توی تمام مقایسه ها n8 رو کوبونده!!:31:نقل قول:
فک نکنم ارزونتر از ۷۰۰ بشه!
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چی؟!نقل قول:
آندروید۳ مگه مال تبلتها نیست؟!
توی تمام مقایسه ها n8 رو کوبونده!!:31:نقل قول:
فک نکنم ارزونتر از ۷۰۰ بشه!
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چی؟!نقل قول:
آندروید۳ مگه مال تبلتها نیست؟!
چه داستانی شده
الان از دوستان دبی هستن میگن اونجا هم پیدا نمیشه !!
یکی از دوستان بود که پول هم داده بود براش بیارن ( فکر کنم بندر بود )
هنوز به دستتون نرسیده ؟؟؟
تو تهران هم من جایی تا حالا ندیدم
كار با 10 انگشت روي اين مانيتور چه كاربردي داره يا اثلان برنامه اي يا بازي اي هست كه 10 انگشت بخواد؟:20:
نهنقل قول:
ولی شما میتونی از این بهره برداری درست کنی!!
مثلا ۴ تا دوستاتو دعوت کنی هر کدومم دو تا انگشت بذارید وسط دور صفحه ۴.۳ چه حالی میده بازی گروهی:8::11:
عکاسیش تو روز در حد ان8 و تو شب به خاطر نداشتن فلش زنون ضعیفتر از ان8 هست ولی در کل خیلی قویهنقل قول:
به نظر شما كيفيت عكس و فيلم برداري اين گوشي نسبت به n8چطوره؟
تو فیلم برداری هم که یه سر و گردن از ان8 بالاتره
آندوریید 3 مال تبلتاستنقل قول:
دوستان به نظر شما آندرويد 3 هم مي تونه رو اين گوشي نصب شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نسخه بعدی آندوریید که 2.4 هست حتما نصب میشه
عزیز اندروید 3 مخصوص تبلته فقط!:46:نقل قول:
فيلم برداريه گالكسي 1 هم از N8 بهتره:21:نقل قول:
تو مرداد هم احتمالا 800 - 850:8:
هااا اي كه گفتي من بيـــــــــــدم!:21::31:نقل قول:
ديروز پيشش بودم گفت كه خودش شنبه ميخواد بره دبي و حتما تو هفته آينده برام مياره
ولي خب معلوم نيست راست ميگه يا دروغ:23: ولي از يكي دو نفر ديگه هم پول گرفته و قول داده
-آره يكي از بچه ها هم كه دبي هست تمام دبي رو گشته و پيدا نكرده:13:
اتفاقا يكي از دوستم هم كه باهام اومده بود يه 7-8 تا سفارش داد:10:
زنگ زد به مدير سايت گوشي شاپ يا گوشي بازار :3:و باهاش صحبت كرد مدير سايته گوشي بازار ميگفت دبي قيمت گرفتم 1 مليون بيست هزار تومن :18: توروخدا واسه من 950 بيارين:42::31:
تا این گوشی مسخره بدست ما برسه گالاکسی اس 5 اومده !!!
درست مثل قضیه atris انقدر لفتش دادن که کلی گوشی گردن کلفت اومد اینم همینطور
نقل قول:
من N8 داشتم...
