تشریف ببرید سایت میهن مارکتنقل قول:
اگه عجله ندارین چند هفته صبر کنید سری W950B مدل 2104 میاد.
SONY XPERIA Z2
تشریف ببرید سایت میهن مارکتنقل قول:
اگه عجله ندارین چند هفته صبر کنید سری W950B مدل 2104 میاد.
SONY XPERIA Z2
سلام من یه کمک در مورد اپدیت تلوزیون داشتم از کجا میتونم اپدیتش رو پیدا کنم:n13:
مدلش هم هست sony klv-40v530a
درودنقل قول:
عزیز مدل TV شما خیلی قدیمیه و دیگه ساپورت نمیشه.
SONY XPERIA Z2
سلام
با توجه به اینکه اهل بازی نیستم و نهایتا میخوام رو تلوزیون فیلم و فوتبال ببینم ، نظر فنیتون در مورد این مدل میشه بدونم ؟
Samsung 40H6355 TV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم . لطفا در ادرس بجای نقطه چین " دیجی کالا " رو به انگلیسی بنویسین .
ممنونم از نطرات کاربردیتون
باسلام
برادرم یه ال ای دی سامسونگ مدل UE40EH5000WXMS ساخت مالزی داره که منو فارسی و حتی عربی هم نداره و کلمات رو برعکس نشون میده توسایت سامسونگ AE هم رفتم ولی اپدیتی براش نبود ولی سامسونگ UK بوداگه میشه منو راهنمایی کنین..ممنونم از همگی دوستان
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید
دوستان من یه سوال فنی برام پیش اومده
تلویزیونی که مثلا فول اچ دی هست و 1920*1080 پیکسل داره، وقتی میخواد یه تصویر اچ دی نشون بده که اون تصویر 1280*720 پیکسل داره، این 720 تا پیکسل رو چجوری کش میاره که بتونه تو 1080 تا پیکسل جاش بده؟!
یعنی مثلا ارتفاع هر پیکسل باید یک و نیم برابر بشه، یعنی هر دو تا پیکسل از تصویر، توی سه تا پیکسل از تلویزیون نشون داده بشه ... که اینجوری پیکسل بالایی رنگ پیکسل بالای تصویر رو میگیره و پیکسل پایینی رنگ پیکسل پایین تصویر رو میگیره، اما تلویزیون یه پیکسل اضافه اون وسط داره که تصویر ورودی رنگ جداگانه براش تعریف نکرده، اون پیکسل وسط باید نصفش رنگ پیکسل بالایی باشه و نصف دیگه ش رنگ پیکسل پایینی باشه !!!
که این قضیه با اینکه هر پیکسل فقط میتونه یه رنگ تشکیل بده در تضاد هست :n13:
با سلام خدمت دوستان
من یک تلوزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دیدم می خواسم نظر شما رو در موردش بدونم که اگه نظرتون مثبته بخرمش
ممنون میشم اگه جواب بدین
البته این رو هم بگم که ساخته مصره
سلام دوستان 7-8 ماهی میشه که از زمان خرید تلویزیون میگذره مدل F6450 46 INCH
مقداری روی پنل گرد و غبار نشسته برای تمیز کردن یه مطالعه ای کردم گفتن باید با دستمالهای نانو فایبر تمیز کرد با محلول مخصوص
گفتن به هیچ وجه به همراه دستمال نانو فایبر از آب استفاده نکنین منظور دستمال رو با آب مرطوب نکنید
تو بازار گشتم حتی نمایندگیها از این محلول و دستمالهای آشغال چینی میفروختن یه سرچی کردم تو اینترنت موردای جالبی پیدا کردم حالا میخوام ببینم کدومو بگیرم بهتره؟یا اینکه تجربه خودتونو از مارکی که گرفتین بگین
چون گفتم شاید اگه لینک محصولارو بدم خلاف قوانین باشه عکس و قیمتاشونو آپ میکنم:
این اولیش قیمتش 20 تومنه:
مشخصاتش:مخصوص LED, LCD و تمامی صفحه نمایشهای TFT دارای پد ساخته شده با تکنولوژی نانوالیاف قابلیت تمیز کنندگی بالا با استفاده از اسپری پخش کننده دارای نازل برای باز و بسته کردن درب اسپری دارای 180 میلیلیتر ماده تمیز کننده وزن: 265 گرم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این دومیش:27 تومن
