بچه ها یه خواهش ...
کسی خواست حرف های منو تقلید کنه قبلش ازم اجازه بگیره یه وقت ریا نشه....جناب concordx خیلی مخلصیم....:5:
چه اعتماد به نفسی ....:27:
ها ها ها ...:31:
Printable View
بچه ها یه خواهش ...
کسی خواست حرف های منو تقلید کنه قبلش ازم اجازه بگیره یه وقت ریا نشه....جناب concordx خیلی مخلصیم....:5:
چه اعتماد به نفسی ....:27:
ها ها ها ...:31:
بابا من em0fab0y جدید هستم پستامو نمی خواد تایید کنی ....
خسته شدم اه...
دوست عزیز اگه از نسخه آزمایشی استفاده می کنین سعی کنین پاک کنین و نسخه stable نصب کنین...نقل قول:
به دلیل مشکلاتی که بعضی موقع هنگام نصب درایور گرافیک بخصوص catalyst پیش می آد ممکن هست که درایور به طور کامل نصب نشده باشه...
معمولا هم با نصب مجدد خود مرورگر هم باید حل بشه و چیز خاصی نیست....
سلام به همه دوستان
دوستم که لپ تاپش قابلیت فینگر پوینت داره ، می تونه تو همه فایل ها ، این قابلیت اعمال کنه ، برای 6080 نمیشه رو پوشه ها این کارو کرد ؟
من وقتی رندر می گیرم cpu میشه 100 برای 30 دقیقه
خیلی بهش فشار مییاد ، بهتره که وضعیت باتری موقع رندر چه جوری باشه ، یا اصلا بانری در بیارو وفقط با برق کار کنه بهتر نیست ؟
یه نکته هم بگم ، داشتم کاتالوگ می خوندم ، نوشته بود که وقتی به شارژ وصله ، کابل برق ار لپ تاپ نکشید ، بلکه که از پریز جدا کنید ! و بعد از لپ تاپ!
موفق باشید
من 6090 دارم ، از نظر بازی هیچ مشکلی نداره ، تایید میشه ، 6080 هم مشکلی ندارهنقل قول:
fingerprint تو همه یکسان هست دیگه فرقی نداره...نقل قول:
بیشتر برای سیستم امنیت نوت بوک طراحی شده اما کاربردهای دیگه ای هم داره ....
از فایل و فولدر تا رمز گذاری روی سایت و شبکه و ...
تازه سیزی هم خرد می کنه....:31:
مشکلی نداره تا 120 و حتی بیشتر جا داره ولی سعی کن زیاد فشار نیاری....
نه تحت هیچ شرایطی باطری رو در نیار وقتی فول بشه خودش از مدار خارج می شه...ااما اگه همیشه نوت بوک روشنه و باطری فول سعی کن هفته ای یکبار باطری رو تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کنی....
ضمنا به دلیل مصرف انرژی بالایی که هنگام رندر اتفاق می افته به هیچ وجه نباید دستگاه رو از شارژ در بیارین چون آسیب شدیدی به باطری وارد می شه...
نه ببینید در آوردن کابل زیاد مهم نیست فقط موقعی که می خواین کابل رو به دستگاه بزنین سعی کنین اول به پریز وصل بشه بعد به نوت بوک...
که اگه جرقه ای هم زد مشکلی برای مادر یورد پیش نیاد که با وجود ترانس نخواهد اومد....
چرا پست های من انقدر دیر تایید می شه؟؟؟
این چه وضعشه ...
داداشی خونتو از اینی که هست کثیف تر نکن :31: اینه جزای کسی که یه درمیون حساب کاربری درست می کنه ، خوبه دو سه روزه نیودم :8:نقل قول:
دادا حالا که امدن ، چندتا سئوال :
1- به نظرت تنظیمات گرافیک رو تو قسمت بازی بذارم رو high ؟ کلا تنظیمات Ati رو رو چی بذارم مناسبه ؟
2- چطوری می شه دوتا درایو Ricobvery و HP tools رو hidden کرد بدون اینکه remove کنیم ؟
3- تو msconfig ، استارت آپ ، کدوما باید تیک دار باشن ؟ می خوام حداقل برنامه مارک باشن که زمان لود کمتر بشه
دمت چیز :12:
ممنوننقل قول:
خوب میشه بگی چه جوری برای فایل ها و پوشه ها فینگر پوینت اعمال می کنند ؟
با اجازه داداشینقل قول:
خود اچ پی :
اینو بخون که از این فناوری برای قفل گذاری فایلات استفاده نکنی :کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c00958213
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397209
بابا تو روانت خیلی پریشه یادم باشه یه کلاس خصوصی تایپ و گفتار درمانی واست بزارم از این فلاکت در بیای...:27:نقل قول:
به تو هم ربطی نداره من با چه آی دی میام.....ها ها ها ...