مذخرف ترین دوربینی بود که من در اون سطح دیده بودم،فلاش زنونش هم یه دروغ محضه و اگه فاصله از سوژه از یه حدی(حدودا یک متر) بیشتر بشه عکسارو به طرزه فجیهی سفید میکنه و انگار عکسارو از پشت یه شیشه ی سفید رنگ نگاه میکینین...درحالی که تک فلاش S8500 و به طبع اون Galaxy S II قطعا عملکرد بهتری داره...تازه به این اضافه کنید که فلاش گالاکسی برای فیلمبرداری هم کار میکینه ولی فلاش N8 فقط برای عکسبرداریه
عکس های N8 اصلا و ابدا عکساش درحد یه 12مگاپیکسلی نبود،فقط رزولوشن رو بردن بالا ولی عکساش پر از نویز بود
من S8500هم داشتم که با دوربین 5 مگاپیکسلی که داشت هم عکساش و هم فیلمبرداریش خیلی خیلی بهتر از N8بود
دیگه Galaxy S II که یه سر و گردن از S8500 بالاتره ، حتما حتما میزنه دوربین N8 رو میترکونه
دیگه اینکه از دوستان خواهش میکنم شاءن Galaxy S II رو حفظ کنند و i9100 رو با اسباب بازی هایی مثل N8 مقایسه نکنند
راستی یکی پیدانشد به ما یه مشاوره بده...!!؟
با درنظرگرفتن قیمت و قابلیت های دوگوشی و تاخیر احتمالی ورود Galaxy S II،بلاخره i9000 بخرم (میخوام یکی دو ماه دیگه بخرم) یا صبر کنم i9100 بیاد؟
عزیز خودتو کنترل کن!!نقل قول:
این حرفا رو توی گروپ مخصوص اسپمرهای گلکسی اس ۲ بزن!!( البته فک کنم اسمش یه چیزی تو مایه ها ؛ کلوپ طرفداران گلکسی اس ۲ قویترین گوشی!!؛ یا یه چیزی تو این مایه ها !!
و در ضمن همیشه گوشی ها همین وضعیتو دارن در مورد ایران!
نقل قول:
من N8 هم داشتم و از روی تجربه میگم
یه چیز دیگه هم که یادم رفت درمورد برتری i9100 به N8 بگم واسط کاربری دوربین هست
خیلی ها بهش توجهی نمیکنند و ندیدم از بچه های این تاپیک که به این مورد حساس توجهی بکنند
خیلی خیلی بی انصافی هستش که واسط کاربری شاهکار i9100 رو با واسط کاربری N8 مقایسه کرد...
من تاحالا توی گوشی ندیده بودم که اجازه بده یرخی تنظیمات دلخواه رو روی واسط کاربری قرار بده ولی i9100 این کار رو کرده...مثلا اگه شما درمحیطی هستید که مجبورید زیاد کنتراست رو تغیر بدید ، اونوقت شما میتونید اون تنظیم مربوط به کنتراست رو بزارید در کناره سمت چپ واسط کاربر تا مجبور نباشید دائم بیرد داخل تنظیمات
واسط کاربری N8 از بدترین واسط هایی که من تا حالا دیدم...از واسط Iphone 4 هم بدتره
یکی از بزرگترین ایراداتی که به واسط N8 وارده اینه که وقتی شما مثلا کنتراست (یا برخی تنظیمات دیگه ) رو به دلخواه تنظیم میکنید و عکساتونو میگیرید، به محض اینکه از برنامه ی دوربین خارج بشید ، دوباره اون تنظیمات ریست میشند و شما باید دوباره همه ی زحمت تنظیم رو متحمل بشید و فکرنمیکنم کسی پیدا بشه که از این کار خوشش بیاد!!! اما در i9100 نه تنها با خروج از واسط دوربین تنظیمات به هم نمیخوره بلکه ریست کردن کلیه تنظیمات رو هم در اختیار کاربر قرار میده تا اگه دلش خواست تنظیمات رو ریست کنه و همه ی شما بزرگوارن میدونید که به این واسط کاربری راحت چی میگند...USER FRIENDLY
در آخر هم به نظر من تنها و تنها برتری N8 به I9100 وجود شاتر مکانیکی هستش و واقعا جای افسوس داره که سامسونگ از قرار دادن یک شاترمکانیکی(هرچند کوچک) امتنا ورزیده ، اما به شخصه معتقدم پشت این تصمیم حتما فکر و ایده ای بوده...شاید محدودیت سخت افزاری و مشکل افزایش قطر گوشی...