مشخصاتش:- یک عدد اسپری 150میلی لیتر
- ده عدد دستمال پاک کننده، آغشته به محلول پاک کنندهTFT/LCD
- ده عدد دستمال پاک کننده ، مخصوص خشک نمودن صفحه TFT/LCD
- دو عدد دستمال مخصوص پاک کردن کیبورد و بدنه کامپیوتر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم آخریش:
9 تومنه قیمتش
مشخصاتش:دارای 50 عدد دستمال تمیز کننده مناسب برای صفحه نمایشهای کوچک و متوسط با ترکیبی مناسب هیچگونه آسیبی به صفحه نمیرساند قابلیت پاکنندگی بسیار بالا آنتی باکتریال
لطفا کمکم کنید:n13:
کسی نیست؟
قبلا خیلی سریع راهنمایی میکردین
دوست عزیزنقل قول:
با همان دستورالعمل دستمال نانوفایبر نیم مرطوب عمل کنید.
ممنوننقل قول:
ولی لطف میکنی بگی کدومو بگیرم بهتره؟
دوستان تلوزیون من قیمت انتن دیجیتالش از کار افتاده الان کانالهای که قبلا سرچ کردم میشه دید ولی اپشنهای داخل منو از کار افتاده و دیگه نمیشه سرچ کرد قبلا از منوی مخفی هوتل مد رو دست کاری کرده بودن برای اینکه رکورد از انتن دیجیتال انجام بشه که نشد الان منوی مخفی رو هم نمبتونم بیارم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
بنظر بنده مورد آخر ایمنتر است من خودم به شخصه از دستمالهای نانوفیبر مخصوص عینک برای اینکار استفاده می کنم و با اسپری آب خیلی کم آن را نمناک کرده و صفحه تلویزیون را تمیز می کنم .
هشدار : هیچ وقت بطور مستقیم بروی صفحه تلویزیون هیچ مایعی را اسپری نکنید چون اگر مایع به لبعهای صفحه برسد با عث خسارت می شود.
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.
و اگر هتل مود را روشن کرده اید آن را خاموش کنید.
mute - 1 -1 -9- ok
وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو off کن و تلویزیون رو خاموش کن
ویا
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
سلام خدمت دوستان قصد خرید تلویزیون سامسونگ دارم کیفیت تصویر منتاژ داخل با اصلی بدون گارانتی چطوره ایا قطعات منتاژ داخل اصلین یا درجه ۲ کسی هست برد و پنلشون رو با هم مقایسه کرده باشه یا از لحاظ کیفیت تصویر
سلام
از دوستان یکسری led فیلیپس وارد کرده سری 6000 که داخلش گیرنده دیجیتال خارجکی داره ر ی س ی و ر
بهم 47 اینچ رو قیمت داده 3200 ساخت مجارستان خواستم راهنمایی کنید بگیرم یا نه تی وی با همین قیمت و مشخصات در تهران بهتر هست
سلام و عرض ادب
یه سوال داشتم
فیلم فول hd گرفته شده با دوربین سونی با پسوند MTS که تو تی وی AVCHD هم نشون داده میشه متاسفانه تو تی وی سونی صدا نداره و وقتی کانورتش کردم کیفیت تصویر کمی افت کرد. آیا نرم افزاری واسه کانورت وجود داره که فقط نوع صدای فایلو تغییر بده و رو تصویرش تاثیری نذاره؟ خیلی مهمه که بتونم این کارو انجام بدم متشکر میشم راهنمائی کنید
سلام اساتید عزیز یک تی وی ال حی مدل 47LB650V- TA خریدم
خروجی ----- داره اما تو منو آیکن ----- یا سرچ کانالای ----- نداره.فقط دیجیتال وآنالوگ داره.نمایندگیم چون ----- داره راهنمایی نمیکنه.آیا پرت رسیورش تزیینیه؟؟
بیشتر از2 هفته است میگردم ما چیزی پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرماین
منون
دوست عزیزنقل قول:
بله این مدل این فابلیت را دارد
برای این منظور منوال سیستمتان را از سایت دانلود و مطالعه کنید.