عرضم به فضولت که :
قبل از توضبح در مورد پروفایل سخت افزار و نوع اون که در چه level باشه باید بگم که درصد زیادی بستگی به بازی داره...
خیلی از بازی ها چه جدید و چه کمی قدبمی loading مختلفی دارند و مثل هم نیستن....
هر چی تکنولوژی ساخت موتور و بافت های گرافیکی بالاتر باشه طبیعتا این فشار کمتر خواهد بود...
پس نوع بازی خیلی مهم که نقش اجزای مختلف سیستم باید در چه سطحی باشه که بازی به اون وابستگ داره مثل در صد لودینگ سی پی یو ،گرافیک و....
درمورد تنظیمات گرافیک تو power option باید هر دو گزینه روی high-performance باشه و اگر بازی فوق العاده سنگینی مثل crysis 2 اجرا میکنی پروفایل حتما باید high باشه به علت نیاز بالا به تمام توان سیستم...
البته تنظیمات دیگه ای هم هست که بعد توضیح می دم....
چند بار بگم وقتی بک آپ گرفتی دیگه نیازی به اون درایو نیست و باید پاک بشه....
تو msconfig همه گزینه ها disable به جزاین ها ...
hp onscreen ،hp quick launch ،bluetooth software...
ممنونمنقل قول:
خوب پشیمون شدم
میرم دنبال یه برنامه ، در دسرش کمتره
سلام دوستان من نهایتا چند روز دیگه به جمع شما ملحق میشم :10:
من بین hp 6090 و msi gx680 مردد بودم ولی دیروز با هر دوتاشون کار کردم....
نرمی کیبرد ها که مثل هم بود مشخصات هم مثل هم بود ولی msi رم 12 داشت ولی خیلی سنگین تر بود تازه ضاهرشم تقریبا دخترانه بود که نمی تونم ببرمش دانشگاه یقینا (hp) برمیدارم. :5:
وقتی خریدم هر سوالی باشه در خدمتم.....
تازه یه گارانتی خوب هم تو اصفهان پیدا کردم با این که 1530 میداد ولی کلی اشانتون مثل کیف و موس و غیره hp هم میداد و می گفت جلوی خودمون بزنش زمین خوردش کن اگه نشه درستش کنی 90 درصد پولتو برمیگردونیم. :27:
3 ساله دیگه میزنمش زمین و نوشو میگیرم. :21:
روشی هست که بتونم مانیتور دستگاهو خاموش کنم ولی دستگاه به کارش ادامه بده؟!
اونجا که گفتی رفتم 6070 تموم کرده بود.نقل قول:
مینبردش b2 زده،یعنی از اون مشکل داراست؟
بایوس هم که لینکشو شما زحمت کشیدی گذاشتی دانلود کردم(اولیشو دانلود کردم).بعد از نصب بایوس هم فن زیاد کار میکنه اشکال نداره؟
سریال نامبر رو هم چک کردم ریفرنیست.
ُSN:5CZ1140YZQ
با گارانتی مهتاب گرفتم 6070se
اشکال نداره b2 باشه ؟یا باید b3 باشه؟
ببخشید من اصفهانم . این گارانتی کجاست؟ممنوننقل قول:
تمام نوت بوک هایی که از اول مارس تولید شدن مشکلی ندارن و اونایی هم که مشکل داشتن تعدادشون خیلی کم بود وسزیع جمع آوری شدن ....نقل قول:
نه revision b3 هست و مشکلی نداره...
اگه تو cpu-z b2 نشون می ده به خاطراین هست که ID چبپ نمی تونه دقیق شناسایی کنه وگرنه همون b3 هست...