سلام دوستان:5:
SamFirmware ساعاتی پیش جدیدترین رامهای عرضه شده برای Galaxy S2 رو توییت کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از همه ي دوستان كه انقدر جواب سوال هارا سريع و به درد بخور ميديد:11:
يه سوال ديگه از خدمتتون داشتم اين گوشي از نوشته هاي فارسي پتيباني مي كنه يا نه مثلاً من ميتونم يه نرم افزار ديكشنري انگليسي به فارسي را روش اجرا كنم و اينكه اس ام اس فارسي را ميتونه بخونه و بنويسه؟:biggrin::20:
نقل قول:
این بستگی به حافظه ی رامی داره که روی گوشی قرار داده میشه
معمولا گوشی هایی که بصورت رسمی وارد کشور میشه (مثلا اگه پارس مایکروتل بخواد وارد کنه میشه ورود رسمی) اول رام فارسی ( یا حداقل اگه نشد عربی) روش قرارداده میشه بعدوارد میشه...برای نمونه من شنیدم که پارس مایکروتل تا رام فارسی روش نذارند اونو وارد نمیکنه...البته کارش معقولانه و قابل تامله چون خیلی ها توی ایران بامنوی فارسی راحتند( و البته برخی هم مثل من با انگلیسی خیلی خیلی راحتترهستند و با منوی انگلیسی خیلی راحتترند تا فارسی، به چنددلیل قابل بحث که اینجا و الان جاش نیست...) و وجود منوی فارسی باعث فروش بیشتر میشه...(خودتونو نگاه نکنید که بحث از اورکلاک و پیکسلهای تقسیم شده در Suprer Amoled Plus و ... میکنید )همه که نمیدونند SuperAmoled Plus و Dual Core و استفاده از رم DDR3 و چندین برتری دیگه یعنی چی...فکر میکنند همه چیز فارسی بودن گوشیه و بقیه موارد رو نمیبینند
اما درمورد پشتیبانی از تایپ فارسی باید اعتراف کنم که منم برام مهم هستش که فارسی ساپورت باشه...با وجود کلاه گشادی که در مبحث اس ام اس فارسی سر مردم رفت ماهم باید نگران باشی که فلان گوشی اگه بیاد ایران فارسی تایپ میکنه یا نه...
بچه ها من تو سايت ها با يك مطلبي روبرو شدم كه يه مقدار ناراحتم كرد.....
ديده شده كه بعضي از گالكسي 2 ها مشكل صفحه نمايش داشتن و صفحه نمايش مخصوصا قسمت هاي كناريش متمايل به زرد شده (البته اين حالت وقتي كه ميزان روشنايي پايين باشه و رنگ پشت صفحه سفيد يا خاكستري باشه اتفاق ميفته)تقريبا مثل مشكلي كه آيفون 4 توسري اولش داشت البته ممكنه تو سري جديدا كه عرضه شده اين مشكل حل شده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][HTML]http://android-in.com/2011/05/does-your-galaxy-s-iis-display-yellow-on-the-left/[/HTML]
منبع:
[HTML]phonearena.com/news/Some-Samsung-Galaxy-S-II-displays-are-turning-yellow_id19199[/HTML]
[HTML]ubergizmo.com/2011/05/samsung-galaxy-s-ii-might-have-screen-issues/[/HTML]
خرید گوشی های 2010 تو این زمان اشتباه محضه چون با امدن جدیدا به شدت میخوره تو سر قدیما:31:بعد اصلا این هیچی i9100 یک گوشی بدون عیبه یعنی هیچ عیبی توش نمیبینی منم ازین سیاست سامی متعجبم:18:که چرا یه عیبی توش نذاشته....نقل قول:
راستی یکی پیدانشد به ما یه مشاوره بده...!!؟
با درنظرگرفتن قیمت و قابلیت های دوگوشی و تاخیر احتمالی ورود Galaxy S II،بلاخره i9000 بخرم (میخوام یکی دو ماه دیگه بخرم) یا صبر کنم i9100 بیاد؟
اگه خیلی دیگه نسخی:31:i9000 کارکرده بخر تا این بیاد این جوری ضررتم کمتره...