نظرتون راجع به خرید LED از مرز ها چیست؟
سلام عزیزان
همین فردا یا پس فردا میخوام یه تی وی بگیرم ... 3 تومن هم بودجم هست
بین این 3تا مدل گیر کردم ...
Sony
w600 سایز 40
w800 سایز 42
w600 سایز 48
و اینکه برا بازی با کنسول میخوام ... بعد میخواستم ببینم با توجه به مشخصات هر 3 مدل ذکر شده کدوم یکی رو بگیرم برا گیم بهتره؟؟
بعد اینکه از برند دیگه ای هم میتونم با 3 تومن بهتر از این تی وی ها پیدا کنم ...؟؟ که Input lag ازین 3 تا بهتر ( یعنی کمتر ) باشه ....
ممنون میشم راهنماییم کنی دوستان
با تشکر از متین پور عزیز آخر دفترچه تعدادی کد بود که یکی که احتمالا درسته رو اینجا کپی کردم فقط طریقه استفاده و وارد کردنو نفهمیدم.لطفا داهنمایی کنید.ممنون
ضمنا یادآوری میکنم مشکلم اینه که گزینه ساتلایت تو منو نمیاد.
3. Tune to the satellite (----S) Channel 1000.
Set ID = All = 00
Data 00 & 01 = Channel Data is 1000 = 03 E8
Data 02 = Digital Satellite TV = 40
Result = ma 00 03 E8 40
Ack [a][ ][Set ID][ ][OK][Data 00][Data 01]
[Data 02][x][a][ ][Set ID][ ][NG][Data 00][x]
• For South Korea, North/Latin America except
Colombia Mode
دوست عزیزنقل قول:
این کار را طبق دستورالعمل منوال تان با کامپیوتر با وصل کردن به پورت سرویس بسته به مدلتان انجام دهید. و از منوالتان از قسمت
EXTERNAL CONTROL DEVICE SETUP یا همان تنظیمات دستگاه کنترول خارجی را بدقت مطالعه و کدها را از طریق کامپیوتر به تلویزیون وارد و آیتمهای را که نیاز به فعال سازی است فعال کنید.
برای این منظور وقتی پورت کامپیوتر را به پورت سرویس تلویزیون با توجه به مدل خودتان که توضیح داده شده انجام دهید.
SET ID
برای شماره SET ID، نگاه کنید به "نقشه برداری داده ها واقعی ""Real Data Mapping" در p.6 قسمت EXTERNAL CONTROL DEVICE SETUP منوالتان مراجعه کنید.
1. به دسترسی منوها اصلی تنظیمات (SETTINGS)را فشار دهید .
2. دکمه حرکتی را فشار دهید و پایین بروید تا ( درباره این تلویزیون یا گزینه -->عمومی) (*General → About this TV or OPTION) و OK را فشار دهید.
3. دکمه حرکتی را فشار دهید و پایین بروید تا SET ID و OK را فشار دهید.
4. سمت چپ یا راست برای انتخاب یک شماره SET ID رفته و آن را انتخاب کنید و ببندید. محدوده تنظیم 1-99 است.
5. هنگامی که کار تان به پایان رسید، EXIT را فشار دهید.