دقیقا مثل نوت بوک خودم...
چک کن ببین تو power option تنظیمات فن روی active باشه...
cool sense رو هم بزار روی optimized....
ببینید دوست شما اگر می خواین موقعی که سیستم در حالت idle قرار داره screen یعد از اون زمانی که شما تعیین می کنین خاموش بشه می تونین از طریق power options>balanced>change plan setting>turn off the display تغییرات مورد نظر اعمال کنین...نقل قول:
اما اگر می خواین زمانی که مثلا سیستم در حالت دانلود هست وقتی نوت بوک رو می بندین سیستن همچنان روشن بمونه و به دانلود کردن ادامه بده می تونین از طریق این مسیر تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید....
change advance power setting>power button and lid>lid close action هر دو گزینه رو روی do not things قرار بدین....
برای شما پیغام خصوصی شد دوست عزیز لطفا صندوق ورودی خود را نگاه کنید.نقل قول:
اگه کسی قیمت ارزون تر توی اصفهان داره خوشحال می شم پخ کنه.
:5::5::5::5:
چرا دوستانی که از این لپ تاپ تعریف میکنند درباره انعکاس نور زیاد این لپ تاپ چیزی نگفتند یا نظری نمیدن ؟
آیا برای شما هم اینقدر انعکاس نور داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع خرید این لپ تاپ باید چه نکاتی رو دقیقتر دید و بررسی کرد ؟
بینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...نقل قول:
قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن چون واقعا اینطوری نیست....
این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
ضمنا دوست عزیز این عکس ها تو اوج آفتاب گرفته شده و به هیچ وجه نمی تونه ملاک قضاوت باشه...
کسانی که این مدل رو دارند مال شما هم مادربردش b2 است؟
قبلا خودم برای گرما نگران بودم ولی امروز یکی دوستام لپ تاپ ایسوزشو آورد خونمون بعد 2 ساعت جوری داغ شد که که تاچ پد داشت باد میکرد گفتم طوری نیست که اینجوریه گفت من 3 ساله دارم ازش کار میکشم و چیزیش نشده......
حالا دیگه خیالم برای بازی crisis و کار سنگین راحت شد.اون که ایسوز قدیمی بود حالا این که hp High-ended هست.
اینو گفتم که خیاله شما هم کمی تا حدودی راحت بشه!!! :46::46:
آقابون مدیران،همکاران،و بخصوص جناب moderator که به ما لطف!!! دارن معلوم هست در چه حالی هستین؟؟؟
چرا پست ها رو تایید نمی کنین؟؟؟؟گرفتین مارو...
چیزی که کم و کسر ندارین آب هویج بستنی چیزی خواستین بگین بیارم براتون یه وقت تعارف نکنین...
بله فابریک ماله همه همینه ولی میگن با نصب ویندوز و بایوس b3 نشون میده و درست میشه.نقل قول:
دوستان یه تست بکنن ببینن مشکل رفع شده یا نه؟؟؟؟ :11:
دوست عزیز به علت این که شما عضو جدید هستید من نمی تونم پی ام خصوصی بدم ....نقل قول:
این جا هم نمیشه آدرس داد ....
e-mail بدین...
نه دوست عزیز چنین چیزی نیست...نقل قول:
من خدمت دوست عزیز دیگری هم عرض کردم به دلیل عدم شناسایی دقیق ID چیپست مادربورد با نصب وبندوز هم همون B2 شناسایی می شه اما در اصل B3 هست و مشکلی در این مورد نیست....
پس به هیچ عنوان کسی نگران نباشه....
میگم زرنگی میگی نه.نقل قول:
زود مطلبو میگیریا.
شوخی بود عزیز.:31:
همان طور که می دانید وین 7 فقط تا 2گیگ رم را استفاده میکند.
برای برطرف كردن محدوديت ساپورت رم 4 گيگابايتي به بالا در ويندوزها میتونید از نرم افزاره زیر استفاده کنید و از تمامه این 8 گیگ رم استفاده کنید. :11::11::11:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
همان طور که می دانید وین 7 فقط تا 2گیگ رم را استفاده میکند.