من که بهشخصه اگه اینو بگیرم دیگه گوشی بازی نمیکنم:8:
.
.
.
در مورد n8 واقعا دوربین چرتی داره خوبه ولی نه در حد 12....رفیقم n8 داره وقتی میخواست عکس بگیره گوشی منو گرفتش(ویو2):31:ولی فلاشش خوبه.
دوستدار شما یاشار
مثلمه که در حد ۱۲ نیست!!نقل قول:
نمیدونم یکی از دوستام میگفت دوربینش ۸ ه ولی لنزش ۱۲ هست!!!
فک کنم منظورش این بوده که فقط پیکسلای عکسو زیاد کردن یا یه همچین چیزایی!:18:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
زیاد مشکل حادی نیستنقل قول:
خودتونو نگران نکنین!
نقل قول:
در این که این مشکل حل میشه هیج تردیدی وجود نداره.
اما به طور کلی بهترین راه برای بر نخوردن به این جور مشکل ها، اینه که آدم کمی صبر کنه تا گوشی وارد بازار بشه، باگهاش معلوم بشه و کارخونه سازنده براشون آپدیت ارائه کنه.بعد با خیال راحت خرید کنه.
نگرانی شما معقولانه هستش ولی در وحله ی اول من نگرانم که آیا با Super Amoled Plus وارد ایران میشه یا نه!؟...یه وقت اینطوری نشه که به همه ی دنیا(ازجمله نپال و جزایر سلیمان و ترینیداد و توباگو و شیلی و ...:31:) با super amoled plus صادر بشه ولی واسه ایران Super Clear Liquid Crystal Display(S C-LCD صادر بشه...نقل قول:
قسمت دوم ویدئویی که دیروز توی این تایپیک گذاشتم:
ویدئو:
کد:]http://www.youtube.com/watch?v=i82BmXg4Lzg&feature=player_embedded
سامسونگ Galaxy S II بصورت استاندارد دارای مشخصات فیلمبرداری زیر است:
16Mbit/s 1080p HD at 30fps, spitting out MP4 files using the H.264 codec with AAC mono audio 64kbps/16khz
اکنون دولوپرهای XDA موفق به افزایش مشخصات فوق شده اند :
record 24 Mbit/s 1080p at 30fps complete with 44.1khz 192kbps audio
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
منبع:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051
کد:http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-ii-gets-1080p-24-mbits-recording------31155902/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+slashgear+%28SlashGear%29
بابا یکی خبر بده هنوزم دبی نیومده ؟ ! ؟ !!!!!!!!!!!! :10::6::42::42::42::42:
خوب معلومه که اومده.من فقط نمیدونم اینایی که میرن دبی دنبال چی میگردن که پیدا نمیکنن.احتمالا اصلا نمیدونن دنبال چی هستن.نقل قول:
این لینک:
چی نوشته:نقل قول:
کد:http://www.expansys.ae/samsung-i9100-galaxy-s-ii-16gb-209114/
100+ In Stock Now
یعنی بیش از 100 تا توی انبار موجوده! حالا بگید نیست.اینقدرم نگید نیومده.اونایی که رفتن و پیدا نکردن ببخشیدا ولی یکم گیج میزنن احتمالا.
قیمتشم:
2599+110 درهم امارت که میشه 2710 تا تقریبا یعنی حدود 785000 تومن توی دبی.
و با عرض پوزش این گوشی همچین آش دهن سوزی هم نیستا.نمیگم بده ولی در جواب اونایی که فکر میکنن همه چیز تمومه.ریویو های همین لینکی که گذاشتم را بخونید ببینید مشکلاتش را.
یکیش اینه که دستتون میسوزه اگه بگیریدش توی دست !:31::41:
نیست عزیز نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت:5:نقل قول:
راستشو بخواید من از اصفهان پایین تر نرفتم!:31:چه برسه به دوبی!!نقل قول:
اما به نظرمن حتما هستش که نوشته 100 Stock now...
