارلیتو و پریمو کولون در برابر قهرمانان تیمی زک رایدر و کرت هاکینز
استارها وارد میشن و تیم کارلیتو و پریمو کولون بشدت مورد تشویق قرار میگیرن . کارلیتو شلوار بلندی پوشیده و تیپش کاملا تغییر کرده . در اوایل مسابقه پریمو کولون و رایدر با هم درگیر میشن و کولون فوق العاده کار میکنه . اما کم کم مسابقه دست تیم رایدر و هاکینز میفته و با قفل های پی در پی ای که اجراء میکنن طرفدارا رو خسته میکنن . اما کارلیتو به بازی میاد و یک لحظه از فرصت استفاده میکنه و بک استبر میزنه . کاور میکنه 1..2..3 و تیم پریمو کولون و کارلیتو پیروز میشن . ضمن اینکه این مسابقه سر کمربند نبود .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 404
کد:
http://www.4shared.com/file/62828137/e7a6cf6e/BrockWWE_Tag_Team_Match.html
در بک استیج ، تریپل ایچ میگه که چرا ام وی چی در مسابقه ی اسکرمبل حضور داشت در حالی که او هیچ کار خاصی نکرد ؟
دابلیو دابلیو ای 7/24 پخش میشه .
در رینگ اعلام میشه که مسابقه ی فیتال فور وی مچ تا دقایقی دیگه آغاز میشه.
مسابقه ی ششم :: فیتال فور وی مچ :: جف هاردی در برابر ام وی پی در برابر کندریک در برابر بنجامین
ام وی پی با ورودی همیشگیش وارد میشه . سپس شاهد ورود شلتن بنجامین ، قهرمان ایالات متحده هستیم . برایان کندریک وارد میشه و مثل همیشه قبل از ورود و بعد از ورود به رینگ میرقصه . حالا نوبت نفر چهارم هست و جف هاردی در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . جیم راس میگه امشب هیچ کس به اندازه ی جف تشویق نشده . مسابقه شروع میشه و استار ها با هم درگیر میشن . چیز خاصی ندیدیم و حالا در دومین دقیقه ی مسابقه هستیم . کندریک میره تا فینیشرش رو روی ام وی پی اجراء کنه اما ام وی پی نمیذاره و او رو میزنه . اون طرف هم جف میره برای کاور 1..2.. اما موفق نیست . بعد از کامرشال برمیگردیم . داور حواسش به اتفاقات داخل رینگ هست و در بیرون ازیکیل میاد و جف رو میزنه . داور نمیبینه . ام وی پی داخل رینگ هست و شلتن رو داره میزنه . اون طرف هم جف مصدوم بنظر میرسه . در دقیقه ی سیزدهم مسابقه هاردی بالاخره به رینگ برمیگرده و به شلتن بنجامین سوانتان بامب میزنه . اما ام وی پی میاد و شلتن رو از رینگ به بیرون میندازه . کندریک و ام وی پی با هم هاردی رو میزنن . سپس ام وی پی به کندریک کلوزلاین میزنه . چند لحظه بعد ، شلتن بنجامین برمیگرده و فینیشرش رو روی ام وی پی اجراء میکنه . اما کندریک میاد و شلتن بنجامین رو میزنه . سپس کندریک فینیشرش ، د کندریک رو روی شلتن اجراء میکنه . اما هاردی از راه میرسه . ازیکیل رو میزنه . کندریک داره سینه خیز خودش رو به شلتن میرسونه . اما هاردی میره بالای رینگ و سوانتان بامب رو روی کندریک اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و جف هاردی موفق میشه جواز مسابقه با تریپل ایچ در نو مرسی رو بدست بیاره .
بعد از مسابقه ولادیمیر کوزلاو وارد میشه . به جف هاردی حمله میکنه . هاردی میخواد جلوی کوزلاو رو بگیره اما نمیتونه . کوزلاو او رو بشدت میزنه و اسمکدان این هفته در حالی که چلنجر تریپل ایچ ، جف هاردی تو رینگ افتاد و داره درد میکشه به پایان میرسه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 588
کد:
http://www.4shared.com/file/62826956/28377ef5/BrockWWE_Fatal_Four_Way_Match.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 9,330
کد:
http://www.4shared.com/file/62811348/174a50c/Fatal_Four_Way_Match_wwwBrockWWEinfo.html
-
پرو رستلینگ مطلبی در رابطه با بازگشت جان سینا و آینده ی او منتشر کرده .
" جان سینا قبل از اتمام سال دو هزار و هشت برمیگرده . اون طور که بگوش میرسه سینا نتونسته جوری که مقامات دابلیو دابلیو ای میخوان با طرفدارها ارتباط برقرار کنه . کمپانی میخواست که سینا به حد استون کلد و راک برسه .
قرار هست سینا وقتی برگرده به یک استار و مدل فشن تبدیل بشه . ضمن اینکه ایده داده شده تا سینا هیل و منفور بشه . کمپانی میخواست که سینا رو به فیس تبدیل کنه اما سینا انتظاران کمپانی رو برآورده نکرد . حالا موقعش رسیده که روی دیگر سینا رو ببینیم . یک هیل تازه کار . "
-
تاریخ انجام : دوشنبه ، پانزدهم سپتامبر سال ۲۰۰۸
محل انجام : ممفیس ، تنسی
دانلود عکس ها ، حجم: KB 3,770
کد:
http://www.4shared.com/file/63259247/a7d17457/BrockWWE_Raw_September_15_2008_Photos.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 18,705
کد:
http://www.4shared.com/file/63220166/2f8e0b80/Raws_Quick_Cut_Sept_15_2008_wwwBrockWWEinfo.html
سپس شاهد پخش شدن اینتروی راء هستیم .