برای برطرف كردن محدوديت ساپورت رم 4 گيگابايتي به بالا در ويندوزها میتونید از نرم افزاره زیر استفاده کنید و از تمامه این 8 گیگ رم استفاده کنید. :11::11::11:
[HTML]http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=14461[/HTML]
دوست عزیز می تونید از این نرم افزار استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://www.redmondpie.com/downloadscenter/TurnOffLCDv101.zip
از نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition v6.0 که توی چند پست قبلی گذاشتم استفاده کنید .نقل قول:
دوست عزیز (farazfar) به دلیل این که آی دی عوض کردم در حال حاضر امکان پیغام خصوصی نداره...
امیدوارم بزودی بتونم پاسخ تون رو بدم....
سلام
من این لپ تاب رو دارم
این لپ تاب 2 تا گرافیک داره
من میخوام بازی mafia 2 رو با گرافیک 1 gig اجرا کنم نمیشه
ولی با اون یکی میشه که 64 mg
خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوست عزیز روی دسکتاپ کلیلک راست کنین و از طریق configure switchable graphics گزینه high performance رو که مربوط به کارت گرافیک اختصاصی می شه انتخاب کنید....نقل قول:
البته این در صورتی هست که درایور ati catalyst رو نصب کرده باشین....
بابا این حرفا چبه زرنگی از خودتونه ...:31:نقل قول:
ما هنوز مونده به شما برسیم ....
البته زرشک :27:.
ها ها ها ....:21:
سلام
میدونم جاش اینجا نیست اما میشه دوستان راهنمایی کنن ؟
میشه شارژ 6090ee رو برای یه مدتی وصل کرد به 1155ee ? :31::31::31:
شارژ 1155 رو گم کردم ...میخام از این استفاده کنم تا یکی برای اون بگیرم.... مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
اچ پی با طراحی و ساخت لپ تاپ پاویلیون dv6-6090 به تعهدات خود جهت ارائه یک سیستم قابل حمل با عملکرد بصری فوق العاده بالا پایبند است. این لپ تاپ توازن بین اندازه و عملکرد را برای یک لپ تاپ مخصوص پخش برنامه های سرگرم کننده رعایت کرده است. این یک لپ تاپ 15.6 اینچ است که نمایشگر آن HD بوده و در دنیای سیستم های سرگرم کننده مدرن یک نمایشگر قدرتمند و فوق محکم محسوب می شود.
اچ پی Pavilion dv6-6090ee لپ تاپی با سرعت دلخواه شما که:
• پاسخگوی نیاز شما در طراحی و سبک، با قابلیت حمل آسان
• مجهز به پردازنده 2 GHz Intel Core i7-2630QM همراه با فناوری توربوی پیشرفته جهت ارائه چندین عملکرد همزمان
• سهولت در اجرای عملکردهای روزانه با موتور ویندوز 7
• نمایشگر 15.6 اینچ diagonal High-Definition Brightview LED
• طراحی صنعتی با الگوی مات بسیار مقاوم، رنگ بدنه ی استاندارد
• سبکی فوق العاده زیبا در پنل کناری، بالا و داخلی باتوجه به نوع رنگ بدنه
• صفحه کلید و پدلمسی هماهنگ با بدنه
• لوگوی HP که بمحض روشن کردن سیستم درخشندگی خود را به رخ می کشد
• کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M با عملکردی سریع
سیستمی کامل برای اجرای برنامه های سرگرم کننده که از این پس می توانید دنیای دیجیتال جدیدی را با قابلیتهای DV6-6090 تجربه کنید و از آن لذت ببرید:
• آخرین فناوری داخلی شبکه Wi-Fi با شاخه Wireless-N2
• دوربین داخلی HP TrueVision با کارایی خارق العاده در محیط کم نور همراه با میکروفون داخلی برای چت
• سیستم صوتی پخش صدای دالبی Dolby Advanced Audio
• پورت قدرتمند HDMI 1.3b جهت اتصال لپ تاپ به نمایشگرهای خارجی یا تلویزیون های HD TV3, 4
برنامه های سرگرم کننده را لمس کنید:
در این لپ تاپ نرم افزار ویژه MediaSmart نصب شده که باعث می شود دنیای دیجیتال تازه ایی را با سرانگشت خود لمس کنید. با این لپ تاپ دیگر لزومی ندارد برنامه های محبوب خود را فقط در خانه تماشا کنید. این لپ تاپ با قابلیت حمل آسان می تواند هرکجا که باشید در قالب یک سیستم سرگرم کننده ی همراه، برنامه های محبوب تان را پخش کند. از فیلم های سینمایی HD لذت ببرید. موسیقی موردعلاقه تان را گوش دهید، ویدیوهای خود را ویرایش کنید و آنها را به شبکه های اجتماعی آپلود کنید. ضمن اینکه می توانید عکس ها و فیلم های خانوادگی خود را با دوستان و عزیزانتان در سراسر دنیا به اشتراک بگذارید.