خودم رفتم و در قسمت SIM Free Phone گشتم و دیدم که نوشته 100تا گالکسی اس 2 موجوده ولی HTC Sensation رو نوشته بود که درحال حاضر موجود نیست و باید پیش خریدPreOrder کنید
از طرفی چطور ممکنه دوبی موجود باشه ولی تاحالا ایران نیومده باشه...اونم با وجود اینهمه دلال و فروشنده های موبایل خوش انصاف که غورباقه رو رنگ میکنند و به جای قناری میفروشند!!! اگه دوبی اومده باشه بهترین فرصت برای دلال هاست که به بیارند و به بیشترین قیمت ممکن به مردم بفروشند...
عزیز این قضیه سوختن دست یه دروغ بیش نیست!!نقل قول:
چون اون جایی که گرمای زیاد رو گزارش کردن دما رو ۵۶ درجه گزارش کردن طی نیم ساعت استفاده!!!:18:
این یعنی وحشتناکه ولی من توی این ۵۰-۶۰ ویدءویی که در مورد گلکسی دیدم کسی به این چنین گرمایی اشاره نکرده بود!!
ففط توی یه ویدءو توی استفاده سنگین گفته بود پشتش یکم گرم میشه!! و چند بار یارو تایید کرد خیلی نیست ولی گرم میشه!!
که اینم بدلیل آندروید هست!
چون آندروید از سیپی یو های دوهسته ای به طور بهینه استفاده نمیکنه!( در واقع مشکل باطری هم همینه!!)
این حرفا برای کوبوندنه گوشی هست!
مطمءن باشی توی این گرما قطعات حساس گوشی صدمه میبینن که این به معنی اینه که گوشی یه بار مصرفه!:31:
عنوانهای ریویو های همون لینکی که گذاشتین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Best Phone I have ever used. I am loving it. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . که تا اونجایی که من نیگا کردم ( خیلی دقیق نخوندم یه نگاه اجمالی!!) همشون خوب گوشی گفته بودن!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
عنوانهای ریویو های همون لینکی که گذاشتین:که تا اونجایی که من نیگا کردم ( خیلی دقیق نخوندم یه نگاه اجمالی!!) همشون خوب گوشی گفته بودن!Aceنقل قول:
Best phone out there
The most powerful lip in my life
Best phone I have ever had
Great service
Brightest star
The Best Phone I have ever used. I am loving it.
Amazing phone!!!
Great Phone
Well done Samsung.
So good !.
هست عزیز هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتت:5:نقل قول:
به اون سایت اکسپنسیس خیلی نمی شه اعتماد کرد... چون خوب کسی که می خواد گوشی رو وارد کنه نمی ره از سایت اینترنتی سفارش بده و این همه هم علاف شه تا واسش بیارن :دی
بعدشم همه می گن پسر خالم / پسر داییم / پسر عمم / پسر عموم / دختر خالم / دختر داییم / دختر عمم / دختر عموم / دوستم الان دبیه هر جا رو گشته پیدا نکرده :دی آخه جناب فک فامیل شما مگه کل دبیو می شناسن :دی رفتن 4 تا مغازه رو دیدن گفتن نچ نیس :دی دبی یه منطقه خاص واس گوشی داره... چند تا فروشگاهن که خیلی زود گوشی ها رو میارن و قیمتشون از همه جا پایین تره... همچنین واس سخت افزار و خیلی چیزای مشابه هم چنین جاهایی هست... من به پسر عمم که اونجا زندگی می کنه و می دونه واس هر چیزی کجا باید بره گفتم ، اون هم دیده که هست :دی متاسفانه یادم رفته بود بش بگم قیمتشو ببینه واسم :دی تا چن روز دیگه قیمت دبی رو هم بهتون می گم :دی
iranvest عزیز خوبه ما هم بیایم کلوپ سنسیشنتون از این حرفا بزنیم؟:31:
اگه درست باشه که حرفی نیست!نقل قول:
مشکل اینجا هست که این بیشتر یه خبر نادرست هست!:11:
یه سوال به نظر من با اومدن gs2 و بقیه دو هسته ایها گوشی های دیگه افت قیمت نمیکنن چرااااا واسه خاطر این که این گوشی ها تو کشورای دیگه داره فروش میره و تک هسته ایها هم همچنان با همون قیمت عرضه میشن......:13:
کسی نظری نداره
چه آدمایی پیدا میشن!!