* (بسته به مدل)
و باقی کارها را طبق دستورالعمل منوال و نیازی که دارید انجام دهید.
انتقال / دریافت پروتکل
انتقال
[Command1][Command2][ ][Set ID][ ][Data][Cr]
[Command 1]: دستور اول برای کنترل تلویزیون. (J، K، M و یا X)
[Command2]: دستور دوم برای کنترل تلویزیون.
[Set ID]: شما می توانید [Set ID] تنظیم را انتخاب کنید شماره ID مانیتور مورد نظر در منوی گزینه option ببینید.
محدوده تنظیم در تلویزیون از شماره 1 تا 99. اگر [Set ID] ارزش به '0'انتخاب شود، هر مجموعه ای متصل شده را می توان کنترل کنید.
نکته: [Set ID] به عنوان اعشار (1 تا 99) در منو و به عنوان هگزادسیمال نشان داد (0x00 0x63 به) در انتقال / پروتکل دریافت می شود.
[DATA]: برای انتقال داده ها دستور (هگزادسیمال). انتقال داده ها 'FF' به عنوان خوانده شده وضعیت فرمان.
[Cr]: حمل بازگشت - کد ASCII '0x0D'
[]: فضایی - کد ASCII '0x20'
تائیدیه OK
[Command2][ ][Set ID][ ][OK][Data][x]
* تنظیم انتقال ACK (تائیدیه) بر اساس این فرمت هنگام دریافت داده ها نرمال. در این زمان،
اگر داده حالت داده خوانده شده است، آن وضع موجود را نشان داده . و اگر داده حالت نوشتن داده است، آن داده ها را از کامپیوتر PC برمی گرداند.
خطا تائیدیه
[Command2][ ][Set ID][ ][NG][Data][x]
* مجموعه انتقال ACK (تائیدیه) بر اساس این فرمت هنگام دریافت داده های غیر طبیعی از عملکردها یا خطاهای ارتباطی غیر قابل دوام.
Data 00:: کد غیر قانونی است
اگر در منوی منبع آیتم Satellite DTV را ندارید از فرمول زیر استفاده کنید.
[x][b][ ][Set ID][ ][Data][Cr]
در فرمول بالا Data را 02 قراردهید [Data02]. و Set ID را هم از شماره ID مانیتور مورد نظر در منوی گزینه option پیدا کنید.
Data
02 : Satellite DTV
سلام اقای متین ممنون از راهنمایتون و وقتی که میگذارید یه سوال از خدمتتون داشتم
وقتی هارد یا فلش رو به تی وی متصل میکنی می تونی برای جدا کردن از پورت بکشی بیرون یا باید حتما مانند پی سی remove کنی اگه باید remove کنی از کجا و به چه شکل ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیزنقل قول:
باید از روی منبع یا همان Source روی usb یا هارد رفته و سپس کلید tools را زده و از منوی آن خروج امن یا بی خطر را زده و ok می کنید
سلام
از دوستان یکسری led فیلیپس وارد کرده سری 6000 که داخلش گیرنده دیجیتال خارجکی داره ر ی س ی و ر
بهم 47 اینچ رو قیمت داده 3200 ساخت مجارستان خواستم راهنمایی کنید بگیرم یا نه تی وی با همین قیمت و مشخصات در تهران بهتر هست
سلام
دوستان من قصد خرید یک اسمارت tv دارم . فعلا هم نظرم روی lb67000 الجی هست
یراهنمایی می خواستم .
1- با این تلوزیون میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ ( با توجه به وضعیت فیلترنگ و اینا )
2- از چه طریقی میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ وایبر مثلا ؟ یا چی ؟
3- هروبکمی بگیرم بهش وصل میشه یا دوربین خاص خودشو داره ؟
مچکرم
سلام
دوستان من قصد خرید یک اسمارت tv دارم . فعلا هم نظرم روی lb67000 الجی هست
یراهنمایی می خواستم .