به ورزشگاه میریم و استیل کیج دور رینگ دور رینگ رو پوشونده .
لیلیان گارسیا اعلام میکنه که اولین مسابقه ی امشب بصورت استیل کیج مچ و سر کمربند سنگین وزن جهان خواهد بود .
مسابقه ی اول :: استیل کیج مچ :: وورلد هویویت چمپین کریس جریکو در برابر سی ام پانک
سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره و در حین ورود او لیلیان گارسیا او رو معرفی میکنه . پانک جلوی استیل کیج وایمیسه ، نگاهی به کیج میندازه و سپس وارد میشه . حالا قهرمان سنگین وزن ، کریس جریکو وارد میشه و لیلیان گارسیا او رو معرفی میکنه . بازوی دست راست جریکو بانداج شده و او در حالی که به پانک خیره شده وارد کیج میشه . دو استار آماده میشن و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . پانک و جریکو فیس تو فیس میشن . جریکو میخواد مشت بزنه که پانک بلاک میکنه و جریکو رو به طرف طناب ها میفرسته . سپس چند کیک به سینه ی جریکو میزنه . پانک چندین مشت میزنه و چند کیک رو روونه ی زانوی جریکو میکنه . بطور ناگهانی جریکو میره بالای کیج و میخواد دربره که پانک پای او رو میگیره و میاردش پایین .این دو در گوشه ی رینگ به هم درگیر میشن . جریکو پرت میشه وسط رینگ و پانک میره بالای کیج . اما جریکو خودش رو میرسونه . جریکو هم میره بالا و این دو در بالای کیج با هم درگیر میشن . پانک از اون بالا پرت میشه و جریکو هم بعد از او میاد پایین تا با پانک بجنگه . پانک چندین مشت ، کیک و سپس یک کیک به صورت جریکو میزنه . جریکو آروم آروم میره گوشه ی رینگ و پانک به او حمله میکنه . یک کیک به سینه ی جریکو میزنه و سپس بولداگ رو اجراء میکنه . پانک میره برای جی تی اس اما جریکو نمیذاره . بعد از کامرشال برمیگردیم . جریکو پانک رو در انکل لاک گیر انداخته . پانک بعد از کلی تلاش موفق میشه با چند کیک قفل رو بشکونه و سپس یک کیک به پشت سر جریکو بزنه . پانک چندین کیک ، اسلپ و چاپ میزنه اما جریکو زرنگی میکنه و پانک رو میندازه و والز آو جریکو رو اجراء میکنه . پانک در این قفل گیر افتاده . پانک خودش رو به در کیج میرسونه و به داور میگه که در رو باز کنه . داور در رو باز میکنه پانک خودش رو به در میرسونه در حالی که هنوز کریس والز آو جریکو رو نگه داشته . پانک دو تا دستش رو به زمین میرسونه . سپس یکی از دو پاش رو از قفل خارج میکنه و به زمین میرسونه . اما جریکو هنوز یک پای دیگه رو گرفته . جریکو در کیج رو میگیره و محکم به سر پانک میزنه . پانک رو بر میگردونه ، کاور میکنه ۱..۲.. اما موفق نیست . جریکو چندین کیک میزنه ، یک کیک قوی به پشت سر پانک و سپس چندین مشت . پانک میفته . جریکو میره برای لاینسالت اما پانک دو تا پاش رو بالا میگیره و این فن رو بلاک میکنه . پانک چندین کیک قوی به جریکو میزنه و سپس او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . پانک میره برای رانینگ نی اما جریکو جاخالی میده و سر پانک به گوشه ی کیج میخوره. جریکو میره بالای کیج . اما پانک خودش رو میرسونه و پای جریکو رو میگیره . پانک هم میره بالا . این دو در بالای کیج با هم درگیر میشن . سر همدیگرو به کیج میکوبونن . سپس هر دو از اون بالا پرت میشن وسط رینگ . پانک خودش رو میرسونه و جریکو رو کاور میکنه ۱..۲.. اما موفق نیست . جریکو بار دیگه بلند میشه و پانک رو به استیل کیج میزنه . جریکو میره بالا . پانک میرسه و جریکو رو با شونه پرت میکنه پایین . هر دو استار افتادن و جو ورزشگاه طرف پانک هست . پانک بلند میشه و قصد داره از در کیج بیرون بره . جریکو هم میره برای همین کار . دو استار جلوی در دارن همدیگه رو میزنن تا بالاخره یکیشون خارج شه . هر دو بلند میشن و پانک با جریکو درگیر میه . او به جریکو هدبات میزنه و او رو به گوشه ی رینگ جایی که در هست میندازه . جریکو هم از در پرت میشه بیرون و میفته رو زمین . داور میگه که زنگ رو بزنن و به این ترتیب جریکو از قهرمانیش برابر پانک دفاع میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 920
کد:
http://www.4shared.com/file/63206702/259f1811/BrockWWE_Jericho_vs_CM_Punk.html
دانلود ویدئو ، حجم : MB 6,378
کد:
http://www.4shared.com/file/63210032/13f62b3b/World_Heavyweight_Champion_Chris_Jericho_vs_CM_Punk_in_a_Steel_Cage_Match_wwwBrockWWEinfo.html