همش میخوان ما رو آزار بدن!
کیبورد فارسی GS2 :
آخه چرا ؟!
من گوشیو میخوام !!
بقول بچه ها خوش بحال شما ها که منتظر اومدنشین!
ما منتظر پولشیم:31:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
باید افت کنن!( یعنی چی که افت نمیکنن! معنی نداره که!!:19: )نقل قول:
اینم یه خبر بد
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_display_plagued_by_uneven_brightness_yellow_tint-news-2719.php
اینو یکی دو صفحه قبل گذاشتن بچه ها!!نقل قول:
توی موبایلستان هم بحثش شد چیز زیاد حادی نیست نگران نباشین!:10:
بابا مگه چی گفتم که اینقدر بهتون بر خورده؟من خودم تصمیم دارم گالاکسی یا سنسیشن را بگیرم و دوس دارم در مورد معایبش هم صحبت بشه.نقل قول:
چیزایی بود که خونده بودم اینجام گفتم.اگه چشممون را ببندیم و بخریم بعد بفهمیم یه ایرادی داره که بدتره.مثل همین زرد شدن صفحش.همتون میگید مشکل حادی نیست.نمیدونم چه اتفاقی که بیفته به نظر شما حاده. خواهشا طرفداری بدون دلیل نکنید.هر چیزی معایب و مزایای خودش را داره
اینم در مورد معایب که گفتم: لینکشم همونه نمیدونم چرا شما ندیدید.
نقل قول:
Just received SGS2 one week back. I am having problem with the power button not responding many times, so cannot power on the phone or get the screen.
Moreover, when receiving a call, many calls are dropped because the screen is switched off and cannot turn on automatically to select the answer button, even power on button becomes not responsive sme times..
نقل قول:
but after using phone sometime its getting hot ,
نقل قول:
Does anyone notice a red/pink spot in the middle of a pictur or a video when indoor using.i was taking some pictures and i noticed this problem
نقل قول:
The battery literally only just last a whole day if she doesnt use it to talk on, even with gps, bluetooth google latitude off etc
نقل قول:
Its also freezing some times during a call - the touchscreen freezes, the sound becomes like a fast skipping cd and she needs to hard reset
از من گفتن.اگه بعضی ها دوس ندارن بشنون ببخشید!نقل قول:
The handset is also constantly warm to touch; quite warm infact
اگه راست باشه که آخره ضد حاله...:41:نقل قول:
من که بدجوری خورد تو برجکم...!
با فرض اینکه راست باشه ، حالا گرما و زردی نامحسوس صفحه شو بگیم چیزی نیست...
دیگه قفل کردن موقتی صفحه و عمل نکردن گاه و بیگاه دکمه Power(که با دکمه Lock/Unlock Screen یکی هست) رو کجای دلم بذارم....این عمل نکردن گاه و بیگاه دکمه Power منو یاد پیغام های گاه و بیگاه کمبود حافظه در Bada 1.0 میندازه که خیلی حالمو میگرفت
خدایا من روی این گوشی خیلی حساب کرده بودم...:37::2::19:
باورم نمیشه Galaxy S II همچین ایرادایی داشته باشه...!!
من به امید اینکه از ایرادهای نرم افزاری Bada 1.0 در GTS8500 خلاص شم فروختمش و گفتم میرم Galaxy S II میخرم حالشو میبرم...ولی اگه حقیقت داشته باشه که خر کلّمو گاز نگرفته که بیام گوشی ایراد دار بخرم....