قابلیتهای منحصر به فرد DV6-6090ee
• پشتیبانی از کارت شبکه داخلی 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
• مجهز به محافظ داخلی هارد HP ProtectSmart Hard Drive درصورت سقوط احتمالی دستگاه که به محض تشخیص موقعیت جهت حفظ داده های شما هارد را قفل می کند.
• دسترسی سریع به فایلها از طریق پورت دوکاره و پرسرعت eSATA
• فناوری LightScribe درایو برای طراحی و الصاق برچسب بر روی DVD یا CD
• دارنده گواهینامه معتبر Energy Star
این لپ تاپ مجهز به باتری 6 سلولی لیتیوم یون با ولتاژ 10.8 ولت است که 420 گرم وزن دارد. سایر ویژگیهای آن عبارتند از حداکثر 8 گیگ حافظه DDR3، هارد 1 TB ساتا با سرعت 5400 rpm می باشد. درایو اپیتکال آن از نوع بلوری رام دولایه است. خاطرنشان می کنیم که این لپ تاپ مجهز به پدلمسی با قابلیت مولتی تاچ جسچر است که دارای کلید مخصوص خاموش/روشن می باشد. شیار کارت این دستگاه از بسیاری از کارتهای حافظه با فرمتهای مختلف پشتیبانی می کند. کارت خوان Digital Media آن برای کارتهای Secure Digital و کارتهای Multimedia انتخاب شده است. در این سیستم علاوه بر پورت HDMI، دو عدد پورت USB 2.0 و دو عدد پورت USB 3.0 و یک پورت VGA تعبیه شده است. این لپ تاپ به ماجولار بلوتوث و شبکه بی سیم 802.11 b/g/n تجهیز شده است. خلاصه اینکه لپ تاپ پاویلیون dv6-6090ee، 2.9 کیلوگرم وزن دارد که به راحتی قابل حمل است.
پردازنده Intel Core i7-2630QM
این تراشه یک پردازنده پرسرعت چهارهسته ای رایانه های همراه است که برپایه معماری SandyBridge ساخته شده است. این پردازنده با پشتیبانی از قابلیت Hyperthreading قادر است 8 رشته را بطور همزمان اجرا کند، بنابراین این امر موجب کارایی بهتر pipeline می شود. پردازنده 2630QM در مقایسه با پردازنده های چهارهسته ایی قبلی Clarksdale، هم اکنون با فن آوری 32 نانومتری تولید می شود و از کارت گرافیک داخلی و قابلیت AES پشتیبانی می کند.
معماری Sandy Bridge یکی از تحولات عظیم در عرصه فن آوری تراشه های لپ تاپ است که موفقیت بزرگ معماری Arrandale محسوب می شود. جالبترین و قابل توجه ترین پیشرفته های اعمال شده در این معماری به ساختار جدید 265 بیت AVX، بهبود سرعت Turbo 2.0 و نیز بکار بردن کارت گرافیک داخلی در هسته 32 نانومتری سی پی یو اشاره می شود.
در این تراشه کارت گرافیک Intel HD Graphics 3000 گنجانده شده که سریعتر از مدل قبلی Intel HD Graphics در سی پی یوهای Arrandale می باشد. بنابراین این تراشه گرافیکی جدید از عملکرد جدید و قدرتمند این پردازنده حکایت می کند. حاطرنشان می کنیم که این تراشه گرافیکی با فن آوری 32 نانومتری طراحی شده و حافظه نهان و پرسرعت level 3 را با هسته های سی پی یو به اشتراک می گذارد. سرعت این پردازنده از 650 تا 1100 مگاهرتز (توربوی پیشرفته) می باشد.
