نقل قول:
اره مشکلی نداره
Printable View
نقل قول:
اره مشکلی نداره
سلام دوستان
یوزر نیم و پسورد سایت ای دی اس ال مخابرات مشهد چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد شهرتون بدون صفر اولش + شماره تلفننقل قول:
زنگ بزن 2828 بپرس.نقل قول:
اعتبار زمانی رو شارژ کن پس (به نظر من فعلا 1 ماه شارژ کن تا ببینیم چی میشه )نقل قول:
از این طرح های جدید کدوم ها شبانه رایگان داره ؟
طرح شماره 10 داره ؟
میگن طرح های 9 و 11 شبانه رایگان داره
من طرح 5 رو انتخاب کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم:n06:
یعنی در چه حد بگم این مخابراط دزد توسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم داشتم می دیدم چقدر شارژ دارم 360m مونده بود بعد 4-3 دقیقه می خواستم یه سایتی باز کنم نوشت شارژ شما به پایان رسیده حالم گرفته شده اااااااه:n29: اینا دیگه کین فعلا یک گیگ شارژ کردم.ببینم چه کار می تونم بکنم با اینا
اونطور که من فهمیدم طرح های 10 ، 11 ، 12 و 13 داره فقط فک کنم باید شش ماه به بالا شارژ کنی تا شبانه اش رایگان بشه آخه من طرح 13 رو شش ماهه شارژ کردم شبانه ام رایگان شده.نقل قول:
سلام:n16:نقل قول:
سرعت دانلود روزانه و شبانه چقدره؟
از ساعت چند تا چند رایگان داره ؟نقل قول:
سرعتش بهتر شده نسبت به بعثت یا نه ؟در ساعات رایگان
2030 هم که از کار افتاده می زنه *برای حساب شما عملیاتی درنظر گرفته نشده است.* اصن چه وضعیه.
طرح 13 چه جوریاست ؟نقل قول:
روز و شب ؟ متغییر هست یا ثابته سرعتش ؟شبانه اش چی؟
دیروز ظهر میرفتم دیگه نمینتونستم بعثتو تمدید کنم
عصر رفتم گزینه تمدید اومده بود منم تمدید کردم 3 ماهه
اونایی که میگن طرح بعثت تمدید نمیشه، من رفتم تمدید کردم! چطوری واسه شما شارژ نمیشه؟! یا بعضی هاتون الکی داریت جو میدین یا.....:n01:
من که طرح برنزی طرح 10 رو انتخاب کردم 6 ماهه از بعثت هم برای من خبری نبود .یه چیز جالب که فکر نمی کردم اینطوری باشه هر گیگ شارژه .فکر می کردم اگه 12 گیگ شارژ کنی گیگی 2 تومن می افته ،نگو پلکانی حساب میشه 12=40950 /// 6=24150
یعنی چی پلکانی حساب میشه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:قبلا عرض کردم خدمتت.نقل قول:
دوستان اینترنت شرکتای دیگه چطوره؟ اونام همینطوری گیگی باید خریداری بشه؟
من الان رفتم تمدیدش رو برداشتن. تا دیروز میتونستم تمدید کنم.نقل قول:
الان کسی هست که بعثت داره و میتونه تمدید کنه ؟نقل قول:
مال ما که فقط شارژ مونده تمدید رو برداشتن !
ما که گیج شدیم.نقل قول:
دوستانی که طرح های جدید رو گرفتن. لطفا بگند این سرویس ها سرعت هاشون چجوریه ؟ منظورم اینکه توی روز با شب فرق داره از نظر افت سرعت ؟
نهایت سرعت هاتون رو هم بگید ببینیم کدوم یکی بهتره از لحاظ قیمت به کارایی.