با همه ی عشق و علاقه ای که به Galaxy S II دارم ، اگه اینا حقیقت داشته باشه همون N95 8G ام رو عشق است
من فکر کنم بیشتر این معایب بخاطر آندرویید باشه و با آپدیت های بعدی برطرف میشه. :10:
اما اینکه کلید Power عمل نمیکنه دیگه جای تعجب داره ؟؟؟؟
راستی من هم با iranvest موافقم. یعنی به نظر من هم علاوه بر خوبی های این گوشی از معایب اون هم باید حرف زده بشه
که کسانی که قصد خرید دارند(مثل خودم) با آگاهی کامل این کار را انجام دهند.
ممنونم
حالا که بحث منطقی هست بیاید باهم بریم جلو دونه دونه:
۱.Just received SGS2 one week back. I am having problem with the power button not responding many times, so cannot power on the phone or get the screen.
Moreover, when receiving a call, many calls are dropped because the screen is switched off and cannot turn on automatically to select the answer button, even power on button becomes not responsive sme times
این مشکل مطمءنا مشکلیه که یه گوشی خاص داشته!
یعنی اون دیوایس این مشکلو داشته نه کل GS2 ها و قابل تعمیر و تعویض هست!
همونطور که هر گوشی دیگه ای که بخرین ممکنه از این مشکلا داشته باشه
but after using phone sometime its getting hot ,
بحثی نیست گرم میشه!
ولی نگفته میسوزه! چون اگه دستو میسوزوند قطعات حساس دستگاه هم خراب میشدن!
و دلیل این گرما هم اینه که آندروید برای دیوایس ها دوهسته ای هنوز بهینه نیست! و از هر دو کور در شرایطی که یکی بیشتر لازم نیست استفاده میکنه!
که با اومدن ۲.۴ این مشکل ان شاء الله حل میشه!
Does anyone notice a red/pink spot in the middle of a pictur or a video when indoor using.i was taking some pictures and i noticed this problem
نظری ندارم باید برم عکسای گرفته شده با گوشی رو چک کنم!
اگه واقعیت داشته باشه!
خوب یه باگ نرم افزاری هست و قابل حل!
The battery literally only just last a whole day if she doesnt use it to talk on, even with gps, bluetooth google latitude off etc
باطری ضعیف نیست!
ولی در ضعیف عمل کردنش بحثی نیست!
با آپدیت KE7 باطری در استفاده متوسط تا ۲ روز میکشه!
و مطمءنا با بهینه شدن آندروید برای دوال کور ها این مشکل حل میشه!
Its also freezing some times during a call - the touchscreen freezes, the sound becomes like a fast skipping cd and she needs to hard reset
این هم از همون مشکلهایی که یه گوشی خاص داره نه کل GS2 ها مطمءن باشین اگه همچین اشکال بزرگی رو این گوشی به یدک میکشید توی کره رکورد فروش آیفون ۴ رو نمیشکست!
The handset is also constantly warm to touch; quite warm infact
توضیح دادم!
حالا لطفا اگه جایی رو اشتباه گفتم روی همون بحث کنیم!:11:
راستی زردی رو یادم رفت!!
ببینید این زردی رو میگم چیز حادی نیست به چند دلیل:
۱. در حالتی رخ میده که نور صفحه حداقل باشه!( خوب شما کلا میتونید روی این حالت نذارید! یعنی به ندرت نیازش پیش میاد که بذارید رو نور کم!)
۲.در محیطهایی با پس زمینه خاکستری و سفید رخ میده!
از دو تادلیل بالایی منظورم پاک کردن صورت مسءله نیست منظورم اینه که این اتفاق کم می افته پس حاد نیست!
۳.این یه مشکل نرم افزاری به نظر میرسه! پس قابل حل هست!
۴. توی عکسهایی که زردی رو نشون میده واقعا این زردی کمه (این نکته رو توجه داشته باشین که انعکاس دست عکاس هم روی صفحه افتاده!)