بعلاوه یک کنترل کننده حافظه دو کانانه پیشرفته ی DDR3 بر روی قالب سی پی یو تعبیه شده که دو بخش CPU و GPU از آن بهره می برند.
عملکرد این تراشه حدود 10 تا 15 درصد سریعتر از سرعت پردازنده های Core i7 مبتنی بر Clarksfield می باشد. بنابراین این پردازنده سریعتر از تراشه های چهارهسته ایی Core i7-920XM عمل می کند. شایان ذکر است که میزان مصرف برق آن همراه با کارت گرافیک داخلی بکاررفته در آن، 45 وات گزارش شده است.
کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M
کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M موسوم به ATI Mobility Radeon HD 6770 یک تراشه گرافیکی پرسرعت کلاس متوسط لپ تاپ هاست که از فناوری DirectX 11 پشتیبانی می کند. این لپ تاپ جایگزین HD 5770 شده است، با این تفاوت که از سرعت ساعت بالاتر با 80 شدر بیشتر، بعلاوه Eyefinity و رمزگشای ویدئویی جدید UVD3 پشتیبانی می کند. عملکرد سه بعدی این تراشه نسبت به مدلهای قبلی بسیار پیشرفته تر است. این تراشه حتی به لحاظ ارائه عملکرد قدرتمند سه بعدی نسبت به مدل 5770 برتری دارد. بنابراین در اجرای بازیهای مدرن و برنامه های گرافیکی و صنعتی کارایی خوبی دارد. این لپ تاپ با کمک تراشه گرافیکی 6770M به شما این امکان را می دهد تا بازیهای دلخواه خود را در رزولوشن 1366 x 768 بسیار روان اجرا کنید. حتی بازیهایی مانند مافیا 2 با رزولوشن بالا و ارائه جزئیات بسیار زیاد قابل اجرا می باشد.
رمزگشای ویدیویی جدید UVD3 قابلیت رمزگشایی فایلهای MPEG-4 AVC/H.264, VC-1, MPEG-2, Flash را دارد و درحال حاضر از کدک ویدئوهای اچ دی (Multi-View (MVC و (MPEG-4 part 2 (DivX, Xvid بر روی کارت گرافیک پشتیبانی می کند.
علاوه بر آن، مجهز به کنترلر صوتی HD جهت انتقال (HD Audio (TrueHD / DTS Master Audio از طریق پورت قدرتمند HDMI و DisplayPort می باشد. این تراشه به فناوری AMD HD3D جهت پشتیبانی از فایلهای بلوری سه بعدی و نمایشگرهای سه بعدی (داخلی و خارجی) تجهیز شده است. این کارت در سایه تراشه گرافیکی Eyefinity قادر است از پنج نمایشگر به طور همزمان پشتیبانی کند. بنابراین شما می توانید با داشتن چند خروجی Displayport لپ تاپ خود را به پنج نمایشگر متصل کنید.
میزان برق مصرفی کارت گرافیک 6770 مشابه 5770 است که برای لپ تاپهای 15 اینچی به بالا مناسب است.
این پست قبل رو برای این گذاشتم که اساتید سوال هایی رو که فقط با خواندن مشخصات این هیولا به راحتی پاسخ داده میشن رو به این پست رجوع بدن. :11: :40: :11:
اینو که چند جا گفته اند به صورت مشترک با usb داره اصلا به چه دردی میخوره اگه میشه خودمو روشن بفرمایید؟؟؟؟
دسترسی سریع به فایلها از طریق پورت دوکاره و پرسرعت eSATA
نه مشکلی نیست می تونین استفاده کنین....نقل قول:
سلام
کسی تویه شیراز آدرس یه جای قابل اعتماد برای خرید رو داره که گارانتی هم یکنه ؟
ایمیل هم میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه سوکتش بهش بخوره که به احتماله زیاد میخوره هیچ مشکلی پیش نیاد و به راحتی شارژ میشه.نقل قول:
فقط به دلیل فرق داشتن میلی آمپرهاشون سریع تر شارژ میشه!!
مثله اینه که باتری n73 رو با شارژره n95 شارژ کنی چون نوع باتری ها یکی هست......:46::46: