1- رضا 2000 تایی شد. :دی
2- گوشی ای که توی منو هاش لگ داره و یه رام ICS درست حسابی نداره ، ارزش خرید نداره. بگذریم از صفحه نمایش و دوربین افتضاحش.
1- رضا 2000 تایی شد. :دی
2- گوشی ای که توی منو هاش لگ داره و یه رام ICS درست حسابی نداره ، ارزش خرید نداره. بگذریم از صفحه نمایش و دوربین افتضاحش.
' گلكسي اس رو ميگي ديگه . آره كلي باگ فيكس اومد براش تا بشه تحملش كرد :27:نقل قول:
حداقلش این بود که میتونست فیلم 1080p رو درست حسابی بدون Low Profile کردن و این مسخره بازیا پخش کنه ، دقیقا همون موقعی که اتریکس CM9 داشت که دوربینش کار نمیکرد چند تا ICS استیبل داشت ، دوربینش خیلی تحمل پذیر تر از اتریکس عزیز بود ، رنگ زرد رو خردلی نشون نمیداد.نقل قول:
البته کاستی هایی هم از اتریکس داشت ، مثلا شب موقعی که خوابت نمیبرد ، نمیتونستی مثل اتریکس به جای گوسفند ، پیکسل بشمری. :دی
1080 رو نتونستی با اتریکس ببینی درست !!؟ فکر نکنم مشکل از آتریکس باشه پارسا . دلیل نداره چون تو نتونستی گوشی رو کلا عیب دار بکنی . یا گوشیت عیب داشته یا رامت .نقل قول:
اس 1 - اس 2 . همه میدونن که چقدر عیب و ایراد داشتن . این یکی جدیدش رو هم کم کم میبینی .
در مورد پیکسلها هم بازم با حرفت مخالفم . نکنه با ذره بین با گوشی کار میکردی :31:
1080p H.264 High Profile رو نمی تونه پخش کنه. باید کانورت شه. با ویدیو هایی که از Vevo میگیرم مشکل داشتم.نقل قول:
پیکسل هم داری خودتو گول میزنی در 1 کلام.
دوستان قصد دارم گوشیم / آتریکس رو بفروشم
گوشی با شرایط عالی ...... و با خدمات پس از فروش fire159 :12:
. دلیل فروش هم خرید ریزر مکس هست . گفتم تو تایپیک بگم . که بعد فروش بعضی ها گله نکنن که چرا به ما نگفتی .
دوستانی که رام miui رو گوشیشون فلش میزنن یا cm9 که بر پایه آندوید 4 هست برای فیلمبرداری باید از این برنامه استفاده کنن :
لینک دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژنهای جدیدتر رو هم میتونید از مارکت بگیرید و یا سرچ کنید
جدیدترین نسخه رام معروف سیانوژن برای آتریکس
سیانوژن مد 10 برای آتریکس - دیفای دیفای پلاس عرضه شد
سلام
آندروید 4 برا اتریکس امده؟
کسی لینک خارجی معتبری داره؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
آندروید 4 برا آتریکس میاد؟
بله سالار خان . آندروید 4 رسمی برای آتریکس 4g میاد . یعنی برای آتریکس هایی که مال اپراتور at&t هستن . و البته وقتی برای اون بیاد روی بقیه آتریکس ها یعنی نسخه های جهانی هم قابل نصب خواهد بود به لطف دولوپرهای xdaنقل قول:
میشه 1 لینک خارجی بزارید؟نقل قول:
نیومده هنوز
لطفاً پاک شود..............
با درود.لطفا راهنمایی کنید.
این گوشی اگر موجود باشد برای خرید گزینه خوبی است؟
به اندروید های 4 یا بالاتر آپدیت میشود؟
فارسی را ساپورت میکند؟
برخی جا ها خواندم که میگفتن صفحه اش پیکسل پیکسل نمایش میدهد؟همیشه اینجوری است؟در پخش فیلم وکلیپ مشکلی ندارد؟ساپورت نرم افزاری اش چگونه است؟
ممنون
به نظر من که هنوز هم گوشی خوبیهنقل قول:
آندروید 4 رسمی براش نمیاد . ولی کاستوم رام 4 براش زیاده .
فارسی رو کامل ساپورت میکنه .
پیکسلی نشون دادنش رو زیاد بزرگ کردن . اتفاقا کیفیت ال سی دی برای دیدن فیلم یا برای بازی کردن عالیه و تراکم بالایی داره .
با نرم افزارها هم مشکلی نداره .
باطری خیلی خوبی داره . کیفیت ساخت بالایی هم داره .
با تشکر از پاسخگویی شما
لطفا بفرمایید فرق نامگذاری اتریکس با اتریکس 4g و... چیست.کدام ها بهتر هست؟در ایران کدام گیر میاید؟
منظورم از فارسی بحث منو ها نیست .صرفا دریافت وارسال پیامک بدون کمبود حروف و... است که کامل میباشد؟
به نظر شما با توجه به مدت زمان ساخت گوشی ووجود اندروید های پایینتر واپدیت نشدن به 4 و بالاتر خریدش الان به صرفه هست؟ من از رام وکاستوم سر در نمیارم یه توضیح مختصری بفرمایید
این بحث پیکسلی نشان دادن چقدر جدی است یعنی هر که گوشی را ببیند متوجه میشود یا در فرمت ها وحالات خاص اینطور است؟
من به دنبال دیفای پلاس بودم که این گوشی را دیدم(البته در اینتر نت) وبیشتر از این مدل خوشم امد(هم کلا سخت افزار بهتری دارد وهم شمایلش رابیشتر پسندیدم ولی نگران قدیمی بودنش هستم)
ظا هرا برخی امکانات اولیه مثل voice calling ,.. را ندارد ؟
قبلا هم گفتم اهل بازی و هر روز اپدیت کردن یا دوربین بهتر واز این برنامه ها نیستم.کیفیت صدا.وای فای خوب(کلا مباحث مربوط به اتصال به اینترنت).باتری.رزولشن وتاچ خوب وکم دردسر بودن سخت افزاری برام اولویت دارند
باز هم ممنون.
دوستان آتریکس دار کمک کنند
در صفحات قبل خواندم که صفحه نمایش مشکل دارد وپیکسل پیکسل میشود.اوضاع یعنی خیلی خراب است
تماشای فیلم وعکس به کنار.دیدن صفحه خود گوشی وبگردی برام خیلی مهمه در این دموارد هم یعنی به مشکل میخورم-یعنی نمیشه صفحات وب را خوند چه فارسی و لاتین.-لطفا دقیق بفرمایید
مرسی
پیکسل های اتریکس با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه
ولی نه این که پیکسل پیکسل بشه
دوست عزیز شما اگر میخوای دیفای پلاس بخری خوبه . ولی آتریکس به مراتب گوشی بهتریه . پیکسل ها هم اینطور بهت بگم . فقط تو آیکون باطری و آنتن اگر از نزدیک نگاه کنی مشخصه . اصلا چیزی نیست که تو کارایی گوشی و کیفیت ال سی دی تاثیر داشته باشه .نقل قول:
یه سری فقط بزرگش میکنن . همین .
فارسی رو هم که گفتم داداش هیچ مشکلی نداره .
4g و معمولیش هم در اصل یکیه . فقط 4g برای شبکه های مخابراتی آمریکاست که 4g هستن . این خراب شده که 2.5g هست و همه چی بهش میخوره /
باطری خیلی خوبی داره . سرعت خوبی داره . کیفیت صوتی خیلی خوبه و .......... .
فکر کنم میخوای از آل دیجیتال بخری . بخر گوشی خوبیه . قیمتش نسبت به گوشیهای موجود بازار و قیمت ارز خوب میگه این مدلش رو .
حالا باز نیای بگی پیکسل چیه و فارسیش چطوره ((-:
اونقدرا هم وضع صفحه نمایش بد نیست. اذیت نمیکنه اونچنان. ولی پیشنهاد میکنم به LG Prada 3.0 هم فکر کنی. به مراتب گوشی بهتریه. چیپست تگرا ۲ اونقدرا موفق نبود و خود موتو هم توی گوشی های بعدیش رفت سراغ TI OMAP 4430.نقل قول:
نقل قول:
پارادا روت میشه؟ :n02:
البته میدونم عمرا |پدیت بشه ! بوت لودرش هم که بستست !
امیر یه بار یه اتریکس با ICS یا JB بگیری دستت روت نمیشه اینو بگی دیگه. :دی کاستوم رام هاش فاجعن. تنها رام قابل تحملش GB رسمیه یا کاستوم های بیس رسمی.نقل قول:
پارسا خب یه نمه منطقی باش!نقل قول:
موتورولا خوبیش این بوده که رام های رسمیش واقعا عالی بودند!
آپدیت جلی بین برای این گوشی نسبتا قدیمی دیگه انتظار زیادیه
در حد خودش خوب بوده دیگه!
منطق؟! چیزی که شما گفتی که اساسا منطقو نابود کرد. :دینقل قول:
خوب همین باعث میشه که پرادا انتخاب بهتری باشه! چون اتریکس قدیمیه و ساپورت نمیشه!
میشه گفت هیچکدوم کاستوم رام ندارند و از نظر رام رسمی هم پرادا جلو تره.
علاوه بر اون ٬ غیر از اینه که پرادا ۳.۰ از هر نظر در حد اتریکس ۲ هست؟!
من کاری به انتخاب پرادا ندارمنقل قول:
میگم آتریکس در حد خودش خوب بود
هرچند میتونست یه 4.0.4 هم براش بده خود موتو چون کشش داشت
هیچ برندی با موتورولا قابل مقایسه نیست .
فصل الخطاب :laughing:نقل قول:
ازدوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم.
اگر سولات من زیاده یا ابتدایی هستند بدلیل اطلاعات کم خودم از گوشی های جدید وهمینطور بدتر از آن در دسترس نبودن این گوشی است که فعلا نه در فروشگاهی دیدم ودست کسی!
در مورد ساپورت فارسی دوستان گفتند مشکلی ندارد.اما این ساپورت کردن منوط به نصب رام خاور میانه است؟ و باعث عربی شدن زبان ونوشته ایکونها میشه یا نه؟
رام خاورمیانه و اکثر رام های کاستوم موردی با فارسی ندارن. یعنی رام های کاستوم اکثرا میتونن فارسی نشون بدن (کیبورد هم با یه برنامه ی کیبورد حل میشه) اما منوی فارسی (که عملا اهمیتی نداره) ندارن ٬ که حتی همون منوی فارسی هم توی رام خاورمیانه هست. با نصب رام خاورمیانه هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و آیکون ها و ... همه به حالت اولیه خواهند بود. روی رام فرویو یادمه یه چند تا نرم افزار قبله نما و ساعت شرعی و از این قبیل (تو همین مایه ها بود :دی) داشت که راحت پاک میشد. :دینقل قول:
ممنون از پاسختاننقل قول:
پس یعنی در وبگردی وارسال ودریافت پیامک مشکلی نیست درسته؟
جایی خواندم که بعضی گوشیها در وبگردی حروف فارسی را کامل نشان نمی دهند ایا همچین مشکلی هست یا نه-مثلا به جای ی مربع نشان می دهند-؟ حل میشود؟
مرسی
نه مشکل خاصی نیست. هرچند همچنان به خاطر ساپورت نه چندان مناسب این گوشی بهتون توصیه می کنم بیخیالش شین.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
راستش با توجه به علاقه به برند وبودجه وهمینطور مشخص کردن یک گوشی متوسط بو داشتن یک گوشی تقریبا خاص به دیفای پلاس رسیدم وبعد به این گوشی که بیشتر به دلم نشست.توصیه شما صرفا مربوط به مبحث نرم افزاری(اپدیت نشدن به نسخه 4 و از این دست هست)یا مورد دیگه ای هم وجود دارد؟کمی نگران شدم:n03:
این اپدیت نشدن چقدر اذیت کننده است؟
با توجه به تجربه شما در کار با این گوشی .لطفا اگر مورد حاد بارزی موجود هست لطفا راهنمایی بفرمایید
قبل از اینکه پارسا بیاد جواب بده یه توضیحاتی من بدمنقل قول:
ببین دوست من همه چیز بستگی به نحوه کارکرد شما داره
اکثر بچه هایی که اینجان تقریبا میشه گفت گوشی باز هستند. حالا یعنی چی؟ یعنی حتی بعضی ها هستند که براشون مهمه که تو کل انداختن با دوستانشون بنچمارکی که از گوشی شون گرفته میشه (قدرت سخت افزاری در قیاس با گوشی های دیگه) برنده باشن
شما باید ببینید چی از گوشی میخواید؟ و اینکه واقعیت خرید گوشی چیه؟
آتریکس اولین دو هسته ای گوشی های هوشمنده و تا الآن هم کاری نیست که نتونه انجام بده. البته خاطرم نیست این گوشی بود یا یه گوشی دیگه که تو نمایش فیلم های فول اچ دی یه مقدار مشکل داشت (پارسا توضیح بده)
این طور که معلومه شما تا الآن گوشی هوشمند نداشتید. پس مطمئن باشید که ورژن 2.3.6 اندروید هم اینقدر تازگی برای شما خواهد داشت که براتون یه گوشی واقعا قابل قبول باشه. ورژن 4.0.4 اندروید هم فرق زیاد فاحشی نداره با ورژن های قبلی جز تغییر کمی در ظاهر و یه مقدار امکانات جدید ولی بیس اندروید بودن همونه و قابلیت ها هم همونه
بعضی ها هستند از دوستانم که گوشیشون رام آیس کریم هم براش اومده ولی فرصت و حوصله ارتقا رو ندارند! شما هم به گمانم از این دست از افراد هستید. پس زیاد این مورد برای شما ارزشی نخواهد داشت...
موتورولا برندی خاص هست. شاید مثلا دوربین این گوشی و یا صفحه نمایش این گوشی به خوبی گوشی های همرده نباشه ولی خاص بودنش و همون چیزایی که شما رو راغب به خرید این گوشی کرده میتونه اولویت های تصمیم گیری شما برای خرید همین گوشی باشه!
خود من از بین این رده آتریکس رو انتخاب میکنم!
فراموش نکنید که این گوشی ساخته یه شرکت آمریکایی هست. باطری فوق العاده ای داره. قدرتش در حد خودش (و در زمان خودش) عالی بوده. آنتی دهی موتورولا هم که حرف نداره
و با توجه به بودجه تقریبا محدود شما میتونه گزینه مناسبی باشه
نقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم
کلیات صحبت های شما درست بود و همینطور که اشاره کردید از ان دسته افراد به اصطلاح گوشی باز یا از انها که هر روز به فکر ارتقا و... هستند نیستم
صرفا راحت بودن وکم دردسر بودن آن واولویت هایی که قبلا هم گفتم(موارد اینترتی.پشتیبانی فارسی.باتری و صدای خوب ویکی دو عامل دیگه والبته تا حدودی خاص بودن) برام مهمه
حالا دوربین ضعیفتر-اصلا کیفیت بالای دوربین برام مهم نیست-یا صفحه نمایش کمی رده پایینتر مشکل خاصی نیست(البته در باره صفحه نمایش با راهنمایی اخیر دوستان متوجه شدم اوضاع انچنان هم که عنوان شده بود خراب نیست).
قطعا کمک های شما عزیزان می تواند راهنمای بهتری برای تصمیم گیری من باشد
راستی یک مسئله دیگر:
این بحث مقدار sar در این گوشی است(Specific Absorption Rate
جاهایی گفته شده این مقدار در اتریکس بالاست ومثلا جزو بیست گوشی پر خطر دنیاست و...
اگر دوستان در این مورد هم اطلاعاتی دارند متشکر میشوم بیان نمایند
مرسی.
نه دوست عزیز از این جهت آتریکس توی رده 17 هم گوشیهای دنیاس ( ازنظر پرخطر بودن) وکلی گوشی مثل ساتیو،دیزایر، اکسپریا ایکس 10،دیفای از این SAR بیشتری دارند. اما باهمه احترامی که واسه نظر علی قائلم. آتریکس یه گوشی تاریخ مصرف گذشتس. نه ساپورت رسمی داره نه رام درست درمون کاستوم.به نظرمن دنبال گزینه های جدیدترباشید.نقل قول:
اگر دوستان در این مورد هم اطلاعاتی دارند متشکر میشوم بیان نمایند
ممنون.نقل قول:
با سرچ بیشتر در رابطه با sar این گوشی به اعداد مختلف رسیدم.منبع اصلی و مرجع دقیقا کدام امار وکدام سایت می باشد؟