1- با این تلوزیون میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ ( با توجه به وضعیت فیلترنگ و اینا )
2- از چه طریقی میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟ وایبر مثلا ؟ یا چی ؟
3- هروبکمی بگیرم بهش وصل میشه یا دوربین خاص خودشو داره ؟
مچکرم
اپلیکیشن اسکایپ مربوط بهش رو از طریق تیوی دانلود و نصب میکنید و تماس تصویری برقرار میکنید. بهترین راه همینه. (شاید رو خودش پیشفرض نصب باشه. چک نکردم.)نقل قول:
ممکنه وبکمهای دیگه شانسی روش کار کنن اما ریسکه. بهترین کار اینه که با پشتیبانی گلدیران تماس بگیرید و اونها راهنماییتون میکنن چه مدلی بگیرید. شاید کمی گرونتر دربیاد اما از دردسرهای احتمالی خلاص میشید. در هنگام خرید از نمایندگی میتونید این مورد رو باهاشون مطرح کنید تا نماینده شرکت وقتی برای نصب تیوی اومد، وبکم رو هم براتون راه بندازه.
عزیزان معادل این مدل ها توی ایران دقیقا کدوم میشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... خیلی مهمه برام ...
UN40H5500
UN40H6350
UN40F5500
UN40F5000
UN40F6300
دوست عزیزنقل قول:
UN40H5500 معادل H5890
UN40H6350 معادل H6100
UN40F5500 معادل F5890
UN40F5000 معادل F5550
UN40F6300 معادلF6390
ممنون داداشم واقعا کمک بزرگی بهم کردی ... بعد پیشنهاد شما سری H هست که جدید تره یا سری F ؟؟نقل قول:
سری H از لحاظ کیفیت پنل و تصویر پیشرفت خاصی نسبت به F داشته؟؟
آیا سری H از زیر نویس فارسی بدون هیچ مشکلی پشتیبانی میکنه؟؟ این ویژگی ای هست که برام خیلی
مهمه و باعث شد از سونی به سمت سامسونگ بیام
آیا سایتی هست که من بتونم بررسی این مدل ها رو بخونم که نخوام هی مزاحم شما عزیزان بشم؟؟
بازم ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
قاعدتاً سری H جدید تر است و همچنین کیفیت آن بالاتر است و تلویزیونهای سامسونگ از زیرنویس فارسی هم پشتیبانی می کند.
و از این سایت می توانید مدلها را ببینید و بررسی کنید.
سلام استاد..ببخشید میشه عکس ریموت و اسم ریموت کنترل مادر (مستر ریموت کنترل ) که نمایندهای ال جی یا تعمیر کارها دارند را بهمون بگید و اگه میشه قیمت و از کجا می توانیم آن را تهیه کنیم...یا اینجا کامنت بزارین یا به ایمیلم بفرستین اگه زحمتی نیست..یک دنیا ممنونتون میشم..یک دنیا سپاسگذارم از سایت خوبتون..
ببخشید تو پست قبلی نمیدونم چرا ادرس ایمیل نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
قیمت این ریموتها گران است ولی راه حل آن کم خرج که خودتان هم می توانید آن را درست و یا اگر گوشی با سیستم آندروید دارید که قابلیت اینفراد دارد می توانید از آن استفاده کنید.
این فایل کامل آن برای ساخت ریموت است .
در آن همه چیز موجود است.
و برای برنامه اندرویداز این تایپیک استفاده کنید.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=685190
داداش این مدل رو معادل ایرانیش درست نوشتی؟؟نقل قول:
چون من تو لیست خود شرکت نمی بینمش ...
بعد یه سوال مهم ...
میگم پنل های تلوزیون های گارانتی دار و بدون گارانتی فرق داره؟؟
یعنی اگه من H5500 بخرم که مدل ایرانیش H5890 میشه ... از لحاظ کیفیت پنل و تصویر آیا تفاوتی دارن؟؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر پنلها تفاوتی ندارند.