طرح طلایی ( از ۳ تا ۵ ) چحوریاست؟ آبکی ـه؟
قدیم ندیما 1 سال پیش یه طرح هایی بود به نام صبا طلایی و نقره ای و برنزی اینا اگه اونا باشه طلاییش تا 480 سرعت دانلود با IDM من داشتم !نقل قول:
دوستان اخرش بعد از این همه بحث من نفهمیدم کدوم یکی از اینا شبانه رایگان داره....کسی فهمید به من بگه
من زنگ زدم 2020 گفت همه طرح ها اگه 6 ماهه بردارین شبانه داره
بچه ها جدا راسته که باید 6 ماهه شارژ کنی که شبانه رایگان داشته باشی ؟ من دیروز ثبت نام کردم امروز هم وصل شد . منتهی سه ماهه برنزی گرفتم . اون متصدی هم خودش گفت گفتن همه شبانه رایگان داره و منم سه ماهه رو گرفتم . نکنه نداشته باشته . این خبر راسته ؟ اگه راست باشه که دهنشون رو سرویس میکنم . راهی داره اگه یه وقت همچین مشکلی داشت 6 ماه اش کنم ؟
امکان شارژ بعثت رو برداشتن بعد حدود 24 ساعت گذاشتن دوباره
باز الان نیست
دوستان مخابرات سرعت 256 نامحدود 3 و 6 ماهه داره؟ قیمت؟
از 2020 بپرس خوبنقل قول:
شما کدوم طرح رو برداشتی؟ سرعت چطوریه؟
دوستان این طرحهای 10 11 12 رو چطوری باید شارژ کنیم؟ باید حضوری بریم؟
تا دیروز که قیمت هر گیگ شارژه اضافی رو به حالت پلکانی می زده مثلا تا 5 گیگ هر گیگی 4 تومن مازاد 5 گیگ هر گیگی 3 تومن ،اما امروز اون حالت پلکانی رو برداشتن مثلا اگر 11 گیگ شارژ کنی میشه 23 تومن گیگی 2 تومن تقریبا و اگر 10 گیگ شارژ کنی میشه 31 تومن .
برای ما که شارژ شد...
دوستان مخابرات سرعت 256 نامحدود 3 و 6 ماهه داره؟ قیمت؟
پرسیدم . مثل اینکه همون 6 ماهه فقط شبانه رایگان داره . طرح برنزی سه ماه گرفتم . دقیقا مثل همون بعثته سرعتش . اون متصدی احمقشون که ثبت نام میکرد اینقدر نفهم بود که خودش نمیدونست اینا کدومشون شبانه داره وقتی هم پرسید گفت گفتن همشون شبانه داره .نقل قول:
یعنی خاک بر اون سر مخابرات با اون پشتیبانیش و طرحهاش . اخه کدوم احمقی هندوانه در بسته رو 6 ماهه میگیره . اومدیم سرعت ...یده بود شبا . فردا برم قال کنم همین سه ماهم رو بکنن 6 ماه .
یارو پشت 2020 اومده میگه نمیشه همچین کاری بکنی ، باید صبر کنی و سرویست تموم بشه بعد شش ماهه بگیری و شبانه داشته باشی . منم پیش خودم گفتم چشم حتما ، پس من تا اون موقع با عمه شما کمی اختلاط میکنم و سه ماه دیگه اگه خدا بخواد برمیگردم .
:n09:نقل قول:
دوست گرامی ان شا ا... که درست میکنن ...
ولی من یه بار دقیقا همچین مشکلی واسم پیش اومد کلی این در و اون در زدم دست آخرم نشد ...
اگه از امور مشترکین اقدام کردی برو مخابرات شاید درست شد !
اره . فکر کنم درست بشه . بعد از پست اخرم یه خانومه زنگ زد که ببینه ADSL وصل شده یا نه گفتم وصل شده منتهی من شبانه میخواستم که حالا میبینم سه ماهه شبانه نداره . هیچی دیگه گفت فردا برو امور مشترکین پول میدی طرحتو عوض میکنن و 6 ماهه میشه . بدون هزینه اضافی . باس فردا دوباره برم .نقل قول:
الان 10 گیگ بخری میشه 31500 بعد اگه 15 گیگ بخری باز هم میشه 31500!!!!!!نقل قول:
ای بابا.
دوستان این تست این طرح های جدید رو میشه بذازید ببینم چجوریاست.
مخصوصا طرح طلایی.
اون طرح شماره ۱۳ جی ؟اون سرعتش چجوریست ؟
آقا سرعت خیلی .... هست. بابا یه نگاهی به دور و برتون بندازین!!:n02: سرعت فیکس 30!!(البته تا 4 